Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 19:34:57
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva bila pri P in sva ponovno dobila AB. Moj pikec ima vneto grlo. Bogi, zato pa je tako jamral. za skokeca
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 19:53:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim je ktera tu? kaj spet si boš glavo prala??? kaj a je zadnjič zgledalo da si jo je?? Noooo ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 19:59:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:13:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DANES PRAZNUJEJO : LIA OD CITE - 9 mesecev MARCEL OD SPPS - 8 mesecev MATEVŽ OD MEDIUHEC - 8 mesecev Vse najboljšeeee!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:13:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dan... Evo mene iz postelje vam pišem. A zdej vidte, kak ne morem brez vas? Resno, čist sem fertik, glavo mi bo razneslo in glede na to, da je dež in ne moreta moj in Tija ven, je nevarnost tega zelo velika. Mala daje ven vso odvečno energijo. Pravkar ima v obdelavi vrečo za igrače in skoz tako na glaaaaas govori! Nika mi je šla bolj na roko in ko je končno prvič ob pol treh zaspala, sva spali skoraj tri ure. Njami, je pasal, sam jaz bi še. Aja, z Niko sva bli pri P in ima virozo. Jaz pa tudi verjetno sam otroc seveda lažje prebolevajo in je ona veselo na tleh vsa nasmejana in se igra, jaz pa ležim ko kup... nečesa pač.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:13:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva bila pri P in sva ponovno dobila AB. Moj pikec ima vneto grlo. Bogi, zato pa je tako jamral.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:14:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 LAHKO NOČ! že greš? No, pa saj te razumem Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:14:41
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva bila pri P in sva ponovno dobila AB. Moj pikec ima vneto grlo. Bogi, zato pa je tako jamral. da se čimprej pozdravi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:15:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim je ktera tu? kaj spet si boš glavo prala??? kaj a je zadnjič zgledalo da si jo je?? Noooo ja! malo jo hecam. Čebelica, ne se jezit, saj veš da te moram jezit, ker te Klara in tvoj dragi ne dovolj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:18:47
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DANES PRAZNUJEJO : LIA OD CITE - 9 mesecev MARCEL OD SPPS - 8 mesecev MATEVŽ OD MEDIUHEC - 8 mesecev Ja, kolk so že veliki.... Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:21:34
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Punce dajte mi kakšne nasete za zajtrke in večerje, se mi zdi, da skoz je isto. Trenutno za zajtrke in večerje je: linote ( kekso, greso, fruto), gres, piškoti namočeni v mleku, danes bomo poskusili kruh v mleku, kaj še?! Te mlečne zadevščne so men mal tuje, nisem fen mlečnih stvari. Polento uporabljam bolj pri glavnih jedeh. Sadje jogurti, skutke so za malice. Za kosila imam miljon idej, samo zajtrki pa večerje... Hmmmm Me zanima, kaj to daš adaptirano mleko še, kaj? Ja men ni ratal kruha kupt za malega, ker midva ga ne jeva. dRUGAČE SM MISLNA NARDIT PA TKO K S PIŠKOTI. Vrelo vodo čez zdrobljene piškote zlijem, počakam da se ohladi, pol pa dodam AM. Ja mi še nismo probal pravega mleka. Bomo decembra mal sprobal.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:23:28
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Midva sva bila pri P in sva ponovno dobila AB. Moj pikec ima vneto grlo. Bogi, zato pa je tako jamral.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:42:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. meni se pa danes nič ne da. mala je zaspala. mogla bi si glavo oprat pa raje tu sedim je ktera tu? kaj spet si boš glavo prala??? kaj a je zadnjič zgledalo da si jo je?? Noooo ja! malo jo hecam. Čebelica, ne se jezit, saj veš da te moram jezit, ker te Klara in tvoj dragi ne dovolj.. te bom tak po nagi riti ko te vidim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:43:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
za skokeca. bogi sam tokrat pa nisma ble midve krive, da ne bo kdo rekel - ker Klara ni bolana.... pa za obmesčnice: Lia, Marcel in Matevž
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:46:31
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DANES PRAZNUJEJO : LIA OD CITE - 9 mesecev MARCEL OD SPPS - 8 mesecev MATEVŽ OD MEDIUHEC - 8 mesecev se podpišem
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:50:32
|
|
|
|
yania
|
Najaa , Nika n Skokec
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 20:57:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa , Nika n Skokec
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:04:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
grem večerjat in gledat filem. čauči
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:24:07
|
|
|
|
yania
|
Ok...vidim da ste vikendaške- pred tvji ali v postelji počivate....nič, te pa grem tudi jaz enkrat prej, za spremembo... sem zbita ko konj... lepe sanje...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:24:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Kako butasto vreme,.,.,...kaj boste počele?.. no meni se je najavila tašča pa tast, pa ena kolegica pride zdej k meni....tako da...se pišemo kasno.... nč... bi morali nekam iti, pa je moj SPET zadržan v službi, sestankujejo z nekim Izraelcem... jooooooooooooj, mah se ne smem jezit, od jeze rit raste A pol niste šli? ne. in valda sem bla jezna... pa sem spet "tagrda" izpadla, ker on pač dela cele dneve, pol pa še jest težim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:24:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa dan... Evo mene iz postelje vam pišem. A zdej vidte, kak ne morem brez vas? Resno, čist sem fertik, glavo mi bo razneslo in glede na to, da je dež in ne moreta moj in Tija ven, je nevarnost tega zelo velika. Mala daje ven vso odvečno energijo. Pravkar ima v obdelavi vrečo za igrače in skoz tako na glaaaaas govori! Nika mi je šla bolj na roko in ko je končno prvič ob pol treh zaspala, sva spali skoraj tri ure. Njami, je pasal, sam jaz bi še. Aja, z Niko sva bli pri P in ima virozo. Jaz pa tudi verjetno sam otroc seveda lažje prebolevajo in je ona veselo na tleh vsa nasmejana in se igra, jaz pa ležim ko kup... nečesa pač. kup nesreče da boste čim prej spet na nogah.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 6.11.2009 21:24:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica za skokeca. bogi sam tokrat pa nisma ble midve krive, da ne bo kdo rekel - ker Klara ni bolana.... pa za obmesčnice: Lia, Marcel in Matevž se podpišem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......