Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 7:35:05
|
|
|
|
marta82
|
Jutro. Mene danes ne bo. Saj sem vam razlog par strani nazaj napisala. Prostor in čas ne gresta skozi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 7:52:20
|
|
|
|
tasa_m
|
morning
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 7:55:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Mene danes ne bo. Saj sem vam razlog par strani nazaj napisala. Prostor in čas ne gresta skozi. a tebi stalno Tinej dopoldan ob enaki uri zaspi? Lucky you. Meni Lija zaspi te ko ji je , razen popoldan ima svojo uro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:02:28
|
|
|
|
botrca
|
Gutten Morgen meine liebest freunde... (matcar sem prav napisala ?) Kaj danes bo dež Jaz bi lahko nekak skombinirala in prišla. Ampak dajte mi povedat, a je katera z avtom? Ker bi vas prosla, da v primeru dežja ko se bom vračala domov, da me samo do postaje zapelje, da ne bi z Janom bila mokra . Če ne raje ne reskiram.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:19:54
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:20:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz bi lahko nekak skombinirala in prišla. Ampak dajte mi povedat, a je katera z avtom? Ker bi vas prosla, da v primeru dežja ko se bom vračala domov, da me samo do postaje zapelje, da ne bi z Janom bila mokra . Če ne raje ne reskiram. Matcar bo sigurno z brum,brum.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 6.11.2009 8:27:13 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:26:52
|
|
|
|
ly117
|
Zmešnjava
< Sporočilo je popravil ly117 -- 6.11.2009 8:27:45 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:46:27
|
|
|
|
rina22
|
Jutro, jutro Evo mene, sem komaj utegnila vse prebrat - na hitro Ste bile taaaaaaaak pridne čeraj zvečer Jaz sem pa se clo večer "pogovarjala" s Timejo, moj je pa spal kot top Joj, me to razjezi!!!!!!! Sem pa taaaaaaaaak vesela, da ste me povabile s sabo na kavico, res Res, full, full. Ampak - na žalost ne morem prit Pride kolegica na obisk s SŠ, ko se že od takrat nisme vidle Ker študira v LJ in redko pride domov, sva se zmenile, da se danes ustavi pri meni - se pa že pelje, mi je že sms napisala... Tak mi je žal, pa sem želela, da bi se spoznale. Se pa priporočam za naslednjič Upam, da se boste mele faaaaaaaaaaajn Aja, še glede ginekologa - ja, očitno res nisma smisla se k nobenemu prepisat, ko skoraj noben več ne jemlje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:46:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Zunaj dežuje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:46:57
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jutro. Mene danes ne bo. Saj sem vam razlog par strani nazaj napisala. Prostor in čas ne gresta skozi. a tebi stalno Tinej dopoldan ob enaki uri zaspi? Lucky you. Meni Lija zaspi te ko ji je , razen popoldan ima svojo uro. Ne, ne zaspi ob enaki uri. Včasih pred deveto, včasih komaj ob desetih. Ko vidim da je zaspan se vležem poleg njega, ga stisnem in z nekaj jamranja zaspi. Če kam gremo pa v avtu ali vozičku. Ampak Astorija je pa res tak smotana lokacija za dopoldan... Zadnjič sem (brez pretiravanja) iskala park plac 45 min. Kje daleč mi pa ni za parkirat in pešačit v tem vremenu. Tak da če se drugič zmenimo na kakšni drugi lokaciji z veseljem pridem. Ura bi mi tudi bolj ustrezala npr. po enajsti ampak to se da skombinirat, da pač spi ko se voziva, samo da bi bila lokacija izven mesta, kjer je parkirni prostor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:47:36
|
|
|
|
rina22
|
Tasa je mela prav, da bom zjutraj vidla, kaj ste pisale Ko Timeja zjutraj zaspi, si naredim kavico, pa hop malo na net gledat, kaj počnete
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:48:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj če pa se za jutri zmenimo ?
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.11.2009 8:51:32 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:48:26
|
|
|
|
rina22
|
marta82, ti maš pa tako slikico, da se ti kar sline pocedijo - že navsezgodaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:49:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zunaj dežuje Dežuje? A, pa res malo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:50:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne, ne zaspi ob enaki uri. Včasih pred deveto, včasih komaj ob desetih. Ko vidim da je zaspan se vležem poleg njega, ga stisnem in z nekaj jamranja zaspi. Če kam gremo pa v avtu ali vozičku. Ampak Astorija je pa res tak smotana lokacija za dopoldan... Zadnjič sem (brez pretiravanja) iskala park plac 45 min. Kje daleč mi pa ni za parkirat in pešačit v tem vremenu. Tak da če se drugič zmenimo na kakšni drugi lokaciji z veseljem pridem. Ura bi mi tudi bolj ustrezala npr. po enajsti ampak to se da skombinirat, da pač spi ko se voziva, samo da bi bila lokacija izven mesta, kjer je parkirni prostor. Aja, jaz pa sem mislila, da ti stalno ob enaki uri zaspi No, pol pa se bomo drug teden nekje drugje zmenile, samo jaz nisem za EP, tak da pol mene ni Nisem glih za nakupovalna središča. Toti EP pa je tak stalno tak nabit da joj. Lahko pa se zmenimo v Bumbarju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:50:45
|
|
|
|
koala
|
Punce meni danes tudi ne ustreza, sicer bom v mestu ampak imem en kuuup opravkov. rina jaz sem ful zadoovoljna z doc, Reljičem, dela v bolnici je pa res da ima ambulanto samo ob petkih. Ja pa zame zdravnik in človek z veliko začetnico.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:51:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tasa je mela prav, da bom zjutraj vidla, kaj ste pisale Ko Timeja zjutraj zaspi, si naredim kavico, pa hop malo na net gledat, kaj počnete kak te mam naštudirano a ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:54:21
|
|
|
|
ly117
|
Tasa kaj te tebe danes nebo. Oz. se bomo sploh doble na kavi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:55:52
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:56:02
|
|
|
|
marta82
|
Rina glede ginekologinje... Jaz imam Renato Završnik Mihič in sem zelo zadovoljna (sestra je malo odrezava, ampak se da preživet, ker je zdravnica super). Njena te.: 02 22 82 095 Pokliči, mogoče pa še sprejema. Ima pa ambulanto v Forumu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:57:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj če pa se za jutri zmenimo ? neeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:58:05
|
|
|
|
arabela*
|
Bomo vidle,kak bo čez pol ure,pa se takrat fiksno zmenimo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:58:20
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ne, ne zaspi ob enaki uri. Včasih pred deveto, včasih komaj ob desetih. Ko vidim da je zaspan se vležem poleg njega, ga stisnem in z nekaj jamranja zaspi. Če kam gremo pa v avtu ali vozičku. Ampak Astorija je pa res tak smotana lokacija za dopoldan... Zadnjič sem (brez pretiravanja) iskala park plac 45 min. Kje daleč mi pa ni za parkirat in pešačit v tem vremenu. Tak da če se drugič zmenimo na kakšni drugi lokaciji z veseljem pridem. Ura bi mi tudi bolj ustrezala npr. po enajsti ampak to se da skombinirat, da pač spi ko se voziva, samo da bi bila lokacija izven mesta, kjer je parkirni prostor. Aja, jaz pa sem mislila, da ti stalno ob enaki uri zaspi No, pol pa se bomo drug teden nekje drugje zmenile, samo jaz nisem za EP, tak da pol mene ni Nisem glih za nakupovalna središča. Toti EP pa je tak stalno tak nabit da joj. Lahko pa se zmenimo v Bumbarju Ma ne, saj nisem mislila EP. Kar tako kakšen kafič izven centra. Bumbar je pa odlična ideja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:58:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kaj če pa se za jutri zmenimo ? neeeeeeeeeeeeeeeee Saraya ti prideš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 8:59:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lahko pa se zmenimo v Bumbarju ma neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.