|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
3.11.2009 7:18:43   
blaža
jutro!

tle sneži. evo samo to sem hotle povedat, pa vas z 2. strani zvlečt. šibam, ki smo pozni.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
3.11.2009 9:38:06   
MetiLu
Jutro!
Vreme je obupno... še dobr, da imam tako blizu šiht user posted image   spali smo super, še kakšne pol leta takega spanja, pa bom mogoče že nekaj notri prinesla za nazaj user posted image  Dones bo pa treba po skibucke za Janeza ... pa zimske gume moram nabavit ...

Grem na kavo... naj vam delovni del dneva hitro mine user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
3.11.2009 9:40:57   
itata
evo pri nas se vse počasi obrača na boljeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
3.11.2009 10:14:01   
Februarka08
Dan.

Evo, mi smo sami, možek je šel na šiht, je blo zjutraj treba vse na brzino, ampak je nekako zlaufalo... se bomo itak še navadli in bo to teklo kot urcauser posted image

Je pa mali frajer danes spal 6 ur v kosuuser posted image tako da sem se mal naspala, zize so ble pa potem tud take kot bombe in me je prav fajn bolelo ko je vlekeluser posted image ampak potem pa tako olajšanje da je kajuser posted image

Dolenjka, moj je šel tud včeraj v Hoferja, so se baje grebli za kombinezone in škorenjčkeuser posted image je vzel modrega, ker drugih barv ni blo naše številke, pa saj ni važno, bo upam še za Blaža. Pa še tiste škorenjčke je dobil, tud zadnjo številko, ker so si jih kar podajali med sabo... groza, kaj takegauser posted image user posted image

Mam še mal tišine, grem se mal zrelaksirat in popit en ogaben čaj za dojenjeuser posted image ampak vse za to, da bo mlekecuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
3.11.2009 11:37:15   
Neni13
Ojla punce,

vidim, da vam na polno dogaja. user posted image
Kar se tiče Hoferja, jaz sem enkrat odšla ene trenirke iskat in sem bila tam ob 08.10. Pa kaj ste nori, folk se je prerival okol tistih škatel... sem se kr obrnala in rekla opa miško, tole se pa jaz s trebuhom ne grem.. od takrat me take akcije sploh ne ganeje, ker dajo samo nekaj škatl, tolk da folk pritegnejo..
Danes imam Marka doma, je ponoč zakuhal, mogu je imet vročino, a mu nisem izmerila,dala sem mu Calpol.. Zjutraj kot da mu nič ni. Že od 6 zjutraj mi nori po stanovanju, poln energije, mogoče je pa zob!?
Bomo videli kaka bo ta noč.
Drugače sem pa že v 37 tednu. Tale druga nosečnost pa mineva ko šus. Cotke sem si že uspela zložit. Moram si še nabavit tisto oblogo za okrog posteljice. A ve katera za kako trgovino, kjer ne stane posteljnina po 70 ali 120 EUR?
Posteljnin imam malo morje,ampak obloge pa nimam več.
Februarka in dolenjka kmalu se vama bom pridružila.user posted image  Sicer pa ne vem ali imamo user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
3.11.2009 11:44:05   
dolenjka
Neni, jaz sem ful fajn in visoko oblogo za Maksa kupila v Odeji (imajo tudi v BC njihove stvari) za 29 EUR in je super, prav žal mi je, da pri T nisem vedela zanjo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
3.11.2009 11:49:28   
dolenjka
Drugače pa dober dan user posted image

Smo imeli fajn noč, lepo pančkali, jedli ob 1h, ob 4.30 je bil pa zgleda žejn, ker je samo 3 potegnil in spal do 7h user posted image

Včeraj smo bili s Taro privič pri zobozdravniku pedontologu in sem čist navdušena nad pristopom user posted image user posted image user posted image Nobenega posiljevanja, mi3 je Maksom smo šli notri in nam je malo povedala o negi in ... T se je pa igrala v igralnici in pol se je šla asistentka z njo igrat in jo z avtomobilčkom notri pripeljala, pol sta vse v ordinaciji pregledali, risal in barvali...... seveda ji je zobke tudi pogledala potem, mal je bila huda ampak ne dolgo, ker je kmalu dobila nagrado in T je tut pozabila. Je lepo dala vsaki tetici papa in lupčka user posted image
Pa za Maksa smo tudi že ščetko dobili user posted image V glavnem sem zelo zadovoljna da sem se končno sama angažirala, ker če čakam kdaj bo v našem ZD kaj, bo že kak črviček kje, tko da bomo zdaj kar redno hodili, naslednjič čez 1 mesec, da vidi, če smo kaj oblog uspeli odstraniti (bomo zdaj začeli zobno pasto uporabljati) in potem bomo hodili samo na kontrole user posted image

Februarka, jaz sem za T vzela roza in rjav kombinezonček, da bo še za Maksa potem naslednje leto, čeveljčkov pa ne, ker je plastika user posted image Pa ne pozabi vsaj 3 šalice čaja spiti, pa sladkaj si ga, da ti bo boljši user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
3.11.2009 12:39:45   
Neni13
Dolenjka hvala, bom šla še ta teden pogledat v njihovo trgovino. :)
Pa še nekaj bi te vprašala, vem da ste hodile v Laško na bioresonanco, a je kaj pomagalo? Mi imamo alergijo na jajca..

Februarka glede dojenja, pač dodaš malo po flaški. Kolk sem se jaz prematrala pri prvem glede dojenja.. Zdaj pa, kolk bo šlo bo šlo, drugače pa AM. Spoznala sem, da je bolj pomembno da je mamica psihično ok, pa tudi če otrok dobiva dodatek, kot pa da je mamica tik pred živčnim zlomom.. ni zdravo za nikogar..

< Sporočilo je popravil Neni13 -- 3.11.2009 12:40:30 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
3.11.2009 12:57:18   
Februarka08
Dolenjka, ja saj niso ne vem kaj tisti čevljiuser posted image ampak za silo bojo, itak mormo še kakšne boljše kupit... se mi zdi, da ji non stop samo čevlje kupujemouser posted image user posted image user posted image ravno si delam čaj, pomoje bom res mal cukra not vrglauser posted image

Neni, kdaj maš že ti rok? Še malo, a ne?user posted image user posted image In ja, se podpišem pod tvoje besedeuser posted image

Evo, otroka spita, no za mlajšega še nisem 100%, si ga ne upam it pogledatuser posted image ampak vse kaže da bo. Tako da grem jaz tud mal na kavč noge spočit...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
3.11.2009 13:08:34   
dolenjka
Neni, seveda je pomagalo user posted image user posted image user posted image In potem smo fasali še alergijo na obe vrsti rib, pa smo tudi to poštimali na isti način user posted image user posted image user posted image Jaz sem se res potrudila, ker si nočem očitat, da nisem vsega naredila da to čim prej odpravim...nikoli ne veš kakšne "posledice" so lahko kasneje, predvsem s puberteto user posted image Mi ni žal, da sem bila striktna pri dojenju in se držala diete, hkrati pa tudi Taro user posted image

Februarka, od česa user posted image te pa noge bolijo, da jih moraš spočit user posted image user posted image user posted image user posted image
in valda da cukraj, zakaj pa ne bi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
3.11.2009 13:12:33   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka, od česa user posted image te pa noge bolijo, da jih moraš spočit user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

cukran je pa res boljšiuser posted image nobene stvari ne cukram in mi tud na pamet ni padlo da bi siuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
3.11.2009 13:17:45   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image

cukran je pa res boljšiuser posted image nobene stvari ne cukram in mi tud na pamet ni padlo da bi siuser posted image user posted image

samo vprašala sem, ker sem mislila da stoje dojiš user posted image user posted image user posted image

No no, kar cukraj, sej rabiš tut enerđi za svoja dva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3587
3.11.2009 13:39:55   
lillchy123
dolenjka, kje in kakšno pasto za zobke si pa kupila? ker jaz jo iščem, pa še nisem najdla za take male čmrlje?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
3.11.2009 13:57:39   
MetiLu
oj, čist na hitro:

http://www.lekarnar.com/izdelki/nenedent-baby-zobna-pasta-s-scetko mi uporabljamo tole, nastavka ne, imamo kar curaprox zobno krtačko in si pridno umivamo zobke user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
3.11.2009 14:50:12   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dolenjka, kje in kakšno pasto za zobke si pa kupila? ker jaz jo iščem, pa še nisem najdla za take male čmrlje?

sori, smo se futral user posted image

Nič še nisem kupila, ker smo bili včeraj zvečer pri zobarju. Konec tedna grem v nabavo v Muller, pa bom kupila pasto. Naročeno mi je bilo, da mora imeti fluor, ker ga v SLO v zemlji ni, tako ga user posted image posledično nikjer ne morejo dobiti s hrano, potrebujejo ga pa za razvoj. Po defoltu mora imeti vsaj 500 (ne vem česa) fluora otroška pasta, mi pa moramo imeti 750 zaradi oblogic. Pa naročeno mi je bilo, naj pogledam da ima čim manj sladila notri (baje je v vsaki umetno sladilo, ki da prijeten okus) user posted image
Priporočena ščetka pa je tale http://www.oralb.com/si/products/product.asp?tid=products&sub=manual&cid=manual&pid=424months in to kar št 1, do 4. leta user posted image In ravno to sem ji zadnjič kupila, kot bi vedela user posted image user posted image user posted image

Mi2 pa uporabljava Curaprox user posted image , ampak je tista oralova za user posted image beje boljša, ker ima gumijasto zaščito da ne pride do morebitnih poškodb in ima večjo površino, posledično pa je več možnosti, da so res vse površine očiščene, tudi če user posted image mal po svoje z glavo otresa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3590
3.11.2009 14:53:04   
dolenjka
moram tole prečekirat http://www.oralb.com/si/products/toothpasterinse/

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
3.11.2009 15:21:37   
dolenjka
Ravnokar sem prebrala en členek iz priloge Ona, ki sem ga dobila včeraj in je kar zanimiv. Vam bom zvečer pretipkala nekaj na temo fluora in nege zobk user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
3.11.2009 17:57:22   
bamby
Dan in čer (bo še boljše, ker je že nekaj časa tema user posted image )!

Tudi naš konec je pobelil sneg user posted image . Ga je bilo pa premalo za kakršnekoli zimske radosti.

Glede umivanja zobkov: naša madam je tako svojeglava, da hoče le sama krtačit zobke, meni pa ne pusti blizu. Prav na brzino, če mi uspe, da jih sprva malo pokrtačim, pol jih pa ne pusti več in hoče krtačko v svoje roke. Tako da vem že vnaprej, da so umiti bolj tako user posted image user posted image . Ji pa zmerom dam malenkost otroške zobne paste, pa bolj zaradi okusa, kot da bi imela kakšno funkcionalnost, ker jo itak vso posrka. Ravno zato je ne dajem veliko.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
3.11.2009 18:42:53   
Blacky*
čer,

mi smo imeli danes pregled dobili pohvale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , napredek je viden user posted image ... le tako naprej user posted image user posted image user posted image

sem pa vedela lilči in lukca... sta pičila mimo mene na križišču pri Žalah

uživajte... grem se malo igrat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
3.11.2009 19:02:47   
blaža
user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo! super, da maste dobre rezultate in da se stanje izboljšuje!!!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
3.11.2009 21:17:15   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

mi smo imeli danes pregled dobili pohvale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , napredek je viden user posted image ... le tako naprej user posted image user posted image user posted image

aaa , zato smo se srečali :))) bravo bravo, čeprou sem vedela, da boste vse poštimal :)

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
3.11.2009 21:21:24   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

čer,

aaa , zato smo se srečali :))) bravo bravo, čeprou sem vedela, da boste vse poštimal :)

jaaaa, zato smo se srečali user posted image user posted image user posted image

hvala hvala obema za čestitke

Neposredna povezava do sporočila: 3597
3.11.2009 21:47:41   
Stipe air force
Ceeeeeeeeeeeeer.... user posted image

Zgleda da gre Maks user posted image pocasi po stopinjah Carice... Namrec... vecernja idila se nam ze kar ponavlja... in sicer: Carica spi ze od 20ih user posted image in je ne bo pred sedmo zjutraj user posted image , Maks nahranjen in skopan spi ze eno uro... in ga pred eno zjutraj ne bo na plan.... user posted image .... Sefla pa tko lepo smrci na trosedu... user posted image user posted image user posted image ... jaz pa sviram kuruser posted image cu in bom zasmrcal okrog 1ih user posted image user posted image user posted image user posted image .... Vsem Februarckam in malckom... lahkooooooooo noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
3.11.2009 21:51:01   
Stipe air force
.... a ja, se en vic:

Došao muž kući i pita ženu: Gde su deca?
Žena kaže: Na engleskom.
Muž odgovara: OK, where are the children?

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
3.11.2009 21:58:21   
Stipe air force
lillchy, a se ne spis? user posted image user posted image .... Blaza in Pina itak ze od 19ih user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 3.11.2009 21:59:35 >

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......