|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
7.11.2009 8:21:34   
rožca26
Jutro!!!! user posted image

No, pa je spet en tak čuden dan. Nisem spala od 2 ure zjutraj, tko da Zoey, če bi mela rač. v dnevni sobi, bi se lahko kaj mejlale. user posted image
In zakaj nisem spala? Zaradi moje G, ki me je tako naživcirala s temi kilami, da bi ji najraj rit razstrelila. user posted image user posted image
Prov razmišljam, kaj naj ji naredim, če se bo stvar ponovila. Nisem mogla pa spati tudi zato, ker sem bila lačna user posted image  in ker sem imela v bušijo en hud rave parti user posted image  Marička, celo noč je nabijala user posted image

Drugače sem že pojedla, kar sem komaj čakala, ker bi vola požrla, zdej pa razmišljam, da bi šla spat. Moja dva sta se že zbudila, Vid je nahranjen, že drugič previt (je kakcal vmes) in že polno neumnosti in lumparij mu roji po glavi user posted image

Joj, kaj bom mela stvari, ki jih bom metala mojmu lubiju v glavo, če se bova kdaj hudo spičla, pa bo vmes tudi otrokova vzgoja user posted image  Je Vid takšen kot oči, k je bil mali - poln "plodnih" idej user posted image  

Se vidi, da sm zamorjena, a ne?! 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
7.11.2009 8:22:57   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v
Tonjika

torek, 10.11.2009

TejkaPK
lorelaj*
sneguljka1

sreda, 11.11.2009

strumf

četrtek, 13.11.2009

zivez

petek, 13.11.2009

nosecka24

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
rožca26

torek, 8.12.2009

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.11.2009 8:36:13   
Anonimen
Dobro jutro user posted image  tudi od mene.

Napišem kaj več malo kasneje. user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.11.2009 9:50:31   
strumf
dobro jutro punce. se po zopet javljam user posted image . vidim da ste vse imele pestre dneve.

rozca26 ne se sekirat zaradi kil, ni dobro ne zate ne za user posted image . najboljše je da pozabiš kaj ti je natvezila, pa v mirnimi živci doguraš do marca. se bomo itak še preveč nasekirale. jaz sicer zaenkrat še držim težo-nehote, sem se zredila sam 3 kile v 5 mesecih. in še to samo zaradi tega, ker mi nič kaj preveč dišalo in hitro sem bila polna. sedaj pa ko imam apetit, pa me očitno user posted image brca v želodec ali kaj, ker lahko pojem zelo malo, potem pa me že vse tiši. uf kake probleme imam user posted image .

imam pa veselo novico. končno sem taprav začutila user posted image , je bil včeraj zelo dejaven, in danes zjutraj smo že veselo brzcali. sicer še niso močne, sem pa tako vesela da jih čutim. sem zjutraj rekla user posted image , dete je že pokonci. pa je dal roko na trebuh, pa sem rekla da je še prehitro da bi ga on čutil. pa naj se dete navaja na atijauser posted image .

glede imen imama nekako izbrano NIKA ALI MATIC. ta varianta je aktualna sedaj. kako dolgo bo zdržala, bomo pa videli. mamo še kar nekaj časa. bodite fajn, jaz pa letim sedaj pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.11.2009 10:27:32   
Zvezdici
Dobro jutro punce!

rožca - se strinjam s strumf. Ne sekiraj se preveč. Naredi in delaj tako kot se tebi zdi najboljše. Mislim, da sama najbolje veš kako in kaj.

Jaz sem tudi danes stopila na tehtnico in ugotovila, da sem vse skupaj pridobila že 8 kg user posted image . Me tudi malo skrbi, kaj bo na naslednjem pregledu.
Bom mogla zažeti malo bolj paziti.
Ajoj te kile.

Najboljše, da vse pozabimo na to in uživamo vikend!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.11.2009 10:33:43   
Zvezdici
Ajaa.. strumf user posted image user posted image za prve prave brcike! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.11.2009 10:46:02   
rožca26
user posted image user posted image user posted image  hvala punce, vem. Sam sekiram se predvsem zato, ker mi je zagrozila, da če se bom preveč redila, da mi bo ukinila bolniško. Če pa mi jo ukine, moram it pa na zavod. In je tukaj predvsem keč. Z 11.11. jest zgubim službo,ker se mi zaključi porodniška, in če ni noben problem, če bom mela bolniško,ker me bo moj ata zaposlu. Sam, če pa ne bo bolniške, bom pa na zavodu user posted image
Joj, dons je spet en tak dan. Prej je videk bruhal, jest sm mu pa skor pomagala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.11.2009 10:47:32   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Dobro jutro punce!

Jaz sem tudi danes stopila na tehtnico in ugotovila, da sem vse skupaj pridobila že 8 kg user posted image . Me tudi malo skrbi, kaj bo na naslednjem pregledu.

A kej veš, kolk si jih pridobila ta mesec in kolk vsak mesec posebej? sej razumem, da je to bolj skrivnost, sam me zanima. hvala 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.11.2009 10:49:23   
rožca26
Drgač je pa moj bil oz. je tko besen na G, da že razmišlja, naj grem raj kam drugam. Problem je bil še preden sem zanosila. Ko sm mela tabletke, so pa sestre morile s temi kg oz. grami. Ja, sm se enkrat zredila za 30 g pa je bil že cel halo user posted image  Babe so tm pruser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.11.2009 11:03:02   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Dobro jutro punce!

A kej veš, kolk si jih pridobila ta mesec in kolk vsak mesec posebej? sej razumem, da je to bolj skrivnost, sam me zanima. hvala 

Sedaj v enem mesecu od zadnjega pregleda je 3 kg + user posted image . Prve 3 mesece je bilo bolj tako tako. Ker mi je bilo zelo slabo in sem bruhala. Potem je pa vse poskočilo. Me je kar groza naslednjega pregleda.

Joj bogi Vid!
Sem mislila, da je že zdrav. Upam, da se hitro pozdravi.
Pa rožca veliko user posted image user posted image user posted image user posted image zate, da se ne boš preveč sekirala!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.11.2009 11:44:32   
Tjasa27
Oj!

Rožca26 te čist razumem, mene je tud zdej strah vsak košček hrane dat v usta, ker me je zadnič kregala. Sem se tud zredila 5 kg v enem mesecu. Sam zdej se pa vrtim v začaranem krogu, skoz sem lačna in če ne jem mi je slabo, če pa jem mam pa slabo vest user posted image . Včeri sem stopila na vago in sem šla od pregleda spet eno kilo gor, naslednji pregled imam pa šele čez tri tedne!!!! To bo spet zabavno. Ji morm naslednjič povedat, da mam dobre gene, namreč moja mami se je za vsako nosečnost zredila za 30 kg! In očitno to tud mene čaka.

Mam pa tud jz dons ful slab dan, včeri sva se z mojimuser posted image usekala in se še vedno nisem čist pomirila. Zdej čakam da pride iz službe, da dokončno razčistiva. Te pa čist razumem zoey tud z mojim je tko. Kdaj pa kdaj vse vid kaj je treba narest, v večini primerov morm pa s prstom kazat na kašno stvar da se naredi. Grrrr.

No mogla sem se mal zlajat, sej zdej je vse tko črno, pol k se pa pomeniva je pa vse user posted image

lepo se imejte aja ljubljančanke in ostale a se dobimo ta četrtek?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.11.2009 11:46:51   
vekybel
Pozdravljene!

Mi smo danes dobili kuhinjo, tako da se delo pri nas doma šele začne.
Upam da do novega leta narediva do konca spalnico in kuhinjo in potem jupi.
Danes sem dopolnila polnih 23 tednov in vstopam v 24t
Tašča ima roj.dan danes, tako da bo pestro doma.
Želim vam lep vikend pa javite se kaj.

Zanima me kdaj lahko partner občuti brcike user posted image ?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.11.2009 12:03:46   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Zanima me kdaj lahko partner občuti brcike user posted image ?

ko mu user posted image  dovoli user posted image  vse je odvisno od moči brcih. Če vidiš, da ti trebuh ob brci kar plapola, potem bi moral že čutiti, sam je praksa takšna, ko lubi položi roko gor, user posted image  neha brcat user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.11.2009 12:07:06   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Oj!

Rožca26 te čist razumem, mene je tud zdej strah vsak košček hrane dat v usta, ker me je zadnič kregala. Sem se tud zredila 5 kg v enem mesecu. Sam zdej se pa vrtim v začaranem krogu, skoz sem lačna in če ne jem mi je slabo, če pa jem mam pa slabo vest user posted image . Včeri sem stopila na vago in sem šla od pregleda spet eno kilo gor, naslednji pregled imam pa šele čez tri tedne!!!! To bo spet zabavno. Ji morm naslednjič povedat, da mam dobre gene, namreč moja mami se je za vsako nosečnost zredila za 30 kg! In očitno to tud mene čaka.

Mam pa tud jz dons ful slab dan, včeri sva se z mojimuser posted image usekala in se še vedno nisem čist pomirila. Zdej čakam da pride iz službe, da dokončno razčistiva. Te pa čist razumem zoey tud z mojim je tko. Kdaj pa kdaj vse vid kaj je treba narest, v večini primerov morm pa s prstom kazat na kašno stvar da se naredi. Grrrr.

No mogla sem se mal zlajat, sej zdej je vse tko črno, pol k se pa pomeniva je pa vse user posted image

lepo se imejte aja ljubljančanke in ostale a se dobimo ta četrtek?

Jest sm se v tem mesecu zredila za 3kg - koza una tm, ma pa sama še enkrat tok kil k jest.

Kar se tiče lubijev - jah, če bi bili pa oni user posted image  bi bilo še 500x slabš. Niso sposobni nosit. Drgač pa si še ti mal bolj občutljiva in je zato še toliko huje. Ah ti deci user posted image  Še dobro, da moj ni kompliciral glede vozeka in imena in vsega ostalega. Je govoril sam kaj misli, je pa itak vedel, da bom naredila po svoje user posted image

Jest mam čas v čet. - vsaj mislim user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.11.2009 12:10:48   
rožca26
zoey - reč svojmu, da boš ti mela vozek na grbi. Kar se starosti tiče - vse lepo in prav, ampak velikokrat so zelo težki ... kar na to vižo udar. In razloži, da pa je tist vozek, k si ga pa ti želiš dosti lažji, lažje se ga da zložiti, preobleke so pralne ... Pa res reči, da on lahko samo svoje mnenje pove, ti ga boš poslušala, nardila boš pa itak svoje, ker ga boš ti porivala user posted image  Pa reči mu, on izbira avte, bodoče mamice pa vozičke. In kolikor se spomnim, bo to vajin edini nakup za user posted image . Tistih nekaj 100 eur pa res ne sme biti problem. Je, če nimaš denarja, sam če je volja, se tudi za to najde.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.11.2009 12:51:25   
Zvezdici
vekybel - ko začutiš brcike položi roko tam kjer so. In če čutiš ti, bodo čutili tudi drugi user posted image .
Res, pa je kakor pravi rožca. Mora imeti že srečo, če ujame pravi trenutek user posted image .

Danes tudi ni ravno moj dan, sem čisto slabe volje tudi jaz. S fantom še zdaj nisva uredila problemov in ubistvu sploh nisva skupaj.
In imam malo polhen kufer vsega. Ker ne vem sploh kaj naj naredim. Ne vem ali bo kdaj bolje, kaj zares hočem, kaj bi bilo najbolje. user posted image
Ko bi se vsaj use uredilo kar tako čez noč, hehe. Pa na žalost ne bo šlo user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.11.2009 13:02:22   
Anonimen
rožca čisto se strinjam s tem kar si napisala glede vozekov. Vem kako je to, ker je bil moj user posted image  tut pameten glede tega. Meni je bil že od vsega začetka ušeč BB Cameleon, mojemu pa ne, pa cena vozeka mu tut ni bila ušeč. Je reku da ni nor, da bo dal tok dnarja za voziček. In tako smo na koncu pristali na Quinny Buzz.
In na koncu sma pa tako ali tako kupila še bugabooja in sicer beeja, ko smo videli kok prostora zavzame ta in koliko bb.
In kaj je moj user posted image  na koncu ugotovu, da sma potem vse skupaj še več dnarja zmetala, kot če bi že v štartu kupila BB Cameleona, in bi volk sit pa koza celauser posted image user posted image  Tako je mogu pa za kazen še pol leta poslušat moje jamranje nad quinnyjom. In za na konec, sedaj moj gospod vsem drugim razlaga, da nobenega vozička ne več razen BB. Jst si pa mislim, ja dragi samo rabil si pa dolgo, da ti je potegnilouser posted image
zoey -  voziček boš največ ti uporabljala, tako da kr vztraji na svojem user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.11.2009 13:17:15   
Anonimen
nočem vedt, kaj bi bilo z mojim user posted image  če bi bil on noseč. Ker že tko, zdaj jamra vsakič kaj ga vse boli, enkrat zob, drugič glava, pol želodec, mislim vsak teden je nekiuser posted image  Zato bognedaj da bi on bil user posted image , si ne želim, grem rajši jst še enkrat čez touser posted image user posted image

user posted image  A se bo katera cepila proti novi gripi? Moj pravi da se bo šel, jst pa glih ne zaupam tem cepivomuser posted image . Je pa res, da je on čez teden večinoma v Nemčiji, tam pa je porast nove gripe kar velik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.11.2009 13:55:06   
vekybel
Glede brcik pa je fora v tem, da tudi ko jz dam roko se zanalašč umiri in noče brcat, vedno ko odmaknem brcne pa dam roko gor pa preneha, prav me zeza ta naš user posted image .

Glede gripe pa se ne bom cepila ker se nisem nikoli a zdej še posebej. Vse povsod v svetu to novo cepivo odsvetujejo nosečnicam, starejšim a pri nas pa je obratno, zdej se pa odloči. Raje nič.

zvezdici: res ne vem kaj naj ti rečem glede vajine veze. Morda pa pusti času čas pa se uredi. Morda ko pride otrok v vajino življenje vas bo povezal, morda se bo tvoj premislil-umiril ko bo videl vajino štručko. Če pa se kregata skozi pa je raje, da se razideta, da otrok ne bo deležen kreganja in bo sam trpel ko vas bo gledal in poslušal.
Skratka želim ti vso srečo tega sveta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.11.2009 14:04:37   
Zvezdici
vekybel - hehe zanimivo. Ti samo ustrajaj, bota že nekako pretentala user posted image . Prej kot slej bosta oba čutila.

Kar se pa tiče najine zveze.. jaz tudi upam, da se bo vse uredilo. Samo hudo mi je res zaradi tega, ker je otrok na poti in sva se skupaj odločila zanj. Sedaj pa ne kaže nič kaj dobrega.
Ne moraš verjeti, kako se lahko vse v hipu obrne. user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.11.2009 14:05:26   
Zvezdici
sara - jaz se tudi ne bom cepila. Ker ubistvu najbolj je zanimivo to, da se noben od zdravstvenih delavcev ne bo. Že to kar veliko pove user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.11.2009 15:17:47   
rožca26
Evo ga - stanovanjce sem spravila v red. Sedaj manjkata čista le kopalnica in pomita kuhinja. To bom pol zvečer, ker sedaj user posted image  kuha, pa pralni stroj dela, tko da ne pride nič v poštev. Ja, prov ste prebrale - moj lubi zna kuhat. in to zelo dobro user posted image user posted image  Kadar je on doma, imava tako tiho pravilo, da mi on neki pripravi, ker uživa v kuhanjem. Kdo bi ga razumel user posted image user posted image  Je pa res, da se on uči in uporablja te veščine že od 12 leta. Ha, kolk punc poznam, ki so si želele met kuharja doma, jest sm bla pa tih na to temo, ker sem itak vedela, da je verjetnost za to 1: 5000. Pa sem bila jest med tistimi srečnicami user posted image  
Ampak verjamem, da mi niste kej preveč fovž, a ne? Sklepam, po vaših menijih, da je marsikatera zelo dobra kuharica, če ne odlična.user posted image

user posted image  A se bo katera cepila proti novi gripi? Moj pravi da se bo šel, jst pa glih ne zaupam tem cepivomuser posted image . Je pa res, da je on čez teden večinoma v Nemčiji, tam pa je porast nove gripe kar velik.

Sara, moj odgovor je odločen NE! Cepila se nisem nikoli niti za "navadno" gripo, za to se pa sploh ne bom. Kar se tiče smrti tiste gospe, sem jaz mnenja, da je vse to malo za lase prevlečeno. Mislim, je umrla, naj počiva v miru, ampak glede na to, da je bila rizična bolnica, ki je dobila to gripo, močno sumim da so malo priredili izvide, da bi prestrašili čim več ljudi. Še posebej zato, da bi šlo cepivo v promet. To je moje mišljenje.
Moja sestra je celo rekla, da kar se pa tiče zdravila Tamiflu, pa so ji njeni kolegi/znanci rekli, da je veliko ljudi umrlo zaradi jemanja teh tablet, in pol se telo ni znalo samo braniti proti temu virusu.
Če že kej fašem, pol bodo prišli v poštev le čajčki, limonca, medek, pa vitaminski napitek (limona, pomaranča, grenivka) user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.11.2009 17:12:11   
Anonimen
Ja, saj jst sem tudi ne bom cepila, ker vem da je ta cepivo en velik larifari. Pa kakor je tudi ena že napisala veliko ti že to pove, da se  še polovica slo zdravstva ni cepilo. Tako da mene ziher ne vidijo tam. Je pa res, da je dosti tega cepiva zadnje dni pošlo na račun prve žrtve pri nam.

Rožca26 - da te malo skregamuser posted image user posted image  Da se mi ne sekiraš zarad kg, gor ali dol, ti kr lepo jej. Sploh pa 7kg v celi nosečnosti ni veliko. Saj navsezadnje ješ za 2user posted image user posted image
Drugače pa sama dobro veš, da ko rodiš, da greš isti teden skoraj polovico kg dol. Če pa ne, bomo pa pač drug let po marcu skup hujšaleuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.11.2009 17:17:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Rožca26 - da te malo skregamuser posted image user posted image  Da se mi ne sekiraš zarad kg, gor ali dol, ti kr lepo jej. Sploh pa 7kg v celi nosečnosti ni veliko. Saj navsezadnje ješ za 2user posted image user posted image
Drugače pa sama dobro veš, da ko rodiš, da greš isti teden skoraj polovico kg dol. Če pa ne, bomo pa pač drug let po marcu skup hujšaleuser posted image

ja vem, sej zdej sm se zredila zaenkrat le 4,5 kg. Sej zato pa sem še besna. Ne skrbi, jem, sam mam pa vseeno stran.
Sej pravim, una je koza ... da ne bom še kej hujšega rekla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.11.2009 20:10:31   
plamen
Cepljenje - jaz se ne bom , če bo res kaka kriza bom raje na bolniški. Pisarno imam svojo, ko pa imam predavanja sem pa z različnimi ljudmi, ampak tudi ne na 1m in se ne dotikam nikogar.
Rožca- tale tvoja G je pa ena koza. Kako je lohk tolk nesramna. Ti se kar pomiri, se bova 1x zmenili za an tortico v GM-ju pa bouser posted image in to uno z nutelo in banano k je sladka k hudič, a pravuser posted image Men cukr paše, skoz neki pečem. Pravkar so topli mafini, sem prvič kokosove doelala, sem jih raje umaknila iz vidnega kota... Samo v vohalnega pa še pridejo. En bo zihr še paduuser posted image Bom pa mogla prebavo v red spravit. Pa pijem jogurte, jem sadje, za namočene slive se pa še psihično pripravljam a bo meni to šlo. Še mal počakam, če ne pa v akcijo.
Midva sva bila na pohištvenem sejmu, sva ideje zbirala za opremo hiške. Mah nič novega. NAjboljš je bilo, da sva šla potem na sarajevske čevapkeuser posted image
Brcike moj že čuiti kak dober teden. Tolk bejbi raztura notr. Ampak ni nagajivček, k da oči roko na bušija še bolj pokaže kaj zna. Kdo bo tle zdaj nosu črn pas v karateju, a?user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?