|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
6.11.2009 17:28:07   
rubica
asej user posted image user posted image
samo user posted image user posted image

kiarauser posted image moja ma tut dons rdečo ritko, pa skos kakauser posted image user posted image - sam ni driska

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.11.2009 17:28:10   
Ulla80
farfala men tud ni jasno, zakaj cunje smrdijouser posted image oz. kaj ni ok z gelom....men se še ni to zgodilo, pa sm z različnimi mili probala...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.11.2009 17:38:58   
khurde
bravo samo!!! user posted image

moja ma pa zdej tut eno novo foro... stegne jezik ven kolker se da in si skor podbradek poliže z vseh strani user posted image  najraj to dela pred špeglom user posted image  pol ji pa jaz pokažem kako se nosa dotaknit, pa me gleda k svetovno čudo in sam smeje se zraven... v glavnem... bolje, da naju noben ne vidi user posted image

je pa revež, zdele sicer vriska in cvili v banji, očitno jo ati dobr zabavauser posted image , drugač je pa prej jedla in si sama nosila v usta, pa zmer žlico nekam v stran zasukala, da se dlesni spredaj ni nič dotikala user posted image

ulla, kaj pa, če bi čist sam jedel? k tamala zdele tri dni zajtrka noče jest, če ne je sama (z rokami, seveda). ji spravim  v usta mogoče tri žličke, pol pa neha, če ji dam posodico pred njo, pol pa ni panike. no, dons je to tut na kosilo prenesla... še dobr, da sem ji res gosto "juho" skuhala user posted image

farfala, za ce verjetno ne bom mela avta + vožnja s tamalo je kokr jo piči... mi je pa ploha dala mislit s ponudbo user posted image

rubica, zakaj pa more nujno meso jest? a je slabokrvna?

ok, zdej mi pa trkata

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.11.2009 18:09:49   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Moj je reku, da tok dobre lazanje še ni jedu!!! Res je bila dobra! Bravo jest! user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo,kje je bil ta recept?

jannci ga boš imela?

Bom jest to rajš sama probala. Ti zgleda ne znaš!!? user posted image user posted image

očitno resuser posted image user posted image , ampak gel pa ful lepo diši

Bravo Samo!!!! user posted image user posted image Njega imam na sumu, da bo prvi shodu, ker je bil zadnjič v KR najbolj stabilen! user posted image

mogoče pa Lovro al pa Klara

Ploha dej en podroben recept za tale prašek . PROSIM user posted image

jaaaa, da vidim še touser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.11.2009 18:10:14   
rubica

rubica, zakaj pa more nujno meso jest? a je slabokrvna?

ne ni slabokrvana, sam da je fajn tut zarad beljakovin, ki so v mesu pa hranilne snovi pa.... mi2 sva oba mesojedca, no men ga ni treba jest tut par dni sam moj user posted image pa ne zdrži 1 teden brez mesa, čeprav sva mela kar nekaj poskusov brezmesnih tednov pa je blo doma kao ok, pol pa zvem po ovinkih, da je pa za malco v službi jedu pršut user posted image , tko, da....

a gre še kater user posted image v decembruv vrtec?

< Sporočilo je popravil rubica -- 6.11.2009 18:11:57 >

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
6.11.2009 18:14:49   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

moja ma pa zdej tut eno novo foro... stegne jezik ven kolker se da in si skor podbradek poliže z vseh strani user posted image  najraj to dela pred špeglom user posted image  pol ji pa jaz pokažem kako se nosa dotaknit, pa me gleda k svetovno čudo in sam smeje se zraven... v glavnem... bolje, da naju noben ne vidi user posted image

user posted image user posted image user posted image a si jo posnela?

farfala, za ce verjetno ne bom mela avta + vožnja s tamalo je kokr jo piči... mi je pa ploha dala mislit s ponudbo [image]

ja kar razmisliuser posted image pa pridi

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
6.11.2009 18:19:19   
sonček33
khurde a niso no luštni teli naši smrkavčki...zdej je res vsak dan kaj novega na sporedu... jaz se mu tolk režim...Isa se bo zihr kmal naučila jezik zavihat tut navzgor, kakor mami

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
6.11.2009 18:20:21   
sonček33
Ploha hvala za ponudbo, ampak jo velikodušno prepuščam khurde in Isi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
6.11.2009 18:21:04   
sonček33
aja ploha, zdej si me skibicala s tem žurom od pišk ...kva bi pa jz jedla?
zvezdica kako nardiš ti tunino solato?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
6.11.2009 18:24:00   
sonček33
a je možno, da ma naš otrok spodnjo enko, dvojko i trojko... ostalo pa še ničuser posted image

no, možno očitno je, če je tkouser posted image , ampak kva je to za en vrstni reduser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 6.11.2009 18:29:19 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
6.11.2009 18:28:09   
Jancci
bravo,kje je bil ta recept?

na zadnji strani pakunge od špinače

moj je ves tečen k je neki "bolan"

tamala je vsa tečna k je vsa smrkava... samo naročju pri mamici je dobr,... zdej s5 na joški visi in mi z rokami po ustih šari user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
6.11.2009 18:38:06   
farfala
naš je tud siten pa ni nič bolan, samo nosil bi se al pa da sem z njim na tleh in se ne oddaljim za več kot kakih 20 cmuser posted image . Mislim pa so so zgornje enke na vrsti, kar pomeni spet 3 tedne tečnarjenjauser posted image

zvezdica a si kaj govorila z AQ?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
6.11.2009 19:07:43   
snikolina
Kje v planetu tuš pa bo tole srečanje???

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
6.11.2009 19:12:16   
kiara24
ulla- sem brala, kaj ste pisale, pa sej ni važn. Čevlje imamo in naša punčka ima sedaj tople nogice prej je imela pa vedo ledene, pa ni važen kwa vse je imela gor.

Grem jinarest večerjo, pol pa upam, da zaspi,danes je pri nas bolj švoh s spanjem.

rubica- držim pesti, da bo jutri že mnogo bolje.user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
6.11.2009 19:24:13   
Zvezdica
zvezdica a si kaj govorila z AQ?

en mesec nazaj, ima kar velik dela :) Jo bom pa mal pobarala na msnju.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
6.11.2009 20:02:07   
khurde
sonček, ja, svetovni so tile mali user posted image  men je tok zanimiv jo gledat, k je vsak dan neki novga in luštnega... pa ne vem, lih dons sem se ji čudila, kok je to neki majhnega, pa v bistvu že cel človek s svojim karakterjem itd., mi ful ni jasno, kako nekateri lah mislijo, da so otroc nekaj v bistvu manjvrednega user posted image  pa tok mi je fajn, k se vsemu čudi... muhi, pikapolonici, tančicarici, mačku, ni da ni. upam sam, da bo znala to obdržat za cel življenje user posted image

sam vrstni red zob je pa ubitačen user posted image  mogla bi ga nahecat, da se nasmeji, pa da ga slikaš user posted image

rubica, sem vprašala, ker mam (še zmer user posted image ) "dilemo" okrog mesa... preden se bom odločila, bo že eno kost pri kateri izmed babic grizljala user posted image  drugač pa še ne gre v vrtec, pri nas je en tak čuden sistem, da ne moreš prijave oddat, dokler ni otrok 11 mesecev star oz. lah daš sam informativno prijavo in če je preveč mest (k jih itak ni) al pa če imaš veze, prideš not

farfala, mah, jaz mam eno tako dete, k sam da vid telefon al pa fotoaparat, preneha z aktivnostjo, k bi jo rada zabeležla in začne al "pozirat" al pa proti napravi "hodit" in se začet z njo igrat

jaz bi tut lazanjo user posted image  

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.11.2009 20:21:15   
mimi30

murkov zos

kumare sen naribala in jih na mal olja prepražla, mini solila in zalila z vodo in pokuhala. dodala zmečkan krompir in z vilico še vse mal premečkala.

piščančje meso z cvetačo z malo kisle smetane

krompir z mesom 

bučke na olju in malo čebule podušila, dodala malo bazilike in origana ter soli, skuhala malo riža s korenčkom, vse zmiksala pa ne fejst, dodala še nekaj naribane jabolke.  naribala še malo sira - in pojedel vse. Na vrh pa par kapljic vode.

piščančka z rižkom z bučkami, korenčkom, brokolijem, cvetačko, zeleno, ,.....v glavnem ni da ni. Dodana kapljica olivnega olja in čist mičken soli.

Puranje meso in veliko zelenjave iz domačega vrta(stročji fižol, korenje, paradižnik, paprika, brokoli, por)
Vse skupaj popražim na kapljici olivnega olja, zalijem z vodo, solim in zdušim. danes sem pa prvič vkuhala še malo pšeničnega zdroba, ki je vse skupaj zgostil

večji pisker govoje juhce - telečje meso, mal cvetače, par korenjev, por, peteršilj. Danes sem mu zakuhala kvinojo

puranji file, kvinoja + zelenjava.

govejo juho s kuskusom, drobnjakom, timijanom, meso narezala na male koščke.

tortilje s polno zelenjave in puranjo in piščančjo meso sem dala not

ajdovo kašo z brokolijem in cvetačo.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.11.2009 20:21:38   
abc123
Evo punce, vas redno berem in je fajn.
Mi imamo 4 zobe, po vseh rtirih šibamo ko nori, dons se je pa prvič sama dvignila ob kavču.user posted image

Ker ste govorile o kosilih - neki časa nazaj ste full pisale in sem mal zbirala pol ste pa nehala in se je zbiranje nehalo. No tole imam zdej pa lohk dopolnjujete in urejate.

murkov zos

kumare sen naribala in jih na mal olja prepražla, mini solila in zalila z vodo in pokuhala. dodala zmečkan krompir in z vilico še vse mal premečkala.
piščančje meso z cvetačo z malo kisle smetane
krompir z mesom 
bučke na olju in malo čebule podušila, dodala malo bazilike in origana ter soli, skuhala malo riža s korenčkom, vse zmiksala pa ne fejst, dodala še nekaj naribane jabolke.  naribala še malo sira - in pojedel vse. Na vrh pa par kapljic vode.
piščančka z rižkom z bučkami, korenčkom, brokolijem, cvetačko, zeleno, ,.....v glavnem ni da ni. Dodana kapljica olivnega olja in čist mičken soli.
Puranje meso in veliko zelenjave iz domačega vrta(stročji fižol, korenje, paradižnik, paprika, brokoli, por)
Vse skupaj popražim na kapljici olivnega olja, zalijem z vodo, solim in zdušim. danes sem pa prvič vkuhala še malo pšeničnega zdroba, ki je vse skupaj zgostil
večji pisker govoje juhce - telečje meso, mal cvetače, par korenjev, por, peteršilj. Danes sem mu zakuhala kvinojo,      govejo juhico z nudeljčki, zlatimi kroglicami in kruhom. Pa mal sirčka notri naribanega.   Na olivcu popražila čebulo, piščanca, korenje, bučke, fižol, paradižnik + zgostila s kvinojo. Začimbe... mici pici malo jušne kocke. Mogoče bom še malo kruha nadrobila, da se bo bolj najedla?! polnozrnat riž z zelenjavo   krompir z blitvo in ribe. Tine bo jedel isto samo brez česna in soli.
Pri nas obožuje:
- polento + popečeno zelenjavo (bučke, korenje, por)
- riž + piščanec + zelenjava
- zelenjavna juha + kruh + puran
- skuta + slive
- banana + kivi + skuta  

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.11.2009 20:22:56   
abc123
mimi30 kolk sva usklajene user posted image

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.11.2009 20:35:17   
*x*y*z*
zakon ste user posted image user posted image user posted image

naš mali spi že eno uro, zdej se je zbudu, pa sem ga nazaj uspavala, upam da imam zdej eno uro miru, sem sama, moj je na nogometu, nameravam pa urejat slike do konca - moram še v treh albumih pokomentirat slike, upam da danes kaj naredim...

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.11.2009 21:59:39   
mimi30
mimi čist simpl recept, prepražiš čebulo, česen, vržeš 2 konzervi tuni not, dodaš smetano, soliš in še kakšno začimbo dodaš, npr, peteršilj, bazilika in vržeš v to omako rezance in je.Mi to obžujemo.

mi2 tudi + jest še ful sira zraven, ker sem nora na sir user posted image user posted image user posted image

aha, pol pa podobno kot jaz samo, da jaz včasih še zeleno papriko prepražim in na koncu mal koruze dodam

Pa prej sem štela in je celih 20 sekund stal samostojno

user posted image user posted image user posted image Samo

O fino. Se kaj dobivate (mislim Štajerke z januarčki)?

zelo slabo....mogoče bomo zdaj kaj bol uspešne, ko je še ena več....drgač pa jaz sem čist bliz mesta tak, da javi kdaj boš v mb pa skočva na kavico
Pridta vi2 kej v SB.

tudi mogoče user posted image

snikolina, v ce....a greš z nama?

Mimi- zakaj nebi vrjela Ulliuser posted image a sem kdaj to rekla. Ne vrjamem Cicibanu, ker ga tudi ne poznam samo ... mah je brez veze nekaj razglablat. K vidim da ste me na tarčo vzele.

kiara, nč te nismo na tarčo vzele.....jaz sem samo napisala svoje mnenje....je čist mogoče, da bi imela ti pač svojo teorijo al pa bi mislila, da ulla pretirava....moja prijateljica recimo ima tudi dobro mnenje o Cicibanu in je ne premakneš za boga ne, prav tako ima čist drugačne poglede na epiduralno kot jaz, pa kaj čmo.....tak, da informacije so dobrodošle vsaka pa bo naredila po svoje.....upam, da se ritka čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image , bogica mala, da mora imeti takšno sranje zaradi zobkov

mimi30 kolk sva usklajene

user posted image celo popoldne iščem pol pa kr dva naenkratuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.11.2009 22:02:20   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

nekje v zgornjem nadstropju, bo mogoče mimi lahko natanćneje povedala, ker jaz ga ne poznam

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.11.2009 22:03:44   
Ulla80
evo otroc spijo, ata tud na kavču, jst sm se stuširaala, umila glavo in pobrila ( pa ne glavo user posted image ), požrla skor vse, kar se je dalouser posted image zdej še pa cunje nesem prat...pol pa....user posted image ne vem.
jutr bom najbrž šla do naših, k lubi tak cel dan delauser posted image brezveze....v nedeljo gremo pa dol k tašči na kosilo, na martinovo neko ptico, ne vem točno kterouser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.11.2009 22:04:56   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

nekje v zgornjem nadstropju, bo mogoče mimi lahko natanćneje povedala, ker jaz ga ne poznam

ma ja, gor navrh nekje, k je tepih potleh....kolkr vem je kr ko prideš gor na desno kao kafič, s fotelji in tko....pol tja naprej pa ne vem točno kk je, tam k so pol tud biljardi pa bovlinguser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.11.2009 22:07:38   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

evo otroc spijo, ata tud na kavču, jst sm se stuširaala, umila glavo in pobrila ( pa ne glavo user posted image ), požrla skor vse, kar se je dalouser posted image zdej še pa cunje nesem prat...pol pa....user posted image ne vem.
jutr bom najbrž šla do naših, k lubi tak cel dan delauser posted image brezveze....v nedeljo gremo pa dol k tašči na kosilo, na martinovo neko ptico, ne vem točno kterouser posted image

pa kaj on to dela, da je še v soboto cel dan zasedenuser posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?