Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:06:41
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doris.....................lepo te je bilo videt.....čeprav na brzino.Škoda,da je bil kafič tam zaprt,bi vas na pijačo povabla.......Pa drugič te držim za besedo ...princesa že kraljuje na prestolu...je že pogruntala kak dol zleze...pa ene 2x jo je vrglo...samo se je smejala...fffuuuulllll smo veseli za prestol.....danke, danke, danke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:06:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly je kar obupala zraven... Se mi ne da. Sem čisto bed.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:08:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer Kontra!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:08:20
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly je kar obupala zraven... Se mi ne da. Sem čisto bed. Oh, hvala. Pa saj bo bolje po prvem sončku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:11:33
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer Čer! Danes si pa zgodnja. je šel na trening...tak da mam mir in kišto na razpolago
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:11:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa dnar ji je ponudo, v zameno da zgubi dvoboj z La Toyo in njega postavi za glavo družine,tak da bi se Arturja rešli,on pa bi ji plačal za ostale tedne,kar bi jih najbrž preživela na kmetiji.Pa ni htela,zdaj pa so se vsi na Goranovo stran postavli,on pa se dela,kot da to ni res.Zmislila pa si ni kaj takega. prasec...ma saj če gledam si po mojem Salome zasluži zmago, ker sploh ni tako slaba...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:12:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ooo, botrca, nov avatar? Lepi, lepi ja mi je Jan rekel: "mama sikaj Jana"... ja, res sem se tudi jaz nasmejala...če pa ful govori... Super to Ni nikoli dolgčas ne to pa res ni...kak oči odpre pa do večera...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:12:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly je kar obupala zraven... Se mi ne da. Sem čisto bed. Oh, hvala. Pa saj bo bolje po prvem sončku. To pa vrjamem,da bo!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:13:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca prasec... Ti si pa huda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:13:14
|
|
|
|
nebo
|
Lahko noč, pa eno bolho za pomoč in enega grila, ki na kitaro špila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:13:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa dnar ji je ponudo, v zameno da zgubi dvoboj z La Toyo in njega postavi za glavo družine,tak da bi se Arturja rešli,on pa bi ji plačal za ostale tedne,kar bi jih najbrž preživela na kmetiji.Pa ni htela,zdaj pa so se vsi na Goranovo stran postavli,on pa se dela,kot da to ni res.Zmislila pa si ni kaj takega. prasec...ma saj če gledam si po mojem Salome zasluži zmago, ker sploh ni tako slaba... Pa ja,edina je najbolj poštena noter,pa pove,kaj misli,čeprav včasih malo preveč pretirava,pa pika brezveze.Prav boga si je!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:14:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 grem počasi k , je že 2X prišel spraševat, če pridem k njemu Le kaj ima za bregom?? ...to kar je imel moj včeraj
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:14:34
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly je kar obupala zraven... Se mi ne da. Sem čisto bed. Oh, hvala. Pa saj bo bolje po prvem sončku. To pa vrjamem,da bo! pol boš pa jutro popoldne bolše volje..ker so napovedali malo sončka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:14:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lahko noč, pa eno bolho za pomoč in enega grila, ki na kitaro špila... Nočko,Nebo!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:15:02
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lahko noč, pa eno bolho za pomoč in enega grila, ki na kitaro špila...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:15:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca prasec... Ti si pa huda. neeeeeee...tak sem ga opisala, ker je svinja
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:15:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 pol boš pa jutro popoldne bolše volje..ker so napovedali malo sončka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:17:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca prasec... Ti si pa huda. neeeeeee...tak sem ga opisala, ker je svinja Ja saj vem. Samo sem se te kuj predstavljala ob besedi p.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:17:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,edina je najbolj poštena noter,pa pove,kaj misli,čeprav včasih malo preveč pretirava,pa pika brezveze.Prav boga si je! ja glih zato, ker pove je nimajo radi...sem pa gledala malo in opazila, da Danijela tudi nimajo preveč radi...samo kaj on sploh kaj dela, vse kadarkoli pogledam ali kadi ali pije kavo, čaj al kaj pač imajo...pa je seveda
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:20:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,edina je najbolj poštena noter,pa pove,kaj misli,čeprav včasih malo preveč pretirava,pa pika brezveze.Prav boga si je! ja glih zato, ker pove je nimajo radi...sem pa gledala malo in opazila, da Danijela tudi nimajo preveč radi...samo kaj on sploh kaj dela, vse kadarkoli pogledam ali kadi ali pije kavo, čaj al kaj pač imajo...pa je seveda To jih dela večina. Najbolj sta tak pridna Salome in Marjan. Drugi se pa čohajo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:24:51
|
|
|
|
ly117
|
Grem ležat. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:27:31
|
|
|
|
arabela*
|
nazaj..
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:29:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nazaj.. ...pridna
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:30:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,saj bi se,pa ni dinari,pa še ne vem,v katero smer bi šla. pravo idi študirat
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:33:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nisem jaz še tak daleč,veš. Zdaj bi mogla prvo it 5.stopnjo delat,pol pa dalje,če bi šlo.Kaj pa vem,jezike najraje! če si rekla da imaš ekonomsko končano.to je 5. stopnja
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.