mk8
|
Živjo punce! En dan ne berem foruma in so popisane že štiri strani. Mi smo dobro, praznujemo pet mesecev . Hvala za čestitke IZVIRNO SPOROČILO: manna mk8, kako ste spali vi?? Vem, da je bilo to vprašanje še od včeraj, ampak bom kar danes odgovorila. Prejšnjo noč je bilo spet bolj slabo, čeprav je vmes v kosu odspala tri urce (od dveh pa do petih), drugače se je pa kar zbujala na eno uro. Včeraj je bil pa pravi balzam.. Zbudila se je od polnoči, samo je moj hitro stekel v njeno sobico in ji dal dudo nazaj v usta, tako da se ni popolnoma predramila. In je spala do treh . Ob treh se je čisto zbudila, sem ji dala zizo in upala, da bo zaspala nazaj. No pa ni, tako da sva podrle kupček, potem sem jo pa malo po stanovanju prenašala pa kar ni hotla nazaj zaspat. Sem jo pa potem kar v posteljico odložila pa dudo v usta in jo malo božala in je hitro nazaj zaspala in spala do 6.15 . Potem sem jo pa k nama vzela, malo zizo v usta, čeprav ni skoraj nič pojedla in je spala še do 8.00 . Tako da je bila noč super, samo kaj ko jaz vseeno nisem veliko spala, ker sem poslušala, kdaj se bo zbudila in gledala na uro . Sem čudna ne, še takrat ko bi se lahko naspala, kar nekaj serjem . Mojsonček pri nas je bilo tud tako, da ko je bila Veronika še pri nama v sobi, se moj sploh ni zbudil, ko je jokala . Razumem zdaj, ko je v drugi sobi, da ne sliši, ampak da je takrat preslišal, mi je pa malo sumljivo. Mogoče, se je pa samo delal, da spi Sem ga pa vprašala, kdo bo takrat vstajal, ko bova oba v službi (ker se zgovarja, da more on delat, jaz naj pa vstajam, ker sem doma), pa je rekel, da takrat pa že ne bo treba več vstajat ponoči, ker bo mala spala. Optimist - sem jo dobila prejšnji mesec in jo bom imela ta mesec lih takrat, ko bomo v toplicah . Imam pa ful bolj močno, kot pred porodom pa ne vem, če je to kaj povezano Lenika upam, da se matic kmalu pozdravi Pa da je z Dašo boljše!! Tira joj Marcel pa Veronika sta na isti dan rojena pa ima vaš korenjak kar 3 kile več kot naša! Bravo Spanje - meni se pa vedno bolj dozdeva, da naša ponoči tako malo spi, ker spi preveč čez dan. Ponavadi je tako, da spi dopoldne 1,5-2 uri in popoldne 1,5-2 uri, če sem jaz zraven še dlje. Samo, če je pa ne dam spat, če bi jo poskušala met pokonci ko je zaspana, bi bila pa katastrofa, ker se ful joka, tudi ko je v naročju. Mojjaka vaš tamauček je pa tak corti!! Ful je luštn oblečen.