tecka
|
Jutro, punce. Danes se mojemu stanju reče: utrujena, vendar srečna . Vstala sem 6x ponoči, ob 5:11 pa sem ga malo predolgo pustila v posteljici - se mi je zdelo še prezgodaj, da ga vzamem k sebi - pa se je zbudil. No, sem ga uspela uspavati pri meni in nekako smo pregurali do 7h zjutraj. Jaz bi tole nočno vstajanje še kar nekako preživela, če bi šla zvečer spat okrog 9h, pa so bile včeraj ta razočarane gospodinje. Pri nas pa sneži.....planote Notranjske pač. Sva bila že zunaj za prvo slikanje, zdaj pa z očkom, ki ima popoldanski šiht, veselo smrčita. Moj mož ne vstaja ponoči, ker se meni ne zdi potrebno dokler malega dojim. Ne vidim smisla, da se morava zbuditi oba, ker dojim ga lahko pač samo jaz. Je pa res, da mož čez dan sodeluje po svojih močeh in se zaradi tega ne prepirava (se pa zaradi gospodinjskih opravil, tako da tudi pri nas kdaj švigajo strele) Danes smo naročeni za menjavo gum - kao pokličejo oni. Me prav zanima, če nam bo uspelo... Pa še eno vprašanje o GH za tiste, ki hranite otročke z AM: ali kaj gledate, da je kašica, ki vsebuje mleko, od istega proizvajalca kot AM, ki ga je otroček? Če npr. dajete aptamil, a gledate, da kupite kašico od Milupe?? Meni je ena kolegica svetovala, naj kupim istega proizvajalca, da ne bo razlike v okusu. No, pa sem kupila novalacovo kašico, začeli bomo pa drug teden, ko bo dopolnil 5 mesecev.
|