yania
|
Feliks, zdaj mi pa ni jasno,,,iščem med poslanimi sporočili...si dobila seznam, ali ne?...meni ne pokaže....od vseh poslanih ravno tega ne glede gripe pa, ja, to je čisto zraven nas, ta šola, in ker ni taka nuja, da je Naja v vrtcu in ni neke fuuullll potrebe z njene strani, bo pač kak teden še doma, da vidimo kako se bo odvilo...glede na to, da imamo doma ...kako bo drugo leto, če pride kaka "telečja gripa" pa ne razmišljam...bomo pač eno leto starejši, mislim na Timona in Najo... pa bomo že videli....ma se bojim še za ostale v hiši, kronične bolnike...zato... sem pa govorila z eno kolegico, ko ima tamalo v 2.razredu ravno na eni od teh dveh šol, in je rekla, da bo tudi ta teden doma...je pa rekla, da je totalna kadrovska kriza...da so učitelji tudi bolni (10) in 60 učencev....pa da združujejo razrede... drugače pa na šoli kjer sta moja nečaka (živijo 2 štuka nižje) so pa tudi že primeri gripe...tako da, mislim da je to to...neizbežno... je pa kolegica mi prej rekla, da je bil en s primorske, ki je bil okužen, njen prijatelj, pa da žena ni nič kasirala od njega...čudno...pa je bilo potrjeno...40 vročine takoj zjutraj, pa čist onemogel...... ne, pa sej ne paničarim..da ne boste mislile, samo sem jo hotela dat v četrtek, že zjutraj, bo pač šla le na plesne, pa potem od petka, le na drsanje z njimi.... itak mi pa kakih 5 dni že kašlja, ponoči,,,vsako noč bolj,,ma ne vem kaj je to... grem ji dat sirup.. lepe sanje...