Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 8:42:26
|
|
|
|
minča
|
bačko: naša ima enake škorenjčke, so luštni, a ne?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 8:43:03
|
|
|
|
bjondi
|
tira in kaminek za mere vajinih sončkov... alina-če tvoji Lari dodaš razliko,ki so jo dobili naši sončki že ob rojstvu prideš na čisto iste mere...tako da tvoja lara meni po seznamu ni čisto nič manjša...že v samem štartu zaostaja najmanj eno kilo pa do dveh kil...tako da je ćist v redu pupika...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 8:57:24
|
|
|
|
manna
|
Dobro jutro 10ka, tudi moja mama ima (žal) banko Nova KBM ampak mi je čudno ker na mothercare.com mi ni nikoli zahtevalo čitalca, nevem kaj je zdaj drugače. Morm it prašat na banko. Sicer pa - ta čitalec naj bi bil tak da daš ob plačilu noter kartico in ti izpiše neko naključno 8 mestno kodo v tistem trenutku, ti pa jo vpišeš v okenček na računalniku - gre torej samo za kao bolj varen način... bom vprašala na banki če je to nujno.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 9:24:40
|
|
|
|
tecka
|
Manna, saj s čitalcem je verjetno res bolj varno. Če pa bi rada vseeno naročala od next, je bila včasih ena gospa na med over net preko katere si naročil (oblacila@gmail.com). preko nje lahko izbiraš tudi preko angleške strani (večja izbira), ima pa nekaj "provizije". No, na med over net so ji prepovedali oglaševanje, ker gre kao za delo na črno. Jaz sem si pa preračunala za prvo naročilo, da je ceneje, če kupim sama, pa čeprav je izbira izdelkov za Slovenijo manjša. Ne gre pa za neke blazne prihranke, saj ponavadi jaz ne naročam ne-vem-koliko. Pri nas smo bili pa danes zgodnji - 6:15. No, zdaj z možem že veselo spita. Možu kar zavidam, da lahko že zjutraj takole zadrnjoha nazaj. Jaz pa vedno nekaj odlašam in potem izvisim:). Sem šla pa včeraj spat ob 9h in sem kar ok.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 10:48:42
|
|
|
|
lenika
|
Jaz tudi še nimam in upam, da je še kar nekaj časa ne bo.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 10:51:22
|
|
|
|
bačko
|
Punce povejte mi nekaj.Lora čez dan spi samo po 20 minut.Danes sem jo kar nekaj časa pustila da ni zaspala ker sem mislila da bo kaj dlje zaspala pa se je zopet po 20 minutah zbudila.Čez 2 uri bo zopet tečna in zaspana in bo zopet zaspala za samo 20 minut.Kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 10:52:40
|
|
|
|
Goldy
|
bačko - smo kar na istem, sploh ne vem, kaj storiti. Max pol ure, pa se že prešerno smeji, razen zunaj, je varianta....
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 10:55:16
|
|
|
|
kaminek
|
glih kej za nardit, za podaljšanje spanca, ni. to je njihov ritem, se bo pa še spreminjal, tko da ne skrbet. so vmesne faze, k jih morjo prerast
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 10:56:37
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi alina-če tvoji Lari dodaš razliko,ki so jo dobili naši sončki že ob rojstvu prideš na čisto iste mere...tako da tvoja lara meni po seznamu ni čisto nič manjša...že v samem štartu zaostaja najmanj eno kilo pa do dveh kil...tako da je ćist v redu pupika... Ja, sej se strinjam...samo ta naša zdravnica vedno privleče ven une tabele, pa take ven meče...saj men je vseen kaj govori . Da poročam še o včerajšnjem pregledu glede tistih lišajčkov...rekla je, da ima očitno nekoliko bolj občutljivo kožo in ko se praska se vse skupaj vname in se prenaša na druge konce kaj pa vem...je dobila eno kremco (Diprogenta), za katero mi je pol moj dragi reku, da jo vsi dermatologi fuuuul odsvetujejo, ker na dolgi rok tanjša kožo in je skratka zelo škodljiva...ampak jaz upam, da je to trenutna situacija in da se tovrstne težave ne bodo ponavljale.. Zdravnica mi je tudi naročila naj za vsakodnevno nego obraza kupim zaščitno kremo s cinkom, pa so me tud v lekarni debelo gledali, ker naj bi se takšne kreme uporabljale samo če je celotna koža izredno razdražena, sicer pa so boljše "navadne" kremice. Tko da sem vzela eno od mustele in se mi zdi kar ok.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 11:01:58
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Punce povejte mi nekaj.Lora čez dan spi samo po 20 minut.Danes sem jo kar nekaj časa pustila da ni zaspala ker sem mislila da bo kaj dlje zaspala pa se je zopet po 20 minutah zbudila.Čez 2 uri bo zopet tečna in zaspana in bo zopet zaspala za samo 20 minut.Kaj naj naredim? Tudi pri nas so dnevni počitki vedno krajši, nekje 30 min...pa še to zaspi samo, če jo položim v posteljico. Sem kar zadovoljna, ker ponoči še vedno spi od 21h do 8h. Ob vsem tem pisanju o NEXT-u ste tudi mene navdušile za naročanje...a mi prosim lahko katera pove koliko časa traja, da dobiš naročeno? In kako je s številkami...če se ne motim je zadnjič ena napisala, da so nekje takšne kot H&M? Ne se jezit, ker ponavljam vprašanja, ker vem da je bilo o tem že govora
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 11:02:59
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Jaz tudi še nimam in upam, da je še kar nekaj časa ne bo. Jaz jo imam 2 meseca...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 11:07:37
|
|
|
|
bačko
|
Kaminek upam da res ker sem že sita tega.Nič ne naredim doma.samo po rokah jo nosim.Komaj čakam da dobim nov voziček.Skoz bova vzunaj.Resnično sem sita.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 11:09:36
|
|
|
|
mini86
|
diprogenta res tanjša kožo ampak sej je ne boš uporabljala v nedogled...najbolj se ba tanjša takrat ko je koža izpostavljena soncu.. mi smo imeli tudi drugo ceplenje in za rota virus..smo pa dolgi 62,5 in težki 6050 g sm pa vesela da mi ni treba dodajat ker me je zdj tašča dva dni psiherala da pa je ziher lačen (k že od rojstva poslušam kadar kej zajoka če je lačen ), pa da bi mu loh dala še umeten mlek zdj k je večji, pa da ga ziher nimam dost (čeprou šprica vn in še zmeri se mi sm pa tja pojavjo bulce)..in pol tud če vem da mam dost mleka začnem pol študerat in ne more pol moj mirit..no komi pa čakam zvečer da ji z največjim nasmehom na obrazu povem da mam dost mleka in da se lepo redi-in da ona ni najbol pametna na svetu
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 11:19:27
|
|
|
|
lino
|
Dan. Najprej kot običajno vse naj najnajboljše Veroniki in mamici mk8, Marcelu in mami Tiri in Tomu ter mamici Janci F Mini 86, al nekateri znajo bit tk pametni...jaja, sigurno mora bit premalo mleka...., da bi jim vrat obrnil in potem je najslajše, ko ti v posvetovalnici rečejo, "kr naprej dojit, se zelooo lepo redite ", je bilo tudi pri nas isto, so mi vsi govorli, ja kaj pa če ni dovolj mleka, ker je hotel skoz na zizi viset (ja in imam male zize, pol pa ziher ni dost not...), pa se je do sedaj vsak pregled za 1kg zredil in sedaj nihče več ne komentira Alaaaarm, grem, se tipkamo....
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 11:39:41
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino Najprej kot običajno vse naj najnajboljše Veroniki in mamici mk8, Marcelu in mami Tiri in Tomu ter mamici Janci F Se podpišem. Kar se spanja tiče je pri nas velikokrat tudi 3x po pol ure čez dan. Navadno pa dopoldne 1-2 uri in nato popoldne še pol ure.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 12:20:39
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Ob vsem tem pisanju o NEXT-u ste tudi mene navdušile za naročanje...a mi prosim lahko katera pove koliko časa traja, da dobiš naročeno? In kako je s številkami...če se ne motim je zadnjič ena napisala, da so nekje takšne kot H&M? Ne se jezit, ker ponavljam vprašanja, ker vem da je bilo o tem že govora napa pupa je tut nedonošena in zato se meni številke iz H&M zdijo velike... in tam nekje so tut številke iz NEXT-a... sej, če pogledaš njihovo tabelo je vbistvu po kilaži določena številka npr. 3-6 m naj bi bla primerna za dojenčke s težo od 6 do 8 kg... mi jih imamo verjetno dobrih 7 pri približno 66 cm in so ji cotke glih prou... zdej sem pa naročala od 6-9 m in vem, da bodo še en cajt v omari... glede spanja... naša ima preko dneva tut večinoma samo lepotne spance, ponoči pa spi od 10 do 12 ur, večinoma brez zbujanja, seveda z vmesnim joškanjem po potrebi tiste, ki že uvajate GH... kaj bodo danes jedli vaši dojenčki?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 12:22:16
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino Najprej kot običajno vse naj najnajboljše Veroniki in mamici mk8, Marcelu in mami Tiri in Tomu ter mamici Janci F Še jst
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 12:23:40
|
|
|
|
Hanuši
|
vsem sončkom in mamicam za 5 mesecev. No, ko sem se tok hvalila, da smo zdravi, tudi naš Bine je dobil zabasan nosek. Je tak bošček, ker mu je grozna muka čistit s tistim . No pa vsaj vročine nima in kašlja zaenkrat tudi ne. Sem mu pa ponoči kar malo jogi dvignila. Seveda je bila pa moja mami blazno pametna in mi je takoj navrgla, da ga verjetno premalo napravljam. A okrog njega vsi smrkajo in kašljajo, kaj naj dam Hano v karanteno, al kaj. Spanje- po moje ne moremo kaj prav veliko napametovat. Tko kot se naši sončki odločijo, tko pač je. Naš se je tudi danes zbudil ob 6,15. Seveda, ko se mu je pa toliko materiala nabralo v nosku. Next- jaz sem dobila v roku 8 dni, poštnina je 5€, št. pa so primerljive s H&M-om, mogoče za čist malenkost večje. Ker H&M ma sedaj tut ful manjše št. kot pri Hani. Sem mu zadnjič že nekaj 80 nabavila, doma pa ugotovim, da je Hana pri 11 mesecih nosila 74. Pa sej ne more bit Bine tok večji. No in primerjam Hanino 74 in Binetovo 80 in ugotovim, da je 80 clo malenkost manjša od ta stare 74. Tko, da bomo ponosili Hanino bundico in kombinezon-HB
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 12:27:27
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček tiste, ki že uvajate GH... kaj bodo danes jedli vaši dojenčki? Naš je danes dopoldan jedel kašico iz kakija in jabolka- home made. Popoldan bo pa tisto My first cereals in notri malo spečkanega korenjčka in verjetno bučke( bučko, bomo danes prvič poskusili)
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 12:31:16
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši čim prejšne okrevanje želim Binetu! Vsi ki danes praznujete 5 mesecev pa naj naj. No midve sva zdajle pojedle in bom malo počakala če bo kakala potem greva pa ven in upam da bo vsaj vzunaj malo več spala. Bjondi moram ti povedati da si imela glede numerologije prav in nekaj dobro kaže glede stanovanja.Ne bom prehitro rekla.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 13:41:33
|
|
|
|
Tira
|
Ja, mi imamo pa danes že 5 mesecev ... hvala za čestitke Marcel ima danes majčken vročine, sem mu merila v ritki in je imel 37,8. Sedaj pridno spančka in je na splošno bolj zaspan danes, se vidi, da ni čisto zdrav. Ah, ta cepljenja. GH: midva sva danes prvič poizkusila 5 žličk hruške (od Hippa), ker baje redči blato... naš mali pa že ene 4 dni ful trdo kaka. Drugače pa midva uvajava GH zelooo počasi. Se mi nikamor ne mudi, pa tudi bolj praktično mi je, če mu dam stekleničko mleka Aj, sem grozna. Za enkrat smo probali korenček, jabolko, cvetačo, banano in danes hruško. Obožuje pa kašico od Novolaca in pa sedaj sem mu dala kašico od Hippa za lahko noč z jabolkom po žlički in je bil čist navdušen. Hanuši a kaki že lahko jedo naši malčki? Potem mu bom ga tudi jaz dala za probat, en drug dan. Še eno vprašanje... ko bereš recepte in to... povsod piše, da je bolje če cvetačo, pa brokoli kuhaš nad soparo, da obdrži več vitaminov... ali ve tako to kuhate??? Imate poseben lonec prav za tako kuhanje? Jz sem mu do sedaj kar v vodi skuhala, ampak mi je logično, da je nad soparo bolje.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 13:42:47
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Hanuši čim prejšne okrevanje želim Binetu! Vsi ki danes praznujete 5 mesecev pa naj naj. No midve sva zdajle pojedle in bom malo počakala če bo kakala potem greva pa ven in upam da bo vsaj vzunaj malo več spala. Bjondi moram ti povedati da si imela glede numerologije prav in nekaj dobro kaže glede stanovanja.Ne bom prehitro rekla. ...eej ne se prehitro veselit...ti full privoščim,držim pesti ampak dokler ni are pssstttt...pol pa se bomo veselili važi ...sem bl ziheraš po naravi in dokler ni speljano do konca sem tiho kot miška ...se bomo potem važili,velja ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 4.11.2009 13:43:23 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 13:50:25
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Hanuši a kaki že lahko jedo naši malčki? Potem mu bom ga tudi jaz dala za probat, en drug dan. Še eno vprašanje... ko bereš recepte in to... povsod piše, da je bolje če cvetačo, pa brokoli kuhaš nad soparo, da obdrži več vitaminov... ali ve tako to kuhate??? Imate poseben lonec prav za tako kuhanje? Jz sem mu do sedaj kar v vodi skuhala, ampak mi je logično, da je nad soparo bolje. Jaz nisem nikjer zasledila, da ne bi smeli. Sem mu ga pa danes dala, ker je ful bogat z vitaminom C in drugimi vitamini ter minerali, glede na to, da nas je prehlad ujel. Kuham jaz v AMC z zličko vode. Drugače je pa definitivno bolje nad soparo. Če nimaš, se kupijo nastavki za na posodo, ki imajo luknjasto dno. V posodo daš vodo, v ta nastavek pa zelenjavo, pokriješ in kuhaš. Edino to moraš gledati, da se ti premer posode ujema z nastavkom
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 13:50:39
|
|
|
|
bjondi
|
alina-tudi naš ima lišajasto kožo po komolcih pa v pregibih oz.moj bi rekel med fugam ...je pa to tud zarad same centralne kurjave in nasploh vremena...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 4.11.2009 13:54:34
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Dobro jutro 10ka, tudi moja mama ima (žal) banko Nova KBM ampak mi je čudno ker na mothercare.com mi ni nikoli zahtevalo čitalca, nevem kaj je zdaj drugače. Morm it prašat na banko. Sicer pa - ta čitalec naj bi bil tak da daš ob plačilu noter kartico in ti izpiše neko naključno 8 mestno kodo v tistem trenutku, ti pa jo vpišeš v okenček na računalniku - gre torej samo za kao bolj varen način... bom vprašala na banki če je to nujno. ...moj mož ima tak čitalec zgleda kot mini računalniček in ko vpiše nanj geslo mu vrže ven nevem kok mestno številko,nato lahko šele pride do vstopa v banko-to je neka zaščita...je pa komitent unicreditbanke... mu pa vsakič vrže drugo zaporedje številk...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 4.11.2009 13:55:33 >
|
|
|
IZBIRA IMENretacekIzberite naljubšo ime za fantkaRENE (
16%)
MATIC (
39%)
JAKA (
28%)
MARKO (
17%)
Število vseh glasov: 668Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!