arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Zdaj bom pa jaz popenila Se razpišem, pol pa erorr!!!!!!! No, bom še 1x..... Imam eno vprašanje. Za tiste, ki mate svoje otroke že v vrtcu - kdaj ste jih dale (koliko so bli stari) in ali vam je žal, da ste jih dale pri tej starosti? In še za tiste, ki svojih otročkov nimate v vrtcu - kdaj jih nameravate dat? Jaz sem najprej študirala, da bi mela Timejo doma 3 leta (bi mi ravno tak nekak zneslo), ampak sem par tednov nazaj začela študirati, da bi jo dala septembra v vrtec. Takrat bo stara 13 m. Rada bi tale fax čimprej zgurala.... Po eni strani je tak - za otroka je najbolje, da gre v vrtec čimprej, da se navadi na druge otroke, da se zna vklopit v družbo,.... Po drugi strani pa otrok do 3 leta (baje) ne čuti potrebe po socializaciji. Vem, sem stvar fajn zakomplicirala. Zanima me, kaj ve mislite z obzirom na to, da ima npr. otrok možnost ostat doma? Je zanj bolje, da gre čimprej v vrtec ali tam s 3 leti? taprva smo letos dali v vrtec in je bila stara 4 leta.ni mi žal niti malo,da je bila doma...oz.kolikor sem jo dajala k babici čuvat.Je pa res,da je vrtec zelo vredu stvar,otrok ne razvajajo ampak vzgajajo in učijo samostojnosti..je fajn,če so lahko doma čimdlje,vendar se to kasneje pozna,saj veš babice so bolj za razvajanje... no pri naši A se je to zelo poznalo,sedaj pa je v vrtcu in je že bolj sama s sabo zorganizirana tamanjše pa nisem dala v vrtec,ćeprav vem,da bi full uživala tam. Jaz pa sem sama pustila službo letos pustila ,tako da bo M še en čas doma. In mi je fajn,ko sva skupaj,čist drugače,kot pa če nisi. Mislim,da bo šla v vrtec okolin tretjega leta,izjemoma prej lahko pa samo pohvalim vrtec,ker je res fajn,pa tud otroci zelo uživajo tam
< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.11.2009 10:28:50 >