|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
4.11.2009 20:49:25   
Jancci
Spetko jest imam že po 8ih urah vsega dovolj... zakaj ti pa ni predlagal, da bi po 4 ure delala??? user posted image Kako imaš pa ti varstvo zrihtano? Vrtec ali privat? To je vrjetno tut treba malo pomislit?!

Mimi Špela pa zgleda res veliko papca zadnje čase. user posted image Je pa kar poskočila v teži se mi zdi? A se motim?

Krtekxx nisem vedela, da lahko spol zbiraš!? A to je tako uradno, al malo na lepe oči?

Bom jest tut mal tele moje frend-zobarje nahecala, da malo pogledajo če ji zobe v pravo smer rastejo user posted image

Zdej sem ji naredila inhalacije, pa sem dala zraven posteljice na eno pručko, pa še eno rjuho tako napol čez, da mogoče malo več do nje pride. Sej tako je ql, a? Sem dodala še malo limone in kitajske masti - men zdej cel ostanovanje ful diši user posted image .

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 701
4.11.2009 20:49:33   
sonček33
A res krtekxx, a Vogler je tak zaje.bant?
Ne, sem mislila da bui ji morda pasalo, da bi bila sama v sobi. ČEprav če dojiš, pol je najbrž to res samo dodanto delo. Poskusi z dudo.

Jem ajdovo kašo z jurčki in sirom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 702
4.11.2009 20:49:49   
krtekxx
x*y*z..ma dej, veš da ne. Menda to samo na Kitajskem delajo. Čeprav smo vedeli, katerega spola zarodke so vstavili, ker sem imela PGD postopek (predimplatacijska genska diagnostika, ugotavljajo kromosome). Sam sta bla 2: 46xy in 46xx in nismo vedeli, kateri je ostal. Do amniocinteze.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 703
4.11.2009 20:51:41   
Jancci
x*y*z..ma dej, veš da ne.

AHA user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 704
4.11.2009 20:53:17   
sonček33
Khurde nas je pa čist na hladno dala

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 705
4.11.2009 20:54:18   
Ploha
kje pa je petra88 user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 706
4.11.2009 20:54:46   
sonček33
Ja petre tudi ni od nikoder

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 707
4.11.2009 20:55:40   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

x*y*z..ma dej, veš da ne.

AHA user posted image user posted image

Sam sem pa gledala na discoveryju, da pa v Angliji men se zdi pa da to delajo, k je en par pršu iz Amerike, k so si prov želeli punčko, no sej potem bi načeloma tebi lahko vstavili tudi 2 zarodka istega spola, al vedno dajo različne?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 708
4.11.2009 21:02:02   
farfala
mislim, da ima petra prakso, khurde pa študira, ampak vseeno bi se lahko malo oglasiliuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 709
4.11.2009 21:41:42   
kiara24
čer,

Mi smo imeli ful probleme, sploh noče jest dans. Groza ni jedla zelenjavne, ni hotla juhice, ni hotla banane, ne riža k sm ga skuhala, no pol je pojedla pol ppiškota, nič ni hotla tud banane ne pol nič mlečne kašice, ne mleka zvečeruser posted image user posted image user posted image , sploh nisem vedla več kaj naj naredim, še in na koncu sem ji dala malo benkota v mleko pol je pa jedla no seveda se je prej še igrala pa razutrala po hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Da vam ne ovorim sedaj glede spanja jo odložim 5 minutk že budna, jo spet primem malo nosim 10 minutk že budna.... gorza upam, da ne bo to sedaj cela noč.

Ronja- nisi čudna , nekatere smo pač nore k mamo punčke in bi vse nekaj tako punčkasto.user posted image Enim pa za to pač ni, pa kaj pol. 100 ljudi 100 čudi. Kam bi pa prišli če bi bila vsem všeč enaka moda, enak frizura...

Mimi- lepe mere, pri nas vedno tako vaga, mi smo večji in ko gledam razpredelnico mislim da je naša največja kar je punčk. Kako to da šele sedaj kapljice AD3 mi jih jemo že skoz.user posted image

Ulla- vem da ne boš komenitrala in vem da smo ful pisale o tem, zato sem pajaz tudi tako napisla. Da me boste, na klin obesle.... sej ni važen. Ti raj povej kako kaj šola?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 710
4.11.2009 21:53:05   
Ploha
arbitražni sporazum: kva hudiča se ta pahor gre? obvezno referendum!

prašičja gripa: a niso mesece nazaj "vsi" rekl da se naujo cepl, zdej pa taka panika? user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 711
4.11.2009 21:54:18   
rubica
čer

danes je pa bil res zajuser posted image dan user posted image .  mala se je zbudila ob 2.30 sem jo 1h uspavala, tako da je spala pol še do 7h user posted image .

moj je šel zamenjat gume na tavelik avto in ko je pogledu mojga zadi v šipo je to šipo dobesedno razgnal, mam avto star komaj 6 mesecev user posted image , ne vem to še nisem vidla niti slišala ampak je res šipa popokala cela sama od sebeuser posted image user posted image . kličem avtohišo in so mi rekl, da naj prpelem avto prpele, pa da sama od sebe ni mogla počt, no peleva avto tja povem, kaj se je zgodilo in mi reče ok bomo kontaktiral uvoznika ampak bo težko kaj v garanciji ker se ne da nič dokazat, ok, greva dam me pokliče okol 13, da ja da so odobril reklamacijo, pa ga vprašam, da zakaj je do tega pršlo, pa mi reče ja ga. težko je to rečt user posted image mu rečem a je bla prenapeta šipa al kaj, pa reče ja al pa zarad temp. razlike (jaz mam avto zuni, pa dons ni nekih -30 stop.) v glavnem groza, ampak da mal skrajšam v petek dobim avto z novo šipo user posted image .

mala je pa tok sitkana, te zobki so res hudič, kr neki skos jokca, pa sitka, bi bla v naročju, pol tut to ne špa tko tok, da ko je moj pršu dam ob 20 sem kar dol padla.

1q: kok mleka naj bi zdaj naši malčki spil? jaz jo dojim 2-3 na dan pa zvečer poje mlečno kašo a mislte da je to dost, sem včeri pozabla p vprašat user posted image

zvezdica kar na delo za punco user posted image user posted image user posted image

mimi
lepe mere, zakaj pa v plenici in oblečena? mi jo vedno tehtamo nago

spetko jaz bi ga pustila, mora sam najdit tisto sigurnost vase, ti mu lohka sam mal nakažeš kako, nam je rekla v ra, da naj ji nakažem kako se posede iz stoje na levo in desno, da nau sam na ritko padala.

kiara  čevlčki so res lepi, pa še ko jo boš vozila v vozičku jo ne bo zebl, sem pa te čevlče ravno zadnič gledala na 1 punčki, kjut res user posted image

ploha ate je fejst zebl včeri?

ronja pedofil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem še mal prebrat kaj ste čvekale....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 712
4.11.2009 21:55:46   
spetko
hvala vam na mnenjih glede službe...
tako....urnik si lahko sama določam...al je to od 6 pa do 18 al kakorkoli želim...vožnje je pol ure če ni prometa..
varstvo za otroka pa bi bilo al privat al javen vrtec..čakam še eno odločbo...
moj pa lih konča tako da bi ga on čuval pol dokler ne pridem...ok če bi kdaj kaj bilo da ima kakšne nujne obveznosti pol bi katera od babic ampak načeloma pa bi ga on čuval..
sej sem tudi jaz v dilemi...pa se res ne vem odločit...
stresna služba pa ni lih neki ful...delam v zavarovalništvu,je res da je delo s strankami..ampak 3ure od tega pa bi bila prav sama ker se pisarna zapre..tko da...pa še personal imam super...
moram dobro razmislit no..

kar se tiče padanja...
kadar je začel ustajat je lepo padal na ritko...tako kot si napisala ulla..pokrčil kolena in padel lepo na ritko..
ampak ko pa se je parkrat zgodilo da je želel neki doseč pa je slabo ocenil in je kr padel za nazaj...in to se je zgodilo enih parkrat..in od takrat se ne upa več spustit dol...sej če mu samo daš rokico on se sam vrže na ritko..sploh mu ne rabim pomagat...ampak mogoče rabi malo varnosti..
sej ga kdaj pustim da pač sam...samo pol začne ful jokat in gledat kako bi šel dol...in pol ker ne more več stat se nekako spusti in pol se udari kam..al v mizo al omaro in pol spet jok in itd..
bom ga kr pustila..bomo videli kako bo no..

sem videla da pišete neki glede uggic...pazite dobro kere kupujete preko neta ker moja kolegica je za 150eur kupla ponarejene tko da...te kr malo na rit vrže ko vidiš da niso prave za ta denar..

jooojjj..a spet vseslovensko srečanje...kje je petra da jo vprašam če pridemo...user posted image user posted image
tako bom še vsa slovenska mesta obšlauser posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 713
4.11.2009 21:57:37   
rubica
aha spetko jaz bi verjetni sprejela tak urnik 

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.11.2009 22:01:52   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
najbolj da pkl in vprašaš kako imate to pri vas urejeno.

Ja hvala. Itak moram it en dan nazaj po recept za D3. Mi ga zadnjič ni dala, pa jih bo kmalu zmanjkalo. Bom pa še za zobke vprašala. A mogoče kera druga ve kako je v KR s tem?? Barba mogoče?

Ej, v KR je prvi obisk pri zobozdravniku pri 3eh letih. Ti pošljejo vabilo in takrat maš tudi predavanje o umivanju zob, tko da tud otrok zraven dela in umiva zobe. Pol je še pregled. Pri 3eh letih pelješ otroka tudi k psihologu in na sistematski pregled.

kiara - luštni čevlji ... jst sem včeraj z Meto iskala škornje zanjo in nisva nič dobili, ker ima zgleda taka meča, da so bli vsi škornji preozkiuser posted image ... pa tok lepe si je zbrala, sam jih nisva mogle zapetuser posted image

spletko - nevem ti svetovat glede službe ... jst bom itak še domov vlačila stvari za delat, drgač pa ne bom nikol vsaj ob pol 5ih doma user posted image ... edin če si drugo službo najdem

Plohauser posted image user posted image user posted image user posted image kva te arbitraža zaj.ebava?

Zmatrana ...user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.11.2009 22:03:19   
kiara24
Ploha- ja pa bo referndum, kaj pa veš saj mamo dost danrjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Grem, kar spat k sm ful zaspana pa sedaj klara saj spi sevda zravne mojgauser posted image .

Sm vam pozabla povedat da mi je danes kupil orhidejouser posted image ne vem s čim sem si jo zaslužila.user posted image

Fajn panite bejbe.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 716
4.11.2009 22:08:48   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Sm vam pozabla povedat da mi je danes kupil orhidejouser posted image ne vem s čim sem si jo zaslužila.user posted image

si bla že pridna včeri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 717
4.11.2009 22:12:49   
mimi30
Pa jaz imam zdaj tud št. 38, ne več 37user posted image , pred Asejem pa sem imela nekatere ćevlej tudi 36, torej še en otrok pa bo 39 ali 40user posted image user posted image

farfala, sam še vedno boš v okviru normaleuser posted image ....jaz pa pol čist ven padem, tud ni več čevljev za meneuser posted image ...bom mogla počakat, da proizvajalci ugotovijo, da imajo punce vedno večje noge in začnejo kaj večjega tud delat in obravnavat kot normalne številke

Mimi, jst že skoz živim v bloku in mi je kul, si sploh ne morm predstavlat, da bi žvela v hiši, je preveč delauser posted image

yelci, jaz tud tak pravim...sicer moj dragi zadnje cajte neki obljublja, da bo on skrbel za okolico in bo vedno vse tip-topuser posted image ....škoda sam, da ga poznam že dolgo, ne od včerajuser posted image

če bo srečanje v Lj., se prijavljam

zdaj štajerke, glavna je farfala, organiziramo na našem koncu.....v lj smo že bili, v kr blizu lj tud, tak dauser posted image ....bomo pa še enkrat tud na vaš konc prišle, če bo še kakšno srečanje

Mimi, kaj je bilo govora o novi gripi? Špela se je pa ojačala, kaj? Bravo.

krtekxx, ja, sej se je že men zdelo, da je kr neki pridobila....glede na to, da ji dajem vse obroke ona se pa kak jo v roke vzamem kr k meni obrača in se hoče dojit pol tud ne vem kak čudno....jaz jo še vedno dojim kadar hoče, ker vode popije sam po par žličk dnevno, ko ima dost kr v žlico zagrize in ne spusti večuser posted image
kar se pa gripe tiče sva imela pa z dragim čist preveč vprašanj in na koncu ugotovila, da tud on prav ne ve al ja al neuser posted image ....najprej je zagovarjal cepljenje in razlagal sestavine cepiva in kdo je vse to cepivo potrdil in kako dobro je da so ga tako hitro dali na tržišče, da boljše manj časa testirat (vse sestavine so od starih cepiv in znane) kot pa dati vse teste čez in mine preveč časa in gripa se razširi....da se bo on dal cepit, svojih dveh mlajših otrok pa verjetno ne bo dal, zakajuser posted image , verjetno zato, ker noben ni tolk prepričan, da je to ok....je pa baje v teh cepivih za sezonsko in pandemsko gripo mrtev virus (pred leti živ) in kot takšen ne povzroča padca imunskega sistema

krtekxx, tole pogosto zbujanje je pa res š***....tak čas nekje se je pri nas pri nejcu tudi začelo vedno pogostejše zbujanje, na koncu smo bili že skor na majn kot pol ure....jaz sem bila že čist tamična, oba z dragim sva bila že skor cele noči pokonc, vsegavraga sva mu dajala (mleko, vodo, dudo,...)....pol smo pa presekal tak, da smo ga takrat, ko je bil zrav in ni bilo nič narobe z njim ampak se je zbujal za kar tako pustili, ne jemali iz posteljice, ne dajali za pit in druge stvari ampak se na vsakih ne vem koliko minut pogovarjali z njim in ga uspavali in tako dva dni brez jemanja iz postelje in pol je ratalo in je začel mal boljše spat....bilo je grozno in je držalo do prve bolezni, pol pa je spet dobival vodo ponoči sam se je vseen velik majn zbujal

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 718
4.11.2009 22:15:34   
spetko
samo da vas opomnim da bo moralo biti kdaj tudi srečanje na obali user posted image user posted image user posted image ...odpiramo tudi tuš centeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 719
4.11.2009 22:16:03   
mimi30
Kako to da šele sedaj kapljice AD3 mi jih jemo že skoz.user posted image

prej smo imeli D3 in sva se že zadnjič dogovorila, da bomo nadaljevali z AD3 pa mi je po pomoti spet za D3 recept napisal, danes pa ga je pozabuuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 720
4.11.2009 22:18:44   
mimi30
mimi lepe mere, zakaj pa v plenici in oblečena? mi jo vedno tehtamo nago

pr nas je taka praksa, da po 9M jih kar tako tehtajo, ker tisti grami niso več tolk pomembni za napredovanje se pa dobr vidi al je ok al ne tudi tako

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 721
4.11.2009 22:22:22   
mimi30
urnik si lahko sama določam...al je to od 6 pa do 18 al kakorkoli želim...vožnje je pol ure če ni prometa..

spetko...če gledam na naš trenutni ritem, se tri dni sploh ne bi skor nič vidla z otrokom....našo začnemo tam nekje okol 18h kopat in večerjo dobi, potem se še malo igra in okol pol osmih, osmih začne navadno zizat....kaj jaz vem, jaz raj ne bi tko

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 722
4.11.2009 22:26:33   
sonček33
Spetko, ma ja...težka je tale s šihtom. Tri dni skupaj, nič vidt otroka je veliko. Zdej, če bi bilo en dan, mejbi dva pa en frej pa po spet edn... Po drugi  strani je 3:4 ma 4 dnevi so luksuz. Pa spet, če si sama lahko mal delovni čas urejaš - kaj pa od npr.6-14? ali pa od 7-15h?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 723
4.11.2009 22:33:22   
spetko
ne ne sama nisem v pisarni...nas je 4..
ampak to mi je dala predlog šefica...zaradi tega ki rabim pol ure vožnje do dol če ni prometa..kar je redko..in da bi dobro oddelala šihto...zdej urnik je pa tko..lahko delam pon,sre,pet 12h vmes pa sem fraj..al pa 3dni zaporedoma pa pol 4dni zaporedoma fraj..mislim kakor si želim jaz sama izbrat..
če pa bi imela normalen urnik..kot sem ga do zdej imela pa je ..dva dni do od 8-15,en dan do 8-17h in pol 2dni do 15h, in pol obratno dva dni do 17h,en dan do 15h in dva do 17h...itd in vsaka 3.sobota..

mah ne vem..zmedla me je totalno..user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 724
4.11.2009 22:35:55   
sonček33
Spetko... jah tisti prvi tedn bi bil luštn, drugi pa..glede na to, da je že ob petih tema, pa da naši malčki bolj zgodaj hodijo spat v tem času...to pomeni, da ga boš v tistih dneh, ko delaš do petih tudi videla zgolj zakakšno urico. Čeprav...urica je veliko proti nič. Že samo to, da greš lahko npr. z otrok spat, ga uspavaš... to je veliko. Jopj, ne znam ti pomagat.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

forum
Lelly28 RR

ali rade sodelujete v forumih?

da (80%)

ne (20%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!