Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:26:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a potem bi tole bolj sedlo... Viš, ga mi rata v šiško zavohat... Vidim, da ste nekam poetsko razpoložene danes. Jaz sem spet povožena, ampak saj veste, kaj sledi, kadar je človek povožen... Oja, oja, oja, ja, ja! Zgoraj videno. Miš provokacija, al pa ne, fino ti to pesniško ustvarjaš. Sicer pa itak ne vem za kaj gre in kaj je tebe privedlo do pisanja verzov. Pa se ne bom spuščala v to. Kako ste babe moje?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:27:32
|
|
|
|
DaisyE
|
Aja, pomembna novica - v petek definitivno pridem. Mam od deca dovoljenje.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:28:34
|
|
|
|
DaisyE
|
Samo čakam, kdaj me bo ločil. Me sploh ni več doma zadnje cajte. A ma kera poleg infertilnosti podobne težave?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:28:55
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
ooooo Dejzi....kako si kej? ja mislim da Mišmiši hormoni nagajajo...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:29:01
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Aja, pomembna novica - v petek definitivno pridem. Mam od deca dovoljenje. Jupiiiii . Upam, da mi bo tale ingver pomagal in da se tud jaz prikažem.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:29:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Aja, pomembna novica - v petek definitivno pridem. Mam od deca dovoljenje. Jupi, dober in priden dec
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:29:19
|
|
|
|
DaisyE
|
Ni vas več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:30:03
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Aja, pomembna novica - v petek definitivno pridem. Mam od deca dovoljenje. Jupi, dober in priden dec Jejj miš, nate lahko pa vedno računam! Kako si mi dons? Poleg tega da verze kuješ.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:30:06
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ni vas več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj da ne? Sam en uč mam na fuzbalu
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:31:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ni vas več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj da ne? Sam en uč mam na fuzbalu Aha! To mam pa jaz tud! Saj je prav zanimivo. Samo spet ne vem za koga navijam? Benzema? Ronaldinjo?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:31:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Aja, pomembna novica - v petek definitivno pridem. Mam od deca dovoljenje. Jupi, dober in priden dec Jejj miš, nate lahko pa vedno računam! Kako si mi dons? Poleg tega da verze kuješ. Me super, sem home alone do jutri, v eni roki heineken v drugi pa zlati smeh pa ti srce, kaj je tebe povozilo, a moramo koga prebutati?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:32:18
|
|
|
|
DaisyE
|
No, daj pust ta fuzbal. Jaz mam en pir cajta. Posveti se mi. Kaj dogaja? Kako folikule?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:32:30
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Ni vas več!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj da ne? Sam en uč mam na fuzbalu Aha! To mam pa jaz tud! Saj je prav zanimivo. Samo spet ne vem za koga navijam? Benzema? Ronaldinjo? Saj veš...za naše
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:33:05
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 To! a smo že pri fuzbalu, zato je pa tudi Tanja mrknila Že pol ure.. Zdej so nam pa zadetek razveljavili Tanjaaa kje si? Sama tle komentiram. Ja sem tolk vpila zdej, sem samo čakala kdaj bo kdo pozvonil ja mi kr očke švigajo k tv-ju Vidim da se vas je kar nekaj nabralo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:33:18
|
|
|
|
gigi1
|
Evo polčas. Sem naslednjih 15 min čist vaša
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:33:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Aja, za naše. Stupid me. OOOOO 77. Kako život? A si že do bolniške?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:34:29
|
|
|
|
nokes
|
ojli, bubike-babike, koga vidim? super mucca!!!! al navijamo? pijemo rdečga? snujemo stihe? baj d'vej mišmišu, lepo ti gre tole iz glave, si mi eno solzico ukradla kaki ingver, žižet? to je zdravilo al droga? kdaj trepetamo? kmalu, a ne? navijam!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:34:44
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No, daj pust ta fuzbal. Jaz mam en pir cajta. Posveti se mi. Kaj dogaja? Kako folikule? koga to fehtaš, da pusti fuzbal, jaz ga ne gledam, moj ta drug uč je na Butlerju in jaz se ti posvečam za folikle pa še ne vemo, ampak jih spretno zalivam s heinekenom in stimuliram za zgoraj navedenim, pa z majhnim dahom poezije
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:35:50
|
|
|
|
DaisyE
|
Ma saj kar bo nekaj. Še tanja je tule, se pravi, bom spet nasmejana šla spat. Najprej naj se pardoniram zaradi dneva reformacije. Bi človek mislil, da so mlade mamice bolj odgovorne in gredo hitro spat, na koncu jih moram pa jaz (childless) spravljat domov. Ni šlo. Sem prišla ob pol enih in sem cel naslednji dan na šihtu trpela.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 3.11.2009 21:36:19 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:36:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes ojli, bubike-babike, koga vidim? super mucca!!!! al navijamo? pijemo rdečga? snujemo stihe? baj d'vej mišmišu, lepo ti gre tole iz glave, si mi eno solzico ukradla kaki ingver, žižet? to je zdravilo al droga? kdaj trepetamo? kmalu, a ne? navijam!!!! Ooooo tanartaljubš dvojna mamica Ingver je arcnija. Me prehlad neki daje. Kak si mi ti?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:36:22
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No, daj pust ta fuzbal. Jaz mam en pir cajta. Posveti se mi. Kaj dogaja? Kako folikule? koga to fehtaš, da pusti fuzbal, jaz ga ne gledam, moj ta drug uč je na Butlerju in jaz se ti posvečam za folikle pa še ne vemo, ampak jih spretno zalivam s heinekenom in stimuliram za zgoraj navedenim, pa z majhnim dahom poezije No poj ti pa eno pesmico napišem...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:36:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes ojli, bubike-babike, koga vidim? super mucca!!!! al navijamo? pijemo rdečga? snujemo stihe? baj d'vej mišmišu, lepo ti gre tole iz glave, si mi eno solzico ukradla kaki ingver, žižet? to je zdravilo al droga? kdaj trepetamo? kmalu, a ne? navijam!!!! to iz glave je Shakespearovo, mišljen je bilo iz glave, da ga nisem prepisala iz knjige ali z neta. To je le en od sonetov, ki so zasidrani v moji glavi. kako si mi ti, petek boš??? neka miška mi je prišepnila, da morda obstaja tiny tany možnost, da se nam pridružiš
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:37:46
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes ojli, bubike-babike, koga vidim? super mucca!!!! al navijamo? pijemo rdečga? snujemo stihe? baj d'vej mišmišu, lepo ti gre tole iz glave, si mi eno solzico ukradla kaki ingver, žižet? to je zdravilo al droga? kdaj trepetamo? kmalu, a ne? navijam!!!! OOOO noki!!!!!!!!!!!!!!! Ma na tole super mucco sem pa že čisto pozabila. Kako?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:39:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No, daj pust ta fuzbal. Jaz mam en pir cajta. Posveti se mi. Kaj dogaja? Kako folikule? koga to fehtaš, da pusti fuzbal, jaz ga ne gledam, moj ta drug uč je na Butlerju in jaz se ti posvečam za folikle pa še ne vemo, ampak jih spretno zalivam s heinekenom in stimuliram za zgoraj navedenim, pa z majhnim dahom poezije No poj ti pa eno pesmico napišem... a kvantaško???
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 3.11.2009 21:39:12
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE No, daj pust ta fuzbal. Jaz mam en pir cajta. Posveti se mi. Kaj dogaja? Kako folikule? koga to fehtaš, da pusti fuzbal, jaz ga ne gledam, moj ta drug uč je na Butlerju in jaz se ti posvečam za folikle pa še ne vemo, ampak jih spretno zalivam s heinekenom in stimuliram za zgoraj navedenim, pa z majhnim dahom poezije Sori miš, pozabila, da si ti vedno s srcem pri stvari.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?