Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 12:30:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem jo dala pa ravno zdajle spat brez dude pa da vidimo to čudo A veš kako je naša ostala za dnevno spanje brez? Sem ji za v varstvo novo kupila, da je imela eno doma in eno tam, pa nisem iste dobila (čeprav po obliki je bila) in je ni hotla in tako je še danes tam sploh nima Probaj, če drugače ne bo šlo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 12:39:24
|
|
|
|
pina-1
|
Dan. Kak dober nasvet bi tudi mi rabli za odvajanje od dude. Mi jo imamo non stop v ustih. In če se slučajno zgodi, da je nima, je tako " duda" . vsak teden novo žival pokličemo, da bo dudo odnesla če jo bo mela v ustih. Pa pali gilh 10 minut . Zdej bi morala nove kupit, pa sploh ne vem če bi jih al bi še te v smeti zmetala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 12:52:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči, jaz kar v smeti in takona "grobo" ne bi Kaj pa če pride muca in jo odnese, prinese pa kakšno lepo knjigico in še kaj, kar se Ani zares dopade Čeprav se mi ne zdi hudo če jih še imajo, je pa res, da ni fajn da je cel dan v ustih, tudi zaradi zobkov ne
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:03:27
|
|
|
|
pina-1
|
Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:07:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:27:03
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:31:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo. pa na štoflce za ušesa ne pozabi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:35:55
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo. pa na štoflce za ušesa ne pozabi bom začela še jaz kričat in bit sitna pa bo veselo pri naši bajti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:38:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo. pa na štoflce za ušesa ne pozabi bom začela še jaz kričat in bit sitna pa bo veselo pri naši bajti a zato, da ti bo Pino dudo dal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:44:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo. pa na štoflce za ušesa ne pozabi bom začela še jaz kričat in bit sitna pa bo veselo pri naši bajti a zato, da ti bo Pino dudo dal Po moje da bo ubral isto taktiko kot pri Ani. Sem jo skril samo upam, da mi jo bo pa dal za zaspat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:50:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo. pa na štoflce za ušesa ne pozabi bom začela še jaz kričat in bit sitna pa bo veselo pri naši bajti a zato, da ti bo Pino dudo dal Po moje da bo ubral isto taktiko kot pri Ani. Sem jo skril samo upam, da mi jo bo pa dal za zaspat no, boš o vsem lahko ju3 poročala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:52:22
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo. pa na štoflce za ušesa ne pozabi bom začela še jaz kričat in bit sitna pa bo veselo pri naši bajti a zato, da ti bo Pino dudo dal Po moje da bo ubral isto taktiko kot pri Ani. Sem jo skril samo upam, da mi jo bo pa dal za zaspat no, boš o vsem lahko ju3 poročala ha ha... samo se mi zdi da bo odgovor kratek in jedernat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:53:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo. pa na štoflce za ušesa ne pozabi bom začela še jaz kričat in bit sitna pa bo veselo pri naši bajti a zato, da ti bo Pino dudo dal Po moje da bo ubral isto taktiko kot pri Ani. Sem jo skril samo upam, da mi jo bo pa dal za zaspat no, boš o vsem lahko ju3 poročala ha ha... samo se mi zdi da bo odgovor kratek in jedernat si pa jezična danes Jaz pa lena, ampak nekaj sem pa vseeno naredila, nekaj pa tetica, k je bajto skidala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:57:59
|
|
|
|
Februarka08
|
No, je pridno zaspala brez nje sicer je mal pela, ker ni mela polna usta ampak je šlo. Bomo videli kaj bo zvečer. Sem pa to kar na horuk nardila, tako da mislim da to še ni to je šla spat, jo pokrijem in vse in potem ona meni duda, sem rekla ah kje pa, saj si že velika, pa pravi jaaaaaaaaaaaaaaaa, dudaaaaaaaaaaaaaa. Sem rekla spet, da je že velika da je res več ne rabi in dala roleto dol, pol pa čakala kaj bo. In je bla čist tih, tako da bo potem nekaj dobila ker je bla pridna. Bomo vidli. Sicer ni neke krize, jo ma res samo za spat, ampak je tale duda že mal načeta pri strani in me je strah da jo odgrizne med spanjem tako da bomo to lepo v smeti vrgli, nove ji pa ne mislim kupovat. Mi2 s frajerjem sva bla zdele 1 urco na sprehodu in je blo super, zdaj še oba spita, ampak kmal pričakujem obe budnici. Uf, to bo zanimivo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 13:58:24
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dolenjka, sej meni se tudi ne dopade na horuk. Vendar pri mii smo tako nardili, ampak je bila že večja. In je blo en teden idrije, pol se je pa umirlo. Pri ani pa poskušam, da bi jo čim manj mela v ustih čez dan... Da bi jo res mela samo zvečer za zaspat. Preden greva midva spat, ji jo iz ust ven potegnem in pol ekrat proti jutru zatuliker hoče dudo in ji jo spet dam, da dlje spi. Ma to me ne moti.. Bolj mi gre na živce čez dan. Poznano Pri nas je je kar "uvedla" ko sem bila v P. je uletela tja z njo (dobila jo je pa zato, da je bila mirna ) in ko sem prišla odmov je bila kr non stop na sporedu pa kar pela je duda duda in "težila". Pa jo je dobila 1x, 2x, pol sem pa zaropotala in dala komando, da dude ni Čez dan je bila skrita in je skrita če se le ne spozabim in če jo slučajno omeni jo kar zignoriram in ji rečem da naj mi nekaj prinese al pa greva riast al pa ji dam kaj za zobat in pol jo običajno mine. Ja, dobr mi jo je Stipe zagodel, ampak rešujem in zgleda da smo rešili Ja, že trkam sej največkrat je pri nas tudi v ustih ker tako teži, da ji damo /dajo dudo da je mir. ma bomo tudi mi začeli skrivat čez dan, pa zvečer če bo pridna pride duda nazaj... poročam jutri če bo palilo. pa na štoflce za ušesa ne pozabi bom začela še jaz kričat in bit sitna pa bo veselo pri naši bajti a zato, da ti bo Pino dudo dal Po moje da bo ubral isto taktiko kot pri Ani. Sem jo skril samo upam, da mi jo bo pa dal za zaspat no, boš o vsem lahko ju3 poročala ha ha... samo se mi zdi da bo odgovor kratek in jedernat si pa jezična danes Jaz pa lena, ampak nekaj sem pa vseeno naredila, nekaj pa tetica, k je bajto skidala meni jo je pa včeraj, tako da mi ni rablo nič delat, ne včeri ne danes. ja danes mi jezik nekam dobro teče, ma ne vem zakajjjjj verjetno se mi delat ne da, pa pol bi čvekala...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 14:00:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz sem tut tko kot ti, princ pa pančka, čeprav ne bo več dolgo, ob 11h je jedel in to bolj dietno, tko da pričakujem ekšn vsak čas, pol si bom pa "skuhala" in potem bo že čas da greva po carico
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 14:07:26
|
|
|
|
pina-1
|
Na tudi spi, tako da nabere energijo za popoldansko norenje. Pri nas pa dež pada in je prov grdo vreme, ki ga bomo spet zabili v bajti. In ne bo več nič lepo pospravljeno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 14:38:41
|
|
|
|
Stipe air force
|
"Kako ste kaj v Kranju?", "Bomba, stari!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 14:42:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Na tudi spi, tako da nabere energijo za popoldansko norenje. Pri nas pa dež pada in je prov grdo vreme, ki ga bomo spet zabili v bajti. In ne bo več nič lepo pospravljeno A ti si doma
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 14:56:38
|
|
|
|
itata
|
jakobu so jo pa v vrtcu dajale oziroma jo je hotel imet, pa je pol težil še doma za dudo ene 2 tedna, pol ko je bila uvajalna kriza vrtca mimo, je pa tudi dudo čez dan spet pozabil. pa sem tudi v vrtcu preverila pa je rekla, da se mogoče dopoldne 1x spomni nanjo in jo ima par minut, pol pa spet odloži. tko da ni panike.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 16:07:46
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force "Kako ste kaj v Kranju?", "Bomba, stari!"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 16:50:08
|
|
|
|
Februarka08
|
> Tarzan je celo zivljenje zivel v dzungli in ni imel pojma o seksu. > Jane se je odlocila, da mu to obrazlozi zelo simbolicno, kot otroku: > > - Tarzan, to kar tebi visi med nogami je kot cunjica. A to, kar je med > mojimi nogami, je pa kot pralni stroj. Torej moras ti svojo cunjico oprati > v mojem pralnem stroju. > > Naslednjih pet noci je Tarzan pral svojo cunjo kar brez predaha. > Ko je ze precej izmucena Jane uspela priti do sape, mu rece: > > - Tarzan, poslusaj me. ... Prevec peres ti svojo cunjo. Izpral je boš . > Moras malce redkeje, nekako na tri do stiri dni. > > Tarzan jo poslusa in naslednji mesec Jane ni niti povohal. > Jane, ze malce iznervirana, vprasa Tarzana: > > - Tarzan, kaj ti je? Zakaj ze cel mesec nisi opral svoje cunjice v > mojem pralnem stroju? > > Tarzan ji ves vesel in srecen pove: > > - Tarzan naucil prati na roke!!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 5.11.2009 21:28:25
|
|
|
|
bamby
|
čer! februarka, imaš zelo lepega ! Glede odvajanja od dude. Jaz moram povedat, da pri nas še vedno vztrajamo, da dude ni, da jo je muca odnesla in pojedla. Na moje veliko presenečenje ona v to kar verjame in tudi skuša razumeti, da dude pač ni več. Jo pa veliko krat omenja in govori "ni, ni dude" . Jih je pa v vrtcu 2x ugrela, da so ji jo dali za zaspat. Pol sem jim pa povedala, da jo je pri nas muca odnesla in so ugotovili, da mora tudi k njim ta muca priti . Jaz mislim, da smo se jo rešili za večno. je pa res, da ko se lotiš odvajanja od dude, mora biti kar totalen odklop, ker to da jo enkrat daš, drugič ne ne rešiš ničesar.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 8:09:27
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. obožujem jutranji trimček od doma do vrtca in do varuške in v službo po dežju. me že glava boli. vreme je pa itak za v krko skočit. glede dude....žani sem bla jaz duda do 15 mesecev, do takrat sva se dojile za zaspat, zdej smo pa itak brez, ker dude ni nikol sprejela. sej zdej je fajn, prej je blo pa za znoret. in sicer? kako kaj?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 6.11.2009 8:52:39
|
|
|
|
ella79
|
jutro pri nas pa še imamo dudo za spat, čez dan jo ubistvu nikol ni imela. Bo pa treba počasi črtat najboljš da jo enmu dojenčku nesemo vreme je pa čist za doma na kavču bit
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......