|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 9.11.2009 20:29:16
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! No naše spanje, se je sinoči vrnilo zaenkrat v normalo-trkam na les, mami se je spet naspala.Malo so pomagali vaši nasveti, malo pa je mami opazovala Tjašo in ugotovila, kaj jo moti Ko bi šlo tak naprej. Sem pa opazila, da ji zvečer ni do dojenja, tistih 3 min so šle v 5 min, ampak potem standardno odrivanje, ampka bo že, jaz se bom še trudila, je pa zaspala sam ne na dojki. Postavljanje na noge no naša je sedela včeraj pri meni na nogah na preprogi ata pa je ležal na sedežni, nakar je prijela atijev pulover in se gor potegnila, ampak kar iz sedečega položaja, prisežem, da je nisem spodbujala, ker se mi zdi to čist brezveze, pa že zdej jo dosti lovim, tak da se ne mudi da še shodi.Me pa malo skrbi, ker se mi ne zdi, ta način vstajanja v redu, pa tudi ve pravite, da ni najboljše. No drugače pa smo še bile danes na plavanju in itak sva spet s Trinity se sprehajale po trgovinah, moj bo počasi rekel STOP jaz nisem nič kupla, ti si tista, ki zapravljaš Sej glih to je če bi še ti, bi lepše zgledalo aha no pol bom pa drugič še jaz zapravljala, sej a veš mene je papol dež ulovil, pa nisem imela prevleke, ker mi je bilo škoda dat tistih 5€ Boga, kdaj je pa padal dež no če imaš čas in ker ga verjeten imaš pridi na kavo v četrtek v TC trebuša, od 9ih do 10ih!!!!!
|