Anonimen
|
tako lep post sem napisala, a mi ga ni sprejelo!!!! pa tako malo časa imam danes,... sem vas bolj na hitro prebrala; cveka, saj bo! tudi midva nimava velikih plač, imava kredit (za majhno stanovanje), zdaj morava kupiti avto... pa še vsak dan mlajša sva ; imava pa 2 čudovita otročka!!! priznam, če bi znala delati z denarjem, bi bila lahko vsak dan finančno zadovoljna, a se bom morala še naučiti kako in kaj ... na srečo sem se v življenju naučila, da nisem materialno obremenjena. je pa hudo, ker bo Oskar kmalu v teh letih, ko se bodo materialne dobrine dotaknile njegovih želja. BtW, ko smo že pri financah: končno sva se premaknila in se odločila, da kupiva avto. fiat stillo karavan. ima katera izkušnje s tem? moja odločitev je bil sicer ford focus karavan, a moj je fiatljubec in pravi, da bo samo vzdrževanje cenejše. ja, saj vem, da ne paše to zraven, a avto pa moramo imeti, da se bomo lahko kam peljali. sva se včeraj z Oskarjem ustavila pri pontiacu in je bil totalno navdušen nad njim... bi kar poceni prišla čez, če bi poslušala svojega sina, samo kakšno vzdrževanje bi pa naneslo . tubby, ti kar pojdi na pogreb in se tam zjokaj! (nihče te ne bo gledal čudno, še kdo bo jokal s teboj) z jokom se posloviš in z jokom preženeš tesnobo, ki te stiska. in danes je še primeren dan za jok! mine pa... ne. jaz še vedno kdaj pojokam za svojo babico in še vedno me stisne, ko obiščem njen grob. to so osebe, ki se ti vtisnejo v spomin... AMPAK še vedno se kdaj nasmejem, kot da bi bila zraven mene ali ko se spomnim na kakšno situacijo povezano z njo... pa saj, če verjameš, je še vedno nekje, če ne drugega v tebi! zdaj pa moram opraviti še kakšno drugo "malenkost" v tem dnevu. lepo se imejte.
|