Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ej Saraya uči se do 23.30 Matcar daj ti meni povej, kaj ti še kaj hujšaš?? Ne,bi pa mogla. Sem pa shujšala,ja,samo premalo.Kaj imaš kako idejo za mene? A ti tudi hujšaš? Jaz bi tudi mogla Nujno - pa se ne morem spravit zraven Mi2 s Sarayo sma v fitnes skupaj hodle,pa nama fuuul manjka,pa še fitnes so zaprli,tak da... A zato, ker sta se izpisale? Nebo, kaj ti je zdaj nerodno, ker zokne likaš. Ti si itak multipraktik. Energije in volje imaš nenormalno. Včasih si se Bibi čudila, sedaj pa bi ji jo po moje lahko prodala. Botrca, kako to pa da si ti tolk sama doma? Še dobro, da so na rr večinoma babe, drugače bi še težave lahko imela. Ly, sej bo. Pride tak dan, dobra novica pa je da tudi odide. IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lahko noč, pa eno bolho za pomoč in enega grila, ki na kitaro špila... ... če te pa piči pa na pomoč pokliči. IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa ja,edina je najbolj poštena noter,pa pove,kaj misli,čeprav včasih malo preveč pretirava,pa pika brezveze.Prav boga si je! ja glih zato, ker pove je nimajo radi...sem pa gledala malo in opazila, da Danijela tudi nimajo preveč radi...samo kaj on sploh kaj dela, vse kadarkoli pogledam ali kadi ali pije kavo, čaj al kaj pač imajo...pa je seveda Danijel je kos črnogorca, mislim da to dovolj pove.
|