ronja
|
Ronja user posted image , super ste zrihtale babnice tole z vrtcem. Čaki, saj še ni konec! Verjetno se bo uprla, ko bo videla, da je treba vsak dan tja... Ampak glede na bolezni to to zimo ne bo (se ne vem, a naj se režim al jočem...) No, danes smo spet doma, obe smrkata - začeli sta zvečer, Ronja je že prej kdaj zakašljala. Lejla celo noč ni spala, dihala čisto bogo, ma prav smili se mi! Pa vse sam zarad tega blesavega vrtca! Prej nobena ni bila nič ornk bolana, če je pa kaj malega bilo, je pa v par dneh šlo! Zdaj se pa tole vleče in vleče! NO, danes sem pustila Ronjo doma, ker se mi je zdela Ronja zjutraj hripava. Zgleda sicer čisto zdrava, sem pa vesela, da sem se tako odločila, ekr zdaj ima pa vročino - 37,3! Lejla pa kao ne - čeprav ponoči jo je ziher mela (nisem merla, ker je bila itak boga, pa skoz neki na pol spala, pa da jo še jaz budim - tok visoko pa ni bilo, da bi bilo treba zbijat). Tak da naša bilanca je enkratna: v mesecu oktobru ej bila Ronja 4x v vrtcu - to bo najdražje varstvo, kar jih je , če gledamo na uro, pa sploh - ker je bila v bistvu prva dva dni čisto malo časa (1 in 2 uri)... Me zanima, kako bo šele januarja. Sem se pa že zatrdno odločila, da ko bo ena bolana, bosta obe doma, če si ne bo Ronja ravno želela it. Ker tole vlačenje ven otrok, ki so glih na tem, da zbolijo, pa v vrtec, kjer je ful ljudi... se mi zdi, da za bolanega otročka glih ni - ne morem pa ene doma pustit medtem, ko drugo peljem, tega jaz ne znam! (vem, da eni tako delajo in sploh včasih je bilo to normalno, samo meni ni!) Lubi gre prezgodaj (no, saj vrtec odprejo že 5:45, ampak ni šans, da otroka matram takrat it v vrtec, če ni res nujno treba), pa itak je treba še ponjo prit in ne bo tisti čas, ko bo ena bolana druga ful dlje v vrtcu, to pa tudi ni fer. Tak da če bo katera bolana, bosta obe doma in se ornk pocajtali! hehe, vaši mali majo lih 9 m, Lejla pa že 10 od torka dalje! madona, ploha, ti pa maš sorodstvo! Pa sem mislila, da ma moja mami zanimive moške v svojem lajfu... ulla, a ti si potem kupovala une navadne plenice za v vrtec? jancci, moraš se mal odločit v svoji glavi: al ti je ok taščica, al ne - če ti je ok, potem ji daj otroka, sam potem ne smeš preveč piz*** nad njo, če hoče kdaj met Meto samo zase (to je precej normalno pri vseh babicah, jaz se kar sama umaknem), če ti ni ok in ne zaupaš, je pa boljše, da jo daš nekam, kjer boš zaupala (če boš bolj zaupala jaslim). Ploha, pol pa naj sam rečejo, da kak so bili včasih pridni, sam na delo in cerkev misliliuser posted image ....ja, pa jede... mimi, ti ne razumeš, včasih je bilo drugače! Ljudje so meli vrednote (saj vidiš, kako so pridno otroke delali ), pa so bili pošteni (recimo moj pedofilski dedek), pa so spoštovali starejše (mi barabe pa pravimo, da si je to treba zaslužit - da enega pedofila pač ne bom spoštovala, mater sem čudna...),......... če bo srečanje v Lj., se prijavljam PS: Če kateri novi nisem odg., se opravičujem, ni zato, ker bi vas hotela ignorirat, samo vsega nisem brala, sem samo mal preletela, kje je kaj ronja pisalo, pa te linke pogledala... (ampak un faik listek je taprav človek ali igralec?)
|