rubica
|
jancci men to ni normalno, ne vem no dej mal zarjuj! danes smo od p. in mere so: 8.190 in 72,5, je rekla da je malo pod povprečjem teža, ampak je ql!! jo je pa zelo lepo pohvalila, tok da sem zrasla za 10cm mi2 pačujeva prek rač. položnice bravo ploha za ponovno najdenega sorodnika ana neo priden dečko mimi men je pa najbl ql v bajti žvet, pomoje sm navajena, k že cel živlene žvim v bajti. blok mi je tko no, ne vem, sej mogoče so tut kaki ok bloki, men je sam to bed k je v blokih več otrok k kle pr nas zarad družbe, ampak sej nimamo tok delč blokov, tuki je pa zdej v sosedni ulci tut kar neki malčkov, tok, da bo mela kej družbe. matematika tko je pr men z njo okol dioptrije, men se je tut zdele po pododu mal poslabšala, tko, da bom mogla mar prevert, pa kake nove špegle bi tut mela, ja sej bom kmal v službi nč grem mal pošlihtat življenski prostor, pa za lubija večerjo prpravt, ko pride dam. ja pa ronja pomoje lahko ti malčico pripelješ brez planice v vrtec, pa ji jo pol tam dajo gor, ker je res bv, da jih sam za to kupuješ.
|