Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:01:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
Najaa- tudi slikica od Nike je zelo dobra. Kak se lepo smeji. Je to Lino keks? Mi jih obožujemo. Pa res MI - Valentin, Gioco in jaz!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:04:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- tudi slikica od Nike je zelo dobra. Kak se lepo smeji. Je to Lino keks? Mi jih obožujemo. Pa res MI - Valentin, Gioco in jaz! Ne, plazma. Lino vsebuje med. Sicer ga je že jedla (linota), sam ko sem to ugotovila, ji raje dam plazmo. Jaaaa, lino so ful dobri! Jaz jih kupim kao za otroke pol pa z mojim skor vse sama pojema.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:05:52
|
|
|
|
felix7
|
da vam še to pokažem, kako midva pereva perilo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:06:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da vam še to pokažem, kako midva pereva perilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:07:35
|
|
|
|
PERSIDA
|
felix- hvala da sem po dolgem času lahko spet vidla Jureta Ko vidim to sliko mojih dveh v seznamu ,pa mi res rit raste.Danes ,pa kar prekipevam od vsega . Drage moje pri naši hiši smo končali za danes s prehranjevanjem zato grem tudi jaz polnit baterije. Bodite še naprej takšne kot ste ,take vas mam rada. Lahko noč .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:07:41
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka ...najraje bi mu čelado kupila za darilo, če si ne bo prej glave razbil...to je noooroooo sej se bo začel pazit- vsaj naš je začel ko se je pa začel na noge postavljat, je zarezal glih kam češ- enkrat mu je celo ratalo,da si je znotraj dlesen prebil ( samo takrat je bil na 4ih pa je tak čudno padel) upam,da res, ker to je res že too much...ni kaj,štorast je po meni, ni dvoma ja pocka saj se bo tudi naučil lepo vsedat. Taj se je v začetku kar nazaj metal, je parkrat tako padel da se je cel blok stresel. HB pa ob vseh teh padcih ni dobil nobene buške še...Sedaj se prav lepo vsede. Težavo mu delajo le stoli pod mizo, pride pod mizo, vstane in potem ne zna priti izpod mize... se kar zgubi med vsemi stoli.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:07:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- tudi slikica od Nike je zelo dobra. Kak se lepo smeji. Je to Lino keks? Mi jih obožujemo. Pa res MI - Valentin, Gioco in jaz! Ne, plazma. Lino vsebuje med. Sicer ga je že jedla (linota), sam ko sem to ugotovila, ji raje dam plazmo. Jaaaa, lino so ful dobri! Jaz jih kupim kao za otroke pol pa z mojim skor vse sama pojema. Aja, nisem vedela, da vsebujejo med. To pa še ni okej, ne? Očitno jih bova tudi midva z Giocotom sama pojedla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:08:30
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da vam še to pokažem, kako midva pereva perilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:08:43
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? ????kaj?..ne štekam.. dej mi rajš povej kako se reče po angl.pretiravati over***** imam nekoga na msnju,,,starega prijatelja..pa se mal zatika
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:09:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Očitno jih bova tudi midva z Giocotom sama pojedla. Ja kao da ni ok, sam po moje so to tak majhne količine, da mu tist en na 3-4 dni res ne bo škodil.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:09:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 da vam še to pokažem, kako midva pereva perilo Odlično!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:10:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix- hvala da sem po dolgem času lahko spet vidla Jureta Ko vidim to sliko mojih dveh v seznamu ,pa mi res rit raste.Danes ,pa kar prekipevam od vsega . Drage moje pri naši hiši smo končali za danes s prehranjevanjem zato grem tudi jaz polnit baterije. Bodite še naprej takšne kot ste ,take vas mam rada. Lahko noč . Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:10:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? ????kaj?..ne štekam.. dej mi rajš povej kako se reče po angl.pretiravati over***** imam nekoga na msnju,,,starega prijatelja..pa se mal zatika ja ja, zdej pa ne štekaš... znam te ja puško, dok si pištolj bila. over reakting, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:11:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Očitno jih bova tudi midva z Giocotom sama pojedla. Ja kao da ni ok, sam po moje so to tak majhne količine, da mu tist en na 3-4 dni res ne bo škodil. moj vsak dan dobi enega
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:11:46
|
|
|
|
yania
|
Many people have flu here in england but I dont think its very bad...dont worry. Can get something from doctor to make it go away, last maybe 4/5 days me je pomiril... je pa rekel, da ne more verjeti , da ni okužena samo Anglija, ampak cel svet-...ja res je čudno..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:12:39
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA felix- hvala da sem po dolgem času lahko spet vidla Jureta Ko vidim to sliko mojih dveh v seznamu ,pa mi res rit raste.Danes ,pa kar prekipevam od vsega . Drage moje pri naši hiši smo končali za danes s prehranjevanjem zato grem tudi jaz polnit baterije. Bodite še naprej takšne kot ste ,take vas mam rada. Lahko noč . you are welcome pa lahko noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:12:42
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? ????kaj?..ne štekam.. dej mi rajš povej kako se reče po angl.pretiravati over***** imam nekoga na msnju,,,starega prijatelja..pa se mal zatika Dobrodošla pomoč: http://www.prevajalnik.net/
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:13:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? ????kaj?..ne štekam.. dej mi rajš povej kako se reče po angl.pretiravati over***** imam nekoga na msnju,,,starega prijatelja..pa se mal zatika Dobrodošla pomoč: http://www.prevajalnik.net/ Ali pa ta: http://translate.google.com/translate_t?hl=sl#
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:13:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Očitno jih bova tudi midva z Giocotom sama pojedla. Ja kao da ni ok, sam po moje so to tak majhne količine, da mu tist en na 3-4 dni res ne bo škodil. moj vsak dan dobi enega Pol je pa tak že navajen.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:13:47
|
|
|
|
Steffi
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Persida - super sta bavca! Zgledata tako zadovoljna, kaj tudi ne bi bila, ko pa ju mami pedena spredaj in zadaj Danes grem po mestu in eno žensko slišim : Boga mamica .Kaj zdaj pred 9 meseci bi mi rekla ,da sem boga .Zdaj je tak že life .Včasih skurim baterija ,pa jih pač pol nafilam.Če bi bil vsak dan tako lep kot danes bi blo že kičasto . tako se govori
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:16:38
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:16:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? ????kaj?..ne štekam.. dej mi rajš povej kako se reče po angl.pretiravati over***** imam nekoga na msnju,,,starega prijatelja..pa se mal zatika overreact
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:17:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Pa daj mu ti v levega, da bo Timon nekaj posebnega.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:19:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Očitno jih bova tudi midva z Giocotom sama pojedla. Ja kao da ni ok, sam po moje so to tak majhne količine, da mu tist en na 3-4 dni res ne bo škodil. moj vsak dan dobi enega Pol je pa tak že navajen. Po moje tudi...Kaj pa vem..si mi dala misliti!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:20:39
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Iz kjr pa si? Iz Višnje gore mogoče?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......