Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:28:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy v redu, hvala, mal me ta trebuh j ko nisem vajena tk močne tete , zdaj imam čas zase, ko se igra z otročki, se jim še ne spi.... pa ti? A Lija že šla spat? samo zate! Lija že spi ja. Danes je spala ful malo, ker v postelji ni hotela in sva šli na sprehod. In je spala glih pol urce tak da jo je zdaj vrglo. tasa, meni Lea zadnje čase zelo malo spi čez dan, pa tudi zvečer res da zaspi iz prve, samopol se pa prebuja in joka in stoka in je grozno tak da danes sem bla hvaležna moji mami, ko je rekla, da bo ona pazla na Žigo in Leo da gre jaz malo počivat, ko me je vidla kakšna sem; ženska žensko pač razume
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:30:42
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy vprašanje: a imam mogoče katera mleko od HIPP-a? Bi rabla unga slončka, ki je gor? http://www.hipp.si/upload/pic/481_HiPP_2_BIO_Nadaljevalno_mleko.jpg Kaj točno ta mora biti? Iz mleka al je lahk iz prepečencev? od mleka mora bit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:31:38
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy vprašanje: a imam mogoče katera mleko od HIPP-a? Bi rabla unga slončka, ki je gor? http://www.hipp.si/upload/pic/481_HiPP_2_BIO_Nadaljevalno_mleko.jpg Bom jaz kolegici rekla, če ni že vstran vrgla. A je še kje drugje ta slonček ali je samo na mleku Hipp? je tud na keksih, samo mora bit od mleka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:34:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Dajte mi nekaj povedat: a ko jo imam v zimski vreči a jo tudi z odejico pokrijem ??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:34:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy tasa, meni Lea zadnje čase zelo malo spi čez dan, pa tudi zvečer res da zaspi iz prve, samopol se pa prebuja in joka in stoka in je grozno tak da danes sem bla hvaležna moji mami, ko je rekla, da bo ona pazla na Žigo in Leo da gre jaz malo počivat, ko me je vidla kakšna sem; ženska žensko pač razume 3-krat hura za tvojo mami ! HURA,HURA, HURA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:37:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi nekaj povedat: a ko jo imam v zimski vreči a jo tudi z odejico pokrijem ?? če imate hladno v sobi, komot; jaz sem tudi Žigo pokrivala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:37:27
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ne bom čvekala, ker mi enostavno ni. Pa še neki obisk dobiva. Sem žalostna zaradi pikeca, ki ga še vedno muči vročina. Pa parkrat je še zakašljal in nahod ima. Samo malo, sem že začela spet z fiziološko in sesalcem. Spet. Tak, da jutri kličem P. Ve, pa lepo čvekajte in lahko ter mirno noč vsem. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:39:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi nekaj povedat: a ko jo imam v zimski vreči a jo tudi z odejico pokrijem ?? če imate hladno v sobi, komot; jaz sem tudi Žigo pokrivala aha. No pol pa jo bom. Ponoči je kar hladno ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:39:44
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, pa dober večer, odvisno, kak gledaš. Naju je dež pregnal domov, pa sej je že čas, ko je padla tema. Sva izkoristile sonce, pa se je zavleklo. Drugače pa ena zanimivost, vemo, ko smo pokakani, ker se Zoja tak stresa oz. jo je začelo prav mrazit, ko ima polno plenico. Je tak hecno, ko jo začne stresat. Moja tašča mi je v nedeljo svetovala, da naj grem k zdravniku, ko se je začela tak stresat, češ da to nekaj ni vredu, js pa njej, če je pokakana. Pa ona meni, da to jo ne more od tega tak strest.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:40:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi nekaj povedat: a ko jo imam v zimski vreči a jo tudi z odejico pokrijem ?? js jo pokrijem ko grem spat.... prej je še itak dost toplo v sobi potem se pa seveda malo ohladi.... je nič ne moti če je bolj zadekana dol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:43:58
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy v redu, hvala, mal me ta trebuh j ko nisem vajena tk močne tete , zdaj imam čas zase, ko se igra z otročki, se jim še ne spi.... pa ti? A Lija že šla spat? samo zate! Lija že spi ja. Danes je spala ful malo, ker v postelji ni hotela in sva šli na sprehod. In je spala glih pol urce tak da jo je zdaj vrglo. tasa, meni Lea zadnje čase zelo malo spi čez dan, pa tudi zvečer res da zaspi iz prve, samopol se pa prebuja in joka in stoka in je grozno tak da danes sem bla hvaležna moji mami, ko je rekla, da bo ona pazla na Žigo in Leo da gre jaz malo počivat, ko me je vidla kakšna sem; ženska žensko pač razume
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:47:05
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi nekaj povedat: a ko jo imam v zimski vreči a jo tudi z odejico pokrijem ?? Če je debela zimska vreča, ne. Mi ga imamo samo v vreči. Jaz bi jo imela v vreči, potem pa ponoči, ko se zbudi, jo potipaš in vidiš če je topla. Če je mrzla je pa verjetn premalo samo vrečo. Ker naš, ko ima samo vrečo ima ves čas tople rokice. Tako, da sklepam, da ga ne zebe.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:48:20
|
|
|
|
novo
|
kaj ni lepo!
< Sporočilo je popravil novo -- 5.11.2009 20:51:01 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:53:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dajte mi nekaj povedat: a ko jo imam v zimski vreči a jo tudi z odejico pokrijem ?? Če je debela zimska vreča, ne. Mi ga imamo samo v vreči. Jaz bi jo imela v vreči, potem pa ponoči, ko se zbudi, jo potipaš in vidiš če je topla. Če je mrzla je pa verjetn premalo samo vrečo. Ker naš, ko ima samo vrečo ima ves čas tople rokice. Tako, da sklepam, da ga ne zebe. Js jo tud ne pokrijem, ponoči pa jo včasih, če vidim, da je hladna. Sem jo pokrivala takoj, a ji je bilo prevroče, ker ko zaspi še ne pade tolk tempeatura v sobi.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:55:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj ni lepo! totega pingvina ima Kokica. No, mislim Valentin..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:58:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/14 ful lepe stvari imajo ja.. novo..kaj že likaš? Mene je neki krč zgrabo pa nemrem Sada odoh ja! To pomeni, da si že konec?
< Sporočilo je popravil novo -- 5.11.2009 20:59:28 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:01:12
|
|
|
|
novo
|
Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:01:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Sada odoh ja! To pomeni, da si že konec? ne, to pomeni da še niti začela nisem ..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:02:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer? Lija jo je zdaj začela, ko sva se nehali dojit ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:03:15
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Sada odoh ja! To pomeni, da si že konec? ne, to pomeni da še niti začela nisem ..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:04:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer? Lija jo je zdaj začela, ko sva se nehali dojit ja. kaj potem jo imaš še zjutraj in zvečer?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:04:32
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Očitno brez flaše ne gre! povejte mi, kaj vaši še vsi pijejo flašo zvečer? Naš med 19:00 in 20:00 je gres ali kaj podobnega. Potem pa pije okoli 23:00 mleko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 21:06:28
|
|
|
|
novo
|
Zdaj pa res grem! Likalnik se je zagrel, pa še sušilc je eno rundo posušil. Morm dat ven, da bo čim manj za likat! čau-bau
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......