|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
10.11.2009 13:18:01   
Čebel@
mene pa Hana obmetava z liki ki jih je treba dati čez tapravo luknjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
10.11.2009 13:19:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pituser posted image user posted image user posted image user posted image .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal.
kaj pa če mu daš mleko v magačni lonček ki ima drugačen cucej?
noče
hm.....kaj pa mleko+kruh pa po žlici pojesta?
sej po žlici mi je vse sam če je mlečno v flaši noče

jaz nimam več idejuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
10.11.2009 13:19:24   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša08 - zdej pa še recept:

MAKARONOVA ZLOŽENKA S PARADIŽNIKOM IN MOZZARELO

- poljubni makarončki kolikor jih zmažete
- paradižnikovi pelati ali,če vas motijo koščki-par. kaša
- 2 čebulci , 3 česnčki
- šopek sveže bazilike, sesekljan svež peteršilj
- oljčno olje
- sol in poper po okusu
- 4 kroglice mozzarele oziroma toliko, kot jo imate radi, lahko pa tudi čist poljuben sir, narezan za kockice ali nariban
- 1 malo kislo smetano in 2 jajčka - zžvrkljamo v gladko maso

Na olju popražimo čebulco in česen, dodamo paradižnik, zelišča in sol in poper, malce pokuhamo na malem ognju, da voda izhlapi.

Makarone skuhamo po navodilih, odcedimo in vanje vmešamo paradižnikovo omako.

Vse skupaj stresemo v ognjevarno posodo ali poljuben pekač, ki smo ga predhodno malo namazali z oljem ali maslo, nato kar z rokami natrgamo koščke mozzarele in
vmešamo v makarone.

Polijemo s kislo smetano in jajčki.

Vsi mesojedi lahko poljubno dodate še kako panceto ali koščke šunke.

Spečemo , da si dobi zlato rumeno skorjico in so makarončki še vedno mehki.

Dober tek!!!!!

Super zveni, bo treba probat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
10.11.2009 13:20:53   
Urša08

hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pituser posted image user posted image user posted image user posted image .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal.
noče

jaz nimam več idejuser posted image

baki ne sekiraj se , sej je fino po svoje da ti je sam flaško zavrnil. Glavno da dobi dovolj mlečnega čez dan. Sej je mlečna kašica tud super user posted image user posted image user posted image user posted image Flaške mu pa ne dajej več, če je noče.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
10.11.2009 13:22:26   
Ajvy
sjmm...joj..kolk je men dobr tvoje poste brat...tko doživljajsko so spisani...
Važno ,da te je za uhelj držaluser posted image

a si ohladila tečnitis user posted image

Dobra si...moj oči je tut Tarji skoz neki v usta metal ...češ da je presuha...pa je za pol glave večja od vseh v vrtcu bila

KAtjuša..:Tisa nič koščkastega ne je....ker se ji kar zaletava..pa nima smisla pol...mi še vedno papcamo dojenčkasto hrano...user posted image

Claud-...vav...a to si poln penzion vplačala....a si mogla kej dodatno vplačat luksuzno spanjeuser posted image

Baki....ne sekiraj se...važno da je

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
10.11.2009 13:22:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

TAMIKA......A NAM ŽELIŠ TI KAJ POVEDAT?????? Se full poslavljaš.......na zelo lep in čustven način.....user posted image

ja... da bi spala vsaj eno celo noč user posted image ...pač sem full čustven človeček user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
10.11.2009 13:26:06   
Ajvy

ajvy........danuser posted image

hellouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
10.11.2009 13:26:12   
Ajvy
Sjmm---Tisa je na dve uri...na dve uri in pol...tko pač je....pa je elegantno popolnjenauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
10.11.2009 13:26:16   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebel@ upam da ni nčresnega in se hitro pocajtašuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A je pametno it na sprehod, če otrok kašlja??????

čim več biti zunaj....to je bolj koristno kot zrak notri....

Ajvy hvala za oba tvoja odgovora. Korenček mi je pa ravno mami prinesla - mam domačga user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa hitro v akcijo....ker mu mrzel korenček ohladi dlesen..in ko ga žuli...pomaga zobku predret...pa še čutu ne bo, ko bo hladenl korenček...user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
10.11.2009 13:26:31   
Ajvy

noče

jah...mati...on je velik fantuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
10.11.2009 13:27:31   
Ajvy
komaj sem vas ujela....zdej pa mal miru ,da se nadiham user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
10.11.2009 13:29:01   
Urša08

a smo ful načvekaleuser posted image če pa 200 lovimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
10.11.2009 13:29:36   
Urša08
Ajvy povej kako sta tvoji pupi? Je vročina še prisotna, pa pikice - je boljše?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
10.11.2009 13:30:54   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image .........full si pridna z komentarjiuser posted image user posted image user posted image .......aja:baje lahko daš user posted image  tudi rdečo papriko za grickatuser posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
10.11.2009 13:31:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

zidarji danes končajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj imam pa goro posode za pomitiuser posted image

A ZD.SIR je zdenka sir?Jaz sem enkrat mal mihailu dala in mu je bila njami sam ne vem ce mu jo lahko dam vec ,pa tko v hrano?verjetno lahko ce je to zd.sir pri tebi misljena?
ja zdenka sir je-imam kar mercatorjevo znamko in ga dam vsak dan(skoraj) polovico v kosilo+eno čajno žličko kisle smetane

Jaz sem smetano ze dajala v omakice inpd zd.sir pa nisem ...ima pa zelo rad ,ko mu dam smetano v polento..user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
10.11.2009 13:31:54   
Jutta
Baki - ni panike, če noče flaške in je mlečne stvari... Ajvy ti je fajn napisalauser posted image user posted image user posted image

Sjmm - Maj ful veliko poje, zato po moje ni razloga za skrbuser posted image . Vid ima malo manjše obroke in samo 4 krat na dan (pa še občasno kaj izbruhauser posted image user posted image ) pa je pediatrinja na pregledu v petek rekla, da je zadovoljna s težo (70cm, 8640g).

Čebel@ - kako daleč pa sta z gradnjo?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
10.11.2009 13:32:47   
MIHAILO

Kako ste?Upam ,da kaj bolje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
10.11.2009 13:34:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

zdej so nama na fino zapucali,zdej je pa na vrsti izolacija strehe,strešni okni in tlaki

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
10.11.2009 13:35:22   
Čebel@

zidarji danes končajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj imam pa goro posode za pomitiuser posted image

A ZD.SIR je zdenka sir?Jaz sem enkrat mal mihailu dala in mu je bila njami sam ne vem ce mu jo lahko dam vec ,pa tko v hrano?verjetno lahko ce je to zd.sir pri tebi misljena?
ja zdenka sir je-imam kar mercatorjevo znamko in ga dam vsak dan(skoraj) polovico v kosilo+eno čajno žličko kisle smetane

Jaz sem smetano ze dajala v omakice inpd zd.sir pa nisem ...ima pa zelo rad ,ko mu dam smetano v polento..user posted image
pri nas obožuje kamorkoli ji dam smetano ali/in zd.siruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
10.11.2009 13:36:30   
Urša08

Baki - ni panike, če noče flaške in je mlečne stvari... Ajvy ti je fajn napisalauser posted image user posted image user posted image

Sjmm - Maj ful veliko poje, zato po moje ni razloga za skrbuser posted image . Vid ima malo manjše obroke in samo 4 krat na dan (pa še občasno kaj izbruhauser posted image user posted image ) pa je pediatrinja na pregledu v petek rekla, da je zadovoljna s težo (70cm, 8640g).

Jutta super teža, Žiga ma pri 9 mesecih 8310 g in 70 cm user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
10.11.2009 13:36:50   
Čebel@

Vid ima malo manjše obroke in samo 4 krat na dan (pa še občasno kaj izbruhauser posted image user posted image ) pa je pediatrinja na pregledu v petek rekla, da je zadovoljna s težo (70cm, 8640g).

pri nas ima tudi samo 4 obroke v celem dnevu od tega sta 2 mlečna,1 kosilo(zelenjava),1 pa sadje

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
10.11.2009 13:37:51   
Čebel@

Jutta super teža, Žiga ma pri 9 mesecih 8310 g in 70 cm user posted image

našo so zadnjič tehtali(sicer oblečeno) in je imela 8000g,točno bomo pa videli 18.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
10.11.2009 13:47:08   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro user posted image .... noč dizasteruser posted image ... še par noči, pa bom skupaj padla user posted image
mi2 sva s kave in nabaveuser posted image . zdaj spiuser posted image . grem kosilo prištimat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj...upam,da ti uspe vsaj v dopoldanskem času kej not prnest

žal ne, ker moram skuhati kosilouser posted image ... mah... saj bo.... hvalauser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
10.11.2009 13:48:52   
claud
baki-ne razumem zakaj bi MORAL po flasi pituser posted image
men je isto rekla teta od mojga....da jo bom mogla zdj zacet ucit na flaso pit, ker zdj ne zna....pa sm vprasala zakaj...in mi rece ja kako bo pa mleko pilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud iz loncka bl cudn pije iz kozarca pa zelo lepouser posted image user posted image

Ajvy- ja all inclusive sm narocila....sm zadnjic zagrozila da bom sla na bolnisko ce bo slo tko naprej, evo pa mamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst sm ji tud korencek dala-dokler je bla brez zob...zdj pa kr ful odgrizne in se ji pol zatakne, tko da ne upam dat vecuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
10.11.2009 13:48:58   
Urša08
Tamika kaj pa če bi kakšen dan vzela kaj iz skrinje in izkoristila tisto urco ko Tristan spi in se zraven ulegla, sej ni nujno da spiš samo da mal počiješ. Saj jaz verjamem da ti pri 4 otrocih ne zmanjka dela samo včasih je treba pa tudi zase kej narest pa čeprav je stanovanje v razsulu. 

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Katero ime?
Februarka08

(82%)

(18%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!