Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:09:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: novo Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer? Naš med 19:00 in 20:00 je gres ali kaj podobnega. Potem pa pije okoli 23:00 mleko. Ja sej naša je žtno al pa sadno kašo (mešano z vodo) okol !7-ih, pol pa še flaško okol !9. - 20, sam sem upala oz. da bi zvečer jedli že na žlico večerjo. Eh, sm poskusila, pa še ne gre. Počasi!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:13:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. samo da pozdravim. smo bli na plavanju, stanovanje je v razsulu. tak da nimam časa, volje, niti energije za čvek. samo pogledam okoli sebe pa me mine do vsega.... grem zdaj pospravljat, da ne bo kdo slučajno pred mano lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:14:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer? Lija jo je zdaj začela, ko sva se nehali dojit ja. kaj potem jo imaš še zjutraj in zvečer? zvečer in ponoči. Pa zjutraj če se ji zdi da se mora zbudit pred 6-o, ker ob 6.10 pa mi res ni za v kuhni sedet in nje hranit na žlico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:15:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. samo da pozdravim. smo bli na plavanju, stanovanje je v razsulu. tak da nimam časa, volje, niti energije za čvek. samo pogledam okoli sebe pa me mine do vsega.... grem zdaj pospravljat, da ne bo kdo slučajno pred mano lahko noč Če cilaš na Klaro boš mogla še malo počakat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:15:21
|
|
|
|
tasa_m
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:17:32
|
|
|
|
mmmc
|
Punce jaz grem spat. Sm fuuul utrujena od celodnevnih obiskov. Pa še mislim, da bo kmalu dobil kakšno zgornjo enko in rabi malo več pozornosti. Ima pa nenavadne preskoke. Dva dni je ful mal jedel in malo pil. Danes pa se baše in pije kot žolna. Pa ni še zobka, sm mislna da je to zato, ker je zobek ven pršu, pa ni... Hmmmm Res za lahko noč je pojedel še enkrat več gresa kot ponavadi, spil pa toliko, da smo na dobri poti do 1 L tekočine na dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:18:39
|
|
|
|
mmmc
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:21:38
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/14 ful lepe stvari imajo ja.. novo..kaj že likaš? Mene je neki krč zgrabo pa nemrem ja ja ja....saj pravijo da je vsak izgovor dober
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:22:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer? Maruša ma večerjo nekje med 18 in 19. uro (kakšen gres, polento, keksolino,...), potem pa okol 20 še malo mleka in že spimo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:24:42
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer? Lija jo je zdaj začela, ko sva se nehali dojit ja. kaj potem jo imaš še zjutraj in zvečer? zvečer in ponoči. Pa zjutraj če se ji zdi da se mora zbudit pred 6-o, ker ob 6.10 pa mi res ni za v kuhni sedet in nje hranit na žlico Maruša tudi ponavadi okol 6 spije flašo mleka.... pol pa ma zajtrk okol 9...zaenkrat ji to očitno čist ustreza
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:25:57
|
|
|
|
trezika
|
eh...dans pa niste zanimive se grem raje malo cartat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:44:31
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, sej... klasika... ko jest pridem, že ni nobene več sem pa danes zaključila s tečajem kaligrafije in smo za zaključek izdelali prav lepe izdelke. Jaz sem naredila novoletno čestitko za Jureta. Imam eno škatlo, v katero spravljam njegove spominčke in ta čestitka bo šla tudi notri Sicer pa moški del spi že od 21h, je bil mož par ur sam z Juretom, pa je čist fertik bravo za tečaj .... jaz sem že tudi razmišljala da bi se ga lotla, sam še ne vem kdaj a veš, da smo meli tudi eno punco na tečaju iz Velenja? Resno? Pridna punca, jaz sem prelena za tak daleč vozit, sej enkrat sem gledala , lani al kdaj pa je bila reklama za ta tečaj v Velenju, sam je bil kar precej drag, pa jaz sem imela takrat še faks popoldne in se pol nisem odločla, mah sej enkrat se že bom, če ne prej pol ko bom v penziji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:44:40
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ne bom čvekala, ker mi enostavno ni. Pa še neki obisk dobiva. Sem žalostna zaradi pikeca, ki ga še vedno muči vročina. Pa parkrat je še zakašljal in nahod ima. Samo malo, sem že začela spet z fiziološko in sesalcem. Spet. Tak, da jutri kličem P. Ve, pa lepo čvekajte in lahko ter mirno noč vsem. LAHKO NOČ! bogi Valentin, boga mami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:45:35
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika eh...dans pa niste zanimive se grem raje malo cartat prijetno cartanje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:48:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ne bom čvekala, ker mi enostavno ni. Pa še neki obisk dobiva. Sem žalostna zaradi pikeca, ki ga še vedno muči vročina. Pa parkrat je še zakašljal in nahod ima. Samo malo, sem že začela spet z fiziološko in sesalcem. Spet. Tak, da jutri kličem P. Ve, pa lepo čvekajte in lahko ter mirno noč vsem. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:49:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi nekaj povedat: a ko jo imam v zimski vreči a jo tudi z odejico pokrijem ?? Jaz jo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:50:40
|
|
|
|
trinity22
|
jaz tud grem spat ..... lahko nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:56:33
|
|
|
|
sončko
|
mama milchy, mi uporabljamo hipp mleko iz milerja, ki ima tega slončka gor! če želiš, ti ga komot pošljem! lp
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 22:07:12
|
|
|
|
yania
|
hojla.,,,je še katera tu...sem na 29.strani ostala...pa preden preberem, mi boste vse ušle.. dan je luštno minil, mali u iber priden, Naja malo manj, je mogla malo pokazati, kako lahko ignorira mamico... kolk me to razjezi...no za kazen- 1 teden ni KMETOV.....to pa bo...udarec...ampak se je moj zmislil....ma kr neki se je zadirala, pa nič ubogala...pestro... in, kaj novga..no vas bom malo prebrala, pa pridem nazaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 22:08:43
|
|
|
|
Najaa
|
yania, te bom jaz počakala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 22:10:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ne bom čvekala, ker mi enostavno ni. Pa še neki obisk dobiva. Sem žalostna zaradi pikeca, ki ga še vedno muči vročina. Pa parkrat je še zakašljal in nahod ima. Samo malo, sem že začela spet z fiziološko in sesalcem. Spet. Tak, da jutri kličem P. Ve, pa lepo čvekajte in lahko ter mirno noč vsem. LAHKO NOČ! za V. in zate
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 22:11:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/14 kjut a mi katera pove - če kupiš pri Nextu in ti ni všeč/prav, a lahko vrneš? Kok je pa kej poštnina?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 22:11:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer? pred spanjem dobi zadnji mlečni obrok, ja. Ampak nikoli v posteljici, da bi s flašo zaspal. Ga nočem na to navadit. Naslednji obrok je pa zajtrk, spet samo mleko.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 22:11:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania hojla.,,,je še katera tu...sem na 29.strani ostala...pa preden preberem, mi boste vse ušle.. dan je luštno minil, mali u iber priden, Naja malo manj, je mogla malo pokazati, kako lahko ignorira mamico... kolk me to razjezi...no za kazen- 1 teden ni KMETOV.....to pa bo...udarec...ampak se je moj zmislil....ma kr neki se je zadirala, pa nič ubogala...pestro... in, kaj novga..no vas bom malo prebrala, pa pridem nazaj... te bom jest počakala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 22:11:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, te bom jaz počakala. ooooooo, smo spet taprave 3 tle kje je pa Nina?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......