Naska
|
ojla dogaja, dogaja! nič jutri uz pa bomo videli kako in kaj je tokrat, upam, da bomo skupaj do... no saj veste, a ne mislim, jaz imam občutek, da me že vsi gledajo, kolk sem stara, potem pa kle gor pridem pa razturate - saj ne da bi sama imela kak kompleks, stara sem kolkr sem pač stara in sem čisto zadovoljna s svojimi leti, samo mal tisto, ja kje si bila pa prej, zakaj pa prej nisi razmišljala ipd... "jah tole nihanje fsh-ja napoveduje menopavzo, staramo se pač.." je eden od stavkov, ki me sicer nič ne prizadanejo - saj je vanjga dotična oseba vključila tudi sebe, pa vendar, uno, dajte no... no v glavnem stimulacije ne znam gor lepit, sem gruntala koga bi hotela sama za stimulacijo pa se tudi ne spomnim, hmmmm, res gruntam, kateri desc bi mi bil pa zdajle res všeč... težka.... no vsekakor kaj zrelega... vam, nam vsem pa srečno srečno zdaj te dni... če imate kakšnega delfinčka nam ga pa prilepite za srečo. aja , kaj sem danes razmišljala, ko sem se peljala mimo Dobrne. tam so vendar toplice pa neke banje in tista voda je menda zdravilna za otroke delat, a ste že kdaj bile. je tko luštno, taka mini kopalnica s kadjo za dva, potem te pa notr zaprejo in ti vodo natočijo in ti dajo toliko in toliko minut za uživanje - no voda naj bi bila zdravilna.. jaz sem bila pred zelo veliko leti... ne vem, če niso zdaj že preuredili vsega.
|