|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
10.11.2009 13:53:01   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Vid ima malo manjše obroke in samo 4 krat na dan (pa še občasno kaj izbruhauser posted image user posted image ) pa je pediatrinja na pregledu v petek rekla, da je zadovoljna s težo (70cm, 8640g).

pri nas ima tudi samo 4 obroke v celem dnevu od tega sta 2 mlečna,1 kosilo(zelenjava),1 pa sadje

a do stejes se mleko zraven ane

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
10.11.2009 13:55:15   
Onasiss

našo so zadnjič tehtali(sicer oblečeno) in je imela 8000g,točno bomo pa videli 18.

Kdaj zadnjič???? Ker vaša Hana ima kar težko rito in je tole nekaj mali....user posted image A si zih???

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
10.11.2009 13:55:20   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika kaj pa če bi kakšen dan vzela kaj iz skrinje in izkoristila tisto urco ko Tristan spi in se zraven ulegla, sej ni nujno da spiš samo da mal počiješ. Saj jaz verjamem da ti pri 4 otrocih ne zmanjka dela samo včasih je treba pa tudi zase kej narest pa čeprav je stanovanje v razsulu. 

user posted image user posted image user posted image HVALAuser posted image user posted image user posted image

saj bo user posted image upam pa, da bodo user posted image [img] http://www.os-cerkno.si/novaki/modules/news/cat_images/zobs.jpg[/img] čimprej zunaj

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
10.11.2009 13:55:50   
MIHAILO
mi imamo pa po domaci vagi 8100g,odkar je gh je lepo napreduje z kg...user posted image tudi meni je Mihailo zacel odvracat flasko sam jaz nisem vedla kaj mu je pa sm se zelo trudila in potem ko jo vzame poje vse ,vceraj sem mu pa z am naredila cokolino in je spal do 6h brez hranjenja..user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
10.11.2009 13:56:57   
Ajvy

Ajvy povej kako sta tvoji pupi? Je vročina še prisotna, pa pikice - je boljše?

kr v redu...
Tarji zdej uno mazilo pomaga, da se še posušijo...je pa čist cmerava..za znoret..uf...
Tisa...njena rita je tut mal boljš...sam se vid ,da ji še ni kul...k se kar trese....sam je pa potrpežljiva..noro.....

sta si pa obe spraskali eno krasto zadaj na vratu..in imasta zdej obe tam luknjicouser posted image ..sestrici nimaš kej

smo bolje...hvala vsem za skrb in pike poke, ...res smo jih rabli...

kolkr klepetate...bo 200 pred večeromuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
10.11.2009 13:58:36   
claud
cebela,onasis-pa kaj mate s hanino tezko rito....ne stekam? user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
10.11.2009 13:58:37   
MIHAILO
Sem pozabila napisati da sem mu ta cokolino po zlicki dala,,user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
10.11.2009 13:59:26   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kr v redu...
Tarji zdej uno mazilo pomaga, da se še posušijo...je pa čist cmerava..za znoret..uf...
Tisa...njena rita je tut mal boljš...sam se vid ,da ji še ni kul...k se kar trese....sam je pa potrpežljiva..noro.....

sta si pa obe spraskali eno krasto zadaj na vratu..in imasta zdej obe tam luknjicouser posted image ..sestrici nimaš kej

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
10.11.2009 13:59:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

našo so zadnjič tehtali(sicer oblečeno) in je imela 8000g,točno bomo pa videli 18.

Kdaj zadnjič???? Ker vaša Hana ima kar težko rito in je tole nekaj mali....user posted image A si zih???
na pediatrični......ni malo ker Hana ni debela,ampak je le manjše rasti(tudi midva nisva velikana)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
10.11.2009 14:00:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
10.11.2009 14:00:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Vid ima malo manjše obroke in samo 4 krat na dan (pa še občasno kaj izbruhauser posted image user posted image ) pa je pediatrinja na pregledu v petek rekla, da je zadovoljna s težo (70cm, 8640g).

pri nas ima tudi samo 4 obroke v celem dnevu od tega sta 2 mlečna,1 kosilo(zelenjava),1 pa sadje

ja

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
10.11.2009 14:01:37   
Ajvy
naložila slikice v album norice...pa si poglejte o čem sem govorila

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
10.11.2009 14:01:44   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image

tud jaz ne štekam kaj je s to ritouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
10.11.2009 14:03:37   
Urša08

kr v redu...

Me veseli, da sta boljše in da ste iz tahudga vn. Ti moram pa priznat da so me kar malo prestrašile te norice. Mislim da ste jih vi pokasirali v kar hudi obliki. Sta jih nazadnje mela od kolegice otroka pa je rekla da če ne bi blo tistih parih pikic sploh vedla ne bi da jih imata. Ste jih pa rešeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
10.11.2009 14:04:10   
Čebel@

o groza-boga Tarjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
10.11.2009 14:05:33   
Ajvy

kr v redu...

Me veseli, da sta boljše in da ste iz tahudga vn. Ti moram pa priznat da so me kar malo prestrašile te norice. Mislim da ste jih vi pokasirali v kar hudi obliki. Sta jih nazadnje mela od kolegice otroka pa je rekla da če ne bi blo tistih parih pikic sploh vedla ne bi da jih imata. Ste jih pa rešeniuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja Tarja je imela hudo obliko...to je P rekla....Tisa...pa sej boš vidla na sliicah kakšna razlika je

nisem vas htela prestrašit--nobene...sem misnla da bi vam blo fino če vam napišem kaj se dogaja....da boste vedele ko jih boste imele ve....da vas ne bo presenetilo kot je mene

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 10.11.2009 14:06:41 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
10.11.2009 14:05:57   
Urša08
Ajvy sem pokukala slikice. Boga Tarja user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne moreš verjet če ne vidiš, Tisa jo je boljše odnesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoji dve pupi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
10.11.2009 14:06:24   
Jutta
Ajvy - jaz pa ne morem do tvojega albumauser posted image - A me klikneš za prijateljico, mogoče bom potem lahko...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
10.11.2009 14:06:51   
TAMIKA3

ajvy  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko sem gledala slikice sem se spomnila svojih fantov... tian odnesel s par pikicami- jih je dobil prvi, mai oh in sploh - na vekah, v ušesih, lulček, ma ni da ni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
10.11.2009 14:08:07   
Ajvy

Ajvy - jaz pa ne morem do tvojega albumauser posted image - A me klikneš za prijateljico, mogoče bom potem lahko...

urejeno

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
10.11.2009 14:08:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ajvy  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko sem gledala slikice sem se spomnila svojih fantov... tian odnesel s par pikicami- jih je dobil prvi, mai oh in sploh - na vekah, v ušesih, lulček, ma ni da ni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej to je to...ko nikoli ne veš v kakšnem obsegu bodo ven prišle...samo sem vesela ,da smo jih dali čez..no iz ta najhujšega smo ..upam,

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
10.11.2009 14:11:08   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Jaz dojenja nisem štela zraven - Vid se čez dan ena do dvakrat še podoji (ponoči pa odvisno od tega kolikokrat se zbudi) - samo ne vem koliko popijeuser posted image

Obroki GH so pa takole:

7.30 - skuta ali mlečna kašica

11.00 do 11.30 - sadje

14.00 do 15.00 - kosilo

18.30 - mlečna kašica ali žitna kašica s sadjem (hruška ali banana vmešana noter)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
10.11.2009 14:11:17   
Urša08
Žiga spančka. Nejc pa štrajkauser posted image spet ne bo šel spat in ko bova šla na njegovo telovadbo bo pa omagal al pa po telovadbi user posted image uf tale moj lump mi s tem spanjem že od malega živčke kravžla

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
10.11.2009 14:14:14   
MIHAILO

ojej bogiceeeeeeeee...a se da cepit proti temuuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
10.11.2009 14:15:59   
Jutta
Ajvy - ojojuser posted image , vidim da ste res rabili pikepoke. Ubožici maliuser posted image user posted image user posted image user posted image Ampak hvalabogu, da ste hujše prebrodiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Dopust
littlestar5

Kam greste letos na dopust?

Na morje (68%)

V toplice (10%)

V hribe (2%)

Ne gremo na dopust (20%)

Število vseh glasov: 118

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!