rožca26
|
Evo ga - stanovanjce sem spravila v red. Sedaj manjkata čista le kopalnica in pomita kuhinja. To bom pol zvečer, ker sedaj kuha, pa pralni stroj dela, tko da ne pride nič v poštev. Ja, prov ste prebrale - moj lubi zna kuhat. in to zelo dobro Kadar je on doma, imava tako tiho pravilo, da mi on neki pripravi, ker uživa v kuhanjem. Kdo bi ga razumel Je pa res, da se on uči in uporablja te veščine že od 12 leta. Ha, kolk punc poznam, ki so si želele met kuharja doma, jest sm bla pa tih na to temo, ker sem itak vedela, da je verjetnost za to 1: 5000. Pa sem bila jest med tistimi srečnicami Ampak verjamem, da mi niste kej preveč fovž, a ne? Sklepam, po vaših menijih, da je marsikatera zelo dobra kuharica, če ne odlična. A se bo katera cepila proti novi gripi? Moj pravi da se bo šel, jst pa glih ne zaupam tem cepivom . Je pa res, da je on čez teden večinoma v Nemčiji, tam pa je porast nove gripe kar velik. Sara, moj odgovor je odločen NE! Cepila se nisem nikoli niti za "navadno" gripo, za to se pa sploh ne bom. Kar se tiče smrti tiste gospe, sem jaz mnenja, da je vse to malo za lase prevlečeno. Mislim, je umrla, naj počiva v miru, ampak glede na to, da je bila rizična bolnica, ki je dobila to gripo, močno sumim da so malo priredili izvide, da bi prestrašili čim več ljudi. Še posebej zato, da bi šlo cepivo v promet. To je moje mišljenje. Moja sestra je celo rekla, da kar se pa tiče zdravila Tamiflu, pa so ji njeni kolegi/znanci rekli, da je veliko ljudi umrlo zaradi jemanja teh tablet, in pol se telo ni znalo samo braniti proti temu virusu. Če že kej fašem, pol bodo prišli v poštev le čajčki, limonca, medek, pa vitaminski napitek (limona, pomaranča, grenivka)