Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 19:17:09
|
|
|
|
ema tiara
|
komaj folgam brat kaj ste nakloftale vas pozdravim,grem kmetijo gledat... za vse bubane da se čimprej pozdravijo,vsem ostalim pa čim bolj mrno noč...uživajte
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 19:33:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ne bom čvekala, ker mi enostavno ni. Pa še neki obisk dobiva. Sem žalostna zaradi pikeca, ki ga še vedno muči vročina. Pa parkrat je še zakašljal in nahod ima. Samo malo, sem že začela spet z fiziološko in sesalcem. Spet. Tak, da jutri kličem P. Ve, pa lepo čvekajte in lahko ter mirno noč vsem. LAHKO NOČ! Upam, da se Valentin čimrej pozdravi! Lepo bodi, se slišimo..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 19:34:53
|
|
|
|
tasa_m
|
mama_m samo da je Lea ok in da si se ti malo spočila.. da bo te trebuh čim prej nehal bolet.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 19:52:18
|
|
|
|
tasa_m
|
Mi pa smo danes dali Lijo spat v zimsko vrečo. Do zdaj še ni bilo sile, upam da nebo niti ponoči. Ma včeraj je bila čist premražena, ko se zbinca dol. Ne prenese da je pokrita . Ponoči pa v spalnici ni glih toplo, sploh ko ob 21h ugasnejo radiatorje. Nič, grem perilo pobrat pa peglat. Se katera javi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 19:58:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo aja, pa dober večer, odvisno, kak gledaš. Naju je dež pregnal domov, pa sej je že čas, ko je padla tema. Sva izkoristile sonce, pa se je zavleklo. Drugače pa ena zanimivost, vemo, ko smo pokakani, ker se Zoja tak stresa oz. jo je začelo prav mrazit, ko ima polno plenico. Je tak hecno, ko jo začne stresat. Moja tašča mi je v nedeljo svetovala, da naj grem k zdravniku, ko se je začela tak stresat, češ da to nekaj ni vredu, js pa njej, če je pokakana. Pa ona meni, da to jo ne more od tega tak strest.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 19:59:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa smo danes dali Lijo spat v zimsko vrečo. Do zdaj še ni bilo sile, upam da nebo niti ponoči. Ma včeraj je bila čist premražena, ko se zbinca dol. Ne prenese da je pokrita . Ponoči pa v spalnici ni glih toplo, sploh ko ob 21h ugasnejo radiatorje. Nič, grem perilo pobrat pa peglat. Se katera javi? Ko boš notri padla, pa pridi še k nam. Sem glih likalno ven privlekla!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:00:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy živijo, mi smo končno prišli domov; mal smo z Leo dopoldan pohajale, pa na UZ smo šle in kontrolo in je vse OK, pol po Žigo v vrtec in k mojim; ko je pa prišla moja mama iz službe, je prevzela oba otročka in sem šla jaz malo odspat, ker ta je full močna in me fajn boli trebuh; sicer sta pol mal za mano še Žiga in Lea zaspala..... rotavirus: samo cepivo ni še do konca raziskano tako da pravijo bolje, da dva bolnice in infuzije kot cepljenje; cepivo naj bi delovalo na določene tipe rotavirusa, ker jih je več in ni mus, da bo otrok lih za tistim zbolel; lahko zboli za tisto obliko rota pri kateri cepivo ne pomaga in kaj pol, lih tako pristaneš v bolnici..... grem pripravit večerjo malčkom pa pridem nazaj; aja, danes sem tud jaz kupla uno od hippa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:01:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ne bom čvekala, ker mi enostavno ni. Pa še neki obisk dobiva. Sem žalostna zaradi pikeca, ki ga še vedno muči vročina. Pa parkrat je še zakašljal in nahod ima. Samo malo, sem že začela spet z fiziološko in sesalcem. Spet. Tak, da jutri kličem P. Ve, pa lepo čvekajte in lahko ter mirno noč vsem. LAHKO NOČ!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:02:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa smo danes dali Lijo spat v zimsko vrečo. Do zdaj še ni bilo sile, upam da nebo niti ponoči. Ma včeraj je bila čist premražena, ko se zbinca dol. Ne prenese da je pokrita . Ponoči pa v spalnici ni glih toplo, sploh ko ob 21h ugasnejo radiatorje. Nič, grem perilo pobrat pa peglat. Se katera javi? Ko boš notri padla, pa pridi še k nam. Sem glih likalno ven privlekla! ne hvala...drugič
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:02:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy živijo, mi smo končno prišli domov; mal smo z Leo dopoldan pohajale, pa na UZ smo šle in kontrolo in je vse OK, pol po Žigo v vrtec in k mojim; ko je pa prišla moja mama iz službe, je prevzela oba otročka in sem šla jaz malo odspat, ker ta je full močna in me fajn boli trebuh; sicer sta pol mal za mano še Žiga in Lea zaspala..... rotavirus: samo cepivo ni še do konca raziskano tako da pravijo bolje, da dva bolnice in infuzije kot cepljenje; cepivo naj bi delovalo na določene tipe rotavirusa, ker jih je več in ni mus, da bo otrok lih za tistim zbolel; lahko zboli za tisto obliko rota pri kateri cepivo ne pomaga in kaj pol, lih tako pristaneš v bolnici..... grem pripravit večerjo malčkom pa pridem nazaj; aja, danes sem tud jaz kupla uno od hippa Hipp Frucht pause
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:04:43
|
|
|
|
novo
|
Evo, pa sm tu, kaj bomo imele kmetijo? Je dans mal dolgo trajalo, smo dans poskusili brez flaške zaspat, je jedla keksolino na žlico pred spanje. Sicer ni pojedla vse, sam se ne sekiram, ker je bolj med težko kategornicami! Bomo vidli, kako bo ponoči in kdaj bo jutranji alarm!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:05:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy živijo, mi smo končno prišli domov; mal smo z Leo dopoldan pohajale, pa na UZ smo šle in kontrolo in je vse OK, pol po Žigo v vrtec in k mojim; ko je pa prišla moja mama iz službe, je prevzela oba otročka in sem šla jaz malo odspat, ker ta je full močna in me fajn boli trebuh; sicer sta pol mal za mano še Žiga in Lea zaspala..... rotavirus: samo cepivo ni še do konca raziskano tako da pravijo bolje, da dva bolnice in infuzije kot cepljenje; cepivo naj bi delovalo na določene tipe rotavirusa, ker jih je več in ni mus, da bo otrok lih za tistim zbolel; lahko zboli za tisto obliko rota pri kateri cepivo ne pomaga in kaj pol, lih tako pristaneš v bolnici..... grem pripravit večerjo malčkom pa pridem nazaj; aja, danes sem tud jaz kupla uno od hippa Hipp Frucht pause Sej ste pisal, kaj je to, sam sem pozabila. Kaj je to, Taša, daj me osvetli!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:06:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mi pa smo danes dali Lijo spat v zimsko vrečo. Do zdaj še ni bilo sile, upam da nebo niti ponoči. Ma včeraj je bila čist premražena, ko se zbinca dol. Ne prenese da je pokrita . Ponoči pa v spalnici ni glih toplo, sploh ko ob 21h ugasnejo radiatorje. Nič, grem perilo pobrat pa peglat. Se katera javi? Ko boš notri padla, pa pridi še k nam. Sem glih likalno ven privlekla! ne hvala...drugič Kaj drugič pri meni al pri sebi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:07:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Danes ne bom čvekala, ker mi enostavno ni. Pa še neki obisk dobiva. Sem žalostna zaradi pikeca, ki ga še vedno muči vročina. Pa parkrat je še zakašljal in nahod ima. Samo malo, sem že začela spet z fiziološko in sesalcem. Spet. Tak, da jutri kličem P. Ve, pa lepo čvekajte in lahko ter mirno noč vsem. LAHKO NOČ! za Valentina in mamico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:10:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj drugič pri meni al pri sebi? tak se zmeniva: prvo jaz pri meni, pol pa vsaka pri sebi. Oky?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:10:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Evo, pa sm tu, kaj bomo imele kmetijo? Je dans mal dolgo trajalo, smo dans poskusili brez flaške zaspat, je jedla keksolino na žlico pred spanje. Sicer ni pojedla vse, sam se ne sekiram, ker je bolj med težko kategornicami! Bomo vidli, kako bo ponoči in kdaj bo jutranji alarm! si me nasmejala..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:12:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Sej ste pisal, kaj je to, sam sem pozabila. Kaj je to, Taša, daj me osvetli! To bi naj jedli namesto Fruchtzwergov. Je pa ene vsrste sadna kašica. Jaz sem Liji kupila podobno od Allete in sem jo lahko sama jedla. Ni bila glih navdušena. Mama_m kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:12:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Kaj drugič pri meni al pri sebi? tak se zmeniva: prvo jaz pri meni, pol pa vsaka pri sebi. Oky?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:13:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy živijo, mi smo končno prišli domov; mal smo z Leo dopoldan pohajale, pa na UZ smo šle in kontrolo in je vse OK, pol po Žigo v vrtec in k mojim; ko je pa prišla moja mama iz službe, je prevzela oba otročka in sem šla jaz malo odspat, ker ta je full močna in me fajn boli trebuh; sicer sta pol mal za mano še Žiga in Lea zaspala..... rotavirus: samo cepivo ni še do konca raziskano tako da pravijo bolje, da dva bolnice in infuzije kot cepljenje; cepivo naj bi delovalo na določene tipe rotavirusa, ker jih je več in ni mus, da bo otrok lih za tistim zbolel; lahko zboli za tisto obliko rota pri kateri cepivo ne pomaga in kaj pol, lih tako pristaneš v bolnici..... grem pripravit večerjo malčkom pa pridem nazaj; aja, danes sem tud jaz kupla uno od hippa HIPP - FRUCHT PAUSE http://imagesb.ciao.com/ide/images/products/normal/947/product-8232947.jpg
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:15:23
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Sej ste pisal, kaj je to, sam sem pozabila. Kaj je to, Taša, daj me osvetli! To bi naj jedli namesto Fruchtzwergov. Je pa ene vsrste sadna kašica. Jaz sem Liji kupila podobno od Allete in sem jo lahko sama jedla. Ni bila glih navdušena. Mama_m kako si? v redu, hvala, mal me ta trebuh j ko nisem vajena tk močne tete , zdaj imam čas zase, ko se igra z otročki, se jim še ne spi.... pa ti? A Lija že šla spat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:18:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy v redu, hvala, mal me ta trebuh j ko nisem vajena tk močne tete , zdaj imam čas zase, ko se igra z otročki, se jim še ne spi.... pa ti? A Lija že šla spat? samo zate! Lija že spi ja. Danes je spala ful malo, ker v postelji ni hotela in sva šli na sprehod. In je spala glih pol urce tak da jo je zdaj vrglo.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.11.2009 20:19:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:19:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy vprašanje: a imam mogoče katera mleko od HIPP-a? Bi rabla unga slončka, ki je gor? http://www.hipp.si/upload/pic/481_HiPP_2_BIO_Nadaljevalno_mleko.jpg Kaj točno ta mora biti? Iz mleka al je lahk iz prepečencev?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:19:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy vprašanje: a imam mogoče katera mleko od HIPP-a? Bi rabla unga slončka, ki je gor? http://www.hipp.si/upload/pic/481_HiPP_2_BIO_Nadaljevalno_mleko.jpg Bom jaz kolegici rekla, če ni že vstran vrgla. A je še kje drugje ta slonček ali je samo na mleku Hipp?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 5.11.2009 20:24:56
|
|
|
|
novo
|
nič, delo kliče!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......