|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
3.11.2009 16:29:21   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

o šitko. Poglejte ta video. Faik loterijski listek . tip je krut.

www.funnyordie.com/videos/313e6ec82c/

kot vedno, dnar pokvar ljudi, misl da je boga za jajca prjev user posted image user posted image ,...sam se je močno zaj*ebov in na koncu ostal brez VSEGA user posted image user posted image

a se spovnete enkrat enga videa (skrita kamera), ko je en model (psihičn bolnik) parkirov na parkirnem mestu pravilno, pol so mu pa avto okol zasukal in pride polcaj pa mu neki "pametuje" (voditelj skrite kamere) in unmu se zmeša in ga s kolam ubija user posted image kao resnično user posted image ker ta je bla pa sploh kruta...

vrtnica: hepi mini brzdej za ano user posted image user posted image

fak me zebe za znort user posted image user posted image user posted image

sem se pa prejle s ta novmu stricam po FB menila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 601
3.11.2009 16:30:43   
Ploha
joj dej nehite z repo, vegetrjansko ne gledat user posted image user posted image ...jst bi repo pa krvavico user posted image user posted image

sej res kje pa so khurde, pa hijacinta, pa m*o*j*c*a, pa gotov še kera??

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 602
3.11.2009 16:31:30   
sonček33
evo Ploha - to je moj pogosti stavek: Dnar ljudi pokvar. Čista resnica.

Dej, če lahko, povej kej več o temle stricu...mislim, kako to, da se je zdej našel po tolikih letih ...

Ana, vse naj naj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 603
3.11.2009 17:01:49   
Jancci
**** LINK je spletna banka gorenjske banke

Ana hepi mini brzdej user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdele se mi pa že malo meša... meta je ob prej že skoraj spala doma. No, pa sem jo mogla oblečt, ker sva šle do mojega v službo - eno uro peš, da gremo k taščici. In po 50 minutah v vozičku ona zaspi. Sva jo mogla čez 10 minut dat v avto, ker je bilo peš predaleč. No, pa se je spet zbudila. Zdej je pa taščica dala meto v kuhinjo in sedi tam na stolu med vrati dnevne in kuhinje, da mala niti slučajno ne more v dnevno k meni. user posted image   Men je to čist mimo!! Mojga itak nič ne moti in tam bere časopis. Ne vem več... a sm jest tok občutljiva, ampak meni to ni ravno normalno!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   [Brisano sporočilo]
3.11.2009 17:04:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
3.11.2009 17:06:50   
Jancci
Sonček a si si zrihtala LINK? Če imaš slučajno GB imajo eno akcijo in je do 20eg brezplačno. Upam da sem prav ujela na radiju!?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.11.2009 17:17:13   
Ploha
ja mama od moje mami je bla bolj tako no,....ima 3 otroke in vsakega z drugmu decam, poročila se je kar nekajkrat, nazadnje, ko je bla stara okoli 70 let user posted image

moja mami pa je že tako imela zje*bano otroštvo, razne sirotišnice in rejništva, s temu bratam nikol nista skup živela, no mami je šla v rejo on pa po svetu...ko je bil str 28 let ga je našla od moje mami stara mama bili 1x skpaj na kavi kjer sta ga še en brat in moja mami prvič vidla,...no od takrat je pa minil 27 let, vmes se je nekaj selil pa bil v zaporu pol pa čas kar mine....tko da ja, sej moja mami tud svojega očeta ne pozna, ker je iz sicilije in bog ve če je sploh še živ, vem samo da smo ga 1x nekje po ita iskal, pa noben ni nč vedu kako in kaj,...baje je imel raka ne vem pa ne....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 607
3.11.2009 17:34:59   
Zvezdica
ja mama od moje mami je bla bolj tako no,....ima 3 otroke in vsakega z drugmu decam, poročila se je kar nekajkrat, nazadnje, ko je bla stara okoli 70 let user posted image

živahna babica ni kaj user posted image user posted image user posted image .

Vse ostalo pa ni smešno, precej žalostno, da se je tako matrala. Objemčka za tvojo mami.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa spet hec:  torej ma moja bodoča snaha mal siciljanske krvi user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 608
3.11.2009 17:54:58   
rubica
jancci men to ni normalno, ne vem no dej mal zarjuj!

danes smo od p. in mere so: 8.190 in 72,5, je rekla da je malo pod povprečjem teža, ampak je  ql!! jo je pa zelo lepo pohvalila, tok da sem zrasla za 10cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi2 pačujeva prek rač. položnice

bravo ploha za ponovno najdenega sorodnika user posted image user posted image user posted image

ana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neo priden dečko user posted image user posted image

mimi men je pa najbl ql v bajti žvet, pomoje sm navajena, k že cel živlene žvim v bajti. blok mi je tko no, ne vem, sej mogoče so tut kaki ok bloki, men je sam to bed k je v blokih več otrok k kle pr nas zarad družbe, ampak sej nimamo tok delč blokov, tuki je pa zdej v sosedni ulci tut kar neki malčkov, tok, da bo mela kej družbe.

matematika user posted image user posted image user posted image user posted image tko je pr men z njo

okol dioptrije, men se je tut zdele po pododu mal poslabšala, tko, da bom mogla mar prevert, pa kake nove špegle bi tut mela, ja sej bom kmal v službi user posted image

nč grem mal pošlihtat življenski prostor, pa za lubija večerjo prpravt, ko pride dam.

ja pa ronja pomoje lahko ti malčico pripelješ brez planice v vrtec, pa ji jo pol tam dajo gor, ker je res bv, da jih sam za to kupuješ.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.11.2009 17:58:21   
rubica
ja pa zvezdica kok je kjut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda k je že oddan user posted image

a bomo mele še kako srečanje v ljubljani user posted image user posted image ?  mi mamo tut, tuš, pa citypark, pa kolosej, pa mercator centrer, pa atlantis, pa.....user posted image

< Sporočilo je popravil rubica -- 3.11.2009 18:00:24 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.11.2009 18:09:25   
Zvezdica
a bomo mele še kako srečanje v ljubljani user posted image user posted image ? mi mamo tut, tuš, pa citypark, pa kolosej, pa mercator centrer, pa atlantis, pa.....user posted image

ja se strinjam rubica user posted image

šibam na pošto.

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.11.2009 18:37:35   
farfala

2. vseslovensko srečanje januarčic 09user posted image

Torek, 17.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje

1. mimi
2. ploha
3. farfala
4. rubica
5. zvezdica
6. barba
7. ulla
8. niia
9. jancci - mogoče

Pride še katera?user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.11.2009 18:46:30   
farfala
Mali spi od 5ih, a ga naj zbudim?

Dopoldan šli ven, ko je snežilo, preskusili nov pajac in je v reduuser posted image , edino rokavice so prevelike.
Meni so pa zimski čevlji dobesedno razpadli med sprehodom, ne vem, kaj je bilo to. A jih je sol in še kake druge kemikalije razkrojilo al kaj, lani jih nisem obula, ker si jih nisem mogla zavezatuser posted image . Pa niti malo zdelani nisi od zgoraj, ker jih nisem dostikrat obula pa poceni tud niso bili, guma od spodaj pa kar razpadlauser posted image . Misteriozno, ampak zdaj imam že nove čevlje za sneguser posted image .
Pa jaz imam zdaj tud št. 38, ne več 37user posted image , pred Asejem pa sem imela nekatere ćevlej tudi 36, torej še en otrok pa bo 39 ali 40user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.11.2009 20:21:51   
Ulla80
kaj si ti Ulo vozila v racmankah v vrtec?

ne, se ne da, oz. problem je kao da nimajo skladiščit pol teh plenic itd.

joj ploh vam se tud za v telenovelo dogajauser posted image lajf čudne zgodbi piše včasih, nimaš kej...

čeruser posted image lačna k bikuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.11.2009 20:41:25   
sonček33
Ploha, ja življenje je včasih zaj****. Ma pa tvoja mami super hčerko in super vnučko.

Ulla, evo jem raižoto z radičem, refoškom in panceto. Bi ti bilo kul? jaz se glih bašem s tem, pa zarven bambus pijem.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.11.2009 20:46:48   
sonček33
Jancci, je šel danes moj zjutraj tale KLIK zrihtat. Hvala za info vseen.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.11.2009 21:01:19   
Jancci
Sm se zdaj natelovadila.. najprej pilates, zdej sem pa še malo po stanovanju pospravila. Je bilo ko v svinjaku. user posted image

Ploha tole je bilo pa res pestro. Tebi želim bolj umirjeno naprej!!! user posted image

Jest tut lačna. Sonček ajde podeli malo z mano. Sliši se ful dobro. user posted image user posted image

Ronja dobr vam gre tale vrtec. Jest sem se danes kar malo "pomirila", ko mi je ena razlagala kakšne težave ima s privat varuško + ena druga, ki je delala v kr vrtcih je govorila, da so tud te naše jasli dost v K. Bosta mami in taščica čist OK za začetek. Malo uvodnega sestanka, pa kakšen počen živc, ampak boljš kot vse ostalo. UPAM!! Vrtec pa pride na vrsto čez dobro leto. Ne bo nič zamudila.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.11.2009 21:11:18   
yelci
Evo, Kristjan že spi, jst bom mal RR prečekirala, pol pa v mižule.

A so vašiuser posted image že prestavil uro, naš je ni in zdaj hodi spat ob 8, vstaneva pa že ob 6user posted image user posted image

Nism gledala vremena, a bo cel tedn takle?

Mimi, jst že skoz živim v bloku in mi je kul, si sploh ne morm predstavlat, da bi žvela v hiši, je preveč delauser posted image

Ploha, pr vs ni nikol dolgčas, morš kkšno knjigo napisatuser posted image user posted image

Ana, vse naj, naj, najuser posted image user posted image

A je še kera punca frej za našgauser posted image , a so že vsi poparčkaniuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.11.2009 21:15:31   
Ulla80
sonček sliš se dobro, sam zdej sem že vse sorte požrla, tko da me ne gane več user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.11.2009 21:17:43   
Ploha
hehe knjige ne bom pisala ker sem čist adijo user posted image pa tud premalo vem podrobnosti, če pa bi jo mami pisala za celo življenje, tud potem ko se je poročila, bi blo bolj zanimivo kot hary potter al te zadeve...to da je pol folka izgubljenga ni nič takega, so še bolj grozne stvari user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.11.2009 21:23:53   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Ravnokar sem pojedla zadnjo Mannerjevo politanko. Bilo jih je 500g, odprla sem jih pa včeraj. user posted image user posted image

jst sm pa na ločevalni ... tko, da ti kar jej politanke še namest meneuser posted image

šoping - dobila nepremočljivi ala skibucke za Meto, pol sm mogla pa še za Tineta ene take cortiš sopergice kupit.user posted image

Drgač pa nehite tok klofat k sploh ne morem sledituser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.11.2009 21:30:30   
kiara24
čer,

no pa mi je ratal dans tamal spravit spat, je kar nekaj časa trajalo. Jaz mam pa nov monitor na RRju LCD 22 inčen super jeeeeeeeeee

Ronja- res super za vrtec,user posted image jaz upam, da pri nas ne bo problemov sevda ko kaj najdem da jo dam v varstvo, nič ni tle naokrog in nimam pojma kdo mi jo bo merkal.
Ana vse naj najuser posted image user posted image user posted image

Niia- pri nas jo tudi ni marala pol smo pa kapljice dajal gor proti krčem ks o sldke zdej jo pa obožuje. Ja pa vsak duda tud ni dobra dla je mogla bit nujno od NUKa.

Jancci- ja meni niti sučajno nebi bilo kul.

Yelci- naša punca je še frej pa itaks ta se kuj zaštekalauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.11.2009 21:32:38   
kiara24
ja za dons mam jaz dost gremuser posted image otroke delat spet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ker je moj prišel domov iz službene poti

mirno nočko, pa da ne boste spet ful naklofale

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.11.2009 21:45:49   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

ja za dons mam jaz dost gremuser posted image otroke delat spet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... ker je moj prišel domov iz službene poti

mirno nočko, pa da ne boste spet ful naklofale

user posted image user posted image user posted image user posted image no pa srečno user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.11.2009 21:47:27   
Jancci
Kiara a ti še vedno nimaš varstva??? A imaš saj kakšno opcijo?user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?