|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
8.11.2009 6:28:17   
mojcej77
Dobro jutro, punce!
Danes bom zgleda jaz prva, ampak ne zanalašč - moram delat. Še dva meseca, pa bo (če bo direktorica držala besedo in mi odobrila koriščenje dopusta, tko kot sva se dogovarjali).
Sem se pa spet tehtala in sem slabe volje. Saj se borim, da ne bi bila, ampak - v 9 dneh sem šla gor 1,8kg. Ja šit. In jutri imam UZ. Saj mi niso težili, samo rekli:"Malo pripazite na kile" user posted image , ampak vseeno. Razmišljam, da bi odprla temo, v kateri bi vsak dan napisala, kaj sem jedla in kako sem kaj migala. A katera ve, a je kaj takega že odprato? Med brskanjem nisem našla. Mislim namreč, da ne pojem preveč, ampak potem, ko preštejem za nazaj, pa niti ni tako malo in bi mi ta način morda pomagal malo kile pod kontrolo spravit. Zdaj sem na plus 6,8kg od začetka.
Danes bom bolj na sadju, pravkar sem snedla eno ogromno jabolko.
Nič, grem delat, vsem lepo nedeljo!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.11.2009 7:03:03   
7lina7
jutro!!

..tud jaz ne prostovoljno.... me je user posted image zbudil,ko je prišel iz šihta... zdaj pa je kr zaspal,jaz pa ne morem več... user posted image

mojcej77- tud jaz se redim ko user posted image ! pa sma z G predelala kaj jem in koliko, pa to ni vzrok. ugotovil je, da je krivo to,da se ne gibam dovolj oz. ne toliko kot sem se prej. prej sem se zelo dosti ukvarjala z športom. še 3 tedne pred vstavitvijo zarodka ( icsi) sem hodila na fitnes vsak 2 dan, vmes pa še na Pohorje, na kolo,...  zdaj pa nič!! user posted image na začetku itak nisem smela 2 meseca nič, pol sem pa itak bila zaposlena z WC školjko in veselo user posted image . zdaj pa sem že taaaaaaaaak okrogla in okorna pa zadihana,da več kot kak sprehod ne zmorem več.  in glede na to,da je telo bilo prej vajeno vnešene kalorije sproti porabljat jih zdaj pač skladišči... in glede na količino gibanja  že zajtrk (2 toasta z maslom, npr.,pa kozarec mleka) pokrije 3/4 dnevne potrebe.. zaključek debate z G : če nič ne delaš - ne smeš skoraj nič jest, če se nočeš redit..user posted image to, pa ni dobro- nič jest!  tak da me ne krega glede kg, ker že sama vsakič "bemtim" ko pridem tja. pravi, da ve da ni bojazni - bo šlo hitro dol po user posted image in, da je pač kriva reakcija telesa za mojih novih 20kg do zdaj!  .. tak, zdaj pa mi je nerodno...user posted image user posted image   v 1 user posted image sem se zredila 27kg...pol pa v 10 mesecih shujšala 31kg - večinoma samo z dodatnim gibanjem ( beri potiskanje vozička..). je pa res, da sem bila takrat 16 let mlajša..verjetno bo zdaj malo težje!

včeraj sva bila cel dan v austriji. v Toys'R'us-u, ikei pa saiersbergu...user posted image v nabavi za user posted image .  v Toysu imajo do 1.12. fuuul popuste. Npr: blazina za dojenje - tisti U,ki tukaj stane okrog 60 €,pride gori 19€. pa plenice so v akciji, pa lezalniki pa vozički,pa.....   sva zjutraj preden sva šla hotela premerit posteljico,ki je ostala od hčere, kupiva jogi - pa je ni nikjer več!! user posted image ne spomnim se komu sem jo nazadnje posodila..  no, tako da sva kupila še to! user posted image pa razne prčkarije...

.. nič, grem brat kaj ste včeraj zapisale!  lepo nedeljo vam želim!!

Lin@

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.11.2009 8:34:47   
rožca26
Dobro jutro!

Mi smo pa spet bubani user posted image  Ma zgleda mali tok močan prehlad, pa je tok zabasan, da mu kar temp. naraste user posted image  Res je bogi. Se mi kar smili. Včeraj smo ga "mučili" s pumpanjem noska, je bil revež tok užaljen, da je groza. Sm dons lubiju rekla, da naju bo tamal prijavil na CSD zaradi mučenja user posted image  Sam kaj pa naj naredim? user posted image  Druge varijante ni, kot da mu spumpaš smrkelj vn, ker pihnit pa še ne zna. Ah je bogi.

Jest sm začuda danes spala k klada user posted image  Mi je zgleda že popolnoma vseeno ratalo kaj mi una reče user posted image  Sm pa ugotovila, zakaj se tako redim. Včeraj sm po dolgih 14 dneh pila kapučino (instant) in dons sm mela 30 g manj. In ne bote verjele, sm mela že na sumu, da sm se tok zredila, ker nism mela dovolj tedenskega vnosa tega odvajala user posted image  Ja, me na prazen želodec tko požene, da je au, jest sm pa zdej fuuuuuuuul zaprta in s tem fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul napihnjena. Bo zgleda treba vsaj 3 kapučinčke na teden spit, da ne bo moj telešček preveč vzhajal user posted image

Aja, pa še to, spet sm se spravla mal brat in nadaljujem z branjem knjige, ki je prov napisana za učiteljice/vzgojiteljice, lahka pa kar za vse - Kurja juhca za učiteljevo dušo.
Sm se kr jokala ob zgodbicah user posted image  So tko lepe, da je joj, in zelo priporočam komerkoli.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
8.11.2009 8:43:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mojcej77

Razmišljam, da bi odprla temo, v kateri bi vsak dan napisala, kaj sem jedla in kako sem kaj migala. A katera ve, a je kaj takega že odprato? Med brskanjem nisem našla. Mislim namreč, da ne pojem preveč, ampak potem, ko preštejem za nazaj, pa niti ni tako malo in bi mi ta način morda pomagal malo kile pod kontrolo spravit. Zdaj sem na plus 6,8kg od začetka.

Jest mislim, da te teme še ni - a si pogledala na del Hujšamo skupaj? Čeprov se mile volje kar pri nas razpišeš. Verjemi, nas je veliko, ki pojemo malo, pa kilce kr letijo v nebo.
Veš, pravjo, da je fajn da 5x na dan ješ po malem, za malico pa imaš neko sadje.

Da pa bi za zajtrk pojedla samo jabolko user posted image  jest bi skup padla. Verjemi, sem že sprobala. Jest nujno rabim hrano, otrok pa tudi. Pa men je G strogo prepovedala grozdje (ker naj bi bil ful redilen), celo sladke mandarine so greh. sam jabolko in nič drugega. Aj, ta je res zmešana user posted image
Pol se je moj lubi začel kregat, da ti dr. pojma nimajo glede sadja - je reku, da bi našel dosti več zelo sladkih jabolk, kot so mandarine, in da itak je to le cukr, ki se pa kur skoz in je to čista energija. On bo pa že vedel, glede na to, da je drevesničar.

Kje pa delaš, če ni skrivnost? Me zanima, ker si tudi dons na šihtu.

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
8.11.2009 8:51:23   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Rožca- tale tvoja G je pa ena koza. Kako je lohk tolk nesramna. Ti se kar pomiri, se bova 1x zmenili za an tortico v GM-ju pa bouser posted image in to uno z nutelo in banano k je sladka k hudič, a pravuser posted image Men cukr paše, skoz neki pečem. Pravkar so topli mafini, sem prvič kokosove doelala, sem jih raje umaknila iz vidnega kota... Samo v vohalnega pa še pridejo. En bo zihr še paduuser posted image Bom pa mogla prebavo v red spravit. Pa pijem jogurte, jem sadje, za namočene slive se pa še psihično pripravljam a bo meni to šlo. Še mal počakam, če ne pa v akcijo.

Ni problem user posted image  Sam nimam pojma, kje je GM user posted image  Prvič slišim. Sm še mal tko tko v teh krajih - ker mi ni obstanka na enem mestu, pa se velik selim (hec user posted image ) Sem še bolj nova tuki.

A maš kakšen dober recept za čokoladne? Jest sm te delala pred časom, pa sm recept zgubila user posted image  Ah ja, to je pa to, če se seliš.
A maš še kakšen recept za kakšno jabolčno pito ali pa kakšne okusne piškote.
Uh, komaj čakam božič - mi takrat pečemo kot nori user posted image  Piškoti taki in onakvi. Njami.

Za prebavo - meni pomaga na tešče spit instant kapučino. Edini pripravek, ki pri meni deluje. Verjemi, donat mene prej zapre kot odpre user posted image  Jogurti so en lari fari, sadje je fajn za lulat in za napihnit, slive pa fuj fej. Ne maram. Sm, k sm bla še mala po njih tko user posted image , da se jih ne pritaknem več - razen če so v cmokih user posted image  To je pa višja sila user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
8.11.2009 9:15:22   
Jessy
Dobro jutro!

Vidim, da imate debato na kile. Tudi sama sem v tej skupini, ki se hitro redimo in preveč. Jaz sem že na + 8 kg. Na zadnjem pregledu sem najprej med. sestri rekla, da nimam pojma zakaj se tako redim, ko pa nimam občutka, da bi kaj več jedla v nosečnosti, pa je rekla, da naj se ne sekiram, da enim pač gre hitro gor in da je z njeno hčerjo isto, pa vidi, da tudi ne je preveč.
Pol sem pa še G pojamrala enako, pa ni nič komentiral. Se ga pa spomnim iz prve nosečnosti, ko mi je rekel, da kar sem pridelala do 27. tedna, da mi bo po porodu ostalo in da bodo to moji odvečni kg in točno tako je bilo - do kile točno. In tega me je najbolj strah, saj jih imam že zdaj +8, pa do 27. tedna je v bistvu še daleč. Ko dam to kilažo zraven že prejšnje, ki jo je bilo viška, mi je kar za v zemljo se zakopat...user posted image  Ahhhhh....

Še sreča, da dobimo pol take sončke, da kile sploh niso več pomembne  vsaj nekaj časa ne.user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
8.11.2009 10:45:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Dobro jutro!

Vidim, da imate debato na kile. Tudi sama sem v tej skupini, ki se hitro redimo in preveč. Jaz sem že na + 8 kg. Na zadnjem pregledu sem najprej med. sestri rekla, da nimam pojma zakaj se tako redim, ko pa nimam občutka, da bi kaj več jedla v nosečnosti, pa je rekla, da naj se ne sekiram, da enim pač gre hitro gor in da je z njeno hčerjo isto, pa vidi, da tudi ne je preveč.
Pol sem pa še G pojamrala enako, pa ni nič komentiral. Se ga pa spomnim iz prve nosečnosti, ko mi je rekel, da kar sem pridelala do 27. tedna, da mi bo po porodu ostalo in da bodo to moji odvečni kg in točno tako je bilo - do kile točno. In tega me je najbolj strah, saj jih imam že zdaj +8, pa do 27. tedna je v bistvu še daleč. Ko dam to kilažo zraven že prejšnje, ki jo je bilo viška, mi je kar za v zemljo se zakopat...user posted image  Ahhhhh....

Še sreča, da dobimo pol take sončke, da kile sploh niso več pomembne  vsaj nekaj časa ne.user posted image

Veš kaj, pol bomo pa na stara leta mele bolj napeto kožico in ne bomo potrebovale kakšnih krem prot gubam user posted image  
Se pa več ne sekiram zaradi kg. Palačinke za zajtrk so me prov pomirile user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
8.11.2009 11:13:35   
Zvezdici
Dobro jutro punce!
No ja.. vreme že ni pravo.

Vidim, da je tema o kg kar močna. Mene tudi zelo skrbijo, ker sem že 8+.
Res, pa je, da pred nosečnosjo nisem redno jedla in se nekako tolažim, da je sedaj bolje, ker bolj redno jem. Itak.. sami izgovori user posted image .

Pa ja.. uživajmo user posted image . Saj bo pol čas za hujšanje. Čeprav mi vseeno to ni všeč. user posted image

Me veseli rožca, da si se končno malo naspala user posted image .

Drugače pa, ali se samo meni zdi - ali je danes res en čuden dan? Vreme najbrš krivo.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
8.11.2009 11:14:36   
Zvezdici
Nekaj me zanima.. ali samo jaz vidim samo moj nickname na levi in nobene slikice ali tudi ve?? user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
8.11.2009 11:15:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Drugače pa, ali se samo meni zdi - ali je danes res en čuden dan? Vreme najbrš krivo.

Uh, vreme je za zjokat user posted image  Je pa pri meni + to, da je lahko moj lubi doma, pa mam jest mal miru user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
8.11.2009 11:17:02   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Nekaj me zanima.. ali samo jaz vidim samo moj nickname na levi in nobene slikice ali tudi ve?? user posted image

A misliš tvojo iz UZ. Jest jo namreč zelo dobro vidim user posted image  Če je pa ti ne, pol pa mal piš na RR.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
8.11.2009 11:19:41   
Zvezdici
Očitno  moj računalnik spet malo štrajka. user posted image
Hehe rožca. Potem je vreme vsaj za nekoga pozitivno user posted image .
user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
8.11.2009 11:28:55   
Anonimen
dober dan,

danes je pa res en tak smotan dan, že celo jutro pada dežuser posted image

7lina7 - čestitke za  nakupe v Grazuuser posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače pa se bomo mi tudi odpravili v tem mescu v Toysa, malo po nakupih pa še za našega user posted image . No pa tudi za Živo, čeprav ima res vsega dovolj, ampak zmeri pol še nekaj najdem.

Rožca - čestitke z moje strani še, da si se končno naspala ter zajtrk. Upam, da so ti palačinke teknileuser posted image

Drugače pa meni za prebavo pomaga edin, če na tešče spijem 2dcl coca cole in potem takoj letim na wc.
Praktriciram to že zdaj 2user posted image , pa ne da bi še nažeravala. Spijem tisti 2dcl in to je to.

No mi zdaj dobimo obiske, se slišimo še malo kasneje

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
8.11.2009 11:34:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Rožca - čestitke z moje strani še, da si se končno naspala ter zajtrk. Upam, da so ti palačinke teknileuser posted image

user posted image user posted image user posted image  ma, so ble dobre. 100x boljš kot velika čokolada z lešniki user posted image user posted image user posted image  še posebej zato, ker so mi prepovedane user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
8.11.2009 12:15:23   
vekybel
ojla....
danes je pa res en čuden dan ja.....
zvezdici: to kar se ti je zgodilo da nisi vidla drugih slikic se je meni tudi učeraj, samo svojo sem vidla in to prvič tako. Ti samo piši.....
Mi tudi dobimo obiske še prej pa grem gledat oddajo "birth stories".
Se pišemo kasneje kaj, pa pa pa

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
8.11.2009 12:40:03   
3Sonček3
Zivez dobrodošla med nami user posted image
sneguljka1 user posted image za pregled, js bi se na tvojem mestu cepla, že zato ker je teško poslušat user posted image kako joka pa še razložit mu nemorš, sicer boš pa nrdila tko kukr se boš sama odločla.
zoey glede vozička se nebi mogla bolš spomnt. Lepo res. user posted image
rožca ne se sekirat zarat kil, sestra te lahko opozori ne pa da te tko psihično zuser posted image . Ne se ji pustit če se ti dobr počutš se lahko ona petelini kukr hoče user posted image . Sm te grožnje pa,...sploh nevem kaj bi rekla, res je mal užgana, dej ti njej predlagej kakšen dopust al pa penzijo. Tko se ne obnaša do pacientov, sploh pa ne do user posted image k so še bolj občutljive. Upam da se Vid že kej bolš počuti. Da neboš mislna da maš sm ti kuharja doma user posted image naj se pohvalm tut js, damoj lubi dobr kuha. Sicer ne tko pogosto ampak je pa bolši kuhar od mene, sm se marsikaj naučila od njega. Hehe sm tut js srečka.
strumf user posted image za brcike
sara2007 js se nebom cepla, itak ne delam nč tazga kjer bi bla lahko izpostavljena, pa tut drgač če bi bla se nebi šla cept, tut zaradi useh teh argumentovcepljenje da ali ne. Če bi blo cepivo 100% varno do teh vprašanj sploh nebi prihajalo, zato bom svoje cepivo odstopla nekomu ki razmišlja drugače kot jaz.
mojcej77 tut ti sene sekeraj zarat kil kaj pa je to 6,8kg v 5-ih mescih? Jejte kukr vam paše ne se šparat.
7lina7 a sm prou razumela, a nisi naravno zanosila?
zvezdici lepo se vidi nick in slikica user posted image

Tko prebrala sm vas, mam dns začuda mal časa k se moj user posted image ukvarja z sintisajzerjom, bo rasturou user posted image , pa js mu tut mal pomagam, note brat pa pisat da on pol uživa, se mi zdi kot da mam že enga user posted image doma user posted image . Drgač pa midva danes praznujeva 5 let kar sva skupej in sva si navsezgodej lepo prpravla zajtrk )en drugmu pač po želji, sva se "igrala" gostilne user posted image ). Tko da mam dns en lep dan čeprou je dežek. Aja še neki bi vas vprašala tiste k mate izkušnje iz 1. user posted image a je možno da men že otrdeva trebuh, kr ponoči se zbudim od bolečin in me zelo boli pa ful je trd trebušček. A so to lahko tisti kao neki lažni popadki, a je kej narobe s tem? Zdej ene dve noči tole opažam, tko čez dan pa tega ni. Lepo se mejte pa se slišmo jutri kr vrjetno dns nebom več pršla do računalnika.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zivez)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
8.11.2009 13:20:49   
7lina7
ojla!

3sonček3- ja, prav si razumela! user posted image   imamo lene plavalce pa ni šlo drugače, pravijo,da po naravni poti ni šans! tak da se na račun tega lahko pohvalim,da imam UZ slikico user posted image starega 5 dni po oploditvi..v bistvu je samo celica - blastocista.user posted image
kar se tiče trdega trebuščka pa je to čisto normalno. to je samo suhi trening za telo in predpriprave za porod.. ne spomnim se točno od katerega meseca dalje se to že lahko dogaja.. enako kot izcedek iz prsi od 16tedna dalje. to pa se men dogaja vsake tolko nekontrolirano spuščam. user posted image   pa tud to s trebuščkom..ni panike!

sem sredi kuhanja... čakam,da se speče pa da user posted image zbudim in gremo jest. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačnaaaaaaaa!!
mislim,da do 14 h mora imet dovolj,če je šel ob 6h spat,ali?

dober tek vsem,ki še niste kosile!!

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
8.11.2009 14:03:19   
lucika
zanimiva tema, tole s kilami...:)
jaz sem jih imela že v začetku preveč, tak da se sploh ne sekiram. dala sem si mejo: 99,9, in do tja grem, dlje pa ne:)
v prvo sem štartala z istimi kilami kot sedaj, prišla do 98,9; v roku treh tednov pa shujšala nazaj na svoje. ok, te moje so itak prevelike, ampak zdaj ni čas za sekiranje. zdaj, če je v igri sladkorna ali kaj podobnega, pa moje omejitve soli zaradi pritiska...se držiš. ampak, da se boste pa zdaj z nekimi jabolki gnjavile, pa ne jedle mandarim...prosim vas lepo. ok, da ti reče, da jej še kaj drugega kot hamburgerje...ampak mandarine? pa kaj sploh sprašujete?
jaz sem pri g načela debato o mojem počivanju in nesprehajanju. pa pravi, da naj še na hrano gledam, češ, kaj vse ni priporočljivo, ker se pač samo počiva.. pa sem se režala, sem rekla, a ok, solato in pomaranče lahko? ma, ga sploh nisem resno jemala, on pa tud mene ne...

danes sem imela postreženo kosilo. je dragi kuhal. včeraj je enemu kolegu nekaj pomagal, na našem dvorišču, in POZABIL prit na kosilo. jaz ga klicala nisem, sem pa konkretno popizdila, ko se je prikazal not. in za kazen je dons sprobal, kak fino je kuhat. pa mu je dobro uspelo, vsaka mu čast.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
8.11.2009 15:37:24   
plamen
Rožca - Gm je v novih blokih, pol pa če ne veš kje je, te moram pa nujno seznaniti s to domžalsko znamenitostjouser posted image Ta teden sem na tesno, potem se pa lahko kaj zmeniva. Upam, da se Vid kmalu pozdravi!

Vreme najeda, ampak mi se ne damo, bo treba iti kaj ven!!!
Lepo nedeljo še naprej!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
8.11.2009 15:39:32   
plamen
A maš kakšen dober recept za čokoladne? Jest sm te delala pred časom, pa sm recept zgubila user posted image Ah ja, to je pa to, če se seliš.
Uh, komaj čakam božič - mi takrat pečemo kot nori user posted image Piškoti taki in onakvi. Njami.

Tile mafinčki so čoko+kokos, božanski, čisto rahli. Imam pa tudi za take s koščki čokolade, mljaaask.Tudi za jabolčno pito imam en super recept. Piškotke jih pa meni ni čez linške, drugače sem bolj na pecivo mahnjena. Če želiš, ti bom na ZS poslala receptke.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
8.11.2009 16:52:44   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

A maš kakšen dober recept za čokoladne? Jest sm te delala pred časom, pa sm recept zgubila user posted image Ah ja, to je pa to, če se seliš.
Uh, komaj čakam božič - mi takrat pečemo kot nori user posted image Piškoti taki in onakvi. Njami.

Tile mafinčki so čoko+kokos, božanski, čisto rahli. Imam pa tudi za take s koščki čokolade, mljaaask.Tudi za jabolčno pito imam en super recept. Piškotke jih pa meni ni čez linške, drugače sem bolj na pecivo mahnjena. Če želiš, ti bom na ZS poslala receptke.

user posted image user posted image user posted image  prosiiiiiiim, bom zelo vesela receptov (vseh) user posted image .
Men so pa najboljši piškoti z MM bombončki, pa še mal orehi. Mljask.
No, za tortico se pol slišva pa vidva. user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
8.11.2009 16:55:18   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ampak, da se boste pa zdaj z nekimi jabolki gnjavile, pa ne jedle mandarim...prosim vas lepo. ok, da ti reče, da jej še kaj drugega kot hamburgerje...ampak mandarine? pa kaj sploh sprašujete?

Ni blo to sploh vprašanje, ampak zapoved moje G user posted image  Je zgleda mal ... (čez les). Najbolj žalostno je to, da bi mogla ona mal popazit na težo, ne jest user posted image  Pa nimam nič proti teži (da ne bo pomote).

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.11.2009 17:00:53   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

rožca ne se sekirat zarat kil, sestra te lahko opozori ne pa da te tko psihično zuser posted image . Ne se ji pustit če se ti dobr počutš se lahko ona petelini kukr hoče user posted image . Sm te grožnje pa,...sploh nevem kaj bi rekla, res je mal užgana, dej ti njej predlagej kakšen dopust al pa penzijo. Tko se ne obnaša do pacientov, sploh pa ne do user posted image k so še bolj občutljive. Upam da se Vid že kej bolš počuti. Da neboš mislna da maš sm ti kuharja doma user posted image naj se pohvalm tut js, damoj lubi dobr kuha. Sicer ne tko pogosto ampak je pa bolši kuhar od mene, sm se marsikaj naučila od njega. Hehe sm tut js srečka.

user posted image user posted image user posted image  za kuharja user posted image  
Ja, je moja G res mal čudna. Mah, jest ji bom naslednjič povedala kej v fris, če mi bo še zaradi kil morila. Se moram pa vsak dan tehtat user posted image  Ji bom naredila vslugo, sam ko ji bom pokazala moj zvezek z zapisi, ji bom lepo rekla, da se z user posted image  tko ne dela. Še posebej ne s takimi, ki je pristala prejšnjič v P zaradi njene nepozornosti in ne mojih "odvečnih" kg. Me je Pušenjak spraševal, če so mi kej govoril, da mam mejhen trebuh, pol pa v materinsko pogleda, pa prav, ja sej zredil se pa tud skorej nč niste - "kera je vaša G ?!" Ti že način govora in vprašanja da jasno vedet, da ni blo delan tko kot bi mogl bit.
Toliko o njeni profesionalnosti do mene. Je pa res, da jo pa marsikatera pohvali ... Jest mislim, da se tud mi2 nisve lih fajn ujele. Ampak to je njen problem, ne moj.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.11.2009 17:04:49   
rožca26
Vprašanje imam, ki je zelo nujno zame:

Porodniško imam do 10.11. Do tega dne sm zaposlena na OŠ, potem pa mi poteče pogodba. Da mi ni treba it na zavod, me bo zaposlil moj oče. Jest bom pa takoj na porodniški pristalana na bolniški do porodniške.

Kako je sedaj s plačo - ali mi bo prvi mesec moral plačati moj oče, ali bo po odločbi za ta mesec plačala zavarovalnica? Pa kako je potem to z vpisom v list za porodniški dopust?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.11.2009 17:14:56   
mojcej77

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: mojcej77

Razmišljam, da bi odprla temo, v kateri bi vsak dan napisala, kaj sem jedla in kako sem kaj migala. A katera ve, a je kaj takega že odprato? Med brskanjem nisem našla. Mislim namreč, da ne pojem preveč, ampak potem, ko preštejem za nazaj, pa niti ni tako malo in bi mi ta način morda pomagal malo kile pod kontrolo spravit. Zdaj sem na plus 6,8kg od začetka.

Jest mislim, da te teme še ni - a si pogledala na del Hujšamo skupaj? Čeprov se mile volje kar pri nas razpišeš. Verjemi, nas je veliko, ki pojemo malo, pa kilce kr letijo v nebo.
Veš, pravjo, da je fajn da 5x na dan ješ po malem, za malico pa imaš neko sadje.

Da pa bi za zajtrk pojedla samo jabolko user posted image  jest bi skup padla. Verjemi, sem že sprobala. Jest nujno rabim hrano, otrok pa tudi. Pa men je G strogo prepovedala grozdje (ker naj bi bil ful redilen), celo sladke mandarine so greh. sam jabolko in nič drugega. Aj, ta je res zmešana user posted image
Pol se je moj lubi začel kregat, da ti dr. pojma nimajo glede sadja - je reku, da bi našel dosti več zelo sladkih jabolk, kot so mandarine, in da itak je to le cukr, ki se pa kur skoz in je to čista energija. On bo pa že vedel, glede na to, da je drevesničar.

Kje pa delaš, če ni skrivnost? Me zanima, ker si tudi dons na šihtu.

Evo mene doma. Delam v Kriznem centru za mlade. Je fajn, mi je pisano na kožo, zna biti pa kar naporno.
Glede jabolka naj vas ne skrbi - je bilo ogroooooooomno, drugače si ponavadi zjutraj naredim kak muesli, pa sadje in tako naprej - tudi kruh (čeprav mi povzroča zgago), marmelada, jogurt/mleko (sojino ali riževo, ker mi navadno tudi ne paše preveč - pa mi je drugače prav dobro). Za kosilo smo si skuhali široke rezance s smetanovo omako (tko da ni skrbi, da bi stradala, haha), pa mesne polpete, pa dušen brstični ohrovt. Sem se fajn najedla. Zdajle pa tudi še izbiram, kaj bom. Vmes imam ponavadi tudi malice, ki so sadje ali jogurt, danes pa mi ni zneslo še vmes jesti, ker sem imela non-stop gužvo.

Glede prebave pa - pa tudi za imunski sistem in dlesni - jaz že nekaj časa prakticiram, da vsako (ok skoraj vsako) jutro spijem vročo oz. toplo limonado. Stisnem si eno limono in dolijem 0.5l vroče vode iz pipe in to spijem. Če spijem na hitro, grem kar hitro na wc, če pa po požirkih, pa kasneje. Drugače sem bila pa kar precej zaprta ampak na ta način mi ful pomaga. Pa tudi, kadar pojem veliko "5-zrnatega kruha" - a veste, tistega, ki je samo iz semen, ki ni kvašen - tak stisnjen je, v paketkih - če to jem, grem naslednji dan tko fajn na wc, da bi najraj vriskala:))).

Se mi pa zdi, da mi tudi ponoči trebuh otrdeva - sem se danes prav zbudila, ker me je bolelo in je bil trebuh trd.

Nič, grem si zdaj večerjo spackat - moj ljubi peče pico (zdaj se uči kuhat in ima prav veselje, samo če ga pri miru pustim, haha), pa mi ne paše preveč - poizkusila jo pa bom, z veseljem :))))
Pol se grem pa crkljat. Na polno.

papa!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?