rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belika Dobro jutro punce;). Naš po novem spi od 7h do 7h (no to že dolgo), ampak ta teden pa podaljša potem še do 10h , tako imam dopoldne čas, da pripravim vse za kosilo, pospravim, itd... potem sem pa samo njegova;). Bomo videli, če bo danes spet tako. Super, bravo!!!!!!!! Sva bila pa zadnje dva dni dopoldne doma , ker je deževalo, v ponedeljek je bila pa še megla, pa je bil taka sitnoba cel dan. Mislim da mu je res manjkal zrak, tako, da sedaj bova tudi midva v dežju hodila ven, edino megle se bom probala pa izogibati, saj je to nekaj najslabšega za dojenčkova pljuča... Tudi jaz se izogibam megle.... Bi vas pa prosila za pomoč: Kako naj ga oblečem v tem mrazu za ven . Ali so dovolj žabice, debele hlačke, bodi, debelejša majčka in bunda, ali je pri takih malih že čas za pajacka. Naj povem, da ga v vozičku pokrijem tudi z dekco, čez pa imava tako zaščito (ni ravno zimska vreča - če katera ve tisto pregrinjalo ki se dobi pri Peg Peregu Tri Fix)... Aja imava pa 2 bundi - eno bolj tanko, drugo pa z ovčko notri in do sedaj je bila v uporabi tanjša... Kaj pa rokavičke? Za rokavičke sem že jaz spraševala - kje se da dobit take male rokavičke??????? Jaz jo oblečem: žabice, bodi, majčka, hlače, nogavičke, gor pa pajacka (plišastega). Včasih pa bodi, žabice, nogavičke, pajacka, pa gor plišastega pajacka, pa kapico obvezno. Upam, da nisem kaj pozabila Ali se vaši tudi derejo, ko jih oblačite, naš pusti vse od žabic, hlačk, bodija, ko pa je čas za majčko oz. puloverček in bundo je pa tak halo, tako, da ko ga doma oblečem moram odpreti balkonska vrata, da ni hude ure ;). VEDNO Grem si sedaj kavico skuhati.... vaše nasvete glede oblačenja pa potrebujem do 11h ;) Upam, da sem vsaj malo pomagala.... Joj pa še to: Koliko čaja spijejo vaši (nedojeni) sončki? Naš ni pil ne vode in ne čaja, dokler niso začeli kuriti, potem je spil kake 3x dnevno cca 100 ml, včasih več včasih manj, zadnje dva dni pa spet spije samo po 20 ml pa še to se upira zraven. Naša mala je imela obdobje, ko je spila tudi do 130 ml na dan, zdaj jo pa komaj prislim, da popije 40 ml. Ko je pa žejna, pa tak spije več... Tudi do 100 ml na dan. Ja, noče preveč.. Pa tak imava problem, ker je polivanček, da če jo preveč silim s čajem, vse zbruha, tudi nekaj mleka, ki ga je pojedla pri zadnjem obroku Ko je žejna in hoče sama pit pa sploh ne bruha, pa lahko spije tudi več kot 100 ml.
|