Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:26:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva bila pri P in sva ponovno dobila AB. Moj pikec ima vneto grlo. Bogi, zato pa je tako jamral. za skokeca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:26:37
|
|
|
|
felix7
|
pa še en vic za trinity : Na radio Velenje med oddajo "v živo" nekdo pokliče: Poslušalec: "Dober dan, tukaj Safet iz Velenja." Voditelj: "Pozdravljeni, Safet, kaj bo dobrega?" Poslušalec: "Danes zjutraj sem v Velejaparku našel denarnico s precej denarja in dokumenti." Voditelj: "Koliko pa je denarja?" Poslušalec: "Malo čez tri tisoč evrov, pa kartice." Voditelj: "A se da iz dokumentov razbrati, kdo je lastnik?" Poslušalec: "Ja, to je neki Karl Benko iz Velenja." Voditelj: "In kako lahko gospod pride do vas?" Poslušalec: "Saj ne kličem zaradi tega. Zavrtite človeku kaki dober komad!"
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:27:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Kako butasto vreme,.,.,...kaj boste počele?.. no meni se je najavila tašča pa tast, pa ena kolegica pride zdej k meni....tako da...se pišemo kasno.... nč... bi morali nekam iti, pa je moj SPET zadržan v službi, sestankujejo z nekim Izraelcem... jooooooooooooj, mah se ne smem jezit, od jeze rit raste A pol niste šli? ne. in valda sem bla jezna... pa sem spet "tagrda" izpadla, ker on pač dela cele dneve, pol pa še jest težim Komu si grda izpadla? Obiskom al njemu? Ker pri nas je tako, da on se meni in obljublja, jaz pa moram kenslat, ker on ne more. In sem vedno tako jezna zarad tega...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:30:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še en vic za trinity : Na radio Velenje med oddajo "v živo" nekdo pokliče: Poslušalec: "Dober dan, tukaj Safet iz Velenja." Voditelj: "Pozdravljeni, Safet, kaj bo dobrega?" Poslušalec: "Danes zjutraj sem v Velejaparku našel denarnico s precej denarja in dokumenti." Voditelj: "Koliko pa je denarja?" Poslušalec: "Malo čez tri tisoč evrov, pa kartice." Voditelj: "A se da iz dokumentov razbrati, kdo je lastnik?" Poslušalec: "Ja, to je neki Karl Benko iz Velenja." Voditelj: "In kako lahko gospod pride do vas?" Poslušalec: "Saj ne kličem zaradi tega. Zavrtite človeku kaki dober komad!"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:32:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Kako butasto vreme,.,.,...kaj boste počele?.. no meni se je najavila tašča pa tast, pa ena kolegica pride zdej k meni....tako da...se pišemo kasno.... nč... bi morali nekam iti, pa je moj SPET zadržan v službi, sestankujejo z nekim Izraelcem... jooooooooooooj, mah se ne smem jezit, od jeze rit raste A pol niste šli? ne. in valda sem bla jezna... pa sem spet "tagrda" izpadla, ker on pač dela cele dneve, pol pa še jest težim Komu si grda izpadla? Obiskom al njemu? Ker pri nas je tako, da on se meni in obljublja, jaz pa moram kenslat, ker on ne more. In sem vedno tako jezna zarad tega... ma njemu... in pri nas je isto: dej pokliči in povej, da nas ne bo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:35:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DANES PRAZNUJEJO : LIA OD CITE - 9 mesecev MARCEL OD SPPS - 8 mesecev MATEVŽ OD MEDIUHEC - 8 mesecev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:35:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dan... Evo mene iz postelje vam pišem. A zdej vidte, kak ne morem brez vas? Resno, čist sem fertik, glavo mi bo razneslo in glede na to, da je dež in ne moreta moj in Tija ven, je nevarnost tega zelo velika. Mala daje ven vso odvečno energijo. Pravkar ima v obdelavi vrečo za igrače in skoz tako na glaaaaas govori! Nika mi je šla bolj na roko in ko je končno prvič ob pol treh zaspala, sva spali skoraj tri ure. Njami, je pasal, sam jaz bi še. Aja, z Niko sva bli pri P in ima virozo. Jaz pa tudi verjetno sam otroc seveda lažje prebolevajo in je ona veselo na tleh vsa nasmejana in se igra, jaz pa ležim ko kup... nečesa pač. zate za Niko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:35:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva bila pri P in sva ponovno dobila AB. Moj pikec ima vneto grlo. Bogi, zato pa je tako jamral.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:35:57
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ok...vidim da ste vikendaške- pred tvji ali v postelji počivate....nič, te pa grem tudi jaz enkrat prej, za spremembo... sem zbita ko konj... lepe sanje... al pa pospravljamo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:36:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še en vic za trinity : Na radio Velenje med oddajo "v živo" nekdo pokliče: Poslušalec: "Dober dan, tukaj Safet iz Velenja." Voditelj: "Pozdravljeni, Safet, kaj bo dobrega?" Poslušalec: "Danes zjutraj sem v Velejaparku našel denarnico s precej denarja in dokumenti." Voditelj: "Koliko pa je denarja?" Poslušalec: "Malo čez tri tisoč evrov, pa kartice." Voditelj: "A se da iz dokumentov razbrati, kdo je lastnik?" Poslušalec: "Ja, to je neki Karl Benko iz Velenja." Voditelj: "In kako lahko gospod pride do vas?" Poslušalec: "Saj ne kličem zaradi tega. Zavrtite človeku kaki dober komad!"
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:36:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?! Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh. Sadje jogurti, skutke so za malice. Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm Me zanima, kaj to daš adaptirano mleko še, kaj? Ja men ni ratal kruha kupt za malega, ker midva ga ne jeva. dRUGAČE SM MISLNA NARDIT PA TKO K S PIŠKOTI. Vrelo vodo čez zdrobljene piškote zlijem, počakam da se ohladi, pol pa dodam AM. Ja mi še nismo probal pravega mleka. Bomo decembra mal sprobal. jaz nardim AM in dam noter plazma kekse pa je Lei full dobro
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:43:15
|
|
|
|
novo
|
evo, se oglasim in kr grem, ker sem si našla delo in čistim hladilnik, ki je katastrofaln. za Niko in Valentina, čim daljše vikendsko spanje al pa vsaj lepe sanje. Sm kr slabe volje dans, sem očitno vremensko pogojena, pa čistim, da izpiham slabo voljo. lahko noč, pa eno bolho za pomoč!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:43:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?! Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh. Sadje jogurti, skutke so za malice. Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm Me zanima, kaj to daš adaptirano mleko še, kaj? Ja men ni ratal kruha kupt za malega, ker midva ga ne jeva. dRUGAČE SM MISLNA NARDIT PA TKO K S PIŠKOTI. Vrelo vodo čez zdrobljene piškote zlijem, počakam da se ohladi, pol pa dodam AM. Ja mi še nismo probal pravega mleka. Bomo decembra mal sprobal. jaz nardim AM in dam noter plazma kekse pa je Lei full dobro jaz sem mu tudi to danes nardila, hvala za idejo mu je blo všeč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:44:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?! Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh. Sadje jogurti, skutke so za malice. Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm Me zanima, kaj to daš adaptirano mleko še, kaj? Ja men ni ratal kruha kupt za malega, ker midva ga ne jeva. dRUGAČE SM MISLNA NARDIT PA TKO K S PIŠKOTI. Vrelo vodo čez zdrobljene piškote zlijem, počakam da se ohladi, pol pa dodam AM. Ja mi še nismo probal pravega mleka. Bomo decembra mal sprobal. jaz nardim AM in dam noter plazma kekse pa je Lei full dobro fajn, sem kr pozabila, da jih imam. Hvala!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:45:59
|
|
|
|
novo
|
Evo, pa še zaključek! MOŠKI , se vidi, da so iz Marsa.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:52:46
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Evo, pa še zaključek! MOŠKI , se vidi, da so iz Marsa. kaj ti je pa naredu? oz. a česa ni naredu?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:52:54
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo evo, se oglasim in kr grem, ker sem si našla delo in čistim hladilnik, ki je katastrofaln. za Niko in Valentina, čim daljše vikendsko spanje al pa vsaj lepe sanje. Sm kr slabe volje dans, sem očitno vremensko pogojena, pa čistim, da izpiham slabo voljo. lahko noč, pa eno bolho za pomoč! Vau, od kje vam puncam tako pozno zvečer volja do čiščenja? Za mene velja, ko je ura enkrat 20:00 je konec z delom. Res. Kar se pa tiče čiščenja pa še prej zaključim. Svaka čast no, ker res ne vem kaj bi me pripravlo do tega, da bi šla zdejle pucat hladilnik, po tleh pomit.... Mogoče kakšen kupček €.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:59:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: novo evo, se oglasim in kr grem, ker sem si našla delo in čistim hladilnik, ki je katastrofaln. za Niko in Valentina, čim daljše vikendsko spanje al pa vsaj lepe sanje. Sm kr slabe volje dans, sem očitno vremensko pogojena, pa čistim, da izpiham slabo voljo. lahko noč, pa eno bolho za pomoč! Vau, od kje vam puncam tako pozno zvečer volja do čiščenja? Za mene velja, ko je ura enkrat 20:00 je konec z delom. Res. Kar se pa tiče čiščenja pa še prej zaključim. Svaka čast no, ker res ne vem kaj bi me pripravlo do tega, da bi šla zdejle pucat hladilnik, po tleh pomit.... Mogoče kakšen kupček €. aleluja, sem že misla, da sem samo jest tok čudna/lena
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 22:06:00
|
|
|
|
mmmc
|
Jaz grem spat, ker očitno je zaspal, ko je šel čajčka dodat in dudo popravt. Lahko noč vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 22:47:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DANES PRAZNUJEJO : LIA OD CITE - 9 mesecev MARCEL OD SPPS - 8 mesecev MATEVŽ OD MEDIUHEC - 8 mesecev Hvala kako gre čas hitro...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 22:48:16
|
|
|
|
|
Vsem bolančkom
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 22:50:42
|
|
|
|
|
Pa da še sporočim nove mere naše male miss ki smo jih danes dobili... Prvo sem pa zelo žalostna ker je bila tale dohterca danes tko brihtna da sem na koncu jaz izpadla totalni bedak da ne znam delat s svojim otrokom upam da se mal sestavim kako so lahko taki ljudje in neki sili otroka da mora če noče nima še interesa...ehhh brez veze 8690g 70cm nov pregled 09.02.2010
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 22:56:38
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?! Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh. Sadje jogurti, skutke so za malice. Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm Me zanima, kaj to daš adaptirano mleko še, kaj? Ja men ni ratal kruha kupt za malega, ker midva ga ne jeva. dRUGAČE SM MISLNA NARDIT PA TKO K S PIŠKOTI. Vrelo vodo čez zdrobljene piškote zlijem, počakam da se ohladi, pol pa dodam AM. Ja mi še nismo probal pravega mleka. Bomo decembra mal sprobal. ne jesta sploh kruha? a veš da pa še nobenega ne poznam, jaz si skor življenja ne predstavljam brez kruha ... kaj pa nadomesti kruh? potem tudi paštete, sirčke, salame, kko se to je? .. mgoče butasto uprašanje a nimam blage veze
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 22:57:14
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa še en vic za trinity : Na radio Velenje med oddajo "v živo" nekdo pokliče: Poslušalec: "Dober dan, tukaj Safet iz Velenja." Voditelj: "Pozdravljeni, Safet, kaj bo dobrega?" Poslušalec: "Danes zjutraj sem v Velejaparku našel denarnico s precej denarja in dokumenti." Voditelj: "Koliko pa je denarja?" Poslušalec: "Malo čez tri tisoč evrov, pa kartice." Voditelj: "A se da iz dokumentov razbrati, kdo je lastnik?" Poslušalec: "Ja, to je neki Karl Benko iz Velenja." Voditelj: "In kako lahko gospod pride do vas?" Poslušalec: "Saj ne kličem zaradi tega. Zavrtite človeku kaki dober komad!" ta je dobra ja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......