|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
5.11.2009 22:13:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

yania, te bom jaz počakala. user posted image

ooooooo, smo spet taprave 3 tle user posted image kje je pa Nina?
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 826
5.11.2009 22:15:13   
No pa še jaz bom svoj nosek pomolila zravenuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 827
5.11.2009 22:19:32   
felix7
ooooo, a vidve sta tudi še pokonci? Pravilno user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 828
5.11.2009 22:19:59   
yania
evo mene...sem pohitela...hm,,zdej pa koment...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 829
5.11.2009 22:20:43   
tasa_m

ooooo, a vidve sta tudi še pokonci? Pravilno user posted image user posted image user posted image
jaz sem se glihkar poslovila. Šibam spat, ker drugače se mi bo otrok prej zbudil. Ima uro že ob 23.30  user posted image

Lepo bodit, prijeten čvek in lahko noč!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 830
5.11.2009 22:21:06   

seveda seveda sej sem vsak dan ampak nimam neke volje se javituser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 831
5.11.2009 22:21:45   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz sem se glihkar poslovila. Šibam spat, ker drugače se mi bo otrok prej zbudil. Ima uro že ob 23.30  user posted image

Nočko pa naj Lija kar potegne do jutrauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 832
5.11.2009 22:22:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Nočko pa naj Lija kar potegne do jutrauser posted image user posted image user posted image
..v božja ušesa. No, saj bodo Lijina ušesa dovolj user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 833
5.11.2009 22:23:57   
yania
Rotavirus...hvala, ste me malo pomirile...pa sej to je bil priblisk včeraj,,,hvalauser posted image

Hipp mleka mi nimamo..imamo Aptamil...

vreča- naš je notri...in ima spodaj bodi dolg rokav + pižama z dolgimi rokavi...če je bolj hladno, ene 20 stopinj, pa dam še kako tetra mu čez rokice ali pa kar dekico čez...saj vidim, kak je po ličkih, ponavadi je kar hladen, tako da ga zadekam,,,mu paše...

Koki in Najaa....pikapoke...no sej naša Naja tudi pokašljuje že par dni...predvsem ponoči..ji je moj prej ko sem jaz Timona spat dajala še vršičke dal in zdej ni nič slišati...pomaga...user posted image

???? kaj še...ne spomnim se kaj morm še pokomentirati...user posted image

No, naš se plaziuser posted image user posted image user posted image  evo res...zdej pa res...kolk je dober, ko en medo na tleh, ampak sem ugotovila, v čem je trik, na peni gre po bušiju, po laminatu pa kobacauser posted image ...ne vem zakaj ...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.11.2009 22:26:29   
felix7

ja... lej jo... user posted image a ne bi raj počakal do 23.30? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 835
5.11.2009 22:28:24   
yania
Aja, glede mleka zvečer, Timon poje mlečni obrok ene 100 mu dam vode in noter Milupino kašico (banana ali katero drugo...) potem pa ko gre ajat, pa še mleko...precenim kolko naj bi še popil....pa kar zmanjka...
samo je pa res , da dam še napol budnega noter...tudi mi2 imava malo težave s tem, da je mali totalno scartan, mislim, navajen na mene, in ko ga dam čez dan ajat v posteljo kriči...no danes je bilo tako...in po 2 prihodih v spalnico, ugotovim da se je še pokakal...ga previjem, dam noter spet, in je kar bil tiho...sicer se je ulegel čisto kontra, glava na kovterčku in on aja...user posted image ...smo zmagali...
problem pri tem je, ko je Naja čist znervirana kadar joka, in bi ga kar ven vzela, in mi skos teži...ampak ji kar dopovedujem, da smo tudi njo včasih pustili da je jokala, ker drugače bi jo lahko še danes gugala v naročju...ona je bila trši oreh..od začetka...

Vitamini...zakaj pa ne daš Najaa Idroplurivit?...ima AD in še polno drugih noter...jaz mu kar dam vsak dan, 7 kapljic....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.11.2009 22:29:55   
yania

yania, te bom jaz počakala. user posted image

ooooooo, smo spet taprave 3 tle user posted image kje je pa Nina?
user posted image user posted image user posted image

hahahaaa...Tasa, idi ti spat!!!! da te Lija ne preseneti že prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 837
5.11.2009 22:32:31   
yania
No, kje ste zdej???? Najaaaaaaa, Felišaaaaaa......Citaaaaaa......

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.11.2009 22:34:35   
Ko berem kaj počno že vaši zvončki in trobentice je naša daleč za vami kar naredi je to da sedi pa še to je kucne mal na eno mal na drugo al pa od jeze sem sedaj vidla bi se kar zvišla nazaj vrgla recimo ko sedi in če ni nič zadaj mislim sedežna al pa kaka blazina bi ona po mojem fajn udarla po tleh al pa na katero koli podlago pa mi nekdo rekel tak otrok ni še trmast pa se ne strinjam naša že tko hoče uveljavjat da jke joj pa ko ima res močen glas pa ne da bi se jokala prav dere se pa cvili zraven na fulll me res zanima kaj si naši sosedje mislijo kaj počnemo z njo...res je ena velika csartana trma...

Yania ko si napisala da je Naja čist znervirana ko se joka naša Laura tud vedno reče pa mami dej jo vzem ko tak joče pa če joče čist mal reče men se tko smili pa sem rekla tud ti si jokala ampak veliko manj je Laura jokala je bila totalno nezahteven otrok sedaj se vse vrača dvojnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 839
5.11.2009 22:35:02   
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Tukajjjjjj

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.11.2009 22:36:26   
Najaa

No, naš se plaziuser posted image user posted image user posted image  evo res...zdej pa res...kolk je dober, ko en medo na tleh, ampak sem ugotovila, v čem je trik, na peni gre po bušiju, po laminatu pa kobacauser posted image ...ne vem zakaj ...

user posted image za plazenje.
Ti bom jaz povedala v čem je trik. Ta pena je bolj drsi. Res, mi je na FT rekla tako, ko sem ji rekla, da doma na kavču se plazi (takrat ko je bla še na bušiju), tam na peni pa ni hotla oz. mogla. Ker bolj drsi. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.11.2009 22:36:43   
Najaa

Vitamini...zakaj pa ne daš Najaa Idroplurivit?...ima AD in še polno drugih noter...jaz mu kar dam vsak dan, 7 kapljic....

Ja sej res, še dober da mam tebe, da me na to spomneš! Ma sem smotana! Bom začela jutri.
Kako pa mu ti daš in kdaj?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.11.2009 22:37:16   
Najaa

Tukajjjjjj

yes siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.11.2009 22:39:56   
felix7

Ko berem kaj počno že vaši zvončki in trobentice je naša daleč za vami kar naredi je to da sedi pa še to je kucne mal na eno mal na drugo al pa od jeze sem sedaj vidla bi se kar zvišla nazaj vrgla recimo ko sedi in če ni nič zadaj mislim sedežna al pa kaka blazina bi ona po mojem fajn udarla po tleh al pa na katero koli podlago pa mi nekdo rekel tak otrok ni še trmast pa se ne strinjam naša že tko hoče uveljavjat da jke joj pa ko ima res močen glas pa ne da bi se jokala prav dere se pa cvili zraven na fulll me res zanima kaj si naši sosedje mislijo kaj počnemo z njo...res je ena velika csartana trma...

brez skrbi, ni edina, Jure je tudi me "ta počasnimi", ampak bo že prišel njegov čas. Jaz se splooooooooh ne sekiram user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 5.11.2009 22:40:44 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.11.2009 22:40:07   
yania

user posted image za plazenje.
Ti bom jaz povedala v čem je trik. Ta pena je bolj drsi. Res, mi je na FT rekla tako, ko sem ji rekla, da doma na kavču se plazi (takrat ko je bla še na bušiju), tam na peni pa ni hotla oz. mogla. Ker bolj drsi. user posted image

a misliš?....no, samo da je začel...miško mali...je pa tako lepe hlače z naramnicami, puloverčka 2 in trenirke dobil danes od Benetona , mi jih je kolegica posodila...ena trenirka za 18mesecev ima še etiketo gor, ker pač ni njen rabil toliko trenirkuser posted image ...
super res...smo mu takoj dali kavbojke gor, pa je taki frajer...to mi je fuuulll lepo na user posted image  jeans z naramnicami...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.11.2009 22:40:42   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: sončko

mama milchy,

mi uporabljamo hipp mleko iz milerja, ki ima tega slončka gor! če želiš, ti ga komot pošljem!

lp

ja, bi prosila, še 2 slončka rabim; hvala; ti pošljem ZS

(odgovor članu sončko)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.11.2009 22:41:49   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: sončko

mama milchy,

mi uporabljamo hipp mleko iz milerja, ki ima tega slončka gor! če želiš, ti ga komot pošljem!

lp

ja, bi prosila, še 2 slončka rabim; hvala; ti pošljem ZS

mama_m, zakaj pa to zbiraš, če ni skrivnost?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.11.2009 22:41:54   
felix7

kak je blo na Dolenjskem?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.11.2009 22:41:58   
yania

Yania ko si napisala da je Naja čist znervirana ko se joka naša Laura tud vedno reče pa mami dej jo vzem ko tak joče pa če joče čist mal reče men se tko smili pa sem rekla tud ti si jokala ampak veliko manj je Laura jokala je bila totalno nezahteven otrok sedaj se vse vrača dvojnouser posted image user posted image user posted image user posted image

a tudi imate tak problem...ma sej je res smotano verjetno to poslušat tavelikim...po mojem nič ne štekajo...jah, ni kaj...jaz ji kar rečem jo imam poln kufer, da bo ona svojega komandirala ko ga bo imela...nosej to ji na lepo povem, samo res vztraja,,,mami zdej grem pa k njemu.,..grrr....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.11.2009 22:42:40   
NoBady
čer...sam da pokomentiram...pazte zdej...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......