|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
4.11.2009 12:11:45   
Hijacinta
Ronja to mi je pa ful čudno da je ne bojo dajali na kahlico. V našem vrtcu mi je celo rekla da je super če že prej hodi, da ga ne bodo oni dali prvič. Če je že navajena res ne vem zakaj bi to bil problem user posted image

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.11.2009 12:54:03   
Zvezdica

evo moje dete spet spi, ponoči smo super spali and i am very very happy.user posted image
Upam da se zbudi do plavanja.

bravo oskar, priden, da je pustil mami spančkat.

Niia, a boš sporočila za tisto spletno stran?

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 652
4.11.2009 12:54:08   
Zvezdica
Zvezdica super škorenjčki. Jih bom jst verjetno tud naročila, samo se bojim da bi bili tele premajhni za Erika. Kako veliko nogo pa ima Patrik

sem vzela od 9 -12, pa so mu čist na knap, bi tud mi rabili večje :(

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 653
4.11.2009 13:20:08   
kiara24
Sva že nazaj mdve s KLaro, sem bila v KR in sem ji kupila dva bodija z dolgimi pa ene debele žabice, pa nogavičke debele, pa pol sem šla pe kupit Cicibanove čevlje... itak me boste takoj napasle zakaj pa vse ,samo naš otork ful rad zunaj šetka če ga za rokice držiš.... vem da nebi spela samo kaj naj če pa tako tiši na tla..... lah me fentate samo tako je. So pa čevlji super, malo višji podloženi....

Zunaj sva se šetkali zdej gre pa že dž.

Ja pa spodnje dvojke ven bodeta. Upam, da bsota kamlu zunaj ker se ful hoče crkljat, Vam pa povem da sedaj ne nosi več jantarjve ogrlice in je isti šit kot prej nič ni bolje, če jo nosi.

Zvezdica sem ti kar ful ko maš svojaga doma. Naša gleda Telebajske pa nekaj meče po dnevni. Super škornji.

Grem k njej upam, da bo kamlu zaspala malo.

Kaj naj kuham?

Ali je možno da ima drisko zaradi zobkovuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 654
4.11.2009 13:22:33   
ronja
Ronja to mi je pa ful čudno da je ne bojo dajali na kahlico. V našem vrtcu mi je celo rekla da je super če že prej hodi, da ga ne bodo oni dali prvič. Če je že navajena res ne vem zakaj bi to bil problem user posted image

Meni je tudi čudno, samo kaj češuser posted image . Problem je v tem, da ona meni pokaže, pa tudi soseda jo razume (preverjenouser posted image ), samo ne zna pa povedat "jaz moram it lulat" ali da bi se recimo prijela za mednožje, če jo sili. Samo mal potarna, to je to. In če ne veš, da je to to ali pa če maš 13 drugih malih, je verjetno niti ne slišiš... Sami od sebe je pa ne dajejo kar tako. To vem, ker je Ronja v skupini,kjer jih je polovica prišlo od lejline vzgojiteljice in od teh še noben ni brez pleničke, niti tega baje ne probavajo v jaslih... Jaz bi si želela, da bi jo dali vsaj po spanju... Čeprav saj mogoče bom takrat že jaz prišla...
Mi je pa res mal glupo kupovat plenice samo za v vrtec, priznam!

Neposredna povezava do sporočila: 655
4.11.2009 13:24:12   
ronja

odg. zobozdravnika: ne, ni možno. Možno je, da ima zaradi zobkov oslabljen imunski sistem in zato hitreje kaj drugega pokasira. Ampak driska je potem od tega drugega. Pravi, da starši ful radi pripisujejo svega i svašta zobkom - od vročine do driske, ampak da zobki nič takega ne naredijo! Če je otrok zdrav, od zobkov ne bo dobil nič. če je bolan, bo dobil od bolezni, zobki so pa lahko samo slučajno isti čas začeli izraščat. Se je ful razhudil, ker potem ljudje mislijo, da otrok ni bolan, čeprav je...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 656
4.11.2009 13:27:30   
Zvezdica
itak me boste takoj napasle zakaj pa vse ,samo naš otork ful rad zunaj šetka če ga za rokice držiš.... vem da nebi spela samo kaj naj če pa tako tiši na tla..... lah me fentate samo tako je. So pa čevlji super, malo višji podloženi....

veš jast mislim, da vsaka mamica najbolje ve kaj je za njenega otročka najbolje user posted image . Če je otrok zrel za to potem je pač zreluser posted image in kaki so čeveljčki?

Ja pa spodnje dvojke ven bodeta. Upam, da bsota kamlu zunaj ker se ful hoče crkljat, Vam pa povem da sedaj ne nosi več jantarjve ogrlice in je isti šit kot prej nič ni bolje, če jo nosi.

Zvezdica sem ti kar ful ko maš svojaga doma. Naša gleda Telebajske pa nekaj meče po dnevni. Super škornji.

jantarjeva ogrlica, mi imamo zdaj že drugo, prvo je popolnoma uničiluser posted image , pa tokrat je v plenički pristala, pokakani, pa stalno pranje, je bila čist fuč. Meni se zdi da manj joka in jamra takrat.

Telebajski - jih gleda, da mam min miru :). SO pa ZAKON!!!
Ja, moj je tri dni doma, bolniška. Pa sej gre jutri delat :( Še zdaj k je doma, nimava nobenga časa zaseuser posted image

KUhanje, špageti z že pripravljeno omakco (eta) za naju, se mi danes ne da nič delat, patrik bo deležen špinače, jajčka in krompirja,  liam ima full dobro kosilo v vrtcu, za večerjo bom naredila palačinke.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 657
4.11.2009 13:29:26   
Zvezdica

odg. zobozdravnika: ne, ni možno. Možno je, da ima zaradi zobkov oslabljen imunski sistem in zato hitreje kaj drugega pokasira. Ampak driska je potem od tega drugega. Pravi, da starši ful radi pripisujejo svega i svašta zobkom - od vročine do driske, ampak da zobki nič takega ne naredijo! Če je otrok zdrav, od zobkov ne bo dobil nič. če je bolan, bo dobil od bolezni, zobki so pa lahko samo slučajno isti čas začeli izraščat. Se je ful razhudil, ker potem ljudje mislijo, da otrok ni bolan, čeprav je...

ravno danes smo bili pri P in je pred mano ena mamica spraševala Pediatrinjo in je rekla da je možno, da vreme, hrana in zobki naredijo svoje. Tko da ne vem, če to drži.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 658
4.11.2009 13:43:01   
Jancci
Danes sva ob 5ih zjutraj s sesalcem strašile, pol pa obe spali do pol devetih. Malo sva bili zunaj, pa je deževat začelo, zdaj spet spi.

moraš se mal odločit v svoji glavi: al ti je ok taščica, al ne -

Pa sej načeloma je OK. Ima pa svoje fore (tako kot jih imamo vsi), ki mi grejo na živce in pol jamram tuki!!!! Je pa za pazit otroka prvo leto sigurno boljše kot jasli. Samo mal napotkov bom mogla dat! In to obema babicama, pa če jima je prav al pa ne. Vseen so zadeve rahlo drugačne kot pred 30imi leti in ipak je to moj otrok. Pa vrjetno bom potem tut še kej piz.dila, ampak bi vrjetno nad jaslimi tudi. Itak ne bo nihče delal z njo tako kot jest, pa je to po svoje fajn, men bo šlo pa sem pa ke pač na živce.

Gaja user posted image ua prvi zobek!

Zvezdica hudi škorenjčki, pa dobre mere.. je kar velik fant!

Ulla če mene vprašaš ni panike, da ga pustiš za 10 minut. Če itak spi, pa če se zbudi ne more nikamor past!! Je čist ok tako.user posted image

Hijacinta HVALA! user posted image Pa itak da pridi na srečanje.

Kaj so to uggice? Nimam pojma! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 659
4.11.2009 13:46:10   
Zvezdica

Pa sej načeloma je OK. Ima pa svoje fore (tako kot jih imamo vsi), ki mi grejo na živce in pol jamram tuki!!!! Je pa za pazit otroka prvo leto sigurno boljše kot jasli. Samo mal napotkov bom mogla dat! In to obema babicama, pa če jima je prav al pa ne. Vseen so zadeve rahlo drugačne kot pred 30imi leti in ipak je to moj otrok. Pa vrjetno bom potem tut še kej piz.dila, ampak bi vrjetno nad jaslimi tudi. Itak ne bo nihče delal z njo tako kot jest, pa je to po svoje fajn, men bo šlo pa sem pa ke pač na živce.

tole si pa dobro povedala user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 660
4.11.2009 13:50:11   
Jancci
tole si pa dobro povedala

Ane no? user posted image Če je pa res!!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 661
4.11.2009 13:59:00   
Zvezdica
evo, dons mam pa še zobarja za liama in patrika user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 662
4.11.2009 14:14:43   
Jancci
evo, dons mam pa še zobarja za liama in patrika 

A za Patrika si sama klicala a so ti poslali vabilo? Kao gre ta postopek za prvi obisk zobozdravnika?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 663
4.11.2009 14:15:51   
sonček33
helou

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 664
4.11.2009 14:20:04   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

evo, dons mam pa še zobarja za liama in patrika 

A za Patrika si sama klicala a so ti poslali vabilo? Kao gre ta postopek za prvi obisk zobozdravnika?

Danes sva bila pri P, pa je pediatrinja sama predlagala da ga naročim. Ker ima 8 zobkov, oz mislim, da celo 9, ne pusti pokazatuser posted image .  Za liama je pa to zadnji obisk pri njej, potem gre k šolskemu. Sam bi rada kakega privatnika dobila, da naredi zaščito za šestice.
Jancci, najbolj da pkl in vprašaš kako imate to pri vas urejeno.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 665
4.11.2009 14:20:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

helou

sonček helou nazaj user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 666
4.11.2009 14:26:04   
Jancci
Moj otrok v spanju kašlja. Kaj pa zdaj user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 4.11.2009 14:29:13 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 667
4.11.2009 14:27:22   
Jancci
najbolj da pkl in vprašaš kako imate to pri vas urejeno.

Ja hvala. Itak moram it en dan nazaj po recept za D3. Mi ga zadnjič ni dala, pa jih bo kmalu zmanjkalo. Bom pa še za zobke vprašala. A mogoče kera druga ve kako je v KR s tem?? Barba mogoče?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 668
4.11.2009 14:57:54   
Jancci
Malo brskam. Tukaj imate fajn IDEJE za jedilnik. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 669
4.11.2009 15:05:37   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Moj otrok v spanju kašlja. Kaj pa zdaj user posted image user posted image

skuham sol, žajbelj, meto, meliso kamilice... in mu dam zraven vozička, posteljice.... pa potem inhalacije, mi jih delamo v kopalnici. Potem nalijemo noska s fiziološko, posesam in potem je v redu.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 4.11.2009 15:06:30 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 670
4.11.2009 15:12:43   
kiara24
Ronja- ja vem da so jezni ko ne vem kaj, samo že drugič se nam je naredilo, da takrat ko gredo zobki ven ima drisko samo danes je groza mislim, da sem jo že 6krat preoblekla. Kako najji ustavim drisko, ok nič mlečnega ji ne bom dala. Danes dobi za kosilo zelenjavno juhico pa notri prepečenec, za malico je odbila jabolk (jabolko je stalo nekaj časa da je ratalo rjavo )in banano. Kompota ji ne dam k se bojim da jo bo še bolj odprlo. Tako da ji kuham čajček. Kaj lahko še naredim.user posted image

Zvezdica- hvala ti. Čevljčki ful kjut jih bom slikala in dala gor. So vijolčne barve k ma bundico tudi tako in šal, malo višji in pa nekaj je notri všito.... meni so ful kjut.user posted image Telebajski so res zakon... naša jih tudi sedaj ful rada gleda.

Jancci- midve sva dobili na zadni posvetovalnici listek in gor št. za zobke.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 671
4.11.2009 15:14:13   
kiara24
user posted image
Evo jih zvezdica to je to.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 672
4.11.2009 15:18:10   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

user posted image

tok so luštkani ...iiiiiiiiiiiiii....
Za punčke imajo take lepe stvari. Sej imajo za fantke tudi, samo punčke so za mamice mal igrača, da jih lahko okrancljajo. Kaj pa vem, če ne bom še enkrat dr. Reša obiskala user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 673
4.11.2009 15:34:44   
kiara24

[/quote]

Za punčke imajo take lepe stvari. Sej imajo za fantke tudi, samo punčke so za mamice mal igrača, da jih lahko okrancljajo. Kaj pa vem, če ne bom še enkrat dr. Reša obiskala user posted image

[/quote]

Ja res je, punčke so res lahko kot igrača.user posted image ... men so tolk kjut svatri vedno jaz bi kar kupovala. Se pa marsikaj da dobit sedaj tudi za fante.

dr.Rešuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 674
4.11.2009 15:49:29   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

user posted image

jst pa našemu nič ne obujem gor, razen copatk, ker ima tako nogo kot en buhteljn, pa še se mi zdi da jo ful naprej drži, stalno je blj na prstih, upam da ni nič narobe, me prav zanima kaj bo rekla zdravnica jutri, k imamo posvetovalnico. On se dviguje in hodi ob opori že več kot dva meseca in ni nič boljše, vodimo ga pa ne nikoli.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Slovenski proizvodi
majch

Kakšna se vam zdi ponudba slovenskih produktov (oblačil, obutve...) na spletu?

me niti ne zanima (37%)

slaba (19%)

dobra (10%)

lahko bi bila boljša (32%)

zelo dobra (2%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!