Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 23:20:43
|
|
|
|
leo**tia
|
čer..včeraj smo ili na rojstnem dnevu od kolegice punčka je imela 1leto..smo se fajn imeli..vam pokažem slikice,pa LEPO PROSIM če katera zamenja od TIE sliko na seznamu zamenjate pa lahko na seznamu s to slikico..pa še to-tiji je prilezel drug zobek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 23:21:34
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ne ne, vse pa še ne. yania sori, ker te nisem nazaj poklicala. Ma jaz sem šele prejle vidla zgrešen klic. Sem telefon še pred sabo skrila, ker obstaja nevarnost, da ga Nika poje. A je blo kej važnega? me ne..sem bila ravno na sprehodu z eno kolegico... a veš kolko časa pelje vlak iz Lj do Kopra? mislimo na en izlet tamale peljat z vlakom, pa sva razmišljale al v to smer al v drugo....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 23:29:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ne ne, vse pa še ne. yania sori, ker te nisem nazaj poklicala. Ma jaz sem šele prejle vidla zgrešen klic. Sem telefon še pred sabo skrila, ker obstaja nevarnost, da ga Nika poje. A je blo kej važnega? me ne..sem bila ravno na sprehodu z eno kolegico... a veš kolko časa pelje vlak iz Lj do Kopra? mislimo na en izlet tamale peljat z vlakom, pa sva razmišljale al v to smer al v drugo.... Približno dve uri in pol. Intercity seveda. Tisti, ki pri vsaki hruški ustavi pa krepko čez 3 ure.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 23:32:41
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa ne ne, vse pa še ne. yania sori, ker te nisem nazaj poklicala. Ma jaz sem šele prejle vidla zgrešen klic. Sem telefon še pred sabo skrila, ker obstaja nevarnost, da ga Nika poje. A je blo kej važnega? me ne..sem bila ravno na sprehodu z eno kolegico... a veš kolko časa pelje vlak iz Lj do Kopra? mislimo na en izlet tamale peljat z vlakom, pa sva razmišljale al v to smer al v drugo.... Približno dve uri in pol. Intercity seveda. Tisti, ki pri vsaki hruški ustavi pa krepko čez 3 ure. a res al kaj...uf...ma ne...to pa je predolga...bo kar kopanje v Laškem padlo :=) hvala...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 23:34:54
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, do Laškega imaš pa z IC dobro urco.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 23:38:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Feliks, zdaj mi pa ni jasno,,,iščem med poslanimi sporočili...si dobila seznam, ali ne?...meni ne pokaže....od vseh poslanih ravno tega ne ne, a veš, da prvega nisem dobila no, ta drugega pa, dobiš v petek pa lahko noč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 6:35:48
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro. avas otroc pustijo spat? Marcel se je danes odločil,da b0 zgodaj štartal dan- zbudil se je že mal pred peto
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 8:14:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro. avas otroc pustijo spat? Marcel se je danes odločil,da b0 zgodaj štartal dan- zbudil se je že mal pred peto dobro jutro. mene Klara pusi spati do sedmih. če bi jaz šla ob normalni uri spat, bi se celo kaj naspala mogoče
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 8:32:45
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mi smo spali super. Zdej grem pa čistit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 8:42:10
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro. Naša noč za . Naj še kdaj v kaki knjigi piše, da otroka odvadiš z vodo ponoči jest. Lija se je danes drla kot "zverina" ko sva ji vodo dala. Ko je dobila mleko pa je blo OK. Drugače pa smo OK, razen če se nebo nehala dret bom pop ,ker me že uhe bolijo. Kuj se dere za vsak dr*k kokica.. lep avatar spps .. mene pusti gospodična spat točno do 7h, pol pa konec! glasovanje na maminajdi .. sem že opravila.. tako za Aleksa kot Niko. A je še kdo??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 8:49:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo spali super. Zdej grem pa čistit Lahk prideš še k meni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 9:02:15
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo spali super. Zdej grem pa čistit Lahk prideš še k meni Jaz se tudi ne bi branila Pri nas nismo tako super spali. Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 9:06:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo spali super. Zdej grem pa čistit Lahk prideš še k meni Pa še k meni! Jutro jutro oz. dober dan na hitro se javim, ker imamo opravke. No, naša gospodična je v nedeljo na veliko bruhala, vročine Hb ni imela. Da pa bi bilo še popolno, je tudi ati danes ponoči bruhal, tak da smo kužni. Mami se ne da, se ne sme. Danes neseva blato v laboratorij, da vidimo pri čem smo, ker sem začela opazovati, da si velikokrat mane oči in nos, pa z pol odprtimi očmi spi. Sumi na gliste, a mi je to mal sumljivo. No, bomo videli. Lep dan, čeprav je deževen.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 9:07:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo spali super. Zdej grem pa čistit je tolk kandidatk, da boš lahko čistilni servis odprla!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 9:08:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja, do Laškega imaš pa z IC dobro urco. evo, sem že, prav lušna je!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 9:09:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro. avas otroc pustijo spat? Marcel se je danes odločil,da b0 zgodaj štartal dan- zbudil se je že mal pred peto rana ura, zlata ura!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 9:10:27
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo spali super. Zdej grem pa čistit je tolk kandidatk, da boš lahko čistilni servis odprla! Ne noret, se mi še doma ne da, pa so obiski najavljeni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 9:13:12
|
|
|
|
helimaša
|
dobro jutro! spali smo bl tko-tko......zdj mi že prvo rundo spi.....tko da grem tud jst počas pospravljat....čakamo zobek najmanj že 1 mesec......pa je že čist na tem da bo pokukal.....sam ne vem kaj ga tok zadržuje not.....tk da mamo včasih ful borbe s tem zobkom..... neki sm zasledila da mate miting.....kje se pa dobite......če bo vse kul bi še me pršle.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 9:50:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo spali super. Zdej grem pa čistit Lahk prideš še k meni Pa še k meni! Jutro jutro oz. dober dan na hitro se javim, ker imamo opravke. No, naša gospodična je v nedeljo na veliko bruhala, vročine Hb ni imela. Da pa bi bilo še popolno, je tudi ati danes ponoči bruhal, tak da smo kužni. Mami se ne da, se ne sme. Danes neseva blato v laboratorij, da vidimo pri čem smo, ker sem začela opazovati, da si velikokrat mane oči in nos, pa z pol odprtimi očmi spi. Sumi na gliste, a mi je to mal sumljivo. No, bomo videli. Lep dan, čeprav je deževen. javi kaj si zvedla, pa kolk ste kaj kužni
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 10:02:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Sva šla v mesto na sprehod pa je začelo deževati, sva šla v trgovino in je še kar deževalo, sva šla k omi na obisk pa je še kar deževalo, sedaj pa sva doma in ne dežuje več. In drugače? Meni se nič ne da. Spali smo do 07.10 ure, 1x jedli in se spet nosili od 01-01.30h ! To mu je neka nova moda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 10:04:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jaz grem tudi pucati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 10:27:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tako, sedaj pa res grem...počasi bom kot TAsa, ki se mora 3x polsoviti preden gre. LAHKO NOČ! lahko noč ... pa ful lepa slikca ... a uživa Valentin v gugalnici se vidi, ne? Ful mu je bilo fajn in se smejal na ves glas. Samo doma je ŠE na žalost nimamo, ker je trenutno ni nikjer za dobiti. Le poleti jih prodajajo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 10:28:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nič, nobene ni...sem pobrisala prah in to je to! Pridna, ne? Pridem zvečer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 10.11.2009 10:41:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober dan drage moje.Kaj je že to spanje .No saj nekaj sem ostalo ,pa sem anžeja poslušala ko jamra.Celo noč je jamro ko je tišo pa ni šlo ven.Sploh ni mogel jest samo mamico je zbujal.No ob pol sedmih zjutraj ,pa nama je končno ratalo spravit klobaso na plano. Zdaj mi je smešno ponoči mi nič ni blo. Je ,pa se danes zgodilo nekaj kar ti polepša dan.Otroka sta se objemala in lupčkala.Samo ko hočem it po fotič je akcije konec tak ,da ne morem teh lepih trenutkov delit z vami. Aha in kaj je še novega nimata še namena povedat prve besede mama .Prej bo verjetno daj mi liter .
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......