|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
6.11.2009 9:52:56   
FLASK_A
Čvekiuser posted image user posted image Tuki ti pa ne znam pomagat... Moj zasluži za oba, tako da lahko tudi tako kaj kupim... Če ne, pa ne vem kako bi šlouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
6.11.2009 9:54:37   
Dudica1
eelyy maj je bil ene 5 mesecev star al pa še mal manj ko sem mu začela dajat 2-ko...sm mu pa mešala 1 merico 2-ke v enko....pa drugič eno merico več 2-ke in manj 1-ke...razumeš???...ne vem če sem razumljivo napisalauser posted image
Zdaj sva pa že nekaj časa samo na 2-ki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
6.11.2009 9:58:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Čvekiuser posted image user posted image Tuki ti pa ne znam pomagat... Moj zasluži za oba, tako da lahko tudi tako kaj kupim... Če ne, pa ne vem kako bi šlouser posted image

zato se mi pa zdi >BZ tle gor kej pisat, k imate vse več kot midva k imava skupaj 1200€ plače oba zakrediterana do vratu user posted image user posted image user posted image user posted image pa tuki so še položnice in hrana, na koncu mi ostane če imam srečo 20€user posted image user posted image user posted image user posted image moj možek je pa naistem s tem da mora tankat avto pa drva so bla tukiuser posted image k jih morva še plačat en del pa ne vem skomuser posted image pa tojk bi rada sinku kupila kaj za miklavža pa letos ne bo nič k ne moremuser posted image sam obula ga bom za zimo in to bo vse kar bom lahko naredila, pa spet ne bom mogla ničuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
6.11.2009 9:59:00   
Dudica1
Pr nas imam jaz vse za otroke čez cunje darila in tko ... zdaj za december tud da kaj zraven...on ima pa za vse ostalo. Pa mi mamo samo eno plačo...tko da ne razumem...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
6.11.2009 10:00:02   
tubby
Ja če bi bil sonce se mi zdi da bi blo kar malo lažje... je res en težek dan , naj gre že mimo a ne?

Cveki ja moj tud služi jaz pa mam socialnih 180 eur, še dobr da on zasluži za oba in da nimava kredita, na ta račun pa živimo pri tašči. Ko pa dobim službo pa zbežimo user posted image
Tud jaz težko neki ful kupujem, sebi sploh bolj redko samo za otroke.. Je pa res u Hoferju veliko ceneje kot pravijo punce. Včasih je pa sploh super če maš koga ki ti kaj da. saj otroci prerstejo ne? Saj jaz tud dam naprej če ne rabim več.

Hvala vsem za tolažbo zdaj pa res grem.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
6.11.2009 10:03:09   
Anonimen
jutro...nič kaj nisem brala za nazaj...je isto preveč...tako da ...samo en lep pozdravček od naju...mejte se...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4406
6.11.2009 10:06:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutro...nič kaj nisem brala za nazaj...je isto preveč...tako da ...samo en lep pozdravček od naju...mejte se...

jutro

sej nisi nič zamudila, je tak žalosten danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4407
6.11.2009 10:08:20   
Dudica1
flaska upam da je ta poušter vredu  ker sm ga jaz zadnjič kupila v mani pa mi je žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
6.11.2009 10:08:32   
Anonimen
nč grem uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
6.11.2009 10:11:16   
dito
dobro jutro,

mi smo že pokonci od pol šestih. Prej je zaspal in sem mislila, da bo vsaj dve uri. ampak je že budnica. sploh ne vem kaj mu je. Zbudujal se je vsake tri ure in sploh ni bil lačen. Dojiti se noče več, Edino ponoči ko napol spi. Upam, da ne bom dobila mastitisa, ker mleka je ful,

temenca- mi se jih nikakor ne moremo rešit. Imam od mustele kremo, mažem z oljem, ribodermom.. pa jih ima še vedno. Kakšen nasvet.

polenta- katero polento kupujete za tamale? A instant?

tuby - sožalje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
6.11.2009 10:18:08   
KatMat
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

nč grem uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
6.11.2009 10:23:19   
nati45
lep pozdrav še z moje strani. ne sfolgam tolk brat, ker ste res prave čveke. moj otrok mi ne dopušča, da bi bila na RR, ampak se morem skoz z njo ukvarjat, pa kej pospravit, skuhat in to je to. vsak dan eno in isto. user posted image
dolžna sem mere iz pregleda pri 6. mescih, in sicer težka je 9350g in velika 66,5 cm. Ivana ima malo zamašen nos in nas zarad tega niso cepili. tako da naslednji petek 13.11. imamo ponovno P in če bo zdrava, jo bodo cepili. drugač je vse OK, tudi urin smo dali (kar v vrečko) in je bil bp.
včeraj je imela 6. mescov in dopoldne, ko sem ji dajala bučko, sem z žličko zadela v dlesen in zaslišim čuden zvok... pogledam... prvi zobek... user posted image user posted image user posted image  tko da, za seznam, spodnja leva enka 5.11.
pa še novejša sluser posted image ika naše frajle:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
6.11.2009 10:26:56   
zoja10
hudirja ja...
sm se jaz mal pozdravla zdej pa tamala smrka,in celo noč je bla alelijaaa ... groza...

učeri sem bla na masaži 1,5 ure čistega užitka...fantastično,...
me pa itak zdej vse nazaj boli ker smo se mogle celo noč stiskat... pa še pobruhala me je...

ah zlomka zlomkastega...user posted image

dnar... je povsod problem, za eno kavo pa že najdemo....tudi mi preživimo z eno plačo, pa nam niti ne gre tok slabo...user posted image
cveka sej če punce govorijo da morjo po trgovinah si predstavljam da kupujejo plenice, ... tko da ni nč kej več kot kupuješ ti,.. verjamem pa da vam ni lahko...user posted image

ja za postojno torej.... ponedeljek ali petek al kako? ... upam da se pozdravimo...

se že dereeee.....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
6.11.2009 10:27:37   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nati45)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
6.11.2009 10:29:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

hudirja ja...
sm se jaz mal pozdravla zdej pa tamala smrka,in celo noč je bla alelijaaa ... groza...

me pa itak zdej vse nazaj boli ker smo se mogle celo noč stiskat... pa še pobruhala me je...

dnar... je povsod problem, za eno kavo pa že najdemo....tudi mi preživimo z eno plačo, pa nam niti ne gre tok slabo...user posted image
cveka sej če punce govorijo da morjo po trgovinah si predstavljam da kupujejo plenice, ... tko da ni nč kej več kot kupuješ ti,.. verjamem pa da vam ni lahko...user posted image

ja za postojno torej.... ponedeljek ali petek al kako? ... upam da se pozdravimo...

se že dereeee.....

pridem v petek ce bo porodniska....

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
6.11.2009 10:38:15   
Dudica1
Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano user posted image (majana in take stvari)user posted image

No za kavo bo pomojm še...user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 6.11.2009 10:39:16 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
6.11.2009 10:41:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Itak da bo porodniška...samo jaz mam že celo splanirano user posted image (majana in take stvari)user posted image

jaz pa maja in take stvariuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
6.11.2009 10:43:55   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jaz pa maja in take stvariuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj čmo tak ti je život!

Midva greva zdej na kavo h bratrančku prideva kmal user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
6.11.2009 10:44:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

hudirja ja...

se že dereeee.....

[/quote
ja sej to maš prov, se oproščam k sem zatežila imam težek dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
6.11.2009 10:44:49   
KatMat

mam pa itak tud jest celo splanirano...se usedem za rac. odprem klik....in wwwwwwwaaaaaaawwwwwww ni je vec

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
6.11.2009 10:47:01   
Anonimen

mam pa itak tud jest celo splanirano...se usedem za rac. odprem klik....in wwwwwwwaaaaaaawwwwwww ni je vec

sva si podobne sam s tem da jz odprem abanet in je ni večuser posted image
me jezi k ima javna uprava pravico za večjo plačo,user posted image kaj pa mi a mi smo pa ......KAJ???  smet!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
6.11.2009 10:48:29   
Anonimen
a bo porodniška v petek? Ne bi bilo švoh, ker mamo krst pol v soboto...da se ne bomo čudno gledal v oštariji, k bojo račun prinesl.user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.11.2009 10:50:49   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sva si podobne sam s tem da jz odprem abanet in je ni večuser posted image
me jezi k ima javna uprava pravico za večjo plačo,user posted image kaj pa mi a mi smo pa ......KAJ???  smet!!!!!!!

dihej dihej cveki...ne bo nc boljs....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
6.11.2009 10:52:18   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

a bo porodniška v petek? Ne bi bilo švoh, ker mamo krst pol v soboto...da se ne bomo čudno gledal v oštariji, k bojo račun prinesl.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
6.11.2009 10:52:35   
Anonimen
Hja..država si ne upa met preveč nezadovoljnih zaposlenih, ker pol bo pa folk res mislu, da je kriza., da še država ne more svojih ljudi plačat...samo je res bedno v zasebnem sektorju, ker folk res čara s tem denarejm, da lahko živi. Šit je...folk dela, pa ništa od toga. Vse je čist v malori res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?