Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:52:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
Čveki Tuki ti pa ne znam pomagat... Moj zasluži za oba, tako da lahko tudi tako kaj kupim... Če ne, pa ne vem kako bi šlo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:54:37
|
|
|
|
Dudica1
|
eelyy maj je bil ene 5 mesecev star al pa še mal manj ko sem mu začela dajat 2-ko...sm mu pa mešala 1 merico 2-ke v enko....pa drugič eno merico več 2-ke in manj 1-ke...razumeš???...ne vem če sem razumljivo napisala Zdaj sva pa že nekaj časa samo na 2-ki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:58:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Čveki Tuki ti pa ne znam pomagat... Moj zasluži za oba, tako da lahko tudi tako kaj kupim... Če ne, pa ne vem kako bi šlo zato se mi pa zdi >BZ tle gor kej pisat, k imate vse več kot midva k imava skupaj 1200€ plače oba zakrediterana do vratu pa tuki so še položnice in hrana, na koncu mi ostane če imam srečo 20€ moj možek je pa naistem s tem da mora tankat avto pa drva so bla tuki k jih morva še plačat en del pa ne vem skom pa tojk bi rada sinku kupila kaj za miklavža pa letos ne bo nič k ne morem sam obula ga bom za zimo in to bo vse kar bom lahko naredila, pa spet ne bom mogla nič
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 9:59:00
|
|
|
|
Dudica1
|
Pr nas imam jaz vse za otroke čez cunje darila in tko ... zdaj za december tud da kaj zraven...on ima pa za vse ostalo. Pa mi mamo samo eno plačo...tko da ne razumem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:00:02
|
|
|
|
tubby
|
Ja če bi bil sonce se mi zdi da bi blo kar malo lažje... je res en težek dan , naj gre že mimo a ne? Cveki ja moj tud služi jaz pa mam socialnih 180 eur, še dobr da on zasluži za oba in da nimava kredita, na ta račun pa živimo pri tašči. Ko pa dobim službo pa zbežimo Tud jaz težko neki ful kupujem, sebi sploh bolj redko samo za otroke.. Je pa res u Hoferju veliko ceneje kot pravijo punce. Včasih je pa sploh super če maš koga ki ti kaj da. saj otroci prerstejo ne? Saj jaz tud dam naprej če ne rabim več. Hvala vsem za tolažbo zdaj pa res grem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro...nič kaj nisem brala za nazaj...je isto preveč...tako da ...samo en lep pozdravček od naju...mejte se...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch jutro...nič kaj nisem brala za nazaj...je isto preveč...tako da ...samo en lep pozdravček od naju...mejte se... jutro sej nisi nič zamudila, je tak žalosten dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:08:20
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska upam da je ta poušter vredu ker sm ga jaz zadnjič kupila v mani pa mi je žal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:08:32
|
|
|
|
Anonimen
|
nč grem uživajte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:11:16
|
|
|
|
dito
|
dobro jutro, mi smo že pokonci od pol šestih. Prej je zaspal in sem mislila, da bo vsaj dve uri. ampak je že budnica. sploh ne vem kaj mu je. Zbudujal se je vsake tri ure in sploh ni bil lačen. Dojiti se noče več, Edino ponoči ko napol spi. Upam, da ne bom dobila mastitisa, ker mleka je ful, temenca- mi se jih nikakor ne moremo rešit. Imam od mustele kremo, mažem z oljem, ribodermom.. pa jih ima še vedno. Kakšen nasvet. polenta- katero polento kupujete za tamale? A instant? tuby - sožalje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:18:08
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 nč grem uživajte!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:23:19
|
|
|
|
nati45
|
lep pozdrav še z moje strani. ne sfolgam tolk brat, ker ste res prave čveke. moj otrok mi ne dopušča, da bi bila na RR, ampak se morem skoz z njo ukvarjat, pa kej pospravit, skuhat in to je to. vsak dan eno in isto. dolžna sem mere iz pregleda pri 6. mescih, in sicer težka je 9350g in velika 66,5 cm. Ivana ima malo zamašen nos in nas zarad tega niso cepili. tako da naslednji petek 13.11. imamo ponovno P in če bo zdrava, jo bodo cepili. drugač je vse OK, tudi urin smo dali (kar v vrečko) in je bil bp. včeraj je imela 6. mescov in dopoldne, ko sem ji dajala bučko, sem z žličko zadela v dlesen in zaslišim čuden zvok... pogledam... prvi zobek... tko da, za seznam, spodnja leva enka 5.11. pa še novejša sl ika naše frajle:
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:26:56
|
|
|
|
zoja10
|
hudirja ja... sm se jaz mal pozdravla zdej pa tamala smrka,in celo noč je bla alelijaaa ... groza... učeri sem bla na masaži 1,5 ure čistega užitka...fantastično,... me pa itak zdej vse nazaj boli ker smo se mogle celo noč stiskat... pa še pobruhala me je... ah zlomka zlomkastega... dnar... je povsod problem, za eno kavo pa že najdemo....tudi mi preživimo z eno plačo, pa nam niti ne gre tok slabo... cveka sej če punce govorijo da morjo po trgovinah si predstavljam da kupujejo plenice, ... tko da ni nč kej več kot kupuješ ti,.. verjamem pa da vam ni lahko... ja za postojno torej.... ponedeljek ali petek al kako? ... upam da se pozdravimo... se že dereeee.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:27:37
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:29:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 hudirja ja... sm se jaz mal pozdravla zdej pa tamala smrka,in celo noč je bla alelijaaa ... groza... učeri sem bla na masaži 1,5 ure čistega užitka...fantastično,... me pa itak zdej vse nazaj boli ker smo se mogle celo noč stiskat... pa še pobruhala me je... ah zlomka zlomkastega... dnar... je povsod problem, za eno kavo pa že najdemo....tudi mi preživimo z eno plačo, pa nam niti ne gre tok slabo... cveka sej če punce govorijo da morjo po trgovinah si predstavljam da kupujejo plenice, ... tko da ni nč kej več kot kupuješ ti,.. verjamem pa da vam ni lahko... ja za postojno torej.... ponedeljek ali petek al kako? ... upam da se pozdravimo... se že dereeee..... pridem v petek ce bo porodniska....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:38:15
|
|
|
|
Dudica1
|
Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano (majana in take stvari) No za kavo bo pomojm še...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 6.11.2009 10:39:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:41:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano (majana in take stvari) No za kavo bo pomojm še... jaz pa maja in take stvari
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:43:55
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano (majana in take stvari) No za kavo bo pomojm še... jaz pa maja in take stvari Kaj čmo tak ti je život! Midva greva zdej na kavo h bratrančku prideva kmal
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 hudirja ja... sm se jaz mal pozdravla zdej pa tamala smrka,in celo noč je bla alelijaaa ... groza... učeri sem bla na masaži 1,5 ure čistega užitka...fantastično,... me pa itak zdej vse nazaj boli ker smo se mogle celo noč stiskat... pa še pobruhala me je... ah zlomka zlomkastega... dnar... je povsod problem, za eno kavo pa že najdemo....tudi mi preživimo z eno plačo, pa nam niti ne gre tok slabo... cveka sej če punce govorijo da morjo po trgovinah si predstavljam da kupujejo plenice, ... tko da ni nč kej več kot kupuješ ti,.. verjamem pa da vam ni lahko... ja za postojno torej.... ponedeljek ali petek al kako? ... upam da se pozdravimo... se že dereeee..... [/quote ja sej to maš prov, se oproščam k sem zatežila imam težek dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:44:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano (majana in take stvari) No za kavo bo pomojm še... mam pa itak tud jest celo splanirano...se usedem za rac. odprem klik....in wwwwwwwaaaaaaawwwwwww ni je vec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano (majana in take stvari) No za kavo bo pomojm še... mam pa itak tud jest celo splanirano...se usedem za rac. odprem klik....in wwwwwwwaaaaaaawwwwwww ni je vec sva si podobne sam s tem da jz odprem abanet in je ni več me jezi k ima javna uprava pravico za večjo plačo, kaj pa mi a mi smo pa ......KAJ??? smet!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
a bo porodniška v petek? Ne bi bilo švoh, ker mamo krst pol v soboto...da se ne bomo čudno gledal v oštariji, k bojo račun prinesl.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:50:49
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano (majana in take stvari) No za kavo bo pomojm še... mam pa itak tud jest celo splanirano...se usedem za rac. odprem klik....in wwwwwwwaaaaaaawwwwwww ni je vec sva si podobne sam s tem da jz odprem abanet in je ni več me jezi k ima javna uprava pravico za večjo plačo, kaj pa mi a mi smo pa ......KAJ??? smet!!!!!!! dihej dihej cveki...ne bo nc boljs....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:52:18
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch a bo porodniška v petek? Ne bi bilo švoh, ker mamo krst pol v soboto...da se ne bomo čudno gledal v oštariji, k bojo račun prinesl.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 10:52:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja..država si ne upa met preveč nezadovoljnih zaposlenih, ker pol bo pa folk res mislu, da je kriza., da še država ne more svojih ljudi plačat...samo je res bedno v zasebnem sektorju, ker folk res čara s tem denarejm, da lahko živi. Šit je...folk dela, pa ništa od toga. Vse je čist v malori res.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?