|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
8.11.2009 17:20:41   
Anonimen
Rožca kakor so meni v petek povedali, 30  delovnih dni je bolniška na breme delodajalca, kasneje ti krije zzzs. To pomeni, da moraš za mesec in pol sama plačati prispevke. Najmanjši prispevek za plačat pri s.p je pa okoli 240 eur za minimalno plačo. Pri d.o.o je pa prispevek še malo višji, mislim da okoli 280 eur, samo me ne držat za besedouser posted image user posted image

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3226
8.11.2009 17:24:48   
Zivez
Vidim, da nisem edina, ki ji ni jasno od kod vse te nove kile :) Tudi sama sem že na +8... glede na to, da nikoli nisem imela problemov s kilami, ne glede na to kaj sem jedla, mi res ni jasno kako je to mogoče. Ampak se ni za sekirat, gledam mlade mamice okrog sebe in so vse hitro izgubile pridobljene kg. Tako, da računam, da bo tudi z mano tako :))

Hvala za dobrodošlico, sem prav vesela, da sem se vam pridružila. V četrtek pa žal ne bom mogla priti na pijačko, bom na službeni poti in se vračam šele prihdonji teden... tako, da upam, da mi uspe naslednjič.

Lepo se imejte in fajn se stiskajte na ta deževni večer ;)

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
8.11.2009 17:31:51   
Anonimen
zivez - dobrodošlica še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zivez)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
8.11.2009 18:38:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

jutro!!

..tud jaz ne prostovoljno.... me je user posted image zbudil,ko je prišel iz šihta... zdaj pa je kr zaspal,jaz pa ne morem več... user posted image

mojcej77- tud jaz se redim ko user posted image ! pa sma z G predelala kaj jem in koliko, pa to ni vzrok. ugotovil je, da je krivo to,da se ne gibam dovolj oz. ne toliko kot sem se prej. prej sem se zelo dosti ukvarjala z športom. še 3 tedne pred vstavitvijo zarodka ( icsi) sem hodila na fitnes vsak 2 dan, vmes pa še na Pohorje, na kolo,...  zdaj pa nič!! user posted image na začetku itak nisem smela 2 meseca nič, pol sem pa itak bila zaposlena z WC školjko in veselo user posted image . zdaj pa sem že taaaaaaaaak okrogla in okorna pa zadihana,da več kot kak sprehod ne zmorem več.  in glede na to,da je telo bilo prej vajeno vnešene kalorije sproti porabljat jih zdaj pač skladišči... in glede na količino gibanja  že zajtrk (2 toasta z maslom, npr.,pa kozarec mleka) pokrije 3/4 dnevne potrebe.. zaključek debate z G : če nič ne delaš - ne smeš skoraj nič jest, če se nočeš redit..user posted image to, pa ni dobro- nič jest!  tak da me ne krega glede kg, ker že sama vsakič "bemtim" ko pridem tja. pravi, da ve da ni bojazni - bo šlo hitro dol po user posted image in, da je pač kriva reakcija telesa za mojih novih 20kg do zdaj!  .. tak, zdaj pa mi je nerodno...user posted image user posted image   v 1 user posted image sem se zredila 27kg...pol pa v 10 mesecih shujšala 31kg - večinoma samo z dodatnim gibanjem ( beri potiskanje vozička..). je pa res, da sem bila takrat 16 let mlajša..verjetno bo zdaj malo težje!

.. nič, grem brat kaj ste včeraj zapisale!  lepo nedeljo vam želim!!

...kot da bi sebe brala, le da sem se pred 16-timi leti zredila "le" 23 kg.......

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
8.11.2009 19:17:32   
tinč407
Pozdravljene punce.
Čeprav sem že v 24. tednu sem vas do sedaj samo brala. No, pa sem e odločila, da se vam pridružim tudi tako da vam nekaj napišem.
Rok imam v začetku marca. Naš mali je že pravi razgrajač! Zanima pa me, kako občutite brcike? Ali se že na zunanji strani tudi kaj čuti in s kakšno močjo brcajo vaši valčki. Nisem nič takega zasledila in me to malo zanima, da vem na kakšni ravni brcanja smo potem mi user posted image

Glede kilogramov pa ste me vsaj malo pomirile. Glede na to, da se tudi jaz ne prenažiram in se kar pazim mi grejo kg kar veselo gor. Pridelala sem tudi že 8 kg. Ampak dokler sta sladkor in tlak ok se ne sekiram kaj preveč. Saj ne jem junk hrane ampak kakovostno domačo hrano, polno vitaminov.

Upam, da se boste kaj razpisale glede brcik in se še kaj slišimouser posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
8.11.2009 20:19:49   
3Sonček3
Dobrodošla tinč407 med nami. Js sm v 21. tednu, pa se že kr konkretno čuti vse, in čez trebuh in tut če da user posted image roko gor, jo čuti, en dan smo tu7t dobr gledali pa smo meli srečo in tut vidli kok trebuščk zaplapola k brcne. Lepo se mejte, pa se slišmo jutri. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
8.11.2009 20:51:05   
7lina7
tinč407 - pozdravljena med nami... dolgo si se skrivala! user posted image   DOBRODOŠLA!
z brcami je tak ,pri meni, so že kr konkretne tud vidi se,ko brcne in dela prevale. najbolj pa se itak od znotraj čuti - še posebej na mehurju..user posted image   ..pa vedno bolj bo! ponoči je navadno mir, le danes smo imeli neko rabuko- 2x sem dobila taki šus, da sem se zbudila. pa je zato danes čez dan bil kr bolj mir kot navadno.. je not spravljal spanje. hehe

..gledam kup perila in likalnik - ni mi !  .. hm, mislim,da bom med tednom en krat..user posted image
lase si operem pa na kavč! ju3 delam popoldne, zjutraj pa grem kri dat - na tešče..user posted image   upam,da ne bop dolgo trajalo!

lep večer še naprej!!

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
8.11.2009 22:10:14   
zoey
Čer user posted image
Jao, pupe moje, jaz sem spet v tejle naši nočni džungli, pa mislim, da je skrajni čas za nehat user posted image Mulci so čist zdivjani, ena si je dons doma ful štalo naredila in je prišla vsa porezana nazaj, precej globoko, tako da sem oskrbovala bojne rane, potem pa krotila do zdajle fante, ki jih hormoni, nezrelost in pomanjkanje čikov pripeljejo do neverjetnega vedenja ... tako da zelo premišljujem o tem, če je vredno ... imam še 10 ur časa  user posted image
Vikend je bil naporen, nič se nisem naspala. Včeraj zjutraj sem šla po nočni mal v šoping po hrano, potem na kavo, po kosilu sva šla pa k user posted image teti zmlet jabolka, pogledat posteljico in odpeljala ta nelep voziček. Ga je kar direkt k tašči odpeljal user posted image Dans pa obisk prijateljice, po kosilu pa predaja poročnega albuma. Potem pa že v službo user posted image .
Lina -svetovna slikca, tole z likanjem. Jaz sem likanje zreducirala na minimum, zelo lepo obešam, zdaj bom pa še sušilca nabavila, da bo še lažje. Meni so tako smrdeli te kupi cunj in ogromne moške majice. Moje so tk tko male, 2x potegneš, pa je, ma od lubija pa ne user posted image
Tinč407 - welcome user posted image
Nič, grem ml na zgornji hodnik sedet, da bo mir. Lahko noč

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
9.11.2009 7:51:47   
lucika
Dobro jutro bejbike z malimi bibeki v trebuščku:)))

Jaz sem že pridna, pucam stare službene grehe od petka, ko sem imela produktivnost na nuli. Saj danes ni nič boljše, ampak ker vem da moram, sem se kar zakopala v delo...vedno bolj sem utrujena, vedno manj se mi da, vedno bolj samo na dojenčka študiram...saj je logično a ne?

zoey, jaaaa, to. voziček lepo k tašči. jaz sem imela 2 rabljena, enega pri nas in enega pri tašči. je prav prišlo, da ne rabiš vedno svojega okol vlačit. Za kakih par sprehodkov ali pa kako uspavanje v njem bo pa verjetno super! mi smo imeli in bomo imeli traxxa, pa je to kr konkreten voz, ki komaj gre v prtljažnik. tak da mi je to res pasalo...

povejte mi, a previjalne že imate? jaz sem pri aidanu imela to taozko, z banjico spodaj...pa ni bila fajn. zdaj sem skor doktorirala iz previjalnih, pa so itak pri nas samo dvojne široke. lip ali garant, pa nekaj ima alples. vse drago ko hudič. sem dala delat predračun, koliko bi stala po meri narejena...bomo videli.

sem pa opazila, da kljub temu, da imam veliko za povedat o termometrih za vodo in kopelih in bla bla, ker imam kao izkušnje...sem začela zdaj tudi na veliko komplicirat. in želim vse kar pri prvem ni bilo čisto idealno. eni previjajo na pralnem strojku, drugi na kavčih...ne, jaz hočem vsaj metrsko previjalno zdaj, z poličkami in predalčki in košaricami in....sem že sama sebi prav smešna.

lep dan vam želim...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
9.11.2009 8:01:02   
rožca26
Jutro!

Danes sm pa jest prva user posted image user posted image  Sm neki slabe volje, pa ne vem zakaj user posted image  Sm se zbudila že nakurjena, pa se mi moj user posted image  sam smeji. Me je vprašal, če je boljš, da mal potegne v službi user posted image  pa sm ga sam grdo pogledala, on se pa začne krohotat user posted image
Možno, da sm jezna zato, ker se moram vsak dan tehtat. Grem dons po bolniški list, pa bom mogla še pri G na vago stopit, da mi ne bo treba nazaj lezt v Lj. Me v Lj. vidijo sam še takrat ko bo treba - no, kavica je nujna obveza user posted image
Vid je spet celo noč spal user posted image  tko da nisem imela jutranje/nočne budilke. Sem že vse sama porihtala brez njega user posted image

Tinč407 - dobrodošla med nami. Lepo, da si se nam pridružila, bi te pa sedaj prosila, da še napišeš kdaj točno maš PDP, kera nosečnost je to, koliko otrok imaš, če jih imaš, koliko si stara in kaj pričakujeta, če že veš in če nam želiš povedati. Tako te bom lahko vpisala na seznam, da boš uradno postala marčevka user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
9.11.2009 8:07:52   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Čer user posted image
Jao, pupe moje, jaz sem spet v tejle naši nočni džungli, pa mislim, da je skrajni čas za nehat user posted image Mulci so čist zdivjani, ena si je dons doma ful štalo naredila in je prišla vsa porezana nazaj, precej globoko, tako da sem oskrbovala bojne rane, potem pa krotila do zdajle fante, ki jih hormoni, nezrelost in pomanjkanje čikov pripeljejo do neverjetnega vedenja ... tako da zelo premišljujem o tem, če je vredno ... imam še 10 ur časa  user posted image

Moje mnenje - takoj na bolniško!!!!! To ti govorim že od začetka. Tko  user posted image  ne moraš bit več v tej džungli! Mal sm te mogla okregat user posted image user posted image  Vendar resno mislim user posted image

Kar se pa vozička tiče, se pa čist lepo strinjam z dejanjem user posted image  Nej bo kr pri tašči user posted image  

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
9.11.2009 8:08:54   
*pupsa*
Dobro jutro bejbike in mali srčki....dons je prav lep ponedeljek...sicer me je moja mala žabica zbudila že ob treh zjutri ampak pač tko je k so otročki a ne...me pa veselo brca druga žabica v trebuščku....kar čez noč so postale brcike full močnejše tko d jih že moj možek čuti....komi sm čakala d jo čutim, to je neki najlepšegaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
9.11.2009 8:10:05   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Čeprav sem že v 24. tednu sem vas do sedaj samo brala. No, pa sem e odločila, da se vam pridružim tudi tako da vam nekaj napišem.
Rok imam v začetku marca. Naš mali je že pravi razgrajač! Zanima pa me, kako občutite brcike? Ali se že na zunanji strani tudi kaj čuti in s kakšno močjo brcajo vaši valčki. Nisem nič takega zasledila in me to malo zanima, da vem na kakšni ravni brcanja smo potem mi user posted image

Brcike čutim odvisno od dneva - en dan je nežna k metuljček, drug dan mam pa občutek, da je na kakšnem rave partiju user posted image  na zunaj se mi že zelo dobro vidi, da me brca, ker se trebuh čist skoz premika. 

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
9.11.2009 8:25:57   
lucika
mene pa že resno skrbi, če se sploh vidijo moji posti tukaj gor:(

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
9.11.2009 8:26:24   
Tonjika
Dobro jutro marčevkeuser posted image
Težko pričakovan dan je tu- ob 12. uri naju čaka pregled, jaz pa že nestrpno čakam da vidim kako se kaj razvija user posted image ....
Sem opazila, da sem na seznamu marčevk- dodajam pa da bo to moj 1. otročiček, spol pa še zmeraj ostaja presenečenje (mogoče pa že danes kaj več napišem). user posted image ali user posted image
Moram še vprašat glede brcik- resda imam rok komaj 26. marca- pa bi kakšen sunek v trebuščku že verjetno lahko občutila? user posted image
Pa še nekaj- mogoče katera jemlje Elevit? Sama sem ga do nedavnega....z njim so prišli večerni napihnjen trebuh (bolj balon) in bolečine v trebuhu. Moram priznat, da sedaj ko sem nehala z jemanjem teh težav ni več. A je katra občutila kaj podobnega.
Puncam, ki danes prestajajo enako žekim vso srečo in čim daljši pogled na ekran!user posted image
tinč407 pa lepo pozdravljena med namiuser posted image

3. april 2010 je moje življenje izpopolnil na najlepši možen način in mi podaril Tilna- rada te imam sonček moj!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
9.11.2009 8:49:26   
pea82
lep pozdrav
Sedaj se vam tudi jaz pridružujem sem mamica 2 letne punčke Katje.8 marca se nam bo pridružil novi član to se pravi sem v 22 tednu in zelo zelo vesela in polna pričakovanjuser posted image .Zanima me če je tu na forumu kaka mamica ki bo tudi v tem času rodila in sicer v porodnišnici Slovenj gradec.
lep dan

(odgovor članu Tonjika)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
9.11.2009 8:54:17   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

mene pa že resno skrbi, če se sploh vidijo moji posti tukaj gor:(

Zakaj? A bi mogle ti kej odgovorit? user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
9.11.2009 8:55:33   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v
Tonjika

torek, 10.11.2009

TejkaPK
lorelaj*
sneguljka1

sreda, 11.11.2009

strumf

četrtek, 13.11.2009

zivez

petek, 13.11.2009

nosecka24

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
rožca26

torek, 8.12.2009

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
9.11.2009 8:58:52   
rožca26

Navijamo za današnje preglede in morfologije: Pikapolonica80, ursa_p, mojcej77, Tonjika, meti.v

Punce, lepo se mejte in uživajte ob pogledu/poslušanju vašega srčka, samo vas prosim, da ne pozabite na nas user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
9.11.2009 8:59:11   
lucika
rožca26, seveda ne...

pea82, jaz imam tudi 8.marca rok, ampak danes sem začela s 24. tednom...ti pa verjetno tudi.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
9.11.2009 9:00:43   
*pupsa*
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

NOVEMBER

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v
Tonjika

torek, 10.11.2009

TejkaPK
lorelaj*
sneguljka1

sreda, 11.11.2009

strumf

četrtek, 13.11.2009

zivez

petek, 13.11.2009

nosecka24

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007
*pupsa*

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
rožca26

torek, 8.12.2009

zoey

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

ekola d se še jst dam na seznam za pregled user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
9.11.2009 9:09:57   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image sara2007,22let            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image  

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )       user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )        user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image
user posted image  Tonjika                          (?user posted image ,?user posted image )       user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image      

SKUPAJ NAS JE 80 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 16
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 10
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 55

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
9.11.2009 9:28:02   
Anonimen
jutrooouser posted image
No jst se po krajšem premoru spet vračam med žive na forumuuser posted image .
Vikend je bil naporen, vseskozi neko delo s stanovanjem, no, včerej sva bila pa z mojim še na pohištvenem sejmu in sem bila potem ko sva prišla domov tolk zbita, da so se mi oči kar same zapiraleuser posted image .
Me matra boleč križ ko user posted image .user posted image Sem kot 90 let stara mamca in se iz postelje pobiram po polžje in po krivem, potem mi pa še user posted image očitno tolk dol pritiska, da me mehur zajebava...drugače se pa počutim dobro, energije mam pol prevečuser posted image , čeprav se zjutraj konstantno zbujam ob 5h. V soboto sem se zbudila ob pol 5h in nisem mogla zaspat in sem potem seveda ne nalašč zbudila mojega, ker sem hotla it na računalnik, pa kot zanalašč ni net delal in sem potem TV prižgala in nato ob 7h zaspalauser posted image .

Dobrodošle med nami še nove marčevkeuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
9.11.2009 9:30:19   
Jassika
Dobro jutro user posted image

Njaprej čestitke pupsi za poroko user posted image user posted image user posted image , verjemem, da je bilo zeloooooooooo naporno, ampak temu primerno tudi lepooooooooooo user posted image , skratka ljubezni poln zakon ti želim. Pa če se ne motim si ti tut gorenjka a ne? Neki smo se menile, da bi se jutri dobile v planet tušu ob 16.30, če se prav spomnim. No sam tolk, če si ti tut za.....

dobrodošli tinč407 in pea82, dobrodošli user posted image , veliko prijetnega čveka za vaju user posted image

Pa še vprašanje rožca26 zate, če ne boš huda, k si dons bolj nakurjena kt sama praviš user posted image  Si  edina, k maš napisan da greš na 3-4D UZ, pa me neki zanima. Jst sem zdele user posted image  21/6 in sem se samoplačniško naročila za 24.11 takrat bom pa točno 24/0 (se pravi v 25 tednu). A misliš da je to prezgodej, glede na to, da sem brala da naj bi se delal ta UZ  25-30 tedna? K mam še čas poklicat pa spremenit datum na kakšen teden kasnej. Sicer vem, da ni nobenega zagotovila, da se bo dobro vidlo in je odvisno od našega user posted image , ampak ker je to najin 1 user posted image  sva itak vsa po luftu kaj bi še naredila, da bi ga čim večkrat vidla user posted image user posted image user posted image

Pa srečno vsem, ki mate danes preglede, navijava za vas in vaše user posted image  sončke in pa user posted image user posted image user posted image  za vse ki ste že uspešno opravile preglede.

Lep dan še naprej papa

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
9.11.2009 9:33:55   
branka28
Pozdravljeneuser posted image

Za mano je kar naporen vikend praznovanje hčerinega rojstnega dne.user posted image
Imela sem polno hišo, stregla, pomivala,.... v glavnem naporno.
Včeraj pa čistka in kuhanje pol pa končno kavč, pa vse štiri od sebe, uhhhuser posted image .

Malo sem prehlajena in kašljam, pijem čajčka. Me pa zanima s čim si ve lajšate prehlad, drugo kot čajček tako ne smemo user posted image user posted image

Dobrodošle vse nove user posted image in čestitke za vse opravljene preglede.user posted image user posted image user posted image user posted image

L.p.user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?