|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
9.11.2009 16:31:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a si že zvedla?

sam jaz imam explorerja
, probaš pa vseen lahkuser posted image user posted image  
a se afnaš?user posted image

DA, a imaš kaj proti?
Ne, ker ga imam jaz tudi user posted image Imam explorer in Mozillo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
9.11.2009 16:38:37   
spps

a si že zvedla?

sam jaz imam explorerja
, probaš pa vseen lahkuser posted image user posted image  
a se afnaš?user posted image

DA, a imaš kaj proti?
Ne, ker ga imam jaz tudi user posted image Imam explorer in Mozillo user posted image

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
9.11.2009 16:43:46   
tasa_m
kaj mi hočeš s tem povedat da sem pujs? user posted image

user posted image

sem te htela poklicat pa ne najdem telefona, ono 070 cifrouser posted image
Ja,ja saj se bom zaletela nekam al pa si ga dala na vrvico pa okoli vratauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
9.11.2009 16:47:48   
spps

kaj mi hočeš s tem povedat da sem pujs? user posted image

user posted image

sem te htela poklicat pa ne najdem telefona, ono 070 cifrouser posted image
Ja,ja saj se bom zaletela nekam al pa si ga dala na vrvico pa okoli vratauser posted image

user posted image user posted image
sem mogla pujske sprobat, da se ne ponavljam nonstopuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
9.11.2009 16:51:59   
tasa_m

sem mogla pujske sprobat, da se ne ponavljam nonstopuser posted image user posted image
vsak izgovor je dober ja...user posted image user posted image

Kaj ti dela mali mišek, pa velika gospodična?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
9.11.2009 16:55:32   
spps

vsak izgovor je dober ja...user posted image user posted image

Kaj ti dela mali mišek, pa velika gospodična?

pravkar se je zbudil, ta večja pa čaka,da se šolske zadeve same naredijouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
9.11.2009 17:11:47   
mama_milchy
ojla,

kako ste v tem usrauser posted image vremenu; jaz sem prejle prišla domov, ma semmogla v avtu malo počakat, da je nehalo tako lit da sem lahko vsaj otroka vzela ven; vreme za spanje; sej Lea je že dve dolgi kitici odspala upam, da ne bo težav zvečer za zaspat....no, da nes se je naša gospodična odločla, da ne bo nič GH jedla in smo se dojile za vsak obrok pa je zdržala 3 ure od enega hranjenja do drugega; upam, da bo zdaj vsaj kako kašico pojedla al jogurt al pa flaško AM, ker me cicke bolijo kolko vleče pa še un njen mali zobek;

pocka: welcome back user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
9.11.2009 17:12:05   
yania
oj
Mali spi, drugo rudno...sva bila danes zunaj za spremembo, pa je spal ene 15 minut, samo, in potem kako urco gledal jesen (gozd, pisane listke...),,,doma pojedel polno porcijo se malo poigral in zaspal...priden..
sem pa tako zaskrbljena,,,me je klicala sodelavka in rekla, da je na šoli 1 km od nas že potrjena gripauser posted image ......
pa v četrtek sem mislila Najo dati v vrtec, ker s petkom začnejo drsanje, 8 tečajev,,zdaj pa res ne vem no......

glede petka, ja lahko, meni še bolj odgovarja,,,lahko pri meni, meni je vseeno, Nina povej,,,,aja, samo petek imava mi2 s Timonom 10.30 fizioterapijo,,,tako da ob 12ih....prideva kam, ali pa sprejemava gosteuser posted image ----

nič, grem sestro peljat v citija v službo, da se mal zluftam (beri-razbremenim, imamo spet pestro, kot pri Citi,samo je verjetno huje, zadnja faza......pa ne bi zdaj o tem...)

pridem gor zvečer...

aja Feliša...lahko prosim...
ti pišem zvečer na ZS, ok...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
9.11.2009 17:26:59   
mama_milchy
za cito, yanio in še katero user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj vam rečem, držte se punce; samo ne držat v sebi, pogovorte se z možeki

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
9.11.2009 17:30:39   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ah nč...

izkašljaj se, magar na zidu. user posted image

a si že zvedla?

sam jaz imam explorerja, probaš pa vseen lahkuser posted image user posted image user posted image

nisem še zvedla, tak da se bom lih zdej začela topit. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
A kje sem vosek najdla? Ne vem, tak smo mi rekli... včasih v Cjelu. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
9.11.2009 17:34:45   
Najaa
yania, sej enkrat sem ti že rekla, pa bom še enkrat. Zboli lahko v vrtcu ali v cityju recimo ali pa v šoli ko bo. Ko bo v šoli je tud ne boš mogla kr doma met. Ne vem no, jaz ne bi pretiravala, vem pa da se bojiš. Saj se jaz tudi, sam nočem preveč razmišljat o tem.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
9.11.2009 17:46:16   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

yania, sej enkrat sem ti že rekla, pa bom še enkrat. Zboli lahko v vrtcu ali v cityju recimo ali pa v šoli ko bo. Ko bo v šoli je tud ne boš mogla kr doma met. Ne vem no, jaz ne bi pretiravala, vem pa da se bojiš. Saj se jaz tudi, sam nočem preveč razmišljat o tem.

to je pa res; se mi zdi da bolj ko jih v vato zavijamo in čuvamo in ščitimo, da je slabše; lih tako lahko zbolijo recimo od nas, ko hodimo po trgovinah, poštah, bankah al pa v vrtcu al od obiskov; meni je ena vzgojiteljica enkrat rekla: ˝zdaj lahko štrajkate in ga ne vozite v vrtec, kaj pa bo pol ko pride šola˝ mene je tudi strah samo ne kompliciram več in tudi ne razmišljam o tem,

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
9.11.2009 18:19:28   
mediuhec
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   tasa, pujski so pa ja luštni, he he

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
9.11.2009 18:28:35   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   tasa, pujski so pa ja luštni, he he

Zato,pa sem jaz tako prekrasna pujskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
9.11.2009 18:36:24   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

oj
Mali spi, drugo rudno...sva bila danes zunaj za spremembo, pa je spal ene 15 minut, samo, in potem kako urco gledal jesen (gozd, pisane listke...),,,doma pojedel polno porcijo se malo poigral in zaspal...priden..
sem pa tako zaskrbljena,,,me je klicala sodelavka in rekla, da je na šoli 1 km od nas že potrjena gripauser posted image ......
pa v četrtek sem mislila Najo dati v vrtec, ker s petkom začnejo drsanje, 8 tečajev,,zdaj pa res ne vem no......

glede petka, ja lahko, meni še bolj odgovarja,,,lahko pri meni, meni je vseeno, Nina povej,,,,aja, samo petek imava mi2 s Timonom 10.30 fizioterapijo,,,tako da ob 12ih....prideva kam, ali pa sprejemava gosteuser posted image ----

nič, grem sestro peljat v citija v službo, da se mal zluftam (beri-razbremenim, imamo spet pestro, kot pri Citi,samo je verjetno huje, zadnja faza......pa ne bi zdaj o tem...)

pridem gor zvečer...

aja Feliša...lahko prosim...
ti pišem zvečer na ZS, ok...

ti kar napiši svoj seznam user posted image
za petek je meni tudi vseeno, kje se dobimo, smo fleksibilni. Za gripo se pa ne sekiraj preveč. Če nam je namenjena, jo bomo preboleli, saj to je samo še ena oblika gripe. Ne smeš se obremenjevat na zalogo user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
9.11.2009 18:42:11   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

No naše spanje, se je sinoči vrnilo zaenkrat v normalo-trkam na les, mami se je spet naspala.Malo so pomagali vaši nasveti, malo pa  je mami opazovala Tjašo in ugotovila, kaj jo motiuser posted image Ko bi šlo tak naprej. Sem pa opazila, da ji zvečer ni do dojenja, tistih 3 min so šle v 5 min, ampak potem standardno odrivanje, ampka bo že, jaz se bom še trudila, je pa zaspala sam ne na dojki.user posted image

Postavljanje na noge no naša je sedela včeraj pri meni na nogah na preprogi ata pa je ležal na sedežni, nakar je prijela atijev pulover in se gor potegnila, ampak kar iz sedečega položaja, prisežem, da je nisem spodbujala, ker se mi zdi to čist brezveze, pa že zdej jo dosti lovim, tak da se ne mudi da še shodi.Me pa malo skrbi, ker se mi ne zdi, ta način vstajanja v redu, pa tudi ve pravite, da ni najboljše.user posted image user posted image user posted image

No drugače pa smo še bile danes na plavanju in itak sva spet s Trinity se sprehajale po trgovinah, moj bo počasi rekel STOPuser posted image user posted image

jaz nisem nič kupla, ti si tista, ki zapravljašuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
9.11.2009 18:45:17   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Živjo!!!

No naše spanje, se je sinoči vrnilo zaenkrat v normalo-trkam na les, mami se je spet naspala.Malo so pomagali vaši nasveti, malo pa  je mami opazovala Tjašo in ugotovila, kaj jo motiuser posted image Ko bi šlo tak naprej. Sem pa opazila, da ji zvečer ni do dojenja, tistih 3 min so šle v 5 min, ampak potem standardno odrivanje, ampka bo že, jaz se bom še trudila, je pa zaspala sam ne na dojki.user posted image

Postavljanje na noge no naša je sedela včeraj pri meni na nogah na preprogi ata pa je ležal na sedežni, nakar je prijela atijev pulover in se gor potegnila, ampak kar iz sedečega položaja, prisežem, da je nisem spodbujala, ker se mi zdi to čist brezveze, pa že zdej jo dosti lovim, tak da se ne mudi da še shodi.Me pa malo skrbi, ker se mi ne zdi, ta način vstajanja v redu, pa tudi ve pravite, da ni najboljše.user posted image user posted image user posted image

No drugače pa smo še bile danes na plavanju in itak sva spet s Trinity se sprehajale po trgovinah, moj bo počasi rekel STOPuser posted image user posted image

Sej glih to je če bi še ti, bi lepše zgledalouser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
9.11.2009 18:53:18   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Živjo!!!

Sej glih to je če bi še ti, bi lepše zgledalouser posted image user posted image user posted image user posted image

aha no pol bom pa drugič še jaz zapravljala, sej a veš mene je papol dež ulovil, pa nisem imela prevleke, ker mi je bilo škoda dat tistih 5€user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
9.11.2009 19:07:06   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Danes praznuje svoj 8.miniRD TAJ - NoBady

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
9.11.2009 19:24:59   
KOKICA32

men je Lija tako pomanjšala pisavo, da rabim skorj povečevalno steklo user posted image . Mi zna katera pomagat, kako spremnit velikost pisave nazaj v normalno stanje? user posted image

Si že popravila?user posted image

Drugače pritisni CTRL ++ ali CTRL--, če želiš še manjše imeti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
9.11.2009 19:25:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Nejaa, pa reče se luft, kje si pa vosek najdlauser posted image user posted image user posted image

mi tudi rečemo vosek user posted image

zato sem se ji tudi jaz smejala, ker sme privič slišala vosek...saj pa vosek ni neviden? Al na Primorskem je? Pa v LJ?user posted image

Mi tudi rečemo luft!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
9.11.2009 19:51:54   
KOKICA32
Aja, pa dober večer! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
9.11.2009 20:06:39   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aja, pa dober večer! user posted image

dober večer in lahko noč user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
9.11.2009 20:08:59   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Lahko ob 12h, samo jaz moram najkasneje ob 14.30 šibat. Pa da vas ne bi ven metala mogoče tokrat res pri tebi pa naslednjič pri meni.
Sicer pa za vse ostalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
9.11.2009 20:11:39   
Nina00
Grem otroke spat dat.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......