|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
6.11.2009 9:48:14   
dolenjka
Jutro user posted image

Ja, vreme je za kozlat user posted image user posted image user posted image Se počutim kot sredi Sibirije user posted image user posted image
Pomojem bova šla danes z Maksom po nekaj malenkosti do LJ, ker drugače se bo obema odpeljal, pol bova pa tut midva kako reko iskala... user posted image

Noč OK, jemo na cca 4 ure, tko da se ne bom pritoževala, ker vem, da je lahko mučo slabše user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
6.11.2009 10:30:03   
pina-1
Jutro.
Mi smo pa meli pestro noč. Ana je ob 1 burhala in pol smo do 3 bli budni. Je končno zaspala pa jo je spet neki črvičilo in se je čez eno urco zbudila... Vstala je pa ob 5:30 kot da bi spala 20 uruser posted image .
Tako da vreme plus burna noč je enko mojemu pohojenemu stanju danes....  se mi spiiiiiiiiiiiiiii

Aja, še dolenjki sem neki dolžna: anin popoldne brez dude je uspel u nulo. je ni dobila.
Ma tudi jaz nisem dobila dude...Je bla tudi kao skritauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
6.11.2009 10:30:32   
lillchy123
daaaaan, vreme bljak, pa ne bomo jamrali, ne? se bomo pa doma bolj stiskal in cartal..

Luka ma še vedno dudo, spat brez nje sploh ne gre, v vrtcu je čez dan nima, doma pa kakor kdaj. če jo hoče met in je ne najde, pa prste cuza... tko da jo bo zaenkrat še kar mel, ker dudo mu bomo enkrat vzeli, prste pa težko.. ko sva bla pri zobarju, so rekli da do 3leta ni problem. Majo pa glih dons zobozdravnika v vrtcu, pa bomo vidli kaj bo rekla.

grem papcat.. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
6.11.2009 10:31:00   
Suzi*
A je bla katera v LJ na sejmu pohištva, ki je zdaj? A se splača it? Mi2 planirava iz jutri namreč tja....

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
6.11.2009 10:31:12   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.
Mi smo pa meli pestro noč. Ana je ob 1 burhala in pol smo do 3 bli budni. Je končno zaspala pa jo je spet neki črvičilo in se je čez eno urco zbudila... Vstala je pa ob 5:30 kot da bi spala 20 uruser posted image .
Tako da vreme plus burna noč je enko mojemu pohojenemu stanju danes....  se mi spiiiiiiiiiiiiiii

Aja, še dolenjki sem neki dolžna: anin popoldne brez dude je uspel u nulo. je ni dobila.
Ma tudi jaz nisem dobila dude...Je bla tudi kao skritauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
6.11.2009 10:38:13   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

daaaaan, vreme bljak, pa ne bomo jamrali, ne? se bomo pa doma bolj stiskal in cartal..

Luka ma še vedno dudo, spat brez nje sploh ne gre, v vrtcu je čez dan nima, doma pa kakor kdaj. če jo hoče met in je ne najde, pa prste cuza... tko da jo bo zaenkrat še kar mel, ker dudo mu bomo enkrat vzeli, prste pa težko.. ko sva bla pri zobarju, so rekli da do 3leta ni problem. Majo pa glih dons zobozdravnika v vrtcu, pa bomo vidli kaj bo rekla.

grem papcat.. user posted image

Liči, definitivno veliko bolje duda kot prst!! In prav imaš, nikamor se ne mudi, Lukec je itak zmagovalec! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
6.11.2009 10:38:58   
dolenjka

Jutro.

No vidiš da se da, boš pa tut ti na vrsto prišla, samo če mora otrok stradat dude, dej pa še ti mal user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
6.11.2009 10:43:40   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

A je bla katera v LJ na sejmu pohištva, ki je zdaj? A se splača it? Mi2 planirava iz jutri namreč tja....

oooo, pol pa lohk res kavica pade user posted image  pa da poveš, a se splača it, ker mene tud mika...

dolenjka, ja, pri nas je res tud to, da je mali že tko tok obremenjen, k skoz govor in poslušanje forsiramo.. tko da ma ostalo bolj na izi..
sem kupla zobno pasto v muellerju (jo prej nisem najdla, k sem jo pr dojenčkih iskaa user posted image ) in sem vzelatisto od oral z Pu-jem. Je Luka čist navdušen in ni več problema umivat zobk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
6.11.2009 10:50:21   
dolenjka

oooo, pol pa lohk res kavica pade user posted image  pa da poveš, a se splača it, ker mene tud mika...

dolenjka, ja, pri nas je res tud to, da je mali že tko tok obremenjen, k skoz govor in poslušanje forsiramo.. tko da ma ostalo bolj na izi..
sem kupla zobno pasto v muellerju (jo prej nisem najdla, k sem jo pr dojenčkih iskaa user posted image ) in sem vzelatisto od oral z Pu-jem. Je Luka čist navdušen in ni več problema umivat zobk user posted image user posted image user posted image

No vidiš user posted image user posted image user posted image Kolk ima fluora?

Neposredna povezava do sporočila: 3684
6.11.2009 10:52:26   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

mislim da 500user posted image user posted image  so mele vse te za ta malčke enak? sem se za to odločla, ker nima okusa po sadju in mu je res všeč!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
6.11.2009 10:53:22   
lillchy123
edino ščetkic je pa teh ta malih zmanjkalo.. če ktera kje najde naj mi pove

Neposredna povezava do sporočila: 3686
6.11.2009 10:54:28   
dolenjka

mislim da 500user posted image user posted image  so mele vse te za ta malčke enak? sem se za to odločla, ker nima okusa po sadju in mu je res všeč!

sej to je čist dost, sam mi rabimo po nasvetu več zaenkrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3687
6.11.2009 10:54:54   
dolenjka

v BC jih imajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
6.11.2009 10:58:12   
Februarka08
Dan.

Današnja noč user posted image ampak tud to more bit, ne?
Larisa pridna zaspala brez dudeuser posted image je sicer jokala in klicala dudauser posted image tako da se nama je obema srce paral. Ampak sva jo potolažila in je spet lepo dudi pomahala in potem zaspala. Vem da bo par noči bolj tko-tko, potem bo pa okuser posted image
Blaž si ravno stanovanje ogledujeuser posted image kot vsak dan je buden takle čas, potem gresta pa oba lepo ninat. Mami bo šla pa tud gotovo po današnji noči.

Grem si spet čaj kuhat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.11.2009 11:01:01   
lillchy123

v BC jih imajo user posted image

ma tam jst še nisem najdla kje majo ščetke pa paste spljoh.... user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.11.2009 11:03:03   
lillchy123
februarka, pri nas je blo tud kr neki. sem hotla it ob 22h v banjo, pa se je Luka začel kar neki zbujat... do2h, ko je kar vstaluser posted image user posted image user posted image  pa ne it spat...

sem že tri kave spila...

Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.11.2009 11:13:07   
pina-1

Jutro.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image ...sam jaz je nimam skozi v usith kot ana in bi mi sem pa tam lahko pripadala ne?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.11.2009 11:14:33   
pina-1

Jutro.

No vidiš da se da, boš pa tut ti na vrsto prišla, samo če mora otrok stradat dude, dej pa še ti mal user posted image

samo problem je ker sva midve z ano glih kontra naštimani...
ona ima skozi dudo, moja je pa SKOZI SKRITA. zdej ko se ona odvaja od dude, bi pa meni lahko blo naložženo da se PRIVADIM na dudouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.11.2009 11:21:50   
lillchy123

moram tole prečekirat http://www.oralb.com/si/products/toothpasterinse/

takšno maLuka user posted image user posted image user posted image  je brez sladil, kok ma pa fluora bom pa doma preverla

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 6.11.2009 11:22:40 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.11.2009 11:24:47   
Janey
Živjo babike

vreme je res za kozlatuser posted image user posted image HB da je petekuser posted image user posted image

mi tudi še imamo dudo. prej jo je imel samo za spanje, sedaj jo ima pa tudi v vrtcu. doma je nima. jo pa skoz išče. ponoči ima tudi še flašo, ampak se ne sekiram preveč, bomo že dali stran. zdaj ga še zobki mučijo, itak ne spi čez noč se prebuja...nimam volje bit budna po pol ure vsako uro enkrat, ker smo ze tako ali tako kronično neprespani

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.11.2009 12:10:56   
Februarka08

februarka, pri nas je blo tud kr neki. sem hotla it ob 22h v banjo, pa se je Luka začel kar neki zbujat... do2h, ko je kar vstaluser posted image user posted image user posted image  pa ne it spat...

sem že tri kave spila...

mmmmmmm, kaj bi jaz dala za eno dobro kavouser posted image jaz sem zdaj na brezkof. kapučinu in veš kolk to nuca...user posted image

Evo, oba v posteljah, mali spi, mala pa še poje. Bo tud njo zmanjkalo. Jaz grem pa tud na kavč še tale čaj spijem in piškot pojem.

Pinauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.11.2009 12:15:11   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

sem že tri kave spila...

mmmmmmm, kaj bi jaz dala za eno dobro kavouser posted image jaz sem zdaj na brezkof. kapučinu in veš kolk to nuca...user posted image

Evo, oba v posteljah, mali spi, mala pa še poje. Bo tud njo zmanjkalo. Jaz grem pa tud na kavč še tale čaj spijem in piškot pojem.

Pinauser posted image user posted image user posted image user posted image

men je drugač babca rekla, da komot spijem kakšno kavo, ampak dopoldne, da ne bi pol mali feštal ponoč... user posted image  ampak da če je kriza, je boljš da popijem tisto kavo in sem ok, kokr da sem brez pa totalna koma... tko da je kar vssak dan kavica padla..

.. zdej pa tri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.11.2009 12:48:47   
pina-1
dolenjka in ella, a mi lahko kera pošlje link od spletne strani, kjer smo naročale copatke. jaz sem že pozabla kje smo to zbirale in gledale. vem da je blo na e bayu ma to je tudi vse. mi bi rabli ene od 18-24m.

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 6.11.2009 12:53:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.11.2009 13:14:34   
MetiLu
Dan!
Mi smo pa spali celo noč user posted image  ... ne zamert user posted image   se zna hitro obrnit ...

Je pa moj mali otroček zadnje čase kr naprej neki jokav, za vsako stvar, ki jo hoče imet cvili in tečnari, ga ne morem navadit, da bi lepo povedal, kaj bi rad, včasih kar cepeta user posted image  user posted image  a mal preveč pričakujem mal prekmal, al me mal izsiljuje? Če kera pozna odgovor, se priporočam user posted image

Grem delat naprej, pol še kaj napišem ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.11.2009 13:43:40   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Dan!
Mi smo pa spali celo noč user posted image  ... ne zamert user posted image   se zna hitro obrnit ...

Je pa moj mali otroček zadnje čase kr naprej neki jokav, za vsako stvar, ki jo hoče imet cvili in tečnari, ga ne morem navadit, da bi lepo povedal, kaj bi rad, včasih kar cepeta user posted image  user posted image  a mal preveč pričakujem mal prekmal, al me mal izsiljuje? Če kera pozna odgovor, se priporočam user posted image

Grem delat naprej, pol še kaj napišem ...

hja to bi tud jaz rada vedla. user posted image

že anžej je jokec stokec za vsako stvar, žana pa tud, s tem da se ona kar trese iz ihte, tolk zateži. user posted image user posted image

jaz jima ponavad rečem da naj povesta brez joka, ker ju ne razumem, pol pa lepo povesta in pol to dobita. če se veda ne zahtevata že milijontič bombonov. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......