|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
10.11.2009 12:46:15   
Čebel@
zidarji danes končajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sedaj imam pa goro posode za pomitiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
10.11.2009 12:56:49   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pituser posted image user posted image user posted image user posted image .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal.

baki res da Žiga zjutraj popije flašo mleka, sam spat pa ne gre nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
10.11.2009 12:58:01   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

zidarji danes končajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so pojedli kosilo,Hana pa tudi glihkrat:polento+kolerabo+cvetačo+brokoli+zd.sir+kislo smetano-->to pri nas obožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ super da so zidarji končali user posted image user posted image user posted image user posted image Še malo pa bosta na svojem user posted image user posted image user posted image user posted image Uf glede posode ti pa nisem fovš, men jo je včasih že v stroj težko dat al pa vn vzetuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
10.11.2009 12:58:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

hay....nik se je nakosilal.mel jepečeno kurje meso+pire+rdečo peso.mi mamo pa zelenjavno juho mi jo je mami včeraj prinesla ko jo je zvečer skuhala pa je niku nisem dala zato ker je zraven krompir.dgač pa se je mali full napokal za kosilo.malo ga bom še pustila pol gre pa spat.okrog 13.00-13.30.sem pa žalostna ker noče več flaške pituser posted image user posted image user posted image user posted image .berem da jo vsi vaši malčki še pijejo,nik pa jo odklanja.bi mi pasalo da bi zjutraj ko se zbudi spil flašo in bi še malo zaspal.

baki res da Žiga zjutraj popije flašo mleka, sam spat pa ne gre nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je po vsakem obroku budna še 2,5h

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
10.11.2009 13:00:03   
Čebel@

Čebel@ super da so zidarji končali user posted image user posted image user posted image user posted image Še malo pa bosta na svojem user posted image user posted image user posted image user posted image Uf glede posode ti pa nisem fovš, men jo je včasih že v stroj težko dat al pa vn vzetuser posted image

bo še trajalo da bomo na svojem ker nama bo pri € zaškripal...itak imamo pa s taščo skupno dvorišče ko da se ne selimo dalečuser posted image ......tuki jaz nimam placa za pomivalcauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
10.11.2009 13:00:27   
Urša08
Mi smo tudi ravno pojedli kosilo - špinačka + pireuser posted image Tamaledva jo obožujeta , jaz pa tudi user posted image user posted image user posted image Sedaj bom probala Nejca spat dat, upam da rata. Žiga bo še malo pokonci. Mi je pa uspelo celo pol ure likatuser posted image user posted image user posted image ostalo pa zvečer. Grem tud jaz posodo v pomivalca zložit, da bo kuhna tipi topi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
10.11.2009 13:01:44   
Urša08
čebel@ sej ponavad se pri e zaustavi, ampak važno, da bo četudi čez 5 let user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
10.11.2009 13:06:32   
Čebel@

čebel@ sej ponavad se pri e zaustavi, ampak važno, da bo četudi čez 5 let user posted image user posted image user posted image user posted image
vse greva višji rang in grem raje eno leto kasneje notri pa ko gremo,bo tipi topiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
10.11.2009 13:07:07   
Čebel@

Mi smo tudi ravno pojedli kosilo - špinačka + pireuser posted image Tamaledva jo obožujeta , jaz pa tudi user posted image user posted image user posted image Sedaj bom probala Nejca spat dat, upam da rata. Žiga bo še malo pokonci. Mi je pa uspelo celo pol ure likatuser posted image user posted image user posted image ostalo pa zvečer. Grem tud jaz posodo v pomivalca zložit, da bo kuhna tipi topi.
to bo pri nas jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
10.11.2009 13:08:25   
Ajvy

Čebel@ upam da ni nčresnega in se hitro pocajtašuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A je pametno it na sprehod, če otrok kašlja??????

čim več biti zunaj....to je bolj koristno kot zrak notri....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
10.11.2009 13:08:30   
Ajvy

Katjuša dočakali 5 zobek: 10.11

Sem mu šla noska mal počistit in vidim da je 5 zobek zunaj, pa spotoma vidla da mu še spodnja in zgornja dvojkica vn rinetauser posted image user posted image user posted image user posted image men se bo kr zmešal od teh zobkovuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem čist neprespana, kot en zombiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bogeci vsi...res...upam ,da čimprej pririnejo na plano...
Dej mu korenček za žulit...pa fajn naj bo mrzel...mu bo pomagal...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
10.11.2009 13:09:58   
MIHAILO

A ZD.SIR je zdenka sir?Jaz sem enkrat mal mihailu dala in mu je bila njami sam ne vem ce mu jo lahko dam vec ,pa tko v hrano?verjetno lahko ce je to zd.sir pri tebi misljena?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
10.11.2009 13:11:10   
sjmm
urša08 - zdej pa še recept:

MAKARONOVA ZLOŽENKA S PARADIŽNIKOM IN MOZZARELO

- poljubni makarončki kolikor jih zmažete
- paradižnikovi pelati ali,če vas motijo koščki-par. kaša
- 2 čebulci , 3 česnčki
- šopek sveže bazilike, sesekljan svež peteršilj
- oljčno olje
- sol in poper po okusu
- 4 kroglice mozzarele oziroma toliko, kot jo imate radi, lahko pa tudi čist poljuben sir, narezan za kockice ali nariban
- 1 malo kislo smetano in 2 jajčka - zžvrkljamo v gladko maso

Na olju popražimo čebulco in česen, dodamo paradižnik, zelišča in sol in poper, malce pokuhamo na malem ognju, da voda izhlapi.

Makarone skuhamo po navodilih, odcedimo in vanje vmešamo paradižnikovo omako.

Vse skupaj stresemo v ognjevarno posodo ali poljuben pekač, ki smo ga predhodno malo namazali z oljem ali maslo, nato kar z rokami natrgamo koščke mozzarele in
vmešamo v makarone.

Polijemo s kislo smetano in jajčki.

Vsi mesojedi lahko poljubno dodate še kako panceto ali koščke šunke.

Spečemo , da si dobi zlato rumeno skorjico in so makarončki še vedno mehki.

Dober tek!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
10.11.2009 13:11:47   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

A ZD.SIR je zdenka sir?Jaz sem enkrat mal mihailu dala in mu je bila njami sam ne vem ce mu jo lahko dam vec ,pa tko v hrano?verjetno lahko ce je to zd.sir pri tebi misljena?
ja zdenka sir je-imam kar mercatorjevo znamko in ga dam vsak dan(skoraj) polovico v kosilo+eno čajno žličko kisle smetane

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
10.11.2009 13:12:42   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niku od Baki vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
10.11.2009 13:12:45   
baki

kaj pa če mu daš mleko v magačni lonček ki ima drugačen cucej?
noče

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
10.11.2009 13:12:46   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

MISIJA NOHTI: USPELA!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Razlaga: Jest tamali strižem nohte ko ona spi da mi ne opleta z rokami in nogami okrog! In je ratalo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
10.11.2009 13:12:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

jutro user posted image .... noč dizasteruser posted image ... še par noči, pa bom skupaj padla user posted image
mi2 sva s kave in nabaveuser posted image . zdaj spiuser posted image . grem kosilo prištimat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj...upam,da ti uspe vsaj v dopoldanskem času kej not prnest

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
10.11.2009 13:13:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

urša08 - zdej pa še recept:

MAKARONOVA ZLOŽENKA S PARADIŽNIKOM IN MOZZARELO

- poljubni makarončki kolikor jih zmažete
- paradižnikovi pelati ali,če vas motijo koščki-par. kaša
- 2 čebulci , 3 česnčki
- šopek sveže bazilike, sesekljan svež peteršilj
- oljčno olje
- sol in poper po okusu
- 4 kroglice mozzarele oziroma toliko, kot jo imate radi, lahko pa tudi čist poljuben sir, narezan za kockice ali nariban
- 1 malo kislo smetano in 2 jajčka - zžvrkljamo v gladko maso

Na olju popražimo čebulco in česen, dodamo paradižnik, zelišča in sol in poper, malce pokuhamo na malem ognju, da voda izhlapi.

Makarone skuhamo po navodilih, odcedimo in vanje vmešamo paradižnikovo omako.

Vse skupaj stresemo v ognjevarno posodo ali poljuben pekač, ki smo ga predhodno malo namazali z oljem ali maslo, nato kar z rokami natrgamo koščke mozzarele in
vmešamo v makarone.

Polijemo s kislo smetano in jajčki.

Vsi mesojedi lahko poljubno dodate še kako panceto ali koščke šunke.

Spečemo , da si dobi zlato rumeno skorjico in so makarončki še vedno mehki.

Dober tek!!!!!

tole bomo pa poiskusiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
10.11.2009 13:14:40   
Čebel@

noče
hm.....kaj pa mleko+kruh pa po žlici pojesta?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
10.11.2009 13:15:18   
Čebel@
ajvy........danuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
10.11.2009 13:16:05   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mi2 sva se lepo sprehodla, zdej bo pa malca pa mižalije

tkole pa mi2 jeva urša:
- 1x od 3h do 6h 12o do 190ml keksolina z am
okol 9h 200ml mlečne kaše ali nav jog + banana
12-13h sadje 190-220ml
15-16h kosilo globok krožnik, sam tle je zdej mal štrajkov, pa sva mal jedilnik dodelala, če ne poje zadost, pa mu dam še kak Alette puding
19-19.30 230ml am + kak lino ali milupa ovseni kosmiči
21h za spat pa am, prej je popil tud 170, zdej tam nekje 100ml+ pol žličke kakava vsake tretji dan

No, men se zdi kr dost, sam se je zdele potegnu za ene 3cm, pa se mi zdi kar bol suh,ah, to je moja obsedenost z zalitimi dojenčkiuser posted image user posted image , so mi nekak v glavo ubili, da je to zrcalo mamice, kok skrbi za malega, no, men se zdi, da če bi še bol skrbela za mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image , bi se mi kr sfuzlal

mali eno razsulo dela na tleh dnevne...user posted image user posted image user posted image user posted image na malco, pol morm za ostale malco prpravt, se je tud možek na malco prjavu, pa še ne delavc k mu dans pomaga in morm mal v frižider skočt, da kej na mizo namečem

sjmm men sae zdi da Maj kar veliko poje, premalo sigurno neuser posted image Sicer je pa tak dobrovoljček da že po tem veš da čisto dovolj dobiuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
10.11.2009 13:16:11   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niku od Baki vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

nik se zahvaljuje za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
10.11.2009 13:17:25   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Čebel@ upam da ni nčresnega in se hitro pocajtašuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A je pametno it na sprehod, če otrok kašlja??????

čim več biti zunaj....to je bolj koristno kot zrak notri....

Ajvy hvala za oba tvoja odgovora. Korenček mi je pa ravno mami prinesla - mam domačga user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
10.11.2009 13:17:58   
baki

noče
hm.....kaj pa mleko+kruh pa po žlici pojesta?
sej po žlici mi je vse sam če je mlečno v flaši noče

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!