Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 12:46:15
|
|
|
|
Čebel@
|
zidarji danes končajo so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožuje sedaj imam pa goro posode za pomiti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 12:56:49
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pit .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal. baki res da Žiga zjutraj popije flašo mleka, sam spat pa ne gre nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 12:58:01
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zidarji danes končajo so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožuje sedaj imam pa goro posode za pomiti Čebel@ super da so zidarji končali Še malo pa bosta na svojem Uf glede posode ti pa nisem fovš, men jo je včasih že v stroj težko dat al pa vn vzet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 12:58:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pit .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal. baki res da Žiga zjutraj popije flašo mleka, sam spat pa ne gre nazaj pri nas je po vsakem obroku budna še 2,5h
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:00:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zidarji danes končajo so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožuje sedaj imam pa goro posode za pomiti Čebel@ super da so zidarji končali Še malo pa bosta na svojem Uf glede posode ti pa nisem fovš, men jo je včasih že v stroj težko dat al pa vn vzet bo še trajalo da bomo na svojem ker nama bo pri € zaškripal...itak imamo pa s taščo skupno dvorišče ko da se ne selimo daleč ......tuki jaz nimam placa za pomivalca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:00:27
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo tudi ravno pojedli kosilo - špinačka + pire Tamaledva jo obožujeta , jaz pa tudi Sedaj bom probala Nejca spat dat, upam da rata. Žiga bo še malo pokonci. Mi je pa uspelo celo pol ure likat ostalo pa zvečer. Grem tud jaz posodo v pomivalca zložit, da bo kuhna tipi topi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:01:44
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ sej ponavad se pri e zaustavi, ampak važno, da bo četudi čez 5 let
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:06:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ sej ponavad se pri e zaustavi, ampak važno, da bo četudi čez 5 let vse greva višji rang in grem raje eno leto kasneje notri pa ko gremo,bo tipi topi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:07:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo tudi ravno pojedli kosilo - špinačka + pire Tamaledva jo obožujeta , jaz pa tudi Sedaj bom probala Nejca spat dat, upam da rata. Žiga bo še malo pokonci. Mi je pa uspelo celo pol ure likat ostalo pa zvečer. Grem tud jaz posodo v pomivalca zložit, da bo kuhna tipi topi. to bo pri nas jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:08:25
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ upam da ni nčresnega in se hitro pocajtaš A je pametno it na sprehod, če otrok kašlja?????? čim več biti zunaj....to je bolj koristno kot zrak notri....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:08:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša dočakali 5 zobek: 10.11 Sem mu šla noska mal počistit in vidim da je 5 zobek zunaj, pa spotoma vidla da mu še spodnja in zgornja dvojkica vn rineta men se bo kr zmešal od teh zobkov jaz sem čist neprespana, kot en zombi bogeci vsi...res...upam ,da čimprej pririnejo na plano... Dej mu korenček za žulit...pa fajn naj bo mrzel...mu bo pomagal...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:09:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zidarji danes končajo so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožuje sedaj imam pa goro posode za pomiti A ZD.SIR je zdenka sir?Jaz sem enkrat mal mihailu dala in mu je bila njami sam ne vem ce mu jo lahko dam vec ,pa tko v hrano?verjetno lahko ce je to zd.sir pri tebi misljena?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:11:10
|
|
|
|
sjmm
|
urša08 - zdej pa še recept: MAKARONOVA ZLOŽENKA S PARADIŽNIKOM IN MOZZARELO - poljubni makarončki kolikor jih zmažete - paradižnikovi pelati ali,če vas motijo koščki-par. kaša - 2 čebulci , 3 česnčki - šopek sveže bazilike, sesekljan svež peteršilj - oljčno olje - sol in poper po okusu - 4 kroglice mozzarele oziroma toliko, kot jo imate radi, lahko pa tudi čist poljuben sir, narezan za kockice ali nariban - 1 malo kislo smetano in 2 jajčka - zžvrkljamo v gladko maso Na olju popražimo čebulco in česen, dodamo paradižnik, zelišča in sol in poper, malce pokuhamo na malem ognju, da voda izhlapi. Makarone skuhamo po navodilih, odcedimo in vanje vmešamo paradižnikovo omako. Vse skupaj stresemo v ognjevarno posodo ali poljuben pekač, ki smo ga predhodno malo namazali z oljem ali maslo, nato kar z rokami natrgamo koščke mozzarele in vmešamo v makarone. Polijemo s kislo smetano in jajčki. Vsi mesojedi lahko poljubno dodate še kako panceto ali koščke šunke. Spečemo , da si dobi zlato rumeno skorjico in so makarončki še vedno mehki. Dober tek!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:11:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ zidarji danes končajo so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožuje sedaj imam pa goro posode za pomiti A ZD.SIR je zdenka sir?Jaz sem enkrat mal mihailu dala in mu je bila njami sam ne vem ce mu jo lahko dam vec ,pa tko v hrano?verjetno lahko ce je to zd.sir pri tebi misljena? ja zdenka sir je-imam kar mercatorjevo znamko in ga dam vsak dan(skoraj) polovico v kosilo+eno čajno žličko kisle smetane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:12:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Niku od Baki vse naj naj za obmesečnico tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:12:45
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: baki hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pit .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal. kaj pa če mu daš mleko v magačni lonček ki ima drugačen cucej? noče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:12:46
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: simonakr MISIJA NOHTI: USPELA!!! Razlaga: Jest tamali strižem nohte ko ona spi da mi ne opleta z rokami in nogami okrog! In je ratalo!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:12:49
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro .... noč dizaster ... še par noči, pa bom skupaj padla mi2 sva s kave in nabave . zdaj spi . grem kosilo prištimat joj...upam,da ti uspe vsaj v dopoldanskem času kej not prnest
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:13:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm urša08 - zdej pa še recept: MAKARONOVA ZLOŽENKA S PARADIŽNIKOM IN MOZZARELO - poljubni makarončki kolikor jih zmažete - paradižnikovi pelati ali,če vas motijo koščki-par. kaša - 2 čebulci , 3 česnčki - šopek sveže bazilike, sesekljan svež peteršilj - oljčno olje - sol in poper po okusu - 4 kroglice mozzarele oziroma toliko, kot jo imate radi, lahko pa tudi čist poljuben sir, narezan za kockice ali nariban - 1 malo kislo smetano in 2 jajčka - zžvrkljamo v gladko maso Na olju popražimo čebulco in česen, dodamo paradižnik, zelišča in sol in poper, malce pokuhamo na malem ognju, da voda izhlapi. Makarone skuhamo po navodilih, odcedimo in vanje vmešamo paradižnikovo omako. Vse skupaj stresemo v ognjevarno posodo ali poljuben pekač, ki smo ga predhodno malo namazali z oljem ali maslo, nato kar z rokami natrgamo koščke mozzarele in vmešamo v makarone. Polijemo s kislo smetano in jajčki. Vsi mesojedi lahko poljubno dodate še kako panceto ali koščke šunke. Spečemo , da si dobi zlato rumeno skorjico in so makarončki še vedno mehki. Dober tek!!!!! tole bomo pa poiskusili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:14:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: baki hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pit .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal. kaj pa če mu daš mleko v magačni lonček ki ima drugačen cucej? noče hm.....kaj pa mleko+kruh pa po žlici pojesta?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:15:18
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy........dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:16:05
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm mi2 sva se lepo sprehodla, zdej bo pa malca pa mižalije tkole pa mi2 jeva urša: - 1x od 3h do 6h 12o do 190ml keksolina z am okol 9h 200ml mlečne kaše ali nav jog + banana 12-13h sadje 190-220ml 15-16h kosilo globok krožnik, sam tle je zdej mal štrajkov, pa sva mal jedilnik dodelala, če ne poje zadost, pa mu dam še kak Alette puding 19-19.30 230ml am + kak lino ali milupa ovseni kosmiči 21h za spat pa am, prej je popil tud 170, zdej tam nekje 100ml+ pol žličke kakava vsake tretji dan No, men se zdi kr dost, sam se je zdele potegnu za ene 3cm, pa se mi zdi kar bol suh,ah, to je moja obsedenost z zalitimi dojenčki , so mi nekak v glavo ubili, da je to zrcalo mamice, kok skrbi za malega, no, men se zdi, da če bi še bol skrbela za moje , bi se mi kr sfuzlal mali eno razsulo dela na tleh dnevne... na malco, pol morm za ostale malco prpravt, se je tud možek na malco prjavu, pa še ne delavc k mu dans pomaga in morm mal v frižider skočt, da kej na mizo namečem sjmm men sae zdi da Maj kar veliko poje, premalo sigurno ne Sicer je pa tak dobrovoljček da že po tem veš da čisto dovolj dobi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:16:11
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Niku od Baki vse naj naj za obmesečnico tudi od nas nik se zahvaljuje za čestitke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:17:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Čebel@ upam da ni nčresnega in se hitro pocajtaš A je pametno it na sprehod, če otrok kašlja?????? čim več biti zunaj....to je bolj koristno kot zrak notri.... Ajvy hvala za oba tvoja odgovora. Korenček mi je pa ravno mami prinesla - mam domačga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 10.11.2009 13:17:58
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: baki hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pit .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal. kaj pa če mu daš mleko v magačni lonček ki ima drugačen cucej? noče hm.....kaj pa mleko+kruh pa po žlici pojesta? sej po žlici mi je vse sam če je mlečno v flaši noče
|
|
|
otroci in varstvoLIA2006otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma : pred tv (
25%)
greste na večerjo v restavracijo (
25%)
v kino (
20%)
spat (
30%)
Število vseh glasov: 259Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!