|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
9.11.2009 21:12:32   
blondy_81
Ojla souser posted image ,

po 10 dneh se vam pa tudi jaz javljam. Fuuul lepo se vam zahvaljujem za vse čestitke in lepe želje. Evo danes sva z Manco prišli domov. Sem prav vesela, da sem doma. Manca je zdrava, pridna, lepo se doji in zdej že pridobivava nazaj tisto težo, ki smo jo takoj po porodu zgubili. V soboto je bila 12 ur pod lučko zaradi zlatenice, sedaj pa je vse ok. Sem presrečna, da imam takega cukrčka od hčerkice. Ravno danes pa sem nastopila tudi porodniški dopust, kar pomeni, da bom polnih 12 mesecev skupaj z mojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo zaenkrat toliko da se javim, kaj več pa še napišem.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
9.11.2009 22:07:05   
metkara
*Mojca*: saj, če zdaj pomislim, meni tudi ni čisto jasno zakaj morajo delati antibiogram...Imam pa drugače super ginekologa, tako da mu popolnoma zaupam (na vsakem pregledu mi naredi uz in si res vzame čas). Se pa cene res razlikujejo od ambulante do ambulante, prej je moj ginekolog imel ta pregled 35 evrov, zdaj ga ima pa 25 (ker je sklenil pogodbo z drugim, "cenejšim", izvajalcem). Sem pa recimo za 3d uz dala 30 evrov in sem se kar čudila, ko ste ene pisale tudi o 100-ih evrih (pa sem dobila še cd s filmčki in slikicami).

Blondy_81: kaj ne nastopiš porodniške z dnevom rojstva otroka, če te preseneti? Boš pa res do Mancinega 1.roj.dneva domauser posted image , medtem ko nas bo že večina šla prej delat.

Čestitke vsem mamicam!

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
9.11.2009 22:10:34   
Afrodita1
ejuser posted image ,
1čebela in metkara dobrodošli.
blondy čimveč užitkov s tvojo punčko, uživajuser posted image . sem vesela, da se je vse lepo izteklo.
shopgirl, ja sama vem ko naletiš na tako frikico ki ti kri jemlje. bodi vesela, da hitro mine. jaz sem krvna skupina 0 z rh faktorjem-user posted image . tako da me špikajo še večkrat. se tolažim, da še malo pa bo tudi to za namiuser posted image .
metkara tudi mene boli križ. v prvi nosečnosti tega ni bilouser posted image kaj morem. več počivam. no čez par tednov bo vse pozabljenouser posted image .

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
10.11.2009 0:41:48   
1čebela
Ojla user posted image !

Da se še enkrat malo javim. Vsem skupaj hvala za dobrodošlico.

Shop Girl, če ti bo kaj lažje - evo še ena, ki ima težave z nespečnostjo. Moj primer: včeraj šla spat okrog 23-ih in se zbudila zaradi lulanja okrog pol treh. Potem seveda nisem mogla več zaspat in sem čakala, kdaj bo ura pet, da moj user posted image  vstane za v službo. Ob 5-ih sem torej skupaj z njim vstala in to je to. Seveda sem bila ob 11-ih že kot zombi in sem šla počivat za kakšni dve urci. Danes pa spet jovo na novo...user posted image . Saj vidiš koliko je ura... Še dobro, da mi v teh dolgih nočeh dela družbo moja mala pikica. Danes je bila tut moja prav živahna.
Aja, jutri se grem pa tut jaz špikat user posted image . Toksoplazmoza, hepatitis in podobno... Pregled pa šele naslednji teden 18.

*nivea, ko boš delala seznamček upoštevaj kar 26.12. To je namreč uraden termin, naša pikica bo pa itak prišla takrat, ko se bo to njej zazdelo.

metkara lepo, da si se tudi ti opogumilauser posted image user posted image user posted image . Jaz sem tut še čist sveža. Tut jaz sem bla dolgo samo v vlogi bralca, pol se pa nisem mogla več upret...Križ pa tudi mene boli, ampak dol nižje - skoraj v trtici. Pa na notranji strani stegen... včasih mam občutek kot, da se mi širijo kosti. Včasih se komaj sestavim in vstanem. Itak pa, če smo zdržale 8 mesecev bomo pa menda tut še enega.

blondy_81, kako lepo, da ste že doma in da imaš takega sončka. Tudi jaz ti s tvojo deklico želim čim več lepih trenutkov. Do takrat, ko bomo me zibale boš ti že prava profesionalka in boš nam delila koristne nasvete...user posted image .

Punce, kako je pa kaj pri ostalih kaže s strijami. Jaz zaenkrat še nimam nič (razen nekaj po nogah, še iz pubertete). Se pa strogo mažem 2x na dan - zjutraj Vichy, zvečer Mustela. Me moj user posted image  ganja že skoz od 2. meseca dalje. Ampak po moje smo prav zadnji mesec najboj v nevarnosti. Pa po porodu pa naj bi se tut še nekaj časa mazale, čeprav si ravno ne predstavljam kako bo to izvedljivo - sploh pa po prsih, če bomo dojile???

No zdaj je pa že skrajni čas, za spanje. Bi vam zaželela lahko noč, pa verjetno že vse spite. Upam, da bo danes spanje kaj bolj uspešno...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
10.11.2009 4:47:27   
Anuš
summer725: ma kje pa, valda, da se ti ne bo nobena več nardilauser posted image . Na konc strije sploh ne ratujejo večuser posted image . Zdele na koncu koža čudežno postane voljna in raztegljiva kot čigumi. Kar si dobila je, pa še to bo izginilo ob prvem stisku dojenčkauser posted image . Vsaj psihično, če že ne drugačeuser posted image . Ne sekiraj se!

shopgirl
: ja lulanje gre tut meni lažje, pa še nikoli ne zmanjkauser posted image . Un barček je zraven Lumpi otroškega igrišča in Ciciban trgovine. Ne morš falit. Mene boš spoznala po magičnih merah 90-100-150user posted image . Res ne morš sfalit. Če bo šla katera mimo, jo bomo pa spotaknile in ji ponudile stol, da pride k sebuser posted image

metkara: welcomeuser posted image

blondy: super noviceuser posted image user posted image user posted image . Pa telih 12 mesecev tudi ni slabo, a ne? Pa še dopust, pa bo tamala še prosila, da jo daste v vrtecuser posted image user posted image user posted image

1čebela: fino, da je še ena nočna ptica med namiuser posted image . Jst sem pokonc že od 1.50user posted image . Spet čakam na boljše čase...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
10.11.2009 4:51:15   
Anuš
Aja, danes sem prvič oprala cune za user posted image . Še 1 stroj, pa sem. Še študiram a nej vsaj prvič zlikam, al kar pospravim in je pripravljeno. A je še kakšna, ki ji likalnik ne laufa pogosto?user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
10.11.2009 6:04:06   
anaj22
dobro jutro

tuki še ena, ki nemore spati

v sredo pridem, če vas takoj ne nejdem bom kar mojco poklica

imamo krivca, zakaj mi net ne dela dobro oz. ne moremčvekt čez dan ker je ful počasen al pa mi Rr sploh ne odpre, krivec je moj mož in lovdanje njegovih igrc. Posledično je neki staknu in sedaj smo tam kejr nebibilo treba

dobrodošle nove čvekle nosečke

blondi super novice in lepo se cartajta z Manco

sušim zadnji stroj cun, potem imam samo še torbo in igralni center za oprat in sem konc

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
10.11.2009 7:42:08   
*Mojca*
Blondy welcome home user posted image user posted image user posted image želim ti čimveč nepozabnih trenutkov s svojo princesko pa čimveč spanja user posted image user posted image

metkara: uaauuuu 30e za 3D? Jaz sem dala 80e v Postojni. Mah ja, sej s temi cenami je kot v trgovinah. če hočeš najcenej prist skozi moraš v kruh v Mercator, po mleko v Spar, po olje v Tuš,.....ma komu se pa da. Nekje prihraniš, drugje daš malo več pa si na istem user posted image

Kar se tiče nespečnosti je pri meni kr ok, imam pa itak Lukca doma, ki se zadnje čase obvezno zbuja ob 5h, včasih še prej user posted image Mogoče čuti da ne bo več dolgo edinček user posted image Se mi pa dogaja da me ful boki bolijo ko spim na boku. A se še kateri to dogaja? Aja, pa stopala me pečejo preden grem spat? No, še kak mesec bo teba potrpet. Sem včeraj dobila mail, naj se pridem v P pokazat 30.11. da začnemo s pripravami na CR. Uffff tole je že čez 3 tedne, jaz pa nimam še nič pripravljeno. No, včeraj sem kupila Nivea baby žajfo user posted image user posted image user posted image

1čebela: Jaz za enkrat strij nimam, uporabljampa Bubchen olje proti strijam. Sej s tem je tako, da če je človek nagnjen k nastanku se lahko maže z vsemi možnimi žaubami, če ne pa lahko gre tudi brez mazanja. Prvič sem se po porodu nehala mazat in nisem fasala niti ene strije.

No tako, zdaj grem pa še malo izležavat...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
10.11.2009 8:01:28   
araz
Dobro jutro,

No, meni je pa danes uspelo ostati v postelji do 7 user posted image . Saj zbudila sem se že ob petih, šla pit in lulat potem pa še mal v posteljo.
Vidim, da imamo kar vse podobne nosečniške težave (nespečnost, zatečene roke, boleča stopala, bolečine v hrbtenici, pa na stegnih, ...).
Ampak še en mesec pa bo vse to pozabljeno.

Punce mene pa zanima kakšno torbo imate za v porodnišnico. Jest nimam nobene doma imam samo ruzake in moram it danes eno kupit. Pa nimam pojma kakšno naj kupim.
Drugače pa imam še dva stroja za oprat in sem tud jest gotova. Edino še v lekarno moram it pa eno posteljnino moram kupit. In to je to.
Potem pa res manjka samo še ta glavno - uporabnica vsega tega user posted image .

Nič fajn se mejte, jest se grem počasi pripravit za pregled pa se potem javim.

Jutri se pa itak vidimo.

Aja, Blondy fajn se crkljajta z tvojo Manco pa še očija mal vključita.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
10.11.2009 8:11:08   
*Mojca*
araz jaz bom mela kr ruzak. Itak rabiš samo kozmetiko, sexy gate in vir plenice. No, pa še mobič in polnilc. Za user posted image ti pa itak pol dragi prinese predn gresta domov.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
10.11.2009 8:14:43   
marusi
ojla, punce, da se vam še jaz malo javim... zadnje dne (ali bolje rečeno tedne) vse tako beži... da sem ugotovila, da mi sploh ne bo uspelo vsega narediti do poroda user posted image user posted image user posted image .
berem vas pa pridnouser posted image user posted image
full dobrodošle nove user posted image in čestitke vsem mamicam!!!!

kaj je pri nas novega: pobrali smo oljke, jaz počasi zaključujem v službi in zato vsi partnerji hočejo, da se dobimo do konca meseca,
včeraj smo (končno) uspeli sestaviti previjalno mizo (imamo improvizirano - 2 komodi pa ploh gor) in zdaj nimam več izgovorov, da ne bi prala cotkic. pa nalepke smo (skoraj do konca) nalepili... tako, da ima mali v bistvu vse pripravljeno.
no, razen cotkic... te moram še nabavit - bom med porodniško to počela...
voziček sva tudi kupila - v italiji (je bil 100 € cenejši) PP GT3 pa je bila zajla pokvarjena in sva  morala še enkrat nazaj user posted image user posted image , tako, da voz NI bil cenejši za 100 €, ampak sva imela pa lušten izlet:) tri krat!

joj, jaz bi pa takoooo spala...

jaz bi jutri full prišla, samo imamo v službi neko gužvo in se pred 12.00 ne bom mogla nikamor spravit. katera bo tam sigurno, pa če mi pošlje en ZS, da jo pokličem, če boste še tam, ko bom jaz končala!

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
10.11.2009 8:23:31   
vijolca
Dobro jutro še z moje strani!

Nove user posted image , dobrodošle! Blondy, super, da ste doma! Ahhh, jaz že tako težko čakam user posted image ...

Sem pa bila včeraj (oz. sva bila oba) na predvajanju filma Orgasmic birth (Shopgirl, se ti že kaj kolca? user posted image ) in moram reči, da je bila super izkušnja. Sam film ni mel kaj dosti zveze z orgazmom razen tega, da so pač komentatorji (ne vem, po moje kaki zdravniki, nisem dobro videla) govorili o tem, kako sta si porod in spolni odnos (lahko!) podobna (praviloma ne v bolnici) - sodelujejo isti hormoni, isti ljudje user posted image , vzdušje je prijetno, intimno... Film je v osnovi prikazoval realne naravne porode doma s pomočjo babic, pokazali pa so tudi dva bolnišnična poroda (na žalost taka s komplikacijami, eden se konča z vakumom user posted image - ko pa to vidiš... no comment, eden pa s CR). Razlika med temi porodi je bila user posted image - za zjokat. Meni kot prvorodki je bilo zelo zanimivo gledat in opazovat, kako drugače sem na koncu filma dojemala porod, stoki in kremženja pri naravnih porodih na začetku filma so se mi zdeli kot, da se ženske zvijajo v agonijah in mukah, za hip sem se celo zbala, da bom morala zapustiti sobo (od strahu in panike pred nečim tako neizbežnim), no potem sem se malo skulirala in pri zadnjih porodih (vseh je bilo predstavljenih 7) videla, da so vsi ti živalski glasovi in vzkliki način, da se prepustiš, sprostiš in spustiš otroka na svet. No, pa dovolj o filmu...

Kar je pa bilo praktično ravno tako poučno kot film (za nas prvorodke), pa je bila debata po filmu. Oglasilo se je kar nekaj parov, ki so šli rodit v sosednjo Avstrijo (temu jaz nekako nisem dala prave možnosti, ker se mi zdi, da ne bi vedela, kdaj it na pot, pa tudi nemško ne znam), nekaj mamic je povedalo svoje izkušnje z naravnim porodom v slovenskih porodnišnicah (za kar upam, da bo uspelo tudi meni), nekaj pa je povedalo tudi svoje slabe izkušnje. Po teh zgodbah se je videlo, kako daleč zadaj smo v miselnosti o porodih v Sloveniji (osebje, ki se s porodi poklicno ukvarja, enostavno ne ve kaj narediti, ko hoče ženska naravni porod). Veliko veliko žensk si želi drugačno izkušnjo, pa se enostavno nimamo kam obrnit... Porod pa je res nekaj tako naravnega, da bolj ne bi mogel biti. Res upam, da se bodo stvari premaknile vsaj do takrat, ko bodo naši otroci rojevali...

Izkušnja od včeraj je bila res super (se vidi, da sem še pod vtisom!), sploh ker sva bila oba, se mi zdi, da so možu stvari postale še bolj jasne (že prej sva imela na temo naravnega poroda dolge pogovore) in zvečer se je že s trebuhom pogovarjal, kak bomo rodili user posted image !

Uf, sem se razpisala...

Aja, glede srečanja v sredo, mislim, da se vam tudi jaz pridružim! Sej zgrešile se po moje ne bomo!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
10.11.2009 9:01:22   
tintara
Se mi mudi, ampak ta dobre novice pa ne morem zadržat zase. Od včeraj od 8.30 (zjutraj, da ne bo pomote) smo brez dodatka glukoze in SAMI URAVNAVAMO CUKER!!!! so mu popoldne dali že ven tiste cevke, po katerih so not dovajal, tako da očitno mu zaupajo, da ne bo treba nazaj na dozice. Od takrat so mu merili 3x in je bilo vsakič OK, enkrat celo 4,1.
So me pa včeraj spraševali, kdaj meni najbolj paše mu antibiotik dajat. Pa sem si mislila, pa kaj to mene sprašujete, mu boste že ve dale, jaz ne mislim ob polnoči pridet k vam v Lj. No, pa so mi potem le zaupali, da se mi počasi pridruži na oddelku in da grev apotem počasi tudi skupaj domov. JUPI!!! Pomoje to ne bo ravno jutri, mapak proti konvu tedna ali za vikend, pa bio že lahko šla nazaj notri. Sem pa včeraj zaupala dobro novico ta velikima dvema, pa sem dobila presenečen odgovor od GAšperja, da kaj je to dobrega, da mora mami nazaj v P, da potem me spet ne bo doma in da je to slabo. No, bomo že. Tiste par dni bodo že zdržali brez mene.

Takole, šibm k Vanetu. Lepo se imejte. Ninča, tudi tebi želim najlepših novic čimprej. 

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
10.11.2009 9:25:54   
Zibka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Manca,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vane,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Matevža

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
10.11.2009 9:35:07   
tulpika

jutro,

Blondy: tolk sem vesela, da sta že doma....prav lepo je bilo prebrati post. Crkljajta se do onemoglosti. user posted image

dobrodošle nove in čestitke za opravljene preglede user posted image

Tintara: wowwwww.....fulll lepe novice. user posted image za Vaneta!

Jemanje krvi: ja ni kaj prijetno, če dobiš še vajenca da to naredi. Zadnjič, ko sem bila na polikliniki sem imela to srečo, da je prvič jemal kri iz te "kanile" al kako se reče unmu zamašku, da me niso vsakič pikal...zabavno je bilo, revež je bil čist prestrašen (no, pa sej se morajo nekje naučit...sem mu kar govorila..vi kar počas se nikamor ne mudi). HB se je vse dobr izšlo...no mal več je šlo po gazi kot ponavadi user posted image . Se pa strinjam..je treba biti prijazen user posted image

Jaz bi tud prišla ne srečanje ampak kot sem že rekla...upam, da boste do 11.30 še tam user posted image .
Katero lahko pokličem ?

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
10.11.2009 9:39:08   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

sexy gate

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morm še en komplet s korzetom nabavit user posted image

Jaz bom imela najbrž tudi ruzak, s sabo pa obvezno eno malo malico (beri: nekaj sladkega), vazelin za ustnice, wc papir (un tam je groza), mazilo za hemeroide, za bradavice nastavke in kremo plašč (pižamo bom mela njihovo), najbrž 'šlauf' za sedet, telefon, fotoaparat, hmmmmmmmm morm kar ta velik ruzak vzet user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
10.11.2009 9:54:59   
ShopGirl
Dober juterček user posted image

Welcome metkara! Čedalje več decemberk...full dobr! Jutr se pa kr vidmo...in bodo vzdevki dobili tudi obraze - kok lepo. No jst sm URADNO čist raznežena in čustvena...sva gledala z mojim nek dokumentarec na Discovery-ju o rušenju berlinskega zidu in seveda sm mal pocmerala zraven user posted image  

Blondy, welcome home! Uživajte.

he he vijolca, si me nasmejala, takoj sm vedla kam ciljaš user posted image ... ta film je bil precej podoben knjigi, ki sva jo prebrale ane? No, jaz verjamem da je vse v psihični pripravljenosti na porod in v tem kako ga ženska doživlja. Bolj kot si trden in se zavedaš da je bolečina samo pot do otroka in da je z vsakim popadkom otroček bližje, pol je sigurno boljše kot panika in ustavljanje poroda v glavi. Najbrž res tut manj boli. Jst sm občutljivko, grem na epiduralno - pa čeprav me mal zmrazi misel na tist kateteruser posted image
Upam pa, da se bodo stvari v porodništvu premaknile na boljše tudi za nosečke, ki si želijo roditi povsem naravno. Men bi blo recimo zelo všeč, če bi nas npr. izbran G lahko spremljal od začetka do konca nosečnosti - tut pri porodu. Mislm da bi ble velik bolj sproščene, ker maš že določeno zaupanje vanj... Čist drugač, kot zdaj, ko prideš rodit in so v porodni sami tuji obrazi. Kaj pravte?

tintara, super za krasne novice. Me veseli da Vane lepo napreduje! Še mal pa boste vsi doma, tko kot more bit. Letos bodo prazniki najlepšiuser posted image

za v porodnišnico mam pa jst kr manjšo športno torbo za na fitness. Me čaka, v nizkem štartu...sam še par malenkosti manjka v njej. Drugač pa tut mene vedno bolj boli v notranji stegenski mišici...taka pekoča bolečina (bruhadelična!), pa še neki se je vrnilo po parih tednih - boleča sramnica... Super, resuser posted image  Križ me je matral skor celo nosečnost, zdej je pa mal boljš...naj kr tko ostane, kr mam še velik opravkov. Med drugim morm it dokončno izbrat in naročit sedežno pa se zdilat za popustuser posted image  Enako velja za spalnico. No sj bi lahko šel moj srči sam, ampak men je tok fajn sodelovat. No predn karkol naročiva morva it še premerit stanovanje user posted image  Ne bi blo glih fino, da vse naročiva in pol ugotoviva da nimava dost prostora ane user posted image

Strije; zadnjič sm opogumljala araz kako naj se ne sekira...no in grem jst še isti večer pred ogledalo mal bolj podrobno čekirat svoj buši. Sem pa zgleda tko sedela na kavču, da sm mela full enih črtic po spodnjem delu trebuha - zgledal je pa kot da mam strije čez cel trebuh! Skor me je kap...kr na jok mi je šlo...me je še moj tolažil "da me ma vseeno rad"user posted image user posted image  Trotuser posted image user posted image  še neko večerjo mi je obljubljal...zgleda sm delovala res čist na tleh. Ma res mi je odleglo, da so ble sam črtice od hlač, ker OK par strij človek še prenese, tist je blo pa prav grozno za videt.
Aja - moja mami je vse strije staknila po porodu, tko da jst se bom probala tok mazat kot se do zdaj - po vsakem tuširanju. Uporabljam pa Niveo za zelo suho kožo.

Dobro opravite na pregledih danes!!!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
10.11.2009 9:57:33   
Ninča77
OJla ,

Tintara full sem vesela zate in Vanetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A ni fajn ko slišiš same dobre novice? Tuni naš Matevž super napreduje, zdravniki so sami ful začudeni, saj vsak dan enkrat več poje, problem je edino v tem, da mami ne bo imela dovolj mleka. Pri nas mi noben nič konkretno ne pove, kdaj bom šla jaz k njemu not, ampak po enih besedah sestre včeraj, bi lahko čez 14 dni bla že tud doma, jupiiuser posted image user posted image user posted image , to pa pomeni, da bi tudi jaz mogoče nekje čez vikend šla že k njemu not. Tintara nama ful skupi dogaja, kaj?

Vesela sem tudi za vas vse, ki lepo napredujete, pa ne sekirajte se zaradi strij in bolečin v nosečnosti, men so telesne bolečine takoj kako sem rodila vse spustile, noben kolk me več ni bolel križ......nažalost me je bolela samo duša, ampak to je sedaj tudi pozdravljeno, sploh včeraj ko je ati prvič dobil sineka v naročje, kr zajokala sem.

Punce božajte bušije še naprej, Blondy_81 zate sem tudi ful vesela, cartajte se, jaz pa se javim, ko bo spet kaj lepega za napisat.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
10.11.2009 10:35:20   
*Mojca*
Duo tintara in Ninča yessssssssssssssss superca za fanta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vam da pridete čimprej domov in se začnete pošteno crkljat.

Shopgirl no, tebi je rekel da te ima kljub kao strijam rad. Ti povem kaj je meni rekel moj včeraj?

A veš da imaš ful lepo naravno barvo las? In jaz valda zažarim kako je prijazen, ampak v naslednjem stavku pa: kaj če bi se mogoče malo barvala, veš, vidim da imaš ene par sivih las vmes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je šele trot user posted image user posted image user posted image Jah so iz drugega planeta tile naši deci nimaš kaj...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
10.11.2009 10:36:12   
Puffy
Danuser posted image
No, pa da se še jaz malo javim, da pred porodom vsaj prste razgibam, če se mi že nog ne dauser posted image
Rok imam 14.12., pa baje da pričakujemo user posted image (3x so mi jo napovedali, tako da upam da drži).
Notranja stran stegen tudi mene zadnji teden boli - zadnje dni zmeraj bolj; otrok mi dol pritiska, spim itak slabo…grozno mi je. Celo nosečnost sem se super počutila, brez slabosti, brez nič - zgleda da sem sedaj dobila porcijo muk še za nazaj user posted image Oh ja...bomo že potrpeli še en mesec user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
10.11.2009 10:38:30   
zalbi
Hej!

Bravo za Vaneta in Matevža - user posted image user posted image user posted image , da boste čim prej skupaj...

Danes sem zadnjič v službi - mam še eno stvar za dokončat, tako da zdele grem še na en sestanek, potem pa sledi samo še "poslavljanje", moram it do šefa, je rekel, da se moram oglasit pri njemu, vglavnem... vse je bolj tako u izi. Tako - jutri sicer zutri pred našim srečanjem še grem na fax, pol pa pridem. Pol pa začnem uživat porodniško, pripravljat zadeve... vglavnem se bo začelo dogajat...

strije - jah po bokih in nogah... pa se ne sekiram več - kaj čem, to je del vsega tega...mažem, pa ful trebuh, da ne bi še tam nastale...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
10.11.2009 10:40:33   
summmer725
Ojla, punce tok je res lepo prebrat da decembrski otročki tako lepo napredujejo. Bravo Vane in Matevž user posted image user posted image , kar tako naprej!!! Blondy super da ste doma in da se veselo crkljate, tud jaz bi se že user posted image .
Torba za porodnišnico imam jaz eno tako mini, mislim pa da če je nebi mela bi bil tud ruzak dober.
Glede cunjc sem jih jaz vse oprala in prelikala. A jih bo katera dvakrat oprala??
Anuš nisem tko mislila, da ne bom nobene več dobila. Mislila sem da ne bi dobila tistih živo rdečih poševnih čez cel trebuh. Sem se pa mojmu včeri konkretno zjokala, k mi je zato tok hudo in me je tko lepo tolažil, da razmišljam da bi se mu danes spet user posted image .
Tako, zdaj pa šibam na pregled da vidim svojga srčka.

lep dan vsem

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
10.11.2009 10:45:02   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Aja, danes sem prvič oprala cune za user posted image . Še 1 stroj, pa sem. Še študiram a nej vsaj prvič zlikam, al kar pospravim in je pripravljeno. A je še kakšna, ki ji likalnik ne laufa pogosto?user posted image

Jaz sem likala prvič samo tetra plenice (ampak samo prvič), pa še to samo zato da so lepše pospravljene. Zdaj bom isto...nisem likalnik fan user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
10.11.2009 11:07:32   
ShopGirl
Mojca user posted image user posted image user posted image  hjoooj, to pa je izjava tedna! user posted image user posted image user posted image  
Nič seksa do nadaljnjega user posted image

summmer, ne boš verjela...jst psiho tut razmišljam da bi jih mogoče 2x oprala (ne vem od kod mi ta ideja). Ma ne bom jih, ker pol morm še enkrat likat vse te male zadeve.

Ne maram likanja - sm rekla "ma ajde, prvič, naj ma revca mala vsaj zlikano, pol itak nikol več ne bo mela user posted image " Zdej morm še svoj zadnji nakup oprat...dekce...
summmeruser posted image user posted image  razmišljaš da bi se mu danes spet zjokala? Ja dej - sam da ne bo kaj posumiluser posted image user posted image  Jst ga morm še na tisto obljubljeno večerjo spomnit, jo je tko vneto obljubljal, ko me je tolažil zarad strij, zdej pa nčuser posted image  Razn če misl, da zarad lažnega preplaha pol tut večerja odpade...kao: ja če nimaš strij, pol tut večerje ne bo!"user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
10.11.2009 11:12:57   
blondy_81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Vaneta in Matevža. Ful sem vesela teh lepih novičk, da vam gre na boljše. Sta prava borca. TO FANTA MALA user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa pridno spančkamo. Zdej čakam patronažno sestro, da pride, potem se bomo šli previt in papat. Sem pa ful presenečena nad našo labradorko, kako je Manco lepo sprejela. Ves čas hoče bit v njeni bližini. Zjutraj jo je mogla takoj pozdravit, samo da malenkost zajavka, psička vstane in posluša. Če Manca utihne, se lepo vleže nazaj.
Res je super, da sva doma, čeprav jaz premalo počivam in me spodaj vse boli. Bom mogla takrat ko Manca spi tudi sama malce počivat.

Shopgirl sori, ker ti včeri nisem odpisala na sms, ampak sem bila ravno v pripravah na odhod domov, popoldne so pa babice, dedki, prababice, pradedki, tetice mogle takoj pridt Manco pogledat in enostavno ni blo časa.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.