|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
6.11.2009 9:28:14   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

maja, glej kakega user posted image si zdej nardila! A ni dost da zunej lije, pa še dudi joka. user posted image

ne sej ne hecam se user posted image user posted image user posted image
Ko sm jaz tuki gor sm vedno dobre volje user posted image

Ja če smo pa fejst... Dooooh user posted image

Mojga pa še kr ni domov... Je šou k zdravniku pa odnest daljinc za stolp nazaj. So kao naročil novga, istga, a mu pol funkcij manjka user posted image Po moje se mal krega zdej tam. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
6.11.2009 9:28:55   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

maja, glej kakega user posted image si zdej nardila! A ni dost da zunej lije, pa še dudi joka. user posted image

se iskreno...iz dna srca opravičujem vsem prizadetim

ma dej user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
6.11.2009 9:29:10   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Maana, ne se hecat.Če kej sovražim, so to štacune. Že po difoltu. Kaj šele nagužvane štacuneuser posted image
Maja, kaj se režiš. Groza- še do spalnice nisem prišla. Bohve kaj me še vse čakauser posted image user posted image user posted image

Gle, v LJ sta najmanj obljudena na Rudniku pa na Vrhovcih. Tako da tam sigurno ne bo take gneče kot drugje.
Tiste filmčke pa kar lepo v kanto, sej itak ne ve več da jih ma. user posted image

O, ti si kolegica user posted image Itak da grem na Rudnik- tam sem zdaj po srcu domauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
6.11.2009 9:29:29   
majana79

majana, ti pa s tem valarjam pejdi raje piškote delat, ne pa da tle mahaš

Če čem! user posted image (sej veš da se jst tut hecam, a ne de?)

Moj otrok se je zbudil, je celo spal malenkost več kot pol ure. Grem vržt uč

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
6.11.2009 9:31:00   
Dudica1
flaska bo zdej vsak dan v šopingu na rudniku user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
6.11.2009 9:31:19   
tubby

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Punce moje kako naj se pomirim?

Kar nervozna sem ko grem kmalu na pogreb... pa ne samo to še prej moram bit tam da mal stržem ljudi user posted image
Kar stiska me, pa še sama grem... sej tam bo tud mami... pa vseeno. si želim da je že mimo

O tubby...user posted image user posted image user posted image user posted image smo imeli mesec dni nazaj en pogreb...te popolnoma razumem. Sej bo, počasi....za vedno ti bodo ostali lepi spomini in kar mene najbolj fascinira (do zdaj mi noben tako bližnji ni umrl HB), misel na to osebo mi daje moč in energijo za naprej.

Drži se!

Ja hvala ti, druge me očitno kar ignorirajo?

No ja sej se tud sama probam zamotit s čim drugim, ampak bolj ko se bliža ura ko moram it težje mi je... Sej vem to je del življenja in to je treba dat čez čim prej da ostanejo samo lepi spomini.  Sej veš ta dež pa črnina... rajš bi bla doma s sončkom. Bom pohitela nazaj.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
6.11.2009 9:32:27   
PapuaNG
Midva mi bi se morala pa danes po plenice spravit, pa me sploh nima po takem dežju user posted image Bi rabla še neke druge zadeve iz milerja grrrr...mogoče pa popoldne al pa proti večeru malo poneha? Upajmo.,..mali pa že veselo spet tečnari na tleh. Se sploh ne zna več sam zabavat, odkar nima več igralneg centra (sem ga dala stran, ker ga sploh ni več uporabljal, sam zapletel se je v tiste loke, ko se je na trebuh valil). Neki časa še gre, pol pa jok. Se bo moral kar lepo spet navadit igrat z igračkami....malo joka še lahko prenesem (ob pomirjujoči muziki zraven user posted image ). 

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
6.11.2009 9:33:01   
Leela
kofetek v po: meni je vseeno za dan, svečke mi pa lahko prineseš. Pri nas so kraške lekarne.

tubby: user posted image  fajn bi bil kakšen persen, samo dojiš.

cveka: težak dan je ja.

dudi: jaz sem kupila za miklavža medo jaka. V DZS imajo s kartico piko popust na medo jaka in božič.

jaz sem včeraj vzela eno družabno igro v BC. So imeli 30% popust (samo je ful malo teh artiklov s popustom, ene 10user posted image )

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
6.11.2009 9:33:16   
Dudica1

Kar nervozna sem ko grem kmalu na pogreb... pa ne samo to še prej moram bit tam da mal stržem ljudi user posted image
Kar stiska me, pa še sama grem... sej tam bo tud mami... pa vseeno. si želim da je že mimo

O tubby...user posted image user posted image user posted image user posted image smo imeli mesec dni nazaj en pogreb...te popolnoma razumem. Sej bo, počasi....za vedno ti bodo ostali lepi spomini in kar mene najbolj fascinira (do zdaj mi noben tako bližnji ni umrl HB), misel na to osebo mi daje moč in energijo za naprej.

Drži se!

No ja sej se tud sama probam zamotit s čim drugim, ampak bolj ko se bliža ura ko moram it težje mi je... Sej vem to je del življenja in to je treba dat čez čim prej da ostanejo samo lepi spomini.  Sej veš ta dež pa črnina... rajš bi bla doma s sončkom. Bom pohitela nazaj.

Te nismo ignorirali ampak v navalu vseh postov je to tko user posted image user posted image user posted image

Vse bo ok MAJA mislim da je lepo napisala in se lahko samo podpišem!

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
6.11.2009 9:35:20   
FLASK_A

Drži se!

Tubby, ne ignoriramo... Ne vemo, kaj ti rečt... Nikoli še nisem bila v taki situaciji, si sploh ne predstavljam kako ti jeuser posted image user posted image Vsekakor se podpišem pod Majo in upam, da boš kmalu presegla žalost...user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
6.11.2009 9:35:29   
tubby
Leela ne dojim več, persen pa mi pri tem ne pomaga nič... vem
sem mogla nehat dojit zarad bolezni....

Moram se zbrat pa mi gre kar na jok pa ne vem a je to dobr al slabo...
sej ven je treba dat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
6.11.2009 9:36:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
Midva mi bi se morala pa danes po plenice spravit, pa me sploh nima po takem dežju user posted image Bi rabla še neke druge zadeve iz milerja grrrr...mogoče pa popoldne al pa proti večeru malo poneha?

ti kar počakej, so rekli da bo nehalo popoldan.user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
6.11.2009 9:37:56   
FLASK_A
Če ti gre na jok, jokaj. Saj si žalostna, zakaj to ne bi bilo dobro... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
6.11.2009 9:39:52   
petrazg
Jutro....

Sem vas brala zdajle... kako vam uspe v enem dnevu toliko strani naklofat...user posted image user posted image user posted image Res mi ni jasno...user posted image Vidim, da na veliko zapravljate, otročki vam nagajajo, možje so tako tako... ma če skupaj potegnem, vam je lepo user posted image

Tubby... danes se spomni na vse tiste lepe stvari, ki te spominjajo na prijateljico in bodi vesela, da si jo imela priložnost spoznati. Zanjo je pri njeni diagnozi bolje, da se je tako zgodilo, da ni preveč trpela zadnje dni... Drži se...

Flaska... to boste imeli hude ure danes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
6.11.2009 9:42:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

dudi: jaz sem kupila za miklavža medo jaka. V DZS imajo s kartico piko popust na medo jaka in božič.

jaz sem včeraj vzela eno družabno igro v BC. So imeli 30% popust (samo je ful malo teh artiklov s popustom, ene 10user posted image )

ma on bi rad harmonikouser posted image pa nisem 100% da mu bo potem še tako zanimiva al neuser posted image ...pa gledam kaj od lego duplo en osnovni paket...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.11.2009 9:43:10   
PapuaNG
tubby, sej ubistvu te z besedami težko kdo potolaži. Iskreno žalovanje in žalost sta del procesa prebolevanja, kateremu ne moreš ubežati, če si bil na osebo navezan in si jo imel rad. A tako pač je, ljudje umirajo, nekateri mnogo prezgodaj (spomnimo se samo male Zoje od Rubinuser posted image ), a tako je življenje, nažalost. In kot je rekla Maja-misel nanje in na lepe spomine z njimi nam dajejo moč in voljo za življenje, moč, da smo tudi sami boljši ljudje.Če se prav spomnim, je bila ta prijateljica (ali teta? mi je ušlo iz spomina) hudo bolna, zato je zanjo pravzaprav lažje sedaj, ko se ne matra več. Ona je našla svoj notranji mir.Zdaj je čas, da ga najdeš tudi ti. Pogreb je priložnost, da se poslovimo s pokojnikom. Pojdi se poslovit, a ne pozabi, da spomin živi naprej in v spominu bo vedno s teboj user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.11.2009 9:44:54   
Anonimen

Drži se!

jz nisem ignorerala, umes še pospravlamuser posted image

tubyy:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam besed, vem pa da je hudo, še vedno se spolnim pogreba ko mi je umrla teta oz. teta od mami, k mi je bila babica ki je nisem imela,še zdaj mi je hudo za njo pa čeprav je minilo že 17 letuser posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.11.2009 9:46:01   
tubby
Sej jo imam v zelo lepem spominu, zato jo tudi pogrešam...
Obljubim da bom jutri že bolj vesela in nasmejana in z vami čvekala

zdaj pa se grem počasi pripravit... saj veste na pogrebih se tista žalost samo stopnjuje...

bom se poiskusila pomirit.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.11.2009 9:47:04   
KatMat
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.11.2009 9:47:15   
majana79

Drži se!

tubby, žal nimam pametnega nasveta, ker nisem bila v taki situaciji, pa sem potem rajši tiho...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
6.11.2009 9:49:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Flaska... to boste imeli hude ure danes user posted image user posted image user posted image

Eh, pa sej tam same neumnosti vidi, nobene škode ne bouser posted image

Tubby, saj bouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.11.2009 9:50:27   
eelyy
jutro!

smo spali do 9h....se je Tian zbudil le zaradi kašlja bi pomoje še spal. sem vas res nahitro prebrala....ste tok strani napisaleuser posted image
sem prej malo prezračla in sem zdaj prižgala radjatore!

maja: a te svečke se samo v gorišlih lekarnah dobijouser posted image ....verjetno imajo podobne svečke al pa kej za 6 mes. fantka tud v lekarnah!bom danes prašala,ker sirupa naj nebi dajali!

dudi: morem it potem po novalac v lekarno in me zanima,kako je stem uvajanjem v 2,ko si zadnič napisala da Maju že daješ(mislim ali povzroča krče ali kaj takega).Tian še ni star 6 mesc. ampak mu bam kar začela dajati ker je ga 1 nenasiti.....koliko žličk nej dam 2(ko uvajam)???

tuby:
kako nej te potolažim,res nebomo vsi večno živeli,kot je napisala flaska,še res bolje da se je to zgodilo kot pa da je še bolj trpela in se mučila......sej bo***user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.11.2009 9:51:15   
KatMat
user posted image

tubby

< Sporočilo je popravil KatMat -- 6.11.2009 9:52:00 >

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.11.2009 9:51:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

cveka: težak dan je ja.

prov orenk težak dan, bi kar tolkla, sploh pa moža pa ni nič kriv, sam tojk je kriv da je pršu slabe volje iz službe, pol je mogu it pa nazaj pa še vedno ne ve kdaj drug teden dela, user posted image user posted image user posted image user posted image mater me to jezi k v naprej ne vem kako in kaj se zorganiziratuser posted image drugače bi mogu delat zjutraj pa še zdaj ne vem al gre v nočno al popoldne al.....user posted image user posted image user posted image uglavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tej njegovi šefi!!!!!!!!!

me pa neki zanima čist tko k jz z to porodniško ne morem nič kupit, kako lahko z 500€ plače oz porodniške lahko kupujete stvari cel mesec,(cujne), k jz ne morem oz. ne smem če hočemo preživet mesec????

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
6.11.2009 9:52:43   
Anonimen

Sej jo imam v zelo lepem spominu, zato jo tudi pogrešam...
Obljubim da bom jutri že bolj vesela in nasmejana in z vami čvekala

zdaj pa se grem počasi pripravit... saj veste na pogrebih se tista žalost samo stopnjuje...

bom se poiskusila pomirit.

poskusi se umerit, al se pa zjokaj, to pomagauser posted image

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.