|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
11.11.2009 21:33:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Kokica čer, kaj ti tule še delaš?
a nima tvoj RD hudiča?...

ja, pa je že zaspal.. je bil v službi do 17.30h user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
11.11.2009 21:33:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ajaaaaaa, sem pozabila povedat, da smo dočakali pikice in flekce user posted image , tako da je bila vročina res posledica 6. bolezni. Sem prav upala, da se prikažejo te pikice, saj če je že imel vročino, da vsaj eno bolezen "črtamo s seznama".

in hvala vsem za user posted image , so pomagale, da je Jure lažje prebolel user posted image

No in sedaj ni več kužen! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
11.11.2009 21:33:48   
KOKICA32
Kaj dogaja? 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
11.11.2009 21:34:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA3

KAj pa imaš ti proti nam strelcem? user posted image user posted image user posted image To so že dobri ludi! user posted image user posted image user posted image

sej nisem rekla, da imam kaj proti njim. Ste prav fajn... z občasnimi izpadi... user posted image   user posted image user posted image
Kdaj pa maš ti RD?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
11.11.2009 21:35:48   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

yania - nekaj bi te vprašala zdaj zvečer ko si mu dala mleko kaj je sam hotel al ti misliš ,da bi naj jedel,ker glede na to kolko je pojedel gh ob treh ob šestih dvomim ,da je bil lačen,hm,......Mojadva se jogurta nabašeta ,pa zdržita 5 ur.Al,pa ima tvoj otrok trakuljouser posted image .Glede na to koliko poje bi mogo bit redno zalit ,pa je tak suhec tako ,da se sprašujem kam ta otrok dajeuser posted image

pokuri, ko pa tjulna špila user posted image

Pri naši hiši so tud tjulni pa kiti ,pa tehtajo malo več kot ,pa ta tjulenčekuser posted image

ni več tjulna...pa ga kar malo pogrešam user posted image ...zdaj samo še kobaca, je tako smeško,,,pa potem se ravno pod stolom spomni, da bi se on pa dvignil in buc, pol pa mal jok, pa mu rečem, ja pazi no, in potem gre čisto po vojaško in me gleda, kot češ- a je uredu mami?..a bo šlo skozi?...s tistimi žalostnimi , užaljenimi učkami, ko ga še malo boli od "buc"....user posted image ...
ja, pa prej je bil bolj stacioniran,,,zdej pa če ga 5 sekind ne gledam, mi že rože čupa, al pa je na drugem koncu hiše, npr.v kopalnici mi v odtočni pokrovček prstke vtika, ali pa gleda čudo od pralnega stroja, kako se to lahko tolk hitro vrti?...user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
11.11.2009 21:37:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KAj pa imaš ti proti nam strelcem? user posted image user posted image user posted image To so že dobri ludi! user posted image user posted image user posted image

sej nisem rekla, da imam kaj proti njim. Ste prav fajn... z občasnimi izpadi... user posted image   user posted image user posted image
Kdaj pa maš ti RD?

se mi je zdelo, da si zavijala z očmi in hudička prilepila..A tvoj je strelec? Pa še kdo? Jaz ga imam 9. Pa ti?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
11.11.2009 21:38:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Jaz imam ful nečakov in bi lahko vse oblekce podedovali, pa sem spakirala 6 škatl (za velike stare televizorje velike škatle) in jih dala na Karitas. Ker mi si lahko privoščimo pa kupimo nove, nekateri pa ne. Že tako smo vso opremo za user posted image podedovali.
Tako da ljudje reeeeeees rabijo. In so veseli vsega, samo strganih in zasranih stvari pa tudi oni ne morejo uporabljati.

user posted image user posted image user posted image  za lepo gesto

čeprav igrač se pa nekako že vsi otepajo. V G. je dom za sirote, pa ko jim je kolegica nesla igrače, so rekli, da naj jih nikar ne daje, ker so že tako zasuti z njimi, ker jih vsi k njim nosijo user posted image  Kolegice jih dajejo kar v vrtec.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
11.11.2009 21:38:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176400
ta bo zdaj v akciji v BC, če katera razmišlja, da ga kupi; 60€ bo cenejši.....

V turbo malčku je njegova cena 140 euser posted image

ja valda... a je to možno??? user posted image  sej vem, da je BC nesramno drag, ampak tok dražji? user posted image

ziher je možno. Midva sva tobija kupila takrat še v arielu (zdaj ga tak ni več), ker je bil v BC precej dražji.user posted image

ja, bom mogla it mal v Supernovo prečekirat to zadevo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
11.11.2009 21:38:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kdaj pa maš ti RD?

se mi je zdelo, da si zavijala z očmi in hudička prilepila..A tvoj je strelec? Pa še kdo? Jaz ga imam 9. Pa ti?

Moj in Tija. Ona je 30.11., on pa 12.12. user posted image
Pa jaz ne zavijam z očmi! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
11.11.2009 21:39:11   
yania

ja, pa je že zaspal.. je bil v službi do 17.30h user posted image user posted image user posted image

mu verjamešuser posted image ....
no pri nas so bili točno taki problemi do včeraj, zato sem ti to rekla, da ne boš mislila...
zdej pa "ketna" dobesedno,,,če se hoče izkazat...ker je bilo na nitki,,,samo nisem podrobnosti,,,,če samo rečem, da sem imela tasta, taščo, svakinjo na moji strani, te pa veste, da je bilo grozno...
smo vsi vprek jokali....
mi pa je skoraj telefon pregorel od kolegic in vseh ki jih je skrbelo za naju...ampak-no tudi če kdo tole bere, ki malo špijunira- vse je ok, imava se rada, in upam da bo zdej res zalaufalo kot mora...da vse poštimamo kar je zakuhal in da zlezemo z dreka ven...
hvala tudi tule vam, moje RRajevke, ko ste mi dale svojo ramo, da sem dala kaj ven...

< Sporočilo je popravil yania -- 11.11.2009 21:40:06 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
11.11.2009 21:39:15   
KOKICA32
Moj pa je danes pogruntal, da se da premikati po ritki! user posted image user posted image user posted image Je še vse zelo počasi a premika se. Pa Giocota ima za tarčo. user posted image Očitno bomo mi med tistimi, ki se ne bomo plazili! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
11.11.2009 21:39:17   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Jaz imam ful nečakov in bi lahko vse oblekce podedovali, pa sem spakirala 6 škatl (za velike stare televizorje velike škatle) in jih dala na Karitas. Ker mi si lahko privoščimo pa kupimo nove, nekateri pa ne. Že tako smo vso opremo za user posted image podedovali.
Tako da ljudje reeeeeees rabijo. In so veseli vsega, samo strganih in zasranih stvari pa tudi oni ne morejo uporabljati.

user posted image user posted image user posted image  za lepo gesto

čeprav igrač se pa nekako že vsi otepajo. V G. je dom za sirote, pa ko jim je kolegica nesla igrače, so rekli, da naj jih nikar ne daje, ker so že tako zasuti z njimi, ker jih vsi k njim nosijo user posted image  Kolegice jih dajejo kar v vrtec.

Jaz tudi.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
11.11.2009 21:40:09   
Najaa
yania, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
11.11.2009 21:40:21   
mmmc

yania - nekaj bi te vprašala zdaj zvečer ko si mu dala mleko kaj je sam hotel al ti misliš ,da bi naj jedel,ker glede na to kolko je pojedel gh ob treh ob šestih dvomim ,da je bil lačen,hm,......Mojadva se jogurta nabašeta ,pa zdržita 5 ur.Al,pa ima tvoj otrok trakuljouser posted image .Glede na to koliko poje bi mogo bit redno zalit ,pa je tak suhec tako ,da se sprašujem kam ta otrok dajeuser posted image

pa nehaj,,,ti pa si,,solze mi dol tečejo, pa mojmu preberem, se rolam ko maček zraven...in pol moj reče: aja, ona to o našemu,,,in zdej je tiho in študira...
ej, pa on je in je,,,ma sej bom jutri P vprašala, ker čudno mi je to, ko se mi potem zbudi še ponoči pa zgodaj zjutraj......
kako misliš- a jaz mislim da je lačen...ja a ni tako, da pač jejo na 3-4 ure? ma naš je res ekstremen,,,,ma si sploh ne predstavljam, kako bi reagiral če bi mu dala manj, oz.Hipp ko imam še 2 spodaj v omari, ko je samo 190 noter....
ah, ja...
samo res mi je smešno, ko kilaža vsaj po naši tehtnici, ko grem z njim ali brez gor, kaže da ima 8 kg..mogoče malo čez....pred dvema mesecema pa je imel 7.600 user posted image user posted image user posted image

Yania: pri nas je isto. Mali je suhec a skoz samo je in je res veliko. Ko sem še dojila, sem morala na sistematskem ( 1. mesec) podojit, da so stehtal podoj in niso mogli verjet, da res toliko poje. Tako da jaz se ne obremenjujem več. Dokler je vesel, dobrovoljen, poln energije je vse ok, kilaža nej se pa j... user posted image
Če bi bilo kaj narobe bi pokazal z razpoloženjem.
Vpraši svoje starše in njegove starše kako je bilo pri vama. Meni so vsi povedali, da so nas morali skoz voziti tehtat v zdravstveni dom. Tako da so to očitno geni.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
11.11.2009 21:40:22   
KOKICA32

no pri nas so bili točno taki problemi do včeraj, zato sem ti to rekla, da ne boš mislila...
zdej pa "ketna" dobesedno,,,če se hoče izkazat...ker je bilo na nitki,,,samo nisem podrobnosti,,,,
mi pa je skoraj telefon pregorel od kolegic in vseh ki jih je skrbelo za naju...ampak-no tudi če kdo tole bere, ki malo špijunira- vse je ok, imava se rada, in upam da bo zdej res zalaufalo kot mora...da vse poštimamo kar je zakuhal in da zlezemo z dreka ven...
hvala tudi tule vam, moje RRajevke, ko ste mi dale svojo ramo, da sem dala kaj ven...

Ja, ker sem šla po njega! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
11.11.2009 21:41:19   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

felix - kaj ,pa jureta nič več ne slikate?Kako fotko bi mi pa lahko privoščla.da ga pocartaš namesto mene prosim ,ne vem zakaj morate bit tako daleč domauser posted image .
persida, saj na pikniku so obljubili, da bodo prišli na štajersko pa še jih kr ni.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa ne vem ali je kriva feliša ali felišek user posted image user posted image user posted image

Veš kaj zaj že table vidima na cesti tak ,da ga boma vžgale enkrat  .Samo ,da pogledam v rokovnik kdaj mam cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa naju vzamete zrave pa je! user posted image

če boš avto posodla ,da se noter sklačimo,razen ,če dam vozek ven ,pa vaju v kuferam to je še edina možnost ker ostali sedeži so zasedeniuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
11.11.2009 21:41:21   
felix7

zdej pa "ketna" dobesedno,,,če se hoče izkazat...ker je bilo na nitki,,,samo nisem podrobnosti,,,,če samo rečem, da sem imela tasta, taščo, svakinjo na moji strani, te pa veste, da je bilo grozno...
smo vsi vprek jokali....

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
11.11.2009 21:41:26   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176400
ta bo zdaj v akciji v BC, če katera razmišlja, da ga kupi; 60€ bo cenejši.....

V turbo malčku je njegova cena 140 euser posted image

ja valda... a je to možno??? user posted image  sej vem, da je BC nesramno drag, ampak tok dražji? user posted image

ziher je možno. Midva sva tobija kupila takrat še v arielu (zdaj ga tak ni več), ker je bil v BC precej dražji.user posted image

ja, bom mogla it mal v Supernovo prečekirat to zadevo user posted image

Mogoče pa imamo le štajerci tako akcijo, ker imamo nižje plače...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
11.11.2009 21:42:16   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

felix - kaj ,pa jureta nič več ne slikate?Kako fotko bi mi pa lahko privoščla.da ga pocartaš namesto mene prosim ,ne vem zakaj morate bit tako daleč domauser posted image .
persida, saj na pikniku so obljubili, da bodo prišli na štajersko pa še jih kr ni.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa ne vem ali je kriva feliša ali felišek user posted image user posted image user posted image

Veš kaj zaj že table vidima na cesti tak ,da ga boma vžgale enkrat  .Samo ,da pogledam v rokovnik kdaj mam cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa naju vzamete zrave pa je! user posted image

če boš avto posodla ,da se noter sklačimo,razen ,če dam vozek ven ,pa vaju v kuferam to je še edina možnost ker ostali sedeži so zasedeniuser posted image

Saj midva bi se za vama peljala...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
11.11.2009 21:43:09   
KOKICA32

Kdaj pa maš ti RD?

Jeeee!!! user posted image user posted image user posted image Aja, sem pozabila..Hudiček ap je bil, ne?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
11.11.2009 21:43:55   
tasa_m
Lahko noč! 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
11.11.2009 21:44:08   
yania

Kdaj pa maš ti RD?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
11.11.2009 21:44:21   
mmmc

smo vsi vprek jokali....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vse se da, če se hoče!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
11.11.2009 21:44:23   
felix7
Najaa, kaj ti ga pa FB ser*je?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
11.11.2009 21:44:48   
KOKICA32
Aja, glede igrač. Moja mama pa je Valentinu kupila tisti lonček presenečenja, pa se mu ful dopade, skoz se igra z njim, tak da pametnega kužka ne bomo imeli, ker je s tem še preveč zadovoljen. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......