Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 9:48:14
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Ja, vreme je za kozlat Se počutim kot sredi Sibirije Pomojem bova šla danes z Maksom po nekaj malenkosti do LJ, ker drugače se bo obema odpeljal, pol bova pa tut midva kako reko iskala... Noč OK, jemo na cca 4 ure, tko da se ne bom pritoževala, ker vem, da je lahko mučo slabše
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:30:03
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Mi smo pa meli pestro noč. Ana je ob 1 burhala in pol smo do 3 bli budni. Je končno zaspala pa jo je spet neki črvičilo in se je čez eno urco zbudila... Vstala je pa ob 5:30 kot da bi spala 20 ur . Tako da vreme plus burna noč je enko mojemu pohojenemu stanju danes.... se mi spiiiiiiiiiiiiiii Aja, še dolenjki sem neki dolžna: anin popoldne brez dude je uspel u nulo. je ni dobila. Ma tudi jaz nisem dobila dude...Je bla tudi kao skrita
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:30:32
|
|
|
|
lillchy123
|
daaaaan, vreme bljak, pa ne bomo jamrali, ne? se bomo pa doma bolj stiskal in cartal.. Luka ma še vedno dudo, spat brez nje sploh ne gre, v vrtcu je čez dan nima, doma pa kakor kdaj. če jo hoče met in je ne najde, pa prste cuza... tko da jo bo zaenkrat še kar mel, ker dudo mu bomo enkrat vzeli, prste pa težko.. ko sva bla pri zobarju, so rekli da do 3leta ni problem. Majo pa glih dons zobozdravnika v vrtcu, pa bomo vidli kaj bo rekla. grem papcat..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:31:00
|
|
|
|
Suzi*
|
A je bla katera v LJ na sejmu pohištva, ki je zdaj? A se splača it? Mi2 planirava iz jutri namreč tja....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:31:12
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo pa meli pestro noč. Ana je ob 1 burhala in pol smo do 3 bli budni. Je končno zaspala pa jo je spet neki črvičilo in se je čez eno urco zbudila... Vstala je pa ob 5:30 kot da bi spala 20 ur . Tako da vreme plus burna noč je enko mojemu pohojenemu stanju danes.... se mi spiiiiiiiiiiiiiii Aja, še dolenjki sem neki dolžna: anin popoldne brez dude je uspel u nulo. je ni dobila. Ma tudi jaz nisem dobila dude...Je bla tudi kao skrita
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:38:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 daaaaan, vreme bljak, pa ne bomo jamrali, ne? se bomo pa doma bolj stiskal in cartal.. Luka ma še vedno dudo, spat brez nje sploh ne gre, v vrtcu je čez dan nima, doma pa kakor kdaj. če jo hoče met in je ne najde, pa prste cuza... tko da jo bo zaenkrat še kar mel, ker dudo mu bomo enkrat vzeli, prste pa težko.. ko sva bla pri zobarju, so rekli da do 3leta ni problem. Majo pa glih dons zobozdravnika v vrtcu, pa bomo vidli kaj bo rekla. grem papcat.. Liči, definitivno veliko bolje duda kot prst!! In prav imaš, nikamor se ne mudi, Lukec je itak zmagovalec!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:38:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo pa meli pestro noč. Ana je ob 1 burhala in pol smo do 3 bli budni. Je končno zaspala pa jo je spet neki črvičilo in se je čez eno urco zbudila... Vstala je pa ob 5:30 kot da bi spala 20 ur . Tako da vreme plus burna noč je enko mojemu pohojenemu stanju danes.... se mi spiiiiiiiiiiiiiii Aja, še dolenjki sem neki dolžna: anin popoldne brez dude je uspel u nulo. je ni dobila. Ma tudi jaz nisem dobila dude...Je bla tudi kao skrita No vidiš da se da, boš pa tut ti na vrsto prišla, samo če mora otrok stradat dude, dej pa še ti mal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:43:40
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* A je bla katera v LJ na sejmu pohištva, ki je zdaj? A se splača it? Mi2 planirava iz jutri namreč tja.... oooo, pol pa lohk res kavica pade pa da poveš, a se splača it, ker mene tud mika... dolenjka, ja, pri nas je res tud to, da je mali že tko tok obremenjen, k skoz govor in poslušanje forsiramo.. tko da ma ostalo bolj na izi.. sem kupla zobno pasto v muellerju (jo prej nisem najdla, k sem jo pr dojenčkih iskaa ) in sem vzelatisto od oral z Pu-jem. Je Luka čist navdušen in ni več problema umivat zobk
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:50:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* A je bla katera v LJ na sejmu pohištva, ki je zdaj? A se splača it? Mi2 planirava iz jutri namreč tja.... oooo, pol pa lohk res kavica pade pa da poveš, a se splača it, ker mene tud mika... dolenjka, ja, pri nas je res tud to, da je mali že tko tok obremenjen, k skoz govor in poslušanje forsiramo.. tko da ma ostalo bolj na izi.. sem kupla zobno pasto v muellerju (jo prej nisem najdla, k sem jo pr dojenčkih iskaa ) in sem vzelatisto od oral z Pu-jem. Je Luka čist navdušen in ni več problema umivat zobk No vidiš Kolk ima fluora?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:52:26
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* A je bla katera v LJ na sejmu pohištva, ki je zdaj? A se splača it? Mi2 planirava iz jutri namreč tja.... oooo, pol pa lohk res kavica pade pa da poveš, a se splača it, ker mene tud mika... dolenjka, ja, pri nas je res tud to, da je mali že tko tok obremenjen, k skoz govor in poslušanje forsiramo.. tko da ma ostalo bolj na izi.. sem kupla zobno pasto v muellerju (jo prej nisem najdla, k sem jo pr dojenčkih iskaa ) in sem vzelatisto od oral z Pu-jem. Je Luka čist navdušen in ni več problema umivat zobk No vidiš Kolk ima fluora? mislim da 500 so mele vse te za ta malčke enak? sem se za to odločla, ker nima okusa po sadju in mu je res všeč!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:53:22
|
|
|
|
lillchy123
|
edino ščetkic je pa teh ta malih zmanjkalo.. če ktera kje najde naj mi pove
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:54:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* A je bla katera v LJ na sejmu pohištva, ki je zdaj? A se splača it? Mi2 planirava iz jutri namreč tja.... oooo, pol pa lohk res kavica pade pa da poveš, a se splača it, ker mene tud mika... dolenjka, ja, pri nas je res tud to, da je mali že tko tok obremenjen, k skoz govor in poslušanje forsiramo.. tko da ma ostalo bolj na izi.. sem kupla zobno pasto v muellerju (jo prej nisem najdla, k sem jo pr dojenčkih iskaa ) in sem vzelatisto od oral z Pu-jem. Je Luka čist navdušen in ni več problema umivat zobk No vidiš Kolk ima fluora? mislim da 500 so mele vse te za ta malčke enak? sem se za to odločla, ker nima okusa po sadju in mu je res všeč! sej to je čist dost, sam mi rabimo po nasvetu več zaenkrat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:54:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 edino ščetkic je pa teh ta malih zmanjkalo.. če ktera kje najde naj mi pove v BC jih imajo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 10:58:12
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Današnja noč ampak tud to more bit, ne? Larisa pridna zaspala brez dude je sicer jokala in klicala duda tako da se nama je obema srce paral. Ampak sva jo potolažila in je spet lepo dudi pomahala in potem zaspala. Vem da bo par noči bolj tko-tko, potem bo pa ok Blaž si ravno stanovanje ogleduje kot vsak dan je buden takle čas, potem gresta pa oba lepo ninat. Mami bo šla pa tud gotovo po današnji noči. Grem si spet čaj kuhat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 11:01:01
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 edino ščetkic je pa teh ta malih zmanjkalo.. če ktera kje najde naj mi pove v BC jih imajo ma tam jst še nisem najdla kje majo ščetke pa paste spljoh....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 11:03:03
|
|
|
|
lillchy123
|
februarka, pri nas je blo tud kr neki. sem hotla it ob 22h v banjo, pa se je Luka začel kar neki zbujat... do2h, ko je kar vstal pa ne it spat... sem že tri kave spila...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 11:13:07
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo pa meli pestro noč. Ana je ob 1 burhala in pol smo do 3 bli budni. Je končno zaspala pa jo je spet neki črvičilo in se je čez eno urco zbudila... Vstala je pa ob 5:30 kot da bi spala 20 ur . Tako da vreme plus burna noč je enko mojemu pohojenemu stanju danes.... se mi spiiiiiiiiiiiiiii Aja, še dolenjki sem neki dolžna: anin popoldne brez dude je uspel u nulo. je ni dobila. Ma tudi jaz nisem dobila dude...Je bla tudi kao skrita ...sam jaz je nimam skozi v usith kot ana in bi mi sem pa tam lahko pripadala ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 11:14:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Mi smo pa meli pestro noč. Ana je ob 1 burhala in pol smo do 3 bli budni. Je končno zaspala pa jo je spet neki črvičilo in se je čez eno urco zbudila... Vstala je pa ob 5:30 kot da bi spala 20 ur . Tako da vreme plus burna noč je enko mojemu pohojenemu stanju danes.... se mi spiiiiiiiiiiiiiii Aja, še dolenjki sem neki dolžna: anin popoldne brez dude je uspel u nulo. je ni dobila. Ma tudi jaz nisem dobila dude...Je bla tudi kao skrita No vidiš da se da, boš pa tut ti na vrsto prišla, samo če mora otrok stradat dude, dej pa še ti mal samo problem je ker sva midve z ano glih kontra naštimani... ona ima skozi dudo, moja je pa SKOZI SKRITA. zdej ko se ona odvaja od dude, bi pa meni lahko blo naložženo da se PRIVADIM na dudo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 11:21:50
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka moram tole prečekirat http://www.oralb.com/si/products/toothpasterinse/ takšno maLuka je brez sladil, kok ma pa fluora bom pa doma preverla
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 6.11.2009 11:22:40 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 11:24:47
|
|
|
|
Janey
|
Živjo babike vreme je res za kozlat HB da je petek mi tudi še imamo dudo. prej jo je imel samo za spanje, sedaj jo ima pa tudi v vrtcu. doma je nima. jo pa skoz išče. ponoči ima tudi še flašo, ampak se ne sekiram preveč, bomo že dali stran. zdaj ga še zobki mučijo, itak ne spi čez noč se prebuja...nimam volje bit budna po pol ure vsako uro enkrat, ker smo ze tako ali tako kronično neprespani
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 12:10:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, pri nas je blo tud kr neki. sem hotla it ob 22h v banjo, pa se je Luka začel kar neki zbujat... do2h, ko je kar vstal pa ne it spat... sem že tri kave spila... mmmmmmm, kaj bi jaz dala za eno dobro kavo jaz sem zdaj na brezkof. kapučinu in veš kolk to nuca... Evo, oba v posteljah, mali spi, mala pa še poje. Bo tud njo zmanjkalo. Jaz grem pa tud na kavč še tale čaj spijem in piškot pojem. Pina
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 12:15:11
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 februarka, pri nas je blo tud kr neki. sem hotla it ob 22h v banjo, pa se je Luka začel kar neki zbujat... do2h, ko je kar vstal pa ne it spat... sem že tri kave spila... mmmmmmm, kaj bi jaz dala za eno dobro kavo jaz sem zdaj na brezkof. kapučinu in veš kolk to nuca... Evo, oba v posteljah, mali spi, mala pa še poje. Bo tud njo zmanjkalo. Jaz grem pa tud na kavč še tale čaj spijem in piškot pojem. Pina men je drugač babca rekla, da komot spijem kakšno kavo, ampak dopoldne, da ne bi pol mali feštal ponoč... ampak da če je kriza, je boljš da popijem tisto kavo in sem ok, kokr da sem brez pa totalna koma... tko da je kar vssak dan kavica padla.. .. zdej pa tri
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 12:48:47
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka in ella, a mi lahko kera pošlje link od spletne strani, kjer smo naročale copatke. jaz sem že pozabla kje smo to zbirale in gledale. vem da je blo na e bayu ma to je tudi vse. mi bi rabli ene od 18-24m.
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 6.11.2009 12:53:22 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 13:14:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mi smo pa spali celo noč ... ne zamert se zna hitro obrnit ... Je pa moj mali otroček zadnje čase kr naprej neki jokav, za vsako stvar, ki jo hoče imet cvili in tečnari, ga ne morem navadit, da bi lepo povedal, kaj bi rad, včasih kar cepeta a mal preveč pričakujem mal prekmal, al me mal izsiljuje? Če kera pozna odgovor, se priporočam Grem delat naprej, pol še kaj napišem ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 13:43:40
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Dan! Mi smo pa spali celo noč ... ne zamert se zna hitro obrnit ... Je pa moj mali otroček zadnje čase kr naprej neki jokav, za vsako stvar, ki jo hoče imet cvili in tečnari, ga ne morem navadit, da bi lepo povedal, kaj bi rad, včasih kar cepeta a mal preveč pričakujem mal prekmal, al me mal izsiljuje? Če kera pozna odgovor, se priporočam Grem delat naprej, pol še kaj napišem ... hja to bi tud jaz rada vedla. že anžej je jokec stokec za vsako stvar, žana pa tud, s tem da se ona kar trese iz ihte, tolk zateži. jaz jima ponavad rečem da naj povesta brez joka, ker ju ne razumem, pol pa lepo povesta in pol to dobita. če se veda ne zahtevata že milijontič bombonov.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......