Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:09:19
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Največ pri Mariborčankah. marta, a ve se tud kaj dobivate? Ja tudi. Enkrat na teden. Ko smo že ravno pri tej temi prej je ena spraševala še pridem na srečanje v celje. Kdaj pa je? Kaj ena, jaz sem bla! 17.11. ob 11ih v planetu tuš v celju in ker si blizu imaš da prideš Pa snikolina je tam doma kot ti pa se lahko kaj zmenita mogoče Kaj pa druge Štajerke, kje je zdaj vrtnica, symona..
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:11:33
|
|
|
|
marta82
|
Po vsej verjetnosti res pridem (oz. prideva)!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:12:00
|
|
|
|
farfala
|
a zdaj pa še meni ne nardi okvirčka marta kje se pa to dobivate in kolk so stari otroci?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:13:01
|
|
|
|
mimi30
|
Mimi kaj boš tudi nasvete zbrala na seznam user posted image user posted image najvišje bi kotirali: inhalacije, recept fiziološka, čeveljci, hojica, AD3....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:14:53
|
|
|
|
mimi30
|
Ja tudi. Enkrat na teden.user posted image pridne ste, skor tak pogosto kot midve s snikolino
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:15:06
|
|
|
|
marta82
|
V mb - za točno lokacijo se pa sproti menimo (ta teden je bila Astorija, prejšnji teden kostanjev piknik pri eni doma, še prej Kalvarija,...). Tudi otroci so stari različno (manj kot leto ali pa ravno okrog enega leta, nekaj pa tudi starejših). Si ti iz našega konca?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:16:49
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Ja tudi. Enkrat na teden.user posted image pridne ste, skor tak pogosto kot midve s snikolino Čakajte. Zdaj sem pa vse zabrklala. A vidve sta iz Bistrice?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:17:00
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Mimi kaj boš tudi nasvete zbrala na seznam user posted image user posted image najvišje bi kotirali: inhalacije, recept fiziološka, čeveljci, hojica, AD3.... sam res, sem tela že prej napisat, ko je bla debata o tem kolko narediš prov za otroka, da pri Uli se kdaj res počutiš da nič ne veš, no sam mi imamo res srečo, da zaradi nje več vemo zdej je pa mali ustal, tata domov pride, RR pa moram ugasnit...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:19:05
|
|
|
|
farfala
|
2. vseslovensko srečanje januarčic 09 Torek, 17.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje 1. mimi 2. ploha 3. farfala 4. rubica 5. zvezdica 6. barba 7. ulla 8. niia 9. jancci - mogoče 10. snikolina 11. hijacinta 12.marta Pride še katera? krtekxx pridi no, da ne boš toliko razmišljala o gripi vrtnica in symona? khurde kaj ti je predaleč? sonček si nisi premislila? spetko?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:22:58
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V mb - za točno lokacijo se pa sproti menimo (ta teden je bila Astorija, prejšnji teden kostanjev piknik pri eni doma, še prej Kalvarija,...). Tudi otroci so stari različno (manj kot leto ali pa ravno okrog enega leta, nekaj pa tudi starejših). Si ti iz našega konca? mimi je iz MB, snikolina iz Slov.B. jaz pa iz ene vasi blizu MB. Kaj v Astoriji so bili mali kar na tleh?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:25:56
|
|
|
|
Jancci
|
Porkaduš.. samo kuhat grem, za pol ure pa sta dve novi strani. BTW: nisem krompirja in ribic ampak lazanjo s špinačo (je bi lzadaj na špinači recept, pa sem mela ravno vse setavine, ker sem bila včeraj v šopingu) Bomo vidli, če bo užitno!? Zgledal je dobro! aja, da povem - je pojedu 5 (!!!) žličk juhe očitno mu je cajtng apetit zbudil Mal celuloze je zmeri dobro!! Bravo Neo! Napišite si pod nasvete od Ule, da če mali ne je, mu najprej ponudi mal časopisa mimi čist simpl recept, prepražiš čebulo, česen, vržeš 2 konzervi tuni not, dodaš smetano, soliš in še kakšno začimbo dodaš, npr, peteršilj, bazilika in vržeš v to omako rezance in je.Mi to obžujemo. mi2 tudi + jest še ful sira zraven, ker sem nora na sir Mimi kaj boš tudi nasvete zbrala na seznam user posted image user posted image najvišje bi kotirali: inhalacije, recept fiziološka, čeveljci, hojica, AD3.... Pa jest danes ful perem in mi praška zmakuje.. dodaj še recept za tekoči prašek iz mila!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:30:07
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V mb - za točno lokacijo se pa sproti menimo (ta teden je bila Astorija, prejšnji teden kostanjev piknik pri eni doma, še prej Kalvarija,...). Tudi otroci so stari različno (manj kot leto ali pa ravno okrog enega leta, nekaj pa tudi starejših). Si ti iz našega konca? mimi je iz MB, snikolina iz Slov.B. jaz pa iz ene vasi blizu MB. Kaj v Astoriji so bili mali kar na tleh? Ne vem, ker me ni bilo. Drugače ponavadi so pa ta mali v ozičku in naročju, ta večji pa na igralih (kako bo to pozimi pa ne vem).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:33:20
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Pa jest danes ful perem in mi praška zmakuje.. dodaj še recept za tekoči prašek iz mila!!! ma daj sem nardila ta gel z milom z vonjem po sivki, je ful dišalo, ko sem kuhala, gel tud diši, cote pa smrdijo za kozlat po neki usrani postani vodo, ne vem no kaj je to Sem morala še enkrat z Arielom oprat, kaj pa naj zdaj nardim z gelom? jannci ga boš imela? Naš mali ima novo foro, ga vprašaš kak si veliki pa dvigne obe rokici visoko v zrak Pa prej sem štela in je celih 20 sekund stal samostojno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:50:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V mb - za točno lokacijo se pa sproti menimo (ta teden je bila Astorija, prejšnji teden kostanjev piknik pri eni doma, še prej Kalvarija,...). Tudi otroci so stari različno (manj kot leto ali pa ravno okrog enega leta, nekaj pa tudi starejših). Si ti iz našega konca? mimi je iz MB, snikolina iz Slov.B. jaz pa iz ene vasi blizu MB. Kaj v Astoriji so bili mali kar na tleh? O fino. Se kaj dobivate (mislim Štajerke z januarčki)?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 16:59:15
|
|
|
|
Ploha
|
farfala: ja jst sm mela tud pred nosečnostjo ful vnetja (vsak mesec), no zdej po porodu pa sem imela 1x - 14 dni nazaj, upam, da se to ne bo ponavljalo.... jest nč več ne sledim, tako da ne vem zakaj se smejemo sm se neki silla, da bi meto na kahlo dala, pa mi je dvoje hlače polulala v 20 minutah, tako da sem očitno slaba mama, ker jest njenih signalov ne razberem, kdaj jo lulat grem ronjo mal pobarat ronja: ZS prašek: moja mami ga skos dela, in vse okrog sebe uči kako se to dela, zdej bo še mene... srečanje: jst mam frej v avtu, lahko kako poberem: sonček: sej boš zadaj pri lovru sedela pa ga zabavala, če je to kej lažje,....če ne pa khurde: vaju lahko poberem, če sonček ne bo hotla... recesija je pri nas grem lase umit, pol mal na hitr pospravt, zvečer pa h kolegom na otovoritev stanivanja....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:01:48
|
|
|
|
kiara24
|
oj, samo na hitro se vam javim sem imela pestro dopoldan. Previjanje, mazanje, pranje ritke..... malo bolje je ni tako rdeča a driska še vedno prisotna, klicala P in rekel da je to zaradi zobkov in da je zaradi driske tudi ratala taka rtika. Je rekel velik pit predvsem. Rubica- hvala ti. Jaz upam, da se res tole pocajta. Ulla- vedla sem, da boš napisla, ker te vedno kaj takega žuli. Ne vodim okrog Klare za roke da jih drži v luft!!! To je ena stvar ampka jo držim ko sedi in hodi okrog mene. Se pravi ima rokice lepo sproščene. Sedaj pa sama ustaja pa je nič ne priganjam in stoji tu že. No druga stvar kot je saj ne hodi z njim po tleh še. Samo gor jih ima ko gremo ven ali v trgovine.... Se ti to zdi še vedno ne vem kolk sprono. Mah sej ni važn. Vsak dela po svoje in po svoji presoji. Marta dobrodošla Mimi- zakaj nebi vrjela Ulli a sem kdaj to rekla. Ne vrjamem Cicibanu, ker ga tudi ne poznam samo ... mah je brez veze nekaj razglablat. K vidim da ste me na tarčo vzele. Ulla- daj mu nekaj v roke k igra ali pa igračo k se rad igra z njo pa mu daj za jest pri nas to včasih ful pali. Samo predlog. Pa daj mu tist k je imel prej najraje. Sonček- ja ritka je bolje, tako da upam, da se bo pozdravilo čimprej. Asej- okrevaj čimprej. Meta- tebi tudi pozdravi se. Ploha- a veš kaj je dans naša naredila, jo dam na kahlo in pol noče gor sedet nimam pojma zakaj ne v glavnem gre dol pa se polula na tla sem se smejala k ne vem kaj. Nisem vas več brala ker ste ful napisale.... itak ste me pa čist zbomandirale.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:03:52
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 Ja tudi. Enkrat na teden.user posted image pridne ste, skor tak pogosto kot midve s snikolino EEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJ ne me zafrkavat!! Nimam avta, več dopoldne, se je moj vrnil s službenega in sem "odrezana" od sveta-spet. Pridta vi2 kej v SB.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:06:35
|
|
|
|
snikolina
|
Nisem vas več brala ker ste ful napisale.... itak ste me pa čist zbomandirale. Jst te nisem nič. Men si kul
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:11:47
|
|
|
|
Ulla80
|
itak ste me pa čist zbomandirale. nč te nismo tk zlo kr preber, pa boš vidla itak si pa sama tko napisala zdej če otrok sam hodi ob opori pa se preprijemlje, je to drugo. tud če si mu ti ta opora. sam zato ne rab čevljev, oz. je velik boljš če jih nima, da dobi občutek, da se mišice in vezi v gležnju okrepijo itd. katastrofa je pa če otroka vodiš, al za roke, al pod pajsko, celo na neke štrike jih navežejo pa dija o tem smo mi govorile jst sm vse v trgovino sterala, zdej jih pa kr ni domov
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:12:38
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: marta82 V mb - za točno lokacijo se pa sproti menimo (ta teden je bila Astorija, prejšnji teden kostanjev piknik pri eni doma, še prej Kalvarija,...). Tudi otroci so stari različno (manj kot leto ali pa ravno okrog enega leta, nekaj pa tudi starejših). Si ti iz našega konca? mimi je iz MB, snikolina iz Slov.B. jaz pa iz ene vasi blizu MB. Kaj v Astoriji so bili mali kar na tleh? O fino. Se kaj dobivate (mislim Štajerke z januarčki)? še nismo imele srečanja kolkor vem, zakaj že ne , se bo treba zorganizirat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:17:16
|
|
|
|
rubica
|
ulla 1x si dala en recept za eno piščančjo zabavo gor a ga maš še? bi ga rabla če žihr?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:19:06
|
|
|
|
rubica
|
yelci povej kdaj maš čas jaz bi lahko drug teden od torka naprej, k v pon. dobim avto1
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:21:20
|
|
|
|
Ulla80
|
KLIK
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:26:04
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 KLIK tnx sem bukmarkirala pa dons bom to nardila za kos. večerjo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 6.11.2009 17:26:07
|
|
|
|
Jancci
|
Moj je reku, da tok dobre lazanje še ni jedu!!! Res je bila dobra! Bravo jest! jannci ga boš imela? Bom jest to rajš sama probala. Ti zgleda ne znaš!!? Bravo Samo!!!! Njega imam na sumu, da bo prvi shodu, ker je bil zadnjič v KR najbolj stabilen! Ploha dej en podroben recept za tale prašek . PROSIM
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?