Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:11:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O lidl....bom Maši kupila puzzle za Miklavža. So ful poceni. A gremo potem v četrtek v Postojno? Blue bo pred vrati stala od sedmih, pol pa še me pricapljamo. Kaj pravte?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:13:05
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O lidl....bom Maši kupila puzzle za Miklavža. So ful poceni. A gremo potem v četrtek v Postojno? Blue bo pred vrati stala od sedmih, pol pa še me pricapljamo. Kaj pravte? Kaj se režiš? A prideš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:14:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O lidl....bom Maši kupila puzzle za Miklavža. So ful poceni. A gremo potem v četrtek v Postojno? Blue bo pred vrati stala od sedmih, pol pa še me pricapljamo. Kaj pravte? Kaj se režiš? A prideš? če bo tako vreme zihr ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:16:38
|
|
|
|
zoja10
|
jaz pridem takoj ko ustanemo,..včasih je to že ob 8 včasih pa ob 10... torej jaz sem za četrtek it is K.tja kaj pa kupuješ? al je skrivnost
< Sporočilo je popravil zoja10 -- 6.11.2009 12:17:15 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:20:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 jaz pridem takoj ko ustanemo,..včasih je to že ob 8 včasih pa ob 10... torej jaz sem za četrtek it is K.tja kaj pa kupuješ? al je skrivnost jz vam še sporočim.. bom vidla kok bom razpoložena kej glede vremena...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:26:22
|
|
|
|
Dudica1
|
katmat je rekla pa petek...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 eely mislm da si ti postala vodilna čistačica kar se nas forumk tiče... še cveko si premagala.. je priden tijanček da mami lahko vse zglanca jaz Taji za novo leto in praznike nebom kupla nič ker se sploh ne zaveda,.. BZ... tko ma vsega preveč.... zase pa če si kaj kupim sm pršla do ugotovitve da tko nikamor ne grem,.. .. še takrat ko grem oblečem eno in isto bučman... joj sem že na drugem mestu moram spet vsak dan glancat da bom spet na prvem mestu eeeehhhhhhh se mi ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat je rekla pa petek... zakaj pa ne v logatcu????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:31:15
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat je rekla pa petek... zakaj pa ne v logatcu???? ja sej jaz sm rekla včeri da se dejmo v logatcu dobit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela k.tja midva imava fiat stilo karavan, sicer sva rablenga vzela je pa zelo lep. najprej ga je imel en mehankar, potem pa župnik. B. je zelo zadovoljen. Malo poglej na fiat forumu. Polet sta bila z Lukatom na Fiat pikniku. Ima pa zadnje čase fiat boljše avte kot par let nazaj, mislim, da sta bila bravo in brava bolj slaba. My dream car je pa multipla. sem čudna ja. prav nič... tudi meni je všečen
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:35:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat je rekla pa petek... zakaj pa ne v logatcu???? ok, kaj sem zdej zamudla?? A se ne dobimo na navadnem čveku tko k ponavad??? a se dobimo na kosilu al kako??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:38:25
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat je rekla pa petek... zakaj pa ne v logatcu???? ok, kaj sem zdej zamudla?? A se ne dobimo na navadnem čveku tko k ponavad??? a se dobimo na kosilu al kako?? ne ŠE na večerji,na navadni kavi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:38:43
|
|
|
|
lake
|
Pa sej niste normalne . Od zjutri sm vas komej prebrala. Taja noče spat, je do zdej spala dvakrat po 10 minut. Tubby Ni besed ki bi te potolažile, vem kako se počutiš, sm zgubila v roku dveh let oba dedka, in eno babico, in še vedno jokam ob spominih na njih, sploh ob kakši glasbi ki smo jo slupaj poslušali. Denar Tud midva mava kredit za avto, pa še zimski vrt sva letos delala, tko da sva tud večalmanj na nuli vsak ,mesec, samo Taji je vseeno treba kej kupt, pa kavicam se tud ne odpovem, seb pa ne vem kdaj sm nazadnje kej kupla. Avto Mava Kio, pa je ne zamenjam, ker je super avto, pa še 7 let garancije ma. V četrtek mamo plavanje tko da odpade srečanje, če pa se v petek zmenmo v Logatcu, ki je bližje pa zihr pridem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:39:35
|
|
|
|
Dudica1
|
V glavnem sva bla na kavici zdej pa pri nas rahlo sneguje blue tud pr vas??? Aja a ti mogoče kaj veš če ma kanz v prihodnosti kakšna znižanja?...bi rada za krst neki kupla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:40:26
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake V četrtek mamo plavanje tko da odpade srečanje, če pa se v petek zmenmo v Logatcu, ki je bližje pa zihr pridem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:41:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat je rekla pa petek... zakaj pa ne v logatcu???? ok, kaj sem zdej zamudla?? A se ne dobimo na navadnem čveku tko k ponavad??? a se dobimo na kosilu al kako?? ne ŠE na večerji,na navadni kavi he he , pol pa ok... zanč sem s copko govorila, pa je rekla da še njo obvestim k bomo mele kakšen miting, da se ga mogoče še ona udeleži.. tko da sem ji rekla da jo pokličem, al pa če ji boš ti pol cveka omenila k sta sosede
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:42:41
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 V glavnem sva bla na kavici zdej pa pri nas rahlo sneguje blue tud pr vas??? Aja a ti mogoče kaj veš če ma kanz v prihodnosti kakšna znižanja?...bi rada za krst neki kupla kle dežuje, sam sem že prej gledala pa se mi zdi da vmes kakšna snežinka pade.. upam da se spremeni samo v sneg.. za kanza pa ne vem... sm šla včer sam čist na hitr mim oshkosha, da sem pogledala izložbo, sam itak k nisem bla sama nisem mogla notr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:44:47
|
|
|
|
maja1488
|
katmat je rekla petek zaradi porodniške. Pa sej se jst javim za plačat kavo, tko da nej se ona kr prlima v četrtek, da gremo še do lidla. Aja, s ponosom vas obveščam, da je Zarja dobila spodnjo desno enko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:45:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 V glavnem sva bla na kavici zdej pa pri nas rahlo sneguje blue tud pr vas??? Aja a ti mogoče kaj veš če ma kanz v prihodnosti kakšna znižanja?...bi rada za krst neki kupla kle dežuje, sam sem že prej gledala pa se mi zdi da vmes kakšna snežinka pade.. upam da se spremeni samo v sneg.. za kanza pa ne vem... sm šla včer sam čist na hitr mim oshkosha, da sem pogledala izložbo, sam itak k nisem bla sama nisem mogla notr jaz upam da fajn začne da bo lep bel vikend
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:46:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 katmat je rekla pa petek... zakaj pa ne v logatcu???? ok, kaj sem zdej zamudla?? A se ne dobimo na navadnem čveku tko k ponavad??? a se dobimo na kosilu al kako?? ne ŠE na večerji,na navadni kavi he he , pol pa ok... zanč sem s copko govorila, pa je rekla da še njo obvestim k bomo mele kakšen miting, da se ga mogoče še ona udeleži.. tko da sem ji rekla da jo pokličem, al pa če ji boš ti pol cveka omenila k sta sosede ja ni problema, sam jz bi raje v logatcu, pa v dopoldanskem času, k je tavečji v vrtcu....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:48:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, zdej mi pa že povej zakaj ti pirin pouter ni všeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:53:27
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, zdej mi pa že povej zakaj ti pirin pouter ni všeč premehak ji je...ona raje spi na trdem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:55:13
|
|
|
|
Leela
|
glede na to da bi logac prišel v poštev samo v petek (lake ne more v po in čet, zoja in maja ne v sredo) bi bilo boljš ta teden v po, drug teden pa v logatcu. A?? Drugače pa jaz pridem tudi v logatec, ve povejte. maja bravo za zobke k.tja. 205 švicarjev pomnoži z 1.52 in dobiš evre (če je en švicar 1,52 evrov) jaz sem doktorirala iz krompirja za F., kakorkoli ga ne mara
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 12:57:51
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela jaz sem doktorirala iz krompirja za F., kakorkoli ga ne mara jaz sem za PO ta teden. Po možnosti v četrtek, da kupim puzzle.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 13:02:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, zdej mi pa že povej zakaj ti pirin pouter ni všeč premehak ji je...ona raje spi na trdem sorči sm pozabila sm mela napisan zate pa sm sezname urejala in pozabila Sej ne vem iz česa točno je ampak tko sm hotla rečt mal dnarja mal muzke no...boš videla sej drugač pa res ni tak denar da bi ti blo žal...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?