|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
10.11.2009 10:44:23   
PERSIDA
Spala sta toliko ,da sem lahko napisala dva posta.Super ne.Grem jih oblečt ,pa gremo malo naokol.Čao.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
10.11.2009 10:55:53   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer..včeraj smo ili na rojstnem dnevu od kolegice punčka je imela 1leto..smo se fajn imeli..vam pokažem slikice,pa LEPO PROSIM če katera zamenja od TIE sliko na seznamu
user posted image
user posted image
zamenjate pa lahko na seznamu s to slikico..pa še to-tiji je prilezel drug zobekuser posted image user posted image

Res je luštna pikica!

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
10.11.2009 10:59:32   
yania
jutro....noč grozna...no, zbudil se je prvič ob 1.20 in popil 210 ml in zaspal...nato se je zbudil že ob 3.20, pa vstajal do onemoglosti. Jaz njega dol, on gor....potem pa jok, pa jok,,,,in se ga le usmilim čez kakih 15 minut, pa pogledam pleničko in klobasicauser posted image ....zdej pa ne vem, al od jokanja, al pa je res to bilo to, da ni hotel spati z zadevo v plenički...božček...ko sva se previla, sem ga le položila v posteljico na bok, duda v usta in niti premaknil se ni večuser posted image .,.hm...pa sem bila prepričana da bo buden, ker sva se previjala v kopalnici in se je razbudil ob luči...no ja, spet nekaj novega vem...
drugače pa jaz potem nisem mogla zaspat nazaj do 6.00, pa še malo čez user posted image ,,,živčki, očitno...jezna na mojga...ko je spal v dnevni...in sem vstala in šla pospravljati kopalnico ...ene cunje sem zlagala, pa šampone v red spravljala, samo da sem se zamotila...no potem sem šla nazaj proti spalnici in mi je celo uspelo zaspati...okrog 8.00 pa smo se zbudili.....seveda smo še afne guncali do ene 9.00 na moji postelji...

Naja je šla z mojim očijem v šoping...je čist presrečna, ker ji je oči kupil včeraj, no mami je založila , drsalke,,,,user posted image ...to je baje od miklavža, je pisala mu včeraj pismo, da jih res nujno rabi, ker v petek začnejo s tečajem v vrtcu, in zdej bo Miklavž mojemu očiju pač pustil dinarčke....
3x hura za Miklavža user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
10.11.2009 11:08:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jutro.
Naša noč za user posted image .
Naj še kdaj v kaki knjigi piše, da otroka odvadiš z vodo ponoči jest. Lija se je danes drla kot "zverina" ko sva ji vodo dala. Ko je dobila mleko pa je blo OK. user posted image
Drugače pa smo OK, razen če se nebo nehala dret bom popuser posted image ,ker me že uhe bolijo. Kuj se dere za vsak dr*k user posted image user posted image

kokica.. lep avatar user posted image
spps .. mene pusti gospodična spat točno do 7h, pol pa konec!
glasovanje na maminajdi .. sem že opravila.. tako za Aleksa kot Niko. A je še kdo??

Maruša še je.

pa user posted image user posted image za spanje in za drenje

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
10.11.2009 11:10:12   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi smo spali super.

Zdej grem pa čistituser posted image

Lahk prideš še k meniuser posted image

Pa še k meni!
Jutro jutro oz. dober dan
na hitro se javim, ker imamo opravke. No, naša gospodična je v nedeljo na veliko bruhala, vročine Hb ni imela.
Da pa bi bilo še popolno, je tudi ati danes ponoči bruhal, tak da smo kužni. Mami se ne da, se ne sme.user posted image
Danes neseva blato v laboratorij, da vidimo pri čem smo, ker sem začela opazovati, da si velikokrat mane oči in nos, pa z pol odprtimi očmi spi. Sumi na gliste, a mi je to mal sumljivo. No, bomo videli. Lep dan, čeprav je deževen.user posted image

a to ma kake veze?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
10.11.2009 11:11:52   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dan! user posted image

Sva šla v mesto na sprehod pa je začelo deževati, sva šla v trgovino in je še kar deževalo, sva šla k omi na obisk pa je še kar deževalo, sedaj pa sva doma in ne dežuje več. user posted image

user posted image user posted image user posted image

In drugače? Meni se nič ne da. Spali smo do 07.10 ure, 1x jedli in se spet nosili od 01-01.30h ! user posted image To mu je neka nova moda. user posted image

o Kokič, jaz prideta danes na plavanje?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
10.11.2009 11:15:28   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

jutro....noč grozna...no, zbudil se je prvič ob 1.20 in popil 210 ml in zaspal...nato se je zbudil že ob 3.20, pa vstajal do onemoglosti. Jaz njega dol, on gor....potem pa jok, pa jok,,,,in se ga le usmilim čez kakih 15 minut, pa pogledam pleničko in klobasicauser posted image ....zdej pa ne vem, al od jokanja, al pa je res to bilo to, da ni hotel spati z zadevo v plenički...božček...ko sva se previla, sem ga le položila v posteljico na bok, duda v usta in niti premaknil se ni večuser posted image .,.hm...pa sem bila prepričana da bo buden, ker sva se previjala v kopalnici in se je razbudil ob luči...no ja, spet nekaj novega vem...
drugače pa jaz potem nisem mogla zaspat nazaj do 6.00, pa še malo čez user posted image ,,,živčki, očitno...jezna na mojga...ko je spal v dnevni...in sem vstala in šla pospravljati kopalnico ...ene cunje sem zlagala, pa šampone v red spravljala, samo da sem se zamotila...no potem sem šla nazaj proti spalnici in mi je celo uspelo zaspati...okrog 8.00 pa smo se zbudili.....seveda smo še afne guncali do ene 9.00 na moji postelji...

Naja je šla z mojim očijem v šoping...je čist presrečna, ker ji je oči kupil včeraj, no mami je založila , drsalke,,,,user posted image ...to je baje od miklavža, je pisala mu včeraj pismo, da jih res nujno rabi, ker v petek začnejo s tečajem v vrtcu, in zdej bo Miklavž mojemu očiju pač pustil dinarčke....

yania - user posted image user posted image user posted image za noč in ostale težave. in user posted image user posted image za miklavža

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
10.11.2009 11:25:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

če zbira katera glaske naj mi pove da glasujem ,jaz pa dajem link do našega Aleksauser posted image

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=405&Itemid=220

seveda glasujem. Za Niko in za Aleksa. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
10.11.2009 11:25:13   
Najaa

Jutro.
Naša noč za user posted image .
Naj še kdaj v kaki knjigi piše, da otroka odvadiš z vodo ponoči jest. Lija se je danes drla kot "zverina" ko sva ji vodo dala. Ko je dobila mleko pa je blo OK. user posted image
Drugače pa smo OK, razen če se nebo nehala dret bom popuser posted image ,ker me že uhe bolijo. Kuj se dere za vsak dr*k user posted image user posted image

kokica.. lep avatar user posted image
spps .. mene pusti gospodična spat točno do 7h, pol pa konec!
glasovanje na maminajdi .. sem že opravila.. tako za Aleksa kot Niko. A je še kdo??

Ma ti ji kar daj za jest, če je lačna. user posted image
In hvala za glas.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
10.11.2009 11:25:22   
Najaa

na hitro se javim, ker imamo opravke. No, naša gospodična je v nedeljo na veliko bruhala, vročine Hb ni imela.
Da pa bi bilo še popolno, je tudi ati danes ponoči bruhal, tak da smo kužni. Mami se ne da, se ne sme.user posted image
Danes neseva blato v laboratorij, da vidimo pri čem smo, ker sem začela opazovati, da si velikokrat mane oči in nos, pa z pol odprtimi očmi spi. Sumi na gliste, a mi je to mal sumljivo. No, bomo videli. Lep dan, čeprav je deževen.user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
10.11.2009 11:33:54   
tasa_m
men se bo danes zmešalo. Ne morem več!!! Cel dopoldan že samo joče, pa ne tisto malo, pojokca pa konec, prav histerično. In to za vsak dre*, ko sedi joče, jo je na rokah joče,ko je v pojsljici joče,ko leži joče,.. Men se bo res odpelalao, ker bom popizdla vsak čas. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
10.11.2009 11:38:27   
Najaa

men se bo danes zmešalo. Ne morem več!!! Cel dopoldan že samo joče, pa ne tisto malo, pojokca pa konec, prav histerično. In to za vsak dre*, ko sedi joče, jo je na rokah joče,ko je v pojsljici joče,ko leži joče,.. Men se bo res odpelalao, ker bom popizdla vsak čas. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Zakaj pa? MIslim a jo kej boli, zob al kej takega? Al se sam nosit hoče? Al je tak zaspana?
user posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
10.11.2009 11:42:53   
yania
evo dretje...tudi naš ima danes svoj dan...utrujen do amena,,,ampak, ....ma pridem nazaj, samo nazaj ga položim...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
10.11.2009 11:50:32   
yania
ja,,,mami je zakon! Pa spil še 100 kompota čez 250 špinače?!? ne vem kam moj otrok to vse da...itak se bo pa kmalu zbudil, ker ni kupčka podrl, po mojem. Komaj čakam da Naja pride, da greva malo ven. Upam, da ne bo dežja, pa sej se modro nebo vidi...

Aja, Helimaša, petek, ob 12.00 pri meni...če ne veš pot, ti lahko na ZS pošljem, oz.lahko voziš za Nino ali Felix... sej si ti blizu Nine,a?...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
10.11.2009 11:51:09   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

se podpišem...ma te bolezni...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
10.11.2009 11:51:27   
felix7

user posted image user posted image user posted image aja, vi mate takega Miklavža, ki kar denar nosi? user posted image mu bom še jaz pismo napisala, da nej kak evro prinese letos user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
10.11.2009 11:51:30   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

a to ma kake veze?

upam, da se dobro izteče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
10.11.2009 11:51:34   
felix7

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
10.11.2009 11:53:31   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

yania - user posted image user posted image user posted image za noč in ostale težave. in user posted image user posted image za miklavža

hvala...user posted image ...
ma sej brezveze izgubljati besede, samo zdaj je spet ves spolzek, pa mehek, pa vse bo uredu, pa jaz sem kriv blabla....meni se pa več ne da...resnično...zdej bo spet ene tri dni, kot v sanjah,,,,potem pa spet jovo na novo...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
10.11.2009 11:55:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Zakaj pa? MIslim a jo kej boli, zob al kej takega? Al se sam nosit hoče? Al je tak zaspana?
user posted image user posted image user posted image zate.

Naja, nebi vedela. Kuj dere se v nulo user posted image , verjetno od zaspanosti ampak ne, spala pa nebo user posted image
Ma, tudi ko je na rokah ne utihne. Prav histerija jo deva.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
10.11.2009 11:56:15   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image aja, vi mate takega Miklavža, ki kar denar nosi? user posted image mu bom še jaz pismo napisala, da nej kak evro prinese letos user posted image

hahaha,,,ja sej je Naja rekla, mami, kaj bi pa ti rada? Denarčka a ne?..na tu imaš list, daj piši mu!...user posted image user posted image

ma ne , nismo vedeli kako to sprovesti, ko moj oči ne bi bil oči, če ne bi zadeve totalno zakompliciral...je rekel, da je to že za Miklavža,,,,zakaj pa mora to ona vedeti?...ja zato, ker sta tu še nečaka, in ko bosta onadva pač takrat dobila darila, ona pa ne tako veliko pri njiju, da bo pač vedela, da je njej  že drsalke prinesel...ma cela zmešnjava,,,ma nismo imeli idej kako bi drugače izpeljali...user posted image
samo nobenemu povedati, da imamo privilegij pri naši hiši in da je nam že prineseluser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.11.2009 11:56:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

pa še jaz user posted image Na kateri naslov mu moram pisat?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.11.2009 12:00:01   
tasa_m
hvala...user posted image ...
ma sej brezveze izgubljati besede, samo zdaj je spet ves spolzek, pa mehek, pa vse bo uredu, pa jaz sem kriv blabla....meni se pa več ne da...resnično...zdej bo spet ene tri dni, kot v sanjah,,,,potem pa spet jovo na novo...

standard. Pr nam je bil zadnje dni kar znosen, samo danes pa.. eh user posted image
Danes ga kličem v službo se jokala in ga prosla če pride prej, ker je ne morem več poslušat že vse noči in še dneve. In mi reče: idita v Lenart, bo v avtu zaspala pa bo vse ok user posted image Ma naj gre še on nekam v 3*****

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.11.2009 12:00:49   
yania
Tasa, je lačna? Žejna? Pokakana?...ma jaz sem tudi danes ponoči obupavala, ko je  sredi noči stal v posteljici in se rolaluser posted image ...no rezultat, kaj ga moti-pokakana plenička...in potem je zjutraj še enkrat...zdaj pa čakamo še 3.porcijo ko se zbudi....naš mali kakec...
glej če se dere histerično, kaj pa če jo malo za uhec potegneš, takrat ko neha in če takoj spet začne, jo verjetno kaj boli...ali pa so zobki...kaj pa če bi ji malo Calpola dala, ker nima kaj škoditi, saj je za bolečine...a?..

ja vem kako je, ko si že čisto scagan....user posted image  za vaju....
ja jaz imam vedno v rezervi, če ne neha, da grem pač ven, v vozičku je ponavadi tiho...tako da če bi še naprej zganjal jok, bi bila že zunajuser posted image
je pa bil tečen ko driska prej, samo očitno je bil lačen...120 ml mleka sem mu dala ob 8.30, pa je komaj zdržal do 11.30 do špinače....user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.11.2009 12:02:29   
yania
Felix, kaj si že s šopinga?-...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......