|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske morske zvezdice in ježki
3.11.2009 7:30:36   
rina22
ursikam, andmoj in ninocka, prave zakladke imateuser posted image user posted image user posted image

dežna prevleka za voziček
- a to se menite za prevleko, ki je za športni del vozička? Jaz še mam vedno košaro na vozičku in mi je problem, ker nimam prevleke za njo, samo za športni del mam.. A se da kje dobit taka prevleka?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.11.2009 7:47:04   
Chatty
Dobro jutro

Andmoj, ninocka, in vse ostale tako imate lušne otročkeuser posted image user posted image user posted image

A je tud vas zasenžilouser posted image . Jaz sem že avto odmetalauser posted image , zdej pa en dobr kofe popijem.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.11.2009 7:50:15   
rina22
Ja, tudi pri nas je nekaj malega snegecauser posted image user posted image
Mimogrede, sem pozabila napisati že prejšnjič.. Chatty - tvoja hčerkica ima full lepo imeuser posted image

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
3.11.2009 7:50:55   
bybyka_1987
dobro jutro tudi pri nas ze lepo snezi :)sem pa jezna k sem hotla it danes po dolgem casu s tamalim na sprehod k je bil buban  pa spet ne morema ker prevec mece ce dava prek sportnega dela dezno prevleko pa tak al pa tk ne bo nic vido prek k ga bo zasnezil pa se res ga nametava,mi je pa ful bed k spet nekaj nazaj kaslja ne je mi vec praw,tecko je pa kakal je  zadna dva dneva kar velikuser posted image user posted image pa tavelka mi tud kaslja k nora tako da zdaj lahko samo upam da ne bom se jaz zbolela te 3 dni ker bi res rada dala ze to operacijo skozi ker ze mam res vec kot dovolj teh bolecinskih napadov od kamnovuser posted image user posted image

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
3.11.2009 8:30:21   
anschk
Dobro jutro!

Pri nas mamo pa sneeeeg. Ga je lepo gledat skozi okno iz toplega stanovanja. :)
Dons sm vesela ker smo prvič prespali noč!!!! Jupiiiiiii!!! Od 20.30- 6h. Sm že čist pozabla kako je če si res naspan. :) No, to kok sm mela pa polna prsa je pa druga zgodba. user posted image  Upam da to ni bil samo preblisk in bo trajalo tole spanje...

lep dan!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
3.11.2009 8:54:53   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ursikam, andmoj in ninocka, prave zakladke imateuser posted image user posted image user posted image

se podpisem pod tole...precudoviti souser posted image

sneg...moker sneg ki se ne bo obdrzal a samo da je, imam rada zimo zaradi snega, zaradi mraza pa ne...heheuser posted image

dojenje - jah ena dojka je cist prazna, druga se dela...pocasi bo konec se mi zdiuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.11.2009 9:15:37   
Ribica 80
Kako imamo me lepe otročke user posted image user posted image user posted image

anschk - mi smo se tudi samo enkrat zbudili!!!! Milina!!! Upam, da bo danes tudi kaj podobnega...od cepljenja se mi je na 2 uri zbujal...kaj pa je bilo včeraj? Polna luna sicer, ampak to naj bi ravno obratno delovalo...trkam da tako tudi ostane user posted image

ursikam
- Ožbe se je tudi 2x tako pokakal - med kakcem je bilo malo sluzi - so me punce potolažile, da to ni nič hudega in res se ni več ponovilo.

Športni del vozička - midva sva v nedeljo malega prestavila v športni del; nisem na sprehodu v košari naredila več kot 200m!!! Imam pa tudi Sleepy wrap tako da bova lahko tudi v snegu hodila okrog!

Kombinezončki - očitno ste vse pobrale in ni za naju nič več ostalo!!!

inuasa - praviš da je 74/80 precej dolg....Ožbe je velik 65 cm in še malo rezerve za čez celo zimo - bo prevelik? Če bom slučajno še kje kakega dobila...drugače so topli?

Vidim, da vas je kar nekaj kofetaric...meni tako paše kava, pila bi jo kot vodo....prej sem sicer spila dve na dan, ampak zdaj pa samo gledam, da bo kje recept za kako kavino pecivo, kavo kuhm pa kar na "zalogo"! Sicer ne premočno, ampak ravno prav da se ji še lahko reče kava (sem ljubiteljica močne kave).

Evo, končno se je odprla sezona kuhanega vinčkauser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.11.2009 9:25:11   
andmoj
Ah pri nas pa ni nič snega user posted image  . Sem bila tko vesela zjutra, letim do okna in vidim, da ni nič. user posted image

(odgovor članu Ribica 80)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
3.11.2009 9:43:03   
hrupka
Čao mamike,
joooj kakšne cukrčke imate user posted image user posted image user posted image

Tudi midve sva se zbudile v sneženo jutro ... jupiiiiiiiii

Tudi mene zanima
Dežna prevleka za voziček - a to se menite za prevleko, ki je za športni del vozička? Jaz še mam vedno košaro na vozičku in mi je problem, ker nimam prevleke za njo, samo za športni del mam.. A se da kje dobit taka prevleka?

Kombinezonček - imamo 2 sposojena št. 62 in 68 in enega, ki ga je dobila št. 74 (mislim, da ji bo prav šele naslednjo zimo user posted image  user posted image  user posted image ). Nosimo 62, pa je še prevelik.
Hofer - ja tudi mi smo kupili žabice in nogavičke ... naši user posted image bodo spet corteki.
Igralna podloga - Fisher Price - ni najbolj srečna, če mora pod njo ležat sama. Če pa je zraven še mami, je pa ok. Se obešankam ful smeji, najrajši pa jih brca.

Danes se bova na sprehod odpravili v kengurujčku... že vidim komedijo, ko jo bom noter tlačila v kombinezonu ... hiihihihih

Lepo se imejte!

(odgovor članu andmoj)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.11.2009 9:58:12   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: hrupka

Danes se bova na sprehod odpravili v kengurujčku... že vidim komedijo, ko jo bom noter tlačila v kombinezonu ... hiihihihih

Tudi midveuser posted image user posted image user posted image Sem jo že prej malo dala vanj, da sem vidla, če bo zdržalauser posted image user posted image Kak pa bo, ko ji oblečem pajacka gor, pa bog veuser posted image Upam, da bo tolko zdržala, da greve vsaj malo na zrakcauser posted image

(odgovor članu hrupka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.11.2009 10:08:59   
katalena2007
čovk ne more verjet kok so si različni naši julijčki, jaz sem jo probala dat v kombinezonček 74/80 in Hoferja pa ja valda ji je še prevelik, ampak januar, februar je še kar daleč pa mam občutek da bo ok, čeprav bo že zdaj v njem...sam da je toplo, mami si je pa tud že nabavla kape pa šale...še kaki topli čevlji falijouser posted image

igralni center mam pa jaz star ene 10let ker mava sposojenega pa sem kar navezala vse sorte igrač gor z navadno vrvico, ker po pravici povedano ne vem no za telih par mesecev ne vem če se mi splača dajat po 8EUR za eno igračko ki se pač pripne gor, če jih mamo tisoč doma, pa itak je po ene 15min na dan spodaj, očitno ji ne sede neki full, je veliko raje v ležalniku, čez kak mesec bo pa že stolček zanimiv, ker je važno da se ji nekaj dogaja oziroma da me gleda ko jaz nekaj počnem.

VPRAŠANJE.......Sara je stara 4m pa zdej čist samo pokonci tišči, tud ko jo mam v naročju v napol sedečem položaju dela trebušnjakeuser posted image in glavo naprej tišči, tako da je veliko pokonci- a mislite da je prekmal?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.11.2009 10:20:00   
Češnca

dežna prevleka za voziček - a to se menite za prevleko, ki je za športni del vozička? Jaz še mam vedno košaro na vozičku in mi je problem, ker nimam prevleke za njo, samo za športni del mam.. A se da kje dobit taka prevleka?

Mullerjeva je univerzalna - gre čez vse. Jst jo mam za čez našega trikolesnika Qunnyja 3xl comfort - nisem mela nikoli košare. Ampak ziher gre tudi čez njo, je na elastiko, nič zadrg. Super in poceni. Nam je bilo rečeno, da je samo tako, če te dež ujame fajn, ampak mi smo šli tudi namenoma po dežju na sprehod in je zakon! user posted image

sneg, oj sneeeeeeeeeeeeeeeeeg kje si??? Mi mamo pa dež... user posted image

bybyka user posted image user posted image user posted image proti kašlju in da ti ne bi mela napada!

anschk user posted image user posted image user posted image za prespano noč!

katrinka ne se sekirat, če ne bo šlo več, pa ne bo... Mogoče se bo pa še napolnila. A piješ kaj čaj za dojenje??? Pravijo, da pomaga!

Ribica evo, jst nisem nobenega kombinezončka pobrala... user posted image Mam 2 še od Anžeja (a ni fajn, ko sta oba isti etni čas rojena!!! user posted image ), pa še 3 (zaenkrat prevelike) od sestričninih fantov.

hrupka pri Anžeju sem morala bit tud jst zraven, da je bil zadovoljen. Juš je pa čist srečen tudi sam! user posted image Smo pa igralno podlogo dobili za darilo sama je ne bi kupovala, priznam, smo pri Anžeju imeli tisti lok, ki se potem v poganjalčka/voziček sestavi in je blo tud fajn. user posted image

nadaljujem kasneje... Je treba Juša dat spat! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.11.2009 10:52:21   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

hrupka pri Anžeju sem morala bit tud jst zraven, da je bil zadovoljen. Juš je pa čist srečen tudi sam! user posted image Smo pa igralno podlogo dobili za darilo sama je ne bi kupovala, priznam, smo pri Anžeju imeli tisti lok, ki se potem v poganjalčka/voziček sestavi in je blo tud fajn. user posted image

nadaljujem kasneje... Je treba Juša dat spat! user posted image

nadaljujem... user posted image Juš spančka. user posted image

Kot sem rekla, smo imeli lok, ampak zdej ma Anžej še vedno voziček in ga ne da... Tako pa igralna podloga res pride prav! user posted image

katalena mislim, da ni prezgodaj... Je kmalu, ampak očitno je dovolj močna. Juš to počne že od 3. meseca. A ga naj privežem??? user posted image user posted image

chatty kaj sta luštkana...oba! Ampak mali medvedek...za pojest! user posted image

ursikam kake oke, da utoneš v njih... user posted image

andmoj lepaaaa... Pa kaj ma luškano trenerkico!!! user posted image

ninocka cortkane mušketirje maš!!! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.11.2009 10:54:30   
Anonimen
meni se zdi, da mi čaj za dojenje kar pomaga..mam hippovega...
prevleka: mi imamo quinny 3 xl in je šla čez košaro tudi in zdaj čez športni del...
pri nas tud dež...

mamice, a nositeuser posted image v kengurujčku proti sebi obrnjene ali vstran?

ups,...lakota kliče...

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.11.2009 11:19:05   
ninocka
Dober dan!!
Mi smo meli danes bolj slabo noc oz. jutro...ni hotu nazaj zaspat, pa se bi, pa se ne bi dojil...Pol pa koncno zaspi (po 2h urah) in j eblo treba cez pol ure vstat za tavelika zrihtat...ma sem bla taka koma, da jjih je mogu kr moj...se lupcke sem jim komi dala za adijo...
Cez praznike smo bli na koroskem, Lian je ponoci spal v kosari od vozicka (Ruben se spi v prenosni posteljici), ampak vidim, da mu je lih za lih, tko da ga bom zdaj prestavla v sportni del. Je bil pa ful priden - soboto je cel dopoldan prespal, pol smo bli ene pol urce zunaj na mrazu (brrr), zvecer je pa z mano v kuhni lezal in se igral z igrackami. Nedlja pa isto - dopodlan spanje, samo ga je Ruben zbudil user posted image , popoldan smo pa ze proti LJ sibali. Sva pa ugotovila z mojim, da mu ne sedjo ovinki pri voznji - je ful nemiren in joka, po avtocesti je pa samo spal.

Nasi soncki in sonckice - res so lepi, vsi user posted image user posted image
dnevno spanje - nimamo problemov, je pa res treba ujet ritem otroka. Ponavadi so vsi po ene max 2 urah, odkar so vstali, spet zaspani. Jih je treba mal opazovat in se takoj vidi, ker v trenutku ratajo tecke in jokavi, pa nic jim ne pase... Pol je pa treba samo se pogruntat, kaj ga uspava (mir, plenicka cez obraz, flaska/joska, duda, nosenje..) pa bo...drzim pesti, da se kmalu uredi vsem, ki imate se probleme s spanjem.
kombinezoncki - jst jih mam ziher ene 10 user posted image ...vseh velikosti...velik otrok, velik kombinezonov user posted image
dezna prevleka za vozicek - so za sportni del, ceprav se men zdi, da sem pri kosari jo tud dobila, nisem pa zdaj ziher. Mi imamo od Toysa, pa sem jo mogoce 2x uporabla...
sprehodi - nas revcek je pa obsojen na sprehode po trgovinah. Zal imam samo dopoldan cas, da grem iskat stvari za poroko in mora pac revcek z mano hodit user posted image
katalena, jst je se ne bi posedala, je se prekmalu, lahko pa ji dvignes naklon v vozicku in napol sedi pri tebi v narocju, s tem da je s hrbtom naslonjena nate (upam, da ves kaj mislim)
sluz v blatu - je ponavadi slajm. Dojencki ga ne znajo plunit (kot odrasli) in ga pojejo in pokakajo. Bolj opazno je, ce je prehlajen oz. ima zabasan nosek, pa se mu spira nosek s fiziolosko.
chatty, a gledate harrija? Jst sem pri Rubnu (srednji) med dojenjem v 2 tednih prebrala vse knjige...in potem pogledal se vse filme user posted image

Se neki sem hotla pokomentirat...ko je zadnjic bybika napisal glede socialne...po novem so vzgojitelji v vrtcih in solah po zakonu dolzni prijavit na socialno vsak sum na pretepanje...prijavijo pa lahko edino na podlagi tega, da jim otrok to pove...torej ce rece vase dete vzgojiteljici Oci me je pa vceraj po riti, vas mora prijavit na socialno...samo v vednost...

Potem pa se tole:

a bi se dobile na kaksni kavici - zdaj ko bo bolj dezevno? Jst predlagam, da se dobimo eno dopoldne v Koloseju v igralnici ali pa v Areni. Ce je kera za, naj sporoci, pa se se za datum zmenimo...da se malo v zivo pocvekamo in zimenjamo izkusnje user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.11.2009 11:47:39   
anci banci
ninocka tale ideja je super

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.11.2009 12:08:04   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

sprehodi - nas revcek je pa obsojen na sprehode po trgovinah. Zal imam samo dopoldan cas, da grem iskat stvari za poroko in mora pac revcek z mano hodit user posted image

A je poroka na vidiku? Kdaj pa? Kak leeepouser posted image

Moja je pa zadnje čase veliko v trgovini s pohištvom z mamico in atijemuser posted image Je tudi "obsojena" na potepanje po tovrstnih trgovinah. Ji kaj drugega ne preostaneuser posted image

Se neki sem hotla pokomentirat...ko je zadnjic bybika napisal glede socialne...po novem so vzgojitelji v vrtcih in solah po zakonu dolzni prijavit na socialno vsak sum na pretepanje...prijavijo pa lahko edino na podlagi tega, da jim otrok to pove...torej ce rece vase dete vzgojiteljici Oci me je pa vceraj po riti, vas mora prijavit na socialno...samo v vednost...

To smo tak lahko slej ko prej pričakovali.....

Potem pa se tole:

a bi se dobile na kaksni kavici - zdaj ko bo bolj dezevno? Jst predlagam, da se dobimo eno dopoldne v Koloseju v igralnici ali pa v Areni. Ce je kera za, naj sporoci, pa se se za datum zmenimo...da se malo v zivo pocvekamo in zimenjamo izkusnje user posted image

Bi blo fajn, samo je problem, da smo kar iz različnih koncev..  Mogoče tiste, ki ste bolj skup domauser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.11.2009 12:35:23   
Češnca

katalena, jst je se ne bi posedala, je se prekmalu, lahko pa ji dvignes naklon v vozicku in napol sedi pri tebi v narocju, s tem da je s hrbtom naslonjena nate (upam, da ves kaj mislim)

Sej jst sem jo razumela, da sprašuje, če jo lahko drži pokonci (naslonjeno nase) in ne če že lahko sedi... user posted image

Srečanje - user posted image user posted image user posted image sem za!!! user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.11.2009 12:39:09   
Češnca

Fajn, a ne... Sploh ko se domišljija razživi in me najin ta večji po riti našeška, ker sem TV pokvarla... In od kod ideja - ker je gledal Učna leta izumitelja Polža in tam Rifle svojega "sina" našeška ker je TV pokvaru, super ne?!?
Mislm, da so težke stvari, kompleksne... Za učitelje, za starše... Kaj je res in kaj ni???

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.11.2009 12:41:44   
rina22
Pri pristojnostih učiteljev in vzgojiteljev grejo pa res iz ene skrajnosti v drugouser posted image

Se pa strinjam s tabo, češnca.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.11.2009 13:27:52   
Chatty

rina22- hvala , tudi jaz mislim, da imam božansko punčko s čudovitim imenomuser posted image .

Sem pa bila v babycentru, in sem kupila igralni center tiny love,je bil znižanuser posted image user posted image . Smo ga že sprobal,pa zgleda, da bo zelo rad pod njimuser posted image .

Jaz bi šla z veseljem na kakšno kavico v kolosej, bi vas prav rada spoznala,ampak sem v javnih skoraj vsak dan popoldan.Ko domenite datum, vam sporočimuser posted image ,če pa ima katera čas popoldan, grem z veseljem,pa še tavelko lahko sabo uzamem na torticouser posted image .

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.11.2009 13:47:22   
Galateal
Moram pohvaliti Aelito, je ponoči spala 11 ur skupaj user posted image
Upam, da to ni bil samo učinek cepljenja.

Chatty, kateri kengurujček imaš. Je tako fino, ko ima otroček rokice proste. Jaz sem na vseh slikah v spletni trgovini gledala kengurujčke, ki imajo posebne luknje, da otroček, da rokice skozi. Pa se mi to ne dopade preveč user posted image

Mi smo danes v dežju šli na krajši sprehodek kar v lupinici, ki smo jo namontirali na ogrodje vozička. Gre čez lupinico fino dežna prevleka, ki je sicer namenjena športnemu delu user posted image

Ursikam, Andmoj in Ninocka user posted image za čudovite otročke.

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.11.2009 14:29:47   
Chatty

galateal- kengurujček je chicco go baby,pa je res fajn,sm zelo zadovolna.

(odgovor članu Galateal)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.11.2009 16:17:17   
urshak
Pozdravljene julijke. Jaz vas pridno berem, bolj redko pa se kaj oglasim. Bila bi vesela, če bi dali tudi mojo Veroniko na seznam, čeprav je bila zamudnica, pa je prišla 1. 8.
Podatki:
Rojstvo: 1.8. velikost 51 teža 3920g
1.mesec 4. 9. 53 cm 4820g
2. mesec 5. 10 55,5cm 5470g
3. mesec 3. 11. 58 cm 6030g
naslednji pregled in drugo obvezno cepljenje 3. 12.

(odgovor članu Chatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.11.2009 17:27:46   
zoga08
Hoj,
midve sva tud dans uspele vožičkat s popravljeno zavorouser posted image . No drugače pa moja ravn n navdušena nad kombinezonom in zimskimi jaknami ker se ne more nič gibat po vozu oz. z rokami mahat po igračah. Tako samo nepremično leži in strmi venuser posted image , sem ji komaj nasmešek kuplauser posted image .

No drugače pa pripenjam slike Leine sobe, ki je končno končana samo še jogi čakamo, pa mami da jo pomijeuser posted image  in naseli omare.
Aja pa čakamo nečaka oz. nečakinjo da pride na svet, zmuja že 1t. No pomoje bom končn teta v tem tednu. Tako da bomo mel še 1 user posted image  za crkljanje.

Pozdravčka.
user posted image

user posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu urshak)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.