Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:09:35
|
|
|
|
arabela*
|
Naj mi ena reče,da je megla brezveze in da se mi ne splača čakat
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:13:45
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naj mi ena reče,da je megla brezveze in da se mi ne splača čakat JA FUL JE BREZVEZNA,...raje se stisni k , še malo pa bo M hotla mlekec, pol pa ti bo prazno flašo nazaj dala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:15:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 JA FUL JE BREZVEZNA,... malo me hecaš,ne
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:16:18
|
|
|
|
arabela*
|
Doris04.......a si še vedno ne znaš avatarja poštimat?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:19:53
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naj mi ena reče,da je megla brezveze in da se mi ne splača čakat Zakaj si pa ne snemaš? Jaz samo 24 ur pogledam v rednem času, ostalo pa si vse snemam, ampak tega je bore malo. Imamo zdaj kabelsko pa nič ne gledam. Samo kakšen dober film na compu. Meni je bila ta nova Megla ful brezvezna, sem jo gledala do tam ko so bili v trgovini, potem čao miki. Mož jo je gledal do konca, pa mu je bilo žal. Mogoče pa bo tebi všeč, kaj veš.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.11.2009 23:21:45 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:25:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Zakaj si pa ne snemaš? Jaz samo 24 ur pogledam v rednem času, ostalo pa si vse snemam, ampak tega je bore malo. Imamo zdaj kabelsko pa nič ne gledam. Samo kakšen dober film na compu. Meni je bila ta nova Megla ful brezvezna, sem jo gledala do tam ko so bili v trgovini, potem čao miki. Mož jo je gledal do konca, pa mu je bilo žal. Mogoče pa bo tebi všeč, kaj veš. ma nimam nič,da bi si posnela.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:26:37
|
|
|
|
arabela*
|
Eh..že bluzim tu.greM raje v postlo....pred tv....bom vidla..kak bo začetek...če me navduši ali ne........... zdaj pa res grem................že stotič......................NOČKA
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:36:36
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doris04.......a si še vedno ne znaš avatarja poštimat? ne, ne, ne gre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:38:14
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: doris04 JA FUL JE BREZVEZNA,... malo me hecaš,ne ...jas sem bol za komedije , drame, romantika.... .....to ni nič za tebe ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 23:39:29
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doris04.......a si še vedno ne znaš avatarja poštimat? ne, ne, ne gre sem šla na avatarje, pol pa tema ...ne da se mi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 6:58:57
|
|
|
|
rina22
|
Dobro jutro Jaz sem spet zgodnja Sem ob 6h vstala, nahranila Timejo, zlikala cote, ki so se posušile in zdaj sem na RR, potem pa grem eno velko kavo spit in - pucat A lahko vprašam, kak se prilima slikica v post? Mislim, kaka z neta? Za tisto vem,da če maš kako na rač, da jo shraniš na shrani.si in pekopiraš kodo v post. Kak pa gre to? Doris, glede avatarja, če lahko pomagam... Greš: moja ringaraja - nastavitve - moj profil, potem pa imaš spodaj "avatar" in zraven "brskaj" ali nekaj takega. Potem klikneš "brskaj" in poiščeš slikico v mapi, ki jo imaš na rač, katero bi rada imela za avatar. Klikneš OK ali VREDU (ne vem, katera opcija je), in potem je avatar dodan. Potem na dnu te strani klikni "UPORABI" in to je to. Bi se mogel avatar videt Upam, da ti uspe Grem preverit, če je sigurno tak, kot sem napisala - tile ukazi ("brskaj",...)
< Sporočilo je popravil rina22 -- 7.11.2009 6:59:31 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 7:01:49
|
|
|
|
rina22
|
Ja, pardon, zraven avatarja imaš napisano "Choose" namesto "brskaj". Tole moraš kliknit, potem pa izbereš mapo, klikneš "odpri" in na koncu, kot sem že napisala, na dnu strani "uporabi"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 7:08:48
|
|
|
|
rina22
|
Moram vam povedat, da je blo včeraj zvečer full fajn poklepetat z vami Je zanimivo, ko komaj slediš in totalno not padeš, ko se trudiš vse prebrati Grem zdaj.. lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 7:39:37
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 7:40:47
|
|
|
|
arabela*
|
Spali smo lepo.........le da me zebe že od včeraj.....sploh se ne morem segret.. ..Pa nekam slabo se počutim in kašljam
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 7:42:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 A lahko vprašam, kak se prilima slikica v post? Mislim, kaka z neta? Za tisto vem,da če maš kako na rač, da jo shraniš na shrani.si in pekopiraš kodo v post. Kak pa gre to? Z neta pa ne gre v forum kopirat
< Sporočilo je popravil Saraya -- 7.11.2009 7:43:41 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 7:49:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Doris, glede avatarja, če lahko pomagam... Greš: moja ringaraja - nastavitve - moj profil, potem pa imaš spodaj "avatar" in zraven "brskaj" ali nekaj takega. Potem klikneš "brskaj" in poiščeš slikico v mapi, ki jo imaš na rač, katero bi rada imela za avatar. Klikneš OK ali VREDU (ne vem, katera opcija je), in potem je avatar dodan. Potem na dnu te strani klikni "UPORABI" in to je to. Bi se mogel avatar videt Upam, da ti uspe ja ,ja sem ti verjetno pomanjkljivo napisala takrat.V avatarjih si ga poiščeš in shraniš samo.Potem pa greš na RR moje nastavitve in profil in si ga kar tam naložiš in potem vredu.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 7:51:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 ...jas sem bol za komedije , drame, romantika.... .....to ni nič za tebe ne? Jaz sem za romantiko in grozljivke...........................fajn kombinacija,ne? ,pa tud kako dobro komedijo rada pogledam
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 7:54:55
|
|
|
|
arabela*
|
Grem zdaj na en fajn kofe
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:16:10
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:17:15
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem že 2-go đezvo butnila kave. Zdaj pa ne vem,kaj bom.Male porihtala,pa v štacuno.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:43:56
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:46:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A pri tebi tudi velja, da je kovačeva kobila bosa? Ali ti ni treba kuhat, ko je doma? Pri nama sva oba kuharja, včasih kuham jaz ko je pa mož doma, kar je redko, pa kuha on...če pa ima delo tudi doma sem pa zopet jaz gl. kuharica. Kak se zmeniva, tak je .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:49:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj dela 7 dni na tedn po 14 ur tudi če so kake bolniške ali ko se začnejo dopusti...pol ga ni cele dneve, zjutraj gre zvečer pride. Zdaj je edino izjema, ker hodim na tečaj pa imam Jana doma in ga nimam kam dat in je tor. in čet. fraj da ga ima on. Recimo da je 1x na teden fraj (če ne gledam zdajšnjo situacijo) 2x je že redkost. Gre pa včasih ob 10h, 11h...torej dela vsaj 12h .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 7.11.2009 8:51:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Doris04.......a si še vedno ne znaš avatarja poštimat? ne, ne, ne gre gre, gre...ti napišem na zs?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.