|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
3.11.2009 15:33:32   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

ženske, to z zmedenostjo so ziher hormoni...močno upam. ve kar pište prigode (čestitke, pa sladoled,...), se vsaj nasmejim, pa še vidim, da nisem edina zmedena. Avto sem naročila na premontažo gum (čez 2 dni), pa me je moj dragi možiček že opomnil, da naj si kar lepo za spremembo zapomnim, ker me on pa tokrat ne bo user posted image Sem ko kura brez glave.

user posted image za preglede!

zdej grem pa po dolgem, me vrat boli, ker že od jutra čepim za računalnikom in rišem eno otroško sobo. Moj je mizar, pol mu moram pa risat...za stranke (vsaki kar obljubi: bo že moja žena en predlog narisala).

Ja sej, on te pa ne more spomnit kdaj maš premontažo gum user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
3.11.2009 15:34:20   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

dan.

mi smo imeli pregled. naš pikec je še vedno user posted image  user posted image user posted image . Pri polnih 27 t (oz. 27t 1d) imamo že približno 1200 g, kar je cca. 200 g več od povprečjauser posted image user posted image user posted image  zgleda da bo mali zelo velik, če se rodi na rok.

sicer pa je posteljica še vedno nizko, samo da sedaj ni več čez maternični vrat, ampak nekje malo nad njim (2 cm).... je g. rekel, da ni neke panike, bo pa še do 36. tedna bolj pozorno spremljal vse skupaj in se potem odločil, če bi bil CR mogoče boljša izbira...

vsi izvidi (kri in urin) so ok. Tudi sladkor je bil HB normalen.... še enkrat res ne bi šla tistega cukra pituser posted image user posted image
aja, naslednji pregled imam 2.12.

upam, da ste vse ok, jaz pa grem zdaj malo ajat.

lep danuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled in za konkretnega bodočega člana user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  se podpišem pod mucico2

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
3.11.2009 15:55:27   
kora33
valentinčica..jaz se kar podpišem pod tvoj post...tud pri nas bo 8 let razlike...me že kar panika grabi....
gripa...še enkrat vprašam...se boste cepile...vidim, da ene cepite svoje otroke...moj je že od pred počitnicami doma...včeraj je rekla dr., da dokler kašlja ne sme v šolo...nova pravila...cepljenja ni omenila...js sem čist terc
jutri imam pregled in ontrolo sladkorja...bljak...me že kar stiska.....pa malo me je strah tud...tega pre 8 leti še niso kontrolirali...no pa bomo tud to preživeli a ne
lp

sreča je

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
3.11.2009 16:10:11   
Kati81

Jaz se ponavadi vsako leto cepim proti gripi (pač mami je medicinka in smo pr njej kot po tekočem traku). Letos se pa ne bom in tudi Kaje ne mislim cepit. Sploh pa ne proti novi gripi.

Kora33 - meni je moja P rekla da lahko otrok kašlja tudi več kot mesec dni, pač posledica prehlada, ampak da to ni nič takega in lahko hodi normalno v vrtec. Tko da mi je to čudno da ne sme v šolo, kaj pa če bo še mesec dni kašljal, bo full zamudu.

Evo jaz sem ravno iz uspešnega nakupa, kupila sem Kaji bundico od Etirela v intersportu, ker imajo ta teden na MC Piko 30% popust na to kolekcijo in je super za smučanje, moja mami je pa zraven kupila še smučarske hlače, tko da sedaj je polno opremljena za smučke, oči ji more sam še kupit smuči, ker so lanske bolj slabe in gresta smučat. Kaja že komaj čaka.

http://www.vest.si/2009/10/29/o-smrtonostnosti-cepiva-proti-svinjski-gripi-n
> eva-miklavcic-predan/

Evo to sem dobila včer po mailu o cepljenju, zanimivo, če se da kateri prebrat.

LP

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
3.11.2009 16:23:59   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

gripa...še enkrat vprašam...se boste cepile...vidim, da ene cepite svoje otroke...moj je že od pred počitnicami doma...včeraj je rekla dr., da dokler kašlja ne sme v šolo...nova pravila...cepljenja ni omenila...js sem čist terc
jutri imam pregled in ontrolo sladkorja...bljak...me že kar stiska.....pa malo me je strah tud...tega pre 8 leti še niso kontrolirali...no pa bomo tud to preživeli a ne
lp

Ne, ne bom se, še posebej ne proti novi gripi.
Kar se pa cukra tiče - jutri bova obe na istem. jest sam bolj trpim, ker od 7 zvečer ne smem nič več sladkega vase dat. user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
3.11.2009 16:26:03   
Kati81
Rožca saj bo.

Ej ta teden ne pridem nič v Domžale, ker Kajo uajam v vrtec, tko da sva dopoldan tam, popoldan ko se zbudi se mi pa ne da več. Tko da mogoče drug teden. Če pa greš na Vrhniko, se lahko kje dobiva na Brezovci, ker se v bistvu mim mene pelješ.

LPK

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
3.11.2009 16:27:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Rožca saj bo.

Ej ta teden ne pridem nič v Domžale, ker Kajo uajam v vrtec, tko da sva dopoldan tam, popoldan ko se zbudi se mi pa ne da več. Tko da mogoče drug teden. Če pa greš na Vrhniko, se lahko kje dobiva na Brezovci, ker se v bistvu mim mene pelješ.

LPK

user posted image user posted image  Ti pišem, pa pokličem. Sam ne ta teden, mam še v čet pregled, v pet dam pa možgane na off user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
3.11.2009 17:05:31   
valentinčica30
Jaz sem se odločila, da si jutri poklonim UZ samoplačniško, tako da živčke umirim, pa tudi da preverim zakaj me tak boli, skratka izgovori, izgovori...... Vse bo bolj za živčke.
Se je moj tut mal prestrašu tega zvijanja in gre jutri z mano bo moj šofer, čeprav mislim da bi zmogla tut sama. Sam mal razvajanja pa tut ne škodi a neuser posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
3.11.2009 17:43:25   
Lara73
valentinčica, kora: kaj naj pa jaz rečem? ta mlajši bo 12 let že star... saj res, kako pa zgledajo že dojenčki? Po mojem bom komplicirala do konca. 

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
3.11.2009 18:20:36   
t*e*j*k*a
Tudi jaz se ne mislim ceptiti proti gripi, se še nikoli nisem in tudi zdaj tega ne bom spreminjala. 

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
3.11.2009 18:44:44   
mucica2

glede cepljenja proti gripi, sem se sicer cepila leta 2006 pa 2007, ker sem bila v taki službi k je bilo delo s strankami, pa nam je šefica kr v pisarno naročila cepljenje tako da smo se vsi cepili (pa po moje ne zarad tega, ker bi skrbela za naše zdravje na splošno, ampak zato, da ne bomo zbolele in manjkale v službiuser posted image ). Lani pa se nisem cepila pa tud nikoli prej ne, pa se sploh ne spomnim kdaj bi nazadnje imela gripo in se mi zdi brezveze, sploh pa zdej k sm večinoma doma za knjigami.

se spravljam malo ven pa se mi ne da, ampak moram malo na zrak

uživajte

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
3.11.2009 18:57:19   
slomak
jest se tudi ne bom cepila, se nisem nikoli...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
3.11.2009 19:58:12   
rožca26
Punce, jest grem v horizontalo, ker če ne ne bom zdržala brez sladkega user posted image  Mejte se.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
3.11.2009 20:07:06   
Lara73
http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=11-letna+pun%C4%8Dka+se+je+na+isti+dan+poro%C4%8Dila+in+%C5%A1e+rodila+deklico+Pozareport.si&purl=http%3A%2F%2Fwww.pozareport.si%2F%3FId%3Dcrna_kronika%26View%3Dnovica%26novicaID%3D13602

preberte si. 11-letna mamica....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
3.11.2009 20:34:41   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=11-letna+pun%C4%8Dka+se+je+na+isti+dan+poro%C4%8Dila+in+%C5%A1e+rodila+deklico+Pozareport.si&purl=http%3A%2F%2Fwww.pozareport.si%2F%3FId%3Dcrna_kronika%26View%3Dnovica%26novicaID%3D13602

preberte si. 11-letna mamica....

to sem že prebrala, zanimivo jauser posted image skor mal šokantno, otrok otroka...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
3.11.2009 20:36:16   
mucica2

jst mam tud zadnje čase take želje po sladkem, da komaj zdržim kak dan brez, joj kam to pelje

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
3.11.2009 21:15:12   
Aja1
Še ena, ki ne more brez sladkega. user posted image user posted image
Vsem, ki imate jutri preglede in "cukr test" pa srečno.user posted image

Bili - tvoj user posted image  je pa res že kar konkreten. user posted image user posted image user posted image  super.

Glede cepljenja - jaz se nisem še nikoli cepila in se tudi letos ne bom.

Zdaj bo treba pa počasi spat. Jutri je spet tadolga sreda.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
3.11.2009 21:28:22   
mucica2
a se še kateri zdi da ji trebušček nič ne raste? jst sm mela skoz občutek da mam velikega, zdej pa da se že dolgo ni nič povečal...spet kr neki strahoviuser posted image

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 3.11.2009 21:29:00 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
3.11.2009 21:35:04   
spelch
da vam na hitro sporočim, da je bilo na pregledu vse ok, je 100% da nosim fantka:) obrnjen pa je ž v glavično vstavo...pri 26 tednih pa tehta 900 gramov...je pravim korenjak že...naslednji pregled imam 1.12.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
3.11.2009 21:37:33   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: spelch

da vam na hitro sporočim, da je bilo na pregledu vse ok, je 100% da nosim fantka:) obrnjen pa je ž v glavično vstavo...pri 26 tednih pa tehta 900 gramov...je pravim korenjak že...naslednji pregled imam 1.12.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
4.11.2009 6:19:50   
kora33
jutro...samo tolko da se pofočkam preden grem pod tuš in pole k dr.....mene to, da ne smem sladko niti ne moti tolk...sej ne da ne bi...sam čez noč se da zdržat...samo to, da zdaj zjutraj ne smem mojega kapucinčka...to je pa kriza...pa bom zdržala.....
upam, da pr glukozi ne bruhnem...ha ha ha...ker me take sladke pijače spravljajo v n.....
lep dan in srečno vsem na pregledih....
pa pa

sreča je

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
4.11.2009 6:52:16   
bipi
Jutro še z moje strani!

Kora33, srečno z glukozo.

Jaz se tudi ne bom cepila proti novi gripi. Še nikoli se nisem za nobeno gripo pa tut zdaj se ne mislim. Mi je pa uslužbenka zdr.doma pri nas rekla, da se pri njih ni nihče cepil od zaposlenih, ker naj bi povzročalo cepivo paralizo mišic in, da mi to odsvetuje kot nosečnici in prijateljici pa čeprav tega ne bi ona smela nikomur rečt.user posted image

Punsha, dobro opravi na pregledu. Upam, da se ti MV ni še bolj odprl( upam, da ta pravo mislim).

No, grem popit kavico do konca, potem pa peš do vrtca.user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
4.11.2009 7:02:12   
zvesta
jutro.... ve bi samo sladko, jaz bi pa samo krompir, krompir, đank hrano ali pa svež kruh z margarino user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
4.11.2009 7:13:05   
Kati81
mucuca2 - tud jaz mam občutek da se je trebuh mal umiril v rasti, ampak še dobro k če bi rastu tko k prej bi bla kmal k una gym žoga. Sam verjemi da bo kmalu spet bum.

Sladko - meni zapaše po kosilu nekaj sladkega, sladica, drugače pa niti ni panike. Jaz bi zvečer bolj slano jedla, pa se trudim izogibat zaradi pritiska.

Uf ja dons smo se zbudili že ob 6h, smo se odločili da bomo našo princesko dali prej spat zvečer in sedaj je posledica, da smo tok prej vsatli. Ampak drugače pa zamudiva zajtrk v vrtcu, če spimo do osmih. Oziroma sem jo budila ob 7h in je bla pol sitna.
Bomo vidli kako se bo obneslo.

No si grem skuhat eno brezkofeinsko kavico.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
4.11.2009 7:13:22   
bipi
Sem pozabila: srečno tudi Valentinčica tebi in pa julieb na pregledu. Upam, da vse štiri dobro opravite.

Sem ugotovila, da v času nosečnosti vedno čakamo na določeno prelomnico.:
najprej čakamo ali se bo pokazala črtica ali ne, potem ali dela srček ali ne, potem čakamo 12teden, da smo približno ven iz nevarnosti, potem čakamo 14 teden, da vidimo, če so kakšne nepravilnosti, potem spet čakamo na 22 teden in morfologijo, potem pa spet ( vsaj jaz) vsaj nekje 27 teden, če bi do česa prišlo in ima otrok več možnosti za preživetje, no potem pa še ne vem, na koncu pa seveda spet čakamo (sploh tiste čez rok), da končno vidimo svojega otročička - seveda pa zraven potiho upamo, da bo vse v redu. Je, kar nekako stresen tale čas nosečnosti; vsaj ob nekih prelomnicahuser posted image .
Prevečkrat se zbudim ponoči in potem nimam kaj delat pa razmišljam o vsem mogočem.user posted image
Bay

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?