Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:53:52
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Sedaj pa se ANG učim....še bolj pridna ne...no sem raje tukaj gor ... Pridna Sta kupili tiste zapiske? Ja, jih je spustila na 150 EUR in vsaka bo dala 75 EUR. Sem dogovorjena v nedeljo, da me pokliče in se dogovoriva o prevzemu. Vsekakor želim zapiske prej videt, preden dam denar, ker to pa je res kar precej denarja...sicer pa, ko naredim ta izpit...se ga nacejam in še enkrat 75 EUR zapravim od sreče...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:54:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ooo, botrca, nov avatar? Lepi, lepi ja mi je Jan rekel: "mama sikaj Jana"... ja, res sem se tudi jaz nasmejala...če pa ful govori...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:54:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Saraya uči se do 23.30 Matcar daj ti meni povej, kaj ti še kaj hujšaš?? Ne,bi pa mogla. Sem pa shujšala,ja,samo premalo.Kaj imaš kako idejo za mene? A ti tudi hujšaš? Jaz bi tudi mogla Nujno - pa se ne morem spravit zraven Mi2 s Sarayo sma v fitnes skupaj hodle,pa nama fuuul manjka,pa še fitnes so zaprli,tak da... Glavno da sta začele Saj bo dalje tudi šlo Sicer pa pridne - fitnes Jaz sem pa hotla it na pilates, pa se še nisem spravla. ŠE Je še katera kandidatka mogoče?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:54:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Saraya uči se do 23.30 Matcar daj ti meni povej, kaj ti še kaj hujšaš?? Ne,bi pa mogla. Sem pa shujšala,ja,samo premalo.Kaj imaš kako idejo za mene? Ne, sem mislila, da boš ti meni znala kaj pametnega svetovat Pojma nimam,kaj ti naj svetujem.Edino,da pri hrani paziš,pa ješ samo beljakovine,tak kot sem jih jaz.Pa še delovalo je.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:55:05
|
|
|
|
botrca
|
Matcar ti ko veš in spremljaš bolj podrobno, zakaj se bo Salome jutri jokala?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:55:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se nič ne učim!Samo pa me je mikat začelo,da bi šla nazaj v šolo,ko ste vse tak pridne! daj se vpiši. Ja,saj bi se,pa ni dinari,pa še ne vem,v katero smer bi šla. Kaj bi pa vpisala, če lahko vprašam? Kater fax?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:56:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Sedaj pa se ANG učim....še bolj pridna ne...no sem raje tukaj gor ... Pridna Sta kupili tiste zapiske? Ja, jih je spustila na 150 EUR in vsaka bo dala 75 EUR. Sem dogovorjena v nedeljo, da me pokliče in se dogovoriva o prevzemu. Vsekakor želim zapiske prej videt, preden dam denar, ker to pa je res kar precej denarja...sicer pa, ko naredim ta izpit...se ga nacejam in še enkrat 75 EUR zapravim od sreče... Me pa s tabo!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:56:05
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Sedaj pa se ANG učim....še bolj pridna ne...no sem raje tukaj gor ... Pridna Sta kupili tiste zapiske? Ja, jih je spustila na 150 EUR in vsaka bo dala 75 EUR. Sem dogovorjena v nedeljo, da me pokliče in se dogovoriva o prevzemu. Vsekakor želim zapiske prej videt, preden dam denar, ker to pa je res kar precej denarja...sicer pa, ko naredim ta izpit...se ga nacejam in še enkrat 75 EUR zapravim od sreče... Upam res, da bodo tiole zapiski full pomagali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:56:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ooo, botrca, nov avatar? Lepi, lepi ja mi je Jan rekel: "mama sikaj Jana"... ja, res sem se tudi jaz nasmejala...če pa ful govori... Super to Ni nikoli dolgčas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:56:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pridem nazaj...ampak res ...bomo vidli
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:57:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se nič ne učim!Samo pa me je mikat začelo,da bi šla nazaj v šolo,ko ste vse tak pridne! daj se vpiši. Ja,saj bi se,pa ni dinari,pa še ne vem,v katero smer bi šla. Kaj bi pa vpisala, če lahko vprašam? Kater fax? Nisem jaz še tak daleč,veš. Zdaj bi mogla prvo it 5.stopnjo delat,pol pa dalje,če bi šlo.Kaj pa vem,jezike najraje!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:58:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo sicer pa, ko naredim ta izpit...se ga nacejam in še enkrat 75 EUR zapravim od sreče... Res ti privoščim, da se tega izpita znebiš čimprej, ko praviš, da je tak težki. In še to - ko se ga boš, si boš res zaslužila, da se ga pošteno nacediš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:58:24
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar ti ko veš in spremljaš bolj podrobno, zakaj se bo Salome jutri jokala? Pojma nimam,mislim pa,da zaradi odnosa do nje,pa Gorana seveda.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 21:59:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz se nič ne učim!Samo pa me je mikat začelo,da bi šla nazaj v šolo,ko ste vse tak pridne! daj se vpiši. Ja,saj bi se,pa ni dinari,pa še ne vem,v katero smer bi šla. Kaj bi pa vpisala, če lahko vprašam? Kater fax? Nisem jaz še tak daleč,veš. Zdaj bi mogla prvo it 5.stopnjo delat,pol pa dalje,če bi šlo.Kaj pa vem,jezike najraje! Saj bo - kjer je volja, je pot, pravijo Mi bomo držale pestke zate in če ti bo katera lahko kaj pomagala, sem prepričana, da ti bo sigurno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:00:45
|
|
|
|
rina22
|
Nič, punce, lepo čvekajte še naprej, jaz grem počasi k , je že 2X prišel spraševat, če pridem k njemu Le kaj ima za bregom?? Uživajte, lepo pančkajte in lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:02:35
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,Rina!Pa mirno noč!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:02:38
|
|
|
|
nebo
|
Jojoj ne morem več sledit!!! Ly je kar obupala zraven... Torej ja, ko naredim izpit - ČAGA IN SMO VSE PIJANE... Moja dieta - POLNO DOJENJE!! Aja pa vsak dan vozim kolo (doma) minimalno 30 minut, max 50...in gledam, da imam pravilen pulzek... Sedaj pa jaz počasi grem, ker sem itak čisto vun padla, ker reglam tukaj samo je pa fajn no!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:02:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Nič, punce, lepo čvekajte še naprej, jaz grem počasi k , je že 2X prišel spraševat, če pridem k njemu Le kaj ima za bregom?? Kak lepo. Moj pa tak kašla do bo pljuča ven vrgo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:02:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar ti ko veš in spremljaš bolj podrobno, zakaj se bo Salome jutri jokala? Pojma nimam,mislim pa,da zaradi odnosa do nje,pa Gorana seveda. kaj pa je bilo z Goranom?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:03:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jojoj ne morem več sledit!!! Ly je kar obupala zraven... Torej ja, ko naredim izpit - ČAGA IN SMO VSE PIJANE... Moja dieta - POLNO DOJENJE!! Aja pa vsak dan vozim kolo (doma) minimalno 30 minut, max 50...in gledam, da imam pravilen pulzek... Sedaj pa jaz počasi grem, ker sem itak čisto vun padla, ker reglam tukaj samo je pa fajn no!! Saj vem,ja,da ti ravno neke diete ne moreš imet.Pa saj bo,imaš še čas! Nočko,Nebo!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:04:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ly je kar obupala zraven... Se mi ne da. Sem čisto bed.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:04:29
|
|
|
|
doris04
|
čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:04:33
|
|
|
|
ly117
|
Nočko rina in nebo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:05:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer Čer! Danes si pa zgodnja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 22:06:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar ti ko veš in spremljaš bolj podrobno, zakaj se bo Salome jutri jokala? Pojma nimam,mislim pa,da zaradi odnosa do nje,pa Gorana seveda. kaj pa je bilo z Goranom? Pa dnar ji je ponudo, v zameno da zgubi dvoboj z La Toyo in njega postavi za glavo družine,tak da bi se Arturja rešli,on pa bi ji plačal za ostale tedne,kar bi jih najbrž preživela na kmetiji.Pa ni htela,zdaj pa so se vsi na Goranovo stran postavli,on pa se dela,kot da to ni res.Zmislila pa si ni kaj takega.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.