Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 9:37:40
|
|
|
|
majana79
|
jaz sem si kisove obkladke dajala na noge med nosečnostjo, se pravi namočeno krpo v kis in obvila stopala... itak da sebi zbijamo, samo je odvisno kako kdo prenaša... jaz imam že normalno temperaturo med 37 in 37.3, moj pa 36.5 po moje je odvisno kako se otrok počuti, pametna pa itak nisem pri teh stvareh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 9:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dudica, jest bi začela zbijat s kisovimi obhladki. pa potem počakala, da bi videla kam gre.. mogoče bi še kakšno kopel vmes naredila. nato bi šele dala calpol, če na drugega zaradi tega da bi fajn spal. kako pa dam kisove obkladke krpice namočiš v kis in z njimi polagaš okoli zapestja, nogic, okoli vratu, po čelu.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 9:40:00
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst se strinjam z lake in lino. Jaz bi dala paracetamol, čim bi vidla, da se zaradi vročine slabo počuti. Jaz ji dam tudi po cepljenju vedno, ker se je prvič slabo počutila, pa ni imela teperature, pa je prec bolš.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 9:58:04
|
|
|
|
KatMat
|
kje pa ste babuske zdej??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 9:59:02
|
|
|
|
KatMat
|
ma kaj nasa kaslja???????????zmer ko se zbudi trikrat pokaslja....zdej pa res ne vem...ponavad se ji sam slina zatakne...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 10:02:52
|
|
|
|
majana79
|
Midva se pakirava za plavanje. Kašlja pa J. tut, ponavadi ker sline ne pogoltne al pa ko se dere in ne požira sproti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 10:04:44
|
|
|
|
Dudica1
|
ob 11h mava zdravnika.pa bomo vidli kaj je...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 10:08:25
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro zmjčice.... za nov del Dudi lepo si tole spedenala Mi smo zaenkrat še zdravi, nekaj pokašljujemo vsi, ampak se uspešno upiramo . Vikend je bil spet fajn, smo bili pri stricu na rd, pa pri mamiciu in očiju na kosilu (smo dobili popolno predavanje o Kitajski...sem jimkar fauš tako fajn sta se imela), imela sem 15 obletnico OŠ (je bilo lepo, sem ugotovila da nekatere sošolce pogrešam), otroka bila pridna 100 na uro, oči se nam je pa tudi posvetil za cel teden nazaj .... Ma lepo smo se imeli.... Bolančki , da se čimprej pozdravite... Petr a... ma zate še posebne , ker tole se pa že res vleče pri vas... Zdej grem pa še 5. del prebrat... ste nore kolk vam je uspelo naklofat med vikendom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 10:13:27
|
|
|
|
zoja10
|
o bogice... jaz mislm da dokler traja zima bo skoz neki s temi smrklji... Taja se je pocajtala, še vedno ima malček smrklja, sam drgač je kul.. smo kooooooooončno spale do 9:30... samo ob petih je jedla .. vam pošiljam malo svoje energije , tako pogrešam lepe dni... aja še vprašanje glede dojenja: jaz počasi opuščam in tud mleka je vedno manj, pa me zanima če dojim samo ponoči in dopoldan a se pol mleko ohrani v taki količini al mi bo kr pošlo? ko se Taja zbudi okrog 5 res nebi rada ustajala, pa flašo napravljala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 10:27:09
|
|
|
|
meduzica
|
dobro jutro v nov teden !!! dans zgleda mal bolj obetavno vreme, treba ga bo izkoristit !!! komi sem uspela vse prebrat, pa se je lih zbudu pa ga zdej iz babyfona slišim debatirat prav hecko je Tanja_ naš se tut ful zvija če ga hranim v ležalničku. Pa sem poskusila z lupinico pa je veliko bolje, se ne more tolk zvijat. se še nisem odločla kaj bo dans jedu .. nekak zdej nej bi bila krompir in koruza (sem preverila na seznamu) sam ne vem kaj kako koruzo sploh pripravit?? kaj ste ve kaj delale s koruzo .. kar instant polento al kaj ??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 10:37:11
|
|
|
|
petrazg
|
Meduzica... lahko mu skuhaš polento, ali pa mu daš eno izmed pripravljenih kašic. Jaz sem mu zadnjič kupila bučke in koruza in je užival in vse pojedel... :) Zoja... odvisno... jaz sem do 8 meseca v prvo dojila samo zjutraj in ponoči, včasih še vmes, ampak redko. Se je ponudba prilagodila povpraševanju... :) Zmanjkalo je potem, ko smo prespali celo noč in ko sem mu začela zjutraj flaško delat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ja kje pa ste vse? sem mislila, da bo danes sonce,... zoja10, glede mleka je pa tako kot ti je petrazg rekla "ponudba-povpraševanje". če boš dojila samo še en del dneva, se bo pripravljalo za takrat. se pa spomnim, da sem pri prvem odstavljanju kakšen teden uporabljala še črpalko (ko Oskarja nisem več dojila...) , ker sem se bala mastitisa ( )... bi mogoče morala samo pustiti,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:16:24
|
|
|
|
Anonimen
|
koruze Urban še ni jedel. danes bi mu za kosilo skuhala krompir... prvič. ga skuham v oblicah ali na koščke narezanega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:19:28
|
|
|
|
zoja10
|
katja na koščke brez olupka,.. ker z olupkom je bolj packast ima več 'lepka'... pole zmečkaj z vilico in dodaj malo svojega mleka (jaz dam tudi malo soli)... Taja se kar oblizuje že samo da o tem pišem.. sem pa glede GH opazla da če dajem isto stvar več dni zaporedoma potem ji je dobra, vse kar prvič poskusi ji ni dobro .. a katera že daje grah?...jaz sm vsa začetna živila že vpeljala in zdej nevem prou kkako naprej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:30:24
|
|
|
|
christiana21
|
Spet teče debata o hrani...lepo , brez nje itak ne gre . Gloria je zaenkrat na kozjem mleku, poje ga vsaj malo več, kot adaptiranega, ampak težava se pojavlja pri tem koliko AD3 kapljic dati Mi smo od nevrofizioterapevtke, mislili smo, da bo telovadba našo navihanko utrudila, pa nič od tega...jok naprej. Imamo železno lady , ne moreš verjamit Svakinja me je spet razp . Cel čas govori Klari Glorii, da je pički**. Bolj ko ji govorim naj neha, bolj ona sere s to pi*****. Mater...primitivci. GRRRRRRRRRRRRRRR
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Svakinja me je spet razp . Cel čas govori Klari Glorii, da je pički**. Bolj ko ji govorim naj neha, bolj ona sere s to pi*****. Mater...primitivci. GRRRRRRRRRRRRRRR v kakšnem tonu ji pa to govori? no, kakršenkoli ton... je s tvojo svakinjo vse ok?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
njami, zoja10, bom delala po tvojih navodilih... mogoče bom dodala samo še kapljico olja. koliko svojega mleka pa dodaš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
christiana, kozje mleko je pa bolj mastno, ne? se bo hitro poredila! ga to dobiš v prahu ali kar naravnega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:40:28
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Svakinja me je spet razp . Cel čas govori Klari Glorii, da je pički**. Bolj ko ji govorim naj neha, bolj ona sere s to pi*****. Mater...primitivci. GRRRRRRRRRRRRRRR v kakšnem tonu ji pa to govori? no, kakršenkoli ton... je s tvojo svakinjo vse ok? Govori v ljubečem tonu, kot teta nečakinji...ampak za to ni opravičila pa karšenkoli ton že je. Ne, ni vse ok z njo, rodila se je v napačnem telesu. Kolje zajce, prašiče,...pa tudi mačko je že baje poskusila, ampak "samo" eno, druge ni več šlo, ker jo je panika zagrabila.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:41:36
|
|
|
|
Leela
|
christiana no comment, primitivci je prava beseda. Jaz sem imela v prvi službi, takega šefa (lastnik firme), ki mu je bila vsaka druga beseda kletvica. sem dala odpoved. zoja za grah sem brala, da se ga lahko da , ampak kot vem grah napenja ali pač ne k.tja jaz sem krompir skuhala v koščkih in pretlačila z vilico+mleko. Mu ni bil všeč, se je nekaj davil zato sem mu s paličnim spasirala. To ni ok, ker je pocast, jedel ga pa isto ni. drug dan sem ga isto pretlačla in še čez gosto cedilo "prefiltrirala", da ni imel grudic pa ga spet ni maral. Bom še malo počakala. Kakšno zrno soli pa tudi ne škodi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:42:06
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja christiana, kozje mleko je pa bolj mastno, ne? se bo hitro poredila! ga to dobiš v prahu ali kar naravnega? Ni bolj mastno. Manj kalorij ima kot Milumil. Maščobe je 3%, je tetrapak mleko ( no ja, daje ga koza, ne tetrapak ) od Vindije. Za
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:42:51
|
|
|
|
Leela
|
aja pa kolk posode sem zamazala raje ne bi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:44:02
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Svakinja me je spet razp . Cel čas govori Klari Glorii, da je pički**. Bolj ko ji govorim naj neha, bolj ona sere s to pi*****. Mater...primitivci. GRRRRRRRRRRRRRRR v kakšnem tonu ji pa to govori? no, kakršenkoli ton... je s tvojo svakinjo vse ok? Govori v ljubečem tonu, kot teta nečakinji...ampak za to ni opravičila pa karšenkoli ton že je. Ne, ni vse ok z njo, rodila se je v napačnem telesu. Kolje zajce, prašiče,...pa tudi mačko je že baje poskusila, ampak "samo" eno, druge ni več šlo, ker jo je panika zagrabila. HALO?!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 9.11.2009 12:45:44
|
|
|
|
Dudica1
|
Midva sva nazaj ima vnet ušesek ...iz noska je prešla sluz v ušesek.In mi ni dala nič...rekla je naj opazujem če bo več tekočine iz ušeska in če bo ušesek rdeč da naj pridem po antibiotik ...kaj pa do takrat ko naj bi blo boljš ...se pa derecelo noč A katera kaj ve če se dobi kaj brez recepta da mu mal olajšam,pa da bi vsaj spal ponoči???
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?