|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
6.11.2009 10:53:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

a bo porodniška v petek? Ne bi bilo švoh, ker mamo krst pol v soboto...da se ne bomo čudno gledal v oštariji, k bojo račun prinesl.user posted image

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4426
6.11.2009 11:01:44   
Anonimen
o, čveka, hvala za info. NIsem vedla, da majo tak prijazno stran.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
6.11.2009 11:04:36   
KatMat
pod kaj spada porodniska??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
6.11.2009 11:07:32   
Anonimen
starševsko nadomestilo

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4429
6.11.2009 11:09:53   
Anonimen

Hja..država si ne upa met preveč nezadovoljnih zaposlenih, ker pol bo pa folk res mislu, da je kriza., da še država ne more svojih ljudi plačat...samo je res bedno v zasebnem sektorju, ker folk res čara s tem denarejm, da lahko živi. Šit je...folk dela, pa ništa od toga. Vse je čist v malori res.

ja glih tako, pol se pa jezijo k bi rad sintikat dvignu minimalne plače!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4430
6.11.2009 11:11:25   
Anonimen

o, čveka, hvala za info. NIsem vedla, da majo tak prijazno stran.

ja ni kej zato smo pa tukiuser posted image sam ti moram priznat da sem tud jz šele pred kratkim opazila da imajo to stran user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
6.11.2009 11:12:18   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano user posted image (majana in take stvari)user posted image

No za kavo bo pomojm še...user posted image

jaz pa maja in take stvariuser posted image user posted image

ma dam jst za tisto kavo! Kati, bo že.... maja pa te stvari user posted image

čveka, sem po parih letih ugotovila, da ne glede na to kolko imamo, tolko zapravimo in vsak mesec komej sfuramo. Pri nama je tko, da ni neke fiksne plače ampak imava tolko kokr zasluživa.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
6.11.2009 11:13:15   
BBAJA
Oj!
Vidm,da ste pr dnarju,pa že tako je en žalosten danuser posted image user posted image user posted image .Kokrkol obrneš smo v user posted image .Ampak se ne smemo dat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
6.11.2009 11:14:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Oj!
Vidm,da ste pr dnarju,pa že tako je en žalosten danuser posted image user posted image user posted image .Kokrkol obrneš smo v user posted image .Ampak se ne smemo dat!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
6.11.2009 11:14:54   
Leela
nati45 super, da si se javla.user posted image

cveka večalimanj smo vsi v istem zosu. Teb se samo zdi, da samo kupujemo, ker enkrat ena nekaj napiše enkrat pa druga pa zgleda velik. jaz sem zase nazadne kupila eno mikico polet, ene par gat in zdaj za pozim čevlje. Za tavelzga tud ene 3 spodnje trenirke, nekaj imam sposojen, za tamalga pa ene par drobnarij. Ostalo pa hrana, plenice in stroški. Saj zadnjič si napisala, da ste se vsi oblekli. Tudi to je ena velika investicija user posted image . Za Tima pa kupi eno bakugan kroglico za miklavža in bo ful vesel, pa še ni tolk draga.
Sem isto zakreditirana, glede nato da zaradi službe ponoči tudi ne spim sem pa glih za glih plačena, daleč od dobrga. Moj bo dobil pa z novo reorganizacijo v javni upravi, ker šparajo, za isto delo 15% nižjo plačo. pa tudi nima visoke.

zdaj grem pa krompir kuhat.
Filipa že tri dni nekaj matra, lahko da je od goste hrane user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
6.11.2009 11:15:13   
Anonimen
eh...je problem menedžerjem zmanjšat svoje jurčke, to je...ma...bo pa folk skoz štrajku, pol pa bojo vidli, kaj se jim splača. Samo bi morala bit konkretna vseslovenska pobuna-kar je po moje težko verjetno...čeprav ajde, zdaj nekaj čarajo za petek, 13. Upam, da bojo kaj sčarali. Enim bi 100 eur višji minmalc zelo olepšal življenje. Samo bo to težko doseč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
6.11.2009 11:15:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano user posted image (majana in take stvari)user posted image

No za kavo bo pomojm še...user posted image

jaz pa maja in take stvariuser posted image user posted image

ma dam jst za tisto kavo! Kati, bo že.... maja pa te stvari user posted image

čveka, sem po parih letih ugotovila, da ne glede na to kolko imamo, tolko zapravimo in vsak mesec komej sfuramo. Pri nama je tko, da ni neke fiksne plače ampak imava tolko kokr zasluživa.

ja sej to vem user posted image sam me jezi k si ne morem nič prvoštuser posted image , k ne morem otrokom nudit tistega kar si želita sploh tavečjemuuser posted image mah BZ sej bo boljš sam ne vem kdaj...............

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4437
6.11.2009 11:18:00   
KatMat
grem se mal z tamalo igrat...se beremo kasneje

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
6.11.2009 11:18:38   
Anonimen

Ampak se ne smemo dat!user posted image user posted image user posted image

res jeuser posted image

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4439
6.11.2009 11:18:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

nati45 super, da si se javla.user posted image

cveka večalimanj smo vsi v istem zosu. Teb se samo zdi, da samo kupujemo, ker enkrat ena nekaj napiše enkrat pa druga pa zgleda velik. jaz sem zase nazadne kupila eno mikico polet, ene par gat in zdaj za pozim čevlje. Za tavelzga tud ene 3 spodnje trenirke, nekaj imam sposojen, za tamalga pa ene par drobnarij. Ostalo pa hrana, plenice in stroški. Saj zadnjič si napisala, da ste se vsi oblekli. Tudi to je ena velika investicija user posted image . Za Tima pa kupi eno bakugan kroglico za miklavža in bo ful vesel, pa še ni tolk draga.
Sem isto zakreditirana, glede nato da zaradi službe ponoči tudi ne spim sem pa glih za glih plačena, daleč od dobrga. Moj bo dobil pa z novo reorganizacijo v javni upravi, ker šparajo, za isto delo 15% nižjo plačo. pa tudi nima visoke.

zdaj grem pa krompir kuhat.
Filipa že tri dni nekaj matra, lahko da je od goste hrane user posted image

ja sam tisti denar je bil na žalost od kredita zato smo se lahko malo oblekliuser posted image user posted image   mah sej bo danes je pač tak dan k se mal sama seb smilimuser posted image user posted image

kje se to dobi in sploh kaj je touser posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4440
6.11.2009 11:21:46   
Anonimen

Oj!

maš provuser posted image

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
6.11.2009 11:24:19   
Anonimen
čveka, pride tak dan, nimaš kaj, ti kar pojamrajuser posted image

http://www.mimovrste.com/artikel/1390475736/bakugan-bakutin

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4442
6.11.2009 11:27:18   
Anonimen

čveka, pride tak dan, nimaš kaj, ti kar pojamrajuser posted image

http://www.mimovrste.com/artikel/1390475736/bakugan-bakutin

sej to ma pol vrtca v logatcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah ne vem, mogoče mu bom kupila avto na delinca k si ga želi, je pa tud taka cena kt je to! ma bomo videl, če bo kaj ustal!?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
6.11.2009 11:29:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako lep post sem napisala, a mi ga ni sprejelo!!!!
pa tako malo časa imam danes,... sem vas bolj na hitro prebrala;

cveka, user posted image saj bo!
tudi midva nimava velikih plač, imava kredit (za majhno stanovanje), zdaj morava kupiti avto... pa še vsak dan mlajša svauser posted image ; imava pa 2 čudovita otročka!!!
priznam, če bi znala delati z denarjem, bi bila lahko vsak dan finančno zadovoljna, a se bom morala še naučiti kako in kajuser posted image ... na srečo sem se v življenju naučila, da nisem materialno obremenjena. je pa hudo, ker bo Oskar kmalu v teh letih, ko se bodo materialne dobrine dotaknile njegovih želja.

BtW, ko smo že pri financah: končno sva se premaknila in se odločila, da kupiva avto. fiat stillo karavan. ima katera izkušnje s tem? moja odločitev je bil sicer ford focus karavan, a moj je fiatljubec in pravi, da bo samo vzdrževanje cenejše.
ja, saj vem, da ne paše to zraven, a avto pa moramo imeti, da se bomo lahko kam peljali. sva se včeraj z Oskarjem ustavila pri pontiacu in je bil totalno navdušen nad njim... bi kar poceni prišla čez, če bi poslušala svojega sina, samo kakšno vzdrževanje bi pa naneslouser posted image user posted image .

tubby, user posted image ti kar pojdi na pogreb in se tam zjokaj! (nihče te ne bo gledal čudno, še kdo bo jokal s teboj) z jokom se posloviš in z jokom preženeš tesnobo, ki te stiska. in danes je še primeren dan za jok!
mine pa... ne. jaz še vedno kdaj pojokam za svojo babico in še vedno me stisne, ko obiščem njen grob. to so osebe, ki se ti vtisnejo v spomin...
AMPAK še vedno se kdaj nasmejem, kot da bi bila zraven mene ali ko se spomnim na kakšno situacijo povezano z njo...
pa saj, če verjameš, je še vedno nekje, če ne drugega v tebi!

zdaj pa moram opraviti še kakšno drugo "malenkost" v tem dnevu. lepo se imejte.

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4444
6.11.2009 11:30:57   
maja1488
Čveka, vem da je težko, ampak verjemi, da mu bo v življenju dosti boljše, ker bo vedu, da ne more imet vsega kar bi rad. Noben ne more otroku nuit vsega kar hočejo, ker si želijo preveč. Nimajo predstave o denarju, sploh pa vidim, da stvari, ki si jih ful želi, čez par dni niso več aktualne in si že želi neki novega. Sploh zdaj v tem času, ko so same reklame. Najbolj je srečna, ko gremo skupaj na sprehod al pa ko kaj ustvarjamo vsi skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
6.11.2009 11:32:28   
FLASK_A
flaska upam da je ta poušter vredu  ker sm ga jaz zadnjič kupila v mani pa mi je žal.

Zakaj ti je žal? A misliš onega iz pire?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
6.11.2009 11:32:56   
Anonimen
ja moja sončka mi polepšata dan, sam sinko je star 4 leta in me vedno stisne pri srcu k mu rečem da ne bomo nečesa kupili k si želiuser posted image to ful boli k moraš svojemu otroku odtrgat veselje do nečesauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
6.11.2009 11:35:00   
Anonimen

Čveka, vem da je težko, ampak verjemi, da mu bo v življenju dosti boljše, ker bo vedu, da ne more imet vsega kar bi rad. Noben ne more otroku nuit vsega kar hočejo, ker si želijo preveč. Nimajo predstave o denarju, sploh pa vidim, da stvari, ki si jih ful želi, čez par dni niso več aktualne in si že želi neki novega. Sploh zdaj v tem času, ko so same reklame. Najbolj je srečna, ko gremo skupaj na sprehod al pa ko kaj ustvarjamo vsi skupaj.

ja sam boli pa vseeno, sej to vem da otrok si ne bo zapolnil kaj si mu kupil ampak si bo zabolnil kaj si z njim počel....

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
6.11.2009 11:35:35   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ja moja sončka mi polepšata dan, sam sinko je star 4 leta in me vedno stisne pri srcu k mu rečem da ne bomo nečesa kupili k si želiuser posted image to ful boli k moraš svojemu otroku odtrgat veselje do nečesauser posted image

PA saj veš kolko časa pri takih malih traja to veselje. Jaz vidim pri moji. Ene 3 mesece je skoz jokala za hama perlicami. Pa sem rekla, no če si jih tolko želi, bom pa že pobirala hudiča po celi bajti. Sem kupila, ta velik paket in une podloge, pa se je vsega skupaj igrala pol ure z njimi. Pol sem jih dala v predal in zdaj še ve ne, da jih je dobila.

Bo pa bolj znal cenit, ko bo nekaj dobil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
6.11.2009 11:38:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

PA saj veš kolko časa pri takih malih traja to veselje. Jaz vidim pri moji. Ene 3 mesece je skoz jokala za hama perlicami. Pa sem rekla, no če si jih tolko želi, bom pa že pobirala hudiča po celi bajti. Sem kupila, ta velik paket in une podloge, pa se je vsega skupaj igrala pol ure z njimi. Pol sem jih dala v predal in zdaj še ve ne, da jih je dobila.

Bo pa bolj znal cenit, ko bo nekaj dobil.

user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?