yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA yania - nekaj bi te vprašala zdaj zvečer ko si mu dala mleko kaj je sam hotel al ti misliš ,da bi naj jedel,ker glede na to kolko je pojedel gh ob treh ob šestih dvomim ,da je bil lačen,hm,......Mojadva se jogurta nabašeta ,pa zdržita 5 ur.Al,pa ima tvoj otrok trakuljo .Glede na to koliko poje bi mogo bit redno zalit ,pa je tak suhec tako ,da se sprašujem kam ta otrok daje pa nehaj,,,ti pa si,,solze mi dol tečejo, pa mojmu preberem, se rolam ko maček zraven...in pol moj reče: aja, ona to o našemu,,,in zdej je tiho in študira... ej, pa on je in je,,,ma sej bom jutri P vprašala, ker čudno mi je to, ko se mi potem zbudi še ponoči pa zgodaj zjutraj...... kako misliš- a jaz mislim da je lačen...ja a ni tako, da pač jejo na 3-4 ure? ma naš je res ekstremen,,,,ma si sploh ne predstavljam, kako bi reagiral če bi mu dala manj, oz.Hipp ko imam še 2 spodaj v omari, ko je samo 190 noter.... ah, ja... samo res mi je smešno, ko kilaža vsaj po naši tehtnici, ko grem z njim ali brez gor, kaže da ima 8 kg..mogoče malo čez....pred dvema mesecema pa je imel 7.600 Yania: pri nas je isto. Mali je suhec a skoz samo je in je res veliko. Ko sem še dojila, sem morala na sistematskem ( 1. mesec) podojit, da so stehtal podoj in niso mogli verjet, da res toliko poje. Tako da jaz se ne obremenjujem več. Dokler je vesel, dobrovoljen, poln energije je vse ok, kilaža nej se pa j... Če bi bilo kaj narobe bi pokazal z razpoloženjem. Vpraši svoje starše in njegove starše kako je bilo pri vama. Meni so vsi povedali, da so nas morali skoz voziti tehtat v zdravstveni dom. Tako da so to očitno geni. po slikah sodeč, je bil moj med suheci,jaz pa tudi... ampak, Timon je res kopija, kloniran ....kot ATI...,,,bom probala kako slikico dobiti, pa poslikati, skenirati...boste videle to identičnost...resnično...